XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én nem találtam sehol se.😞

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

KILLER2
Igen, ezt sosem értem. Ha egyszer szétolvadt, akkor minek javítgatni? Elégett kaját sem széntelenítik. Ha elégett, elégett, új kell. Ráadásul a 360nál tudni, hogy ez típushiba. Amúgy mi is van ezzel a rajtafelejtett védõfoliával? Ez tényleg igaz?

Töltsük le az internetet!

Szerintem bárhol veszed hasonóan a szervízbe kerül. Szóval ebben nem számít, hogy tesco vagy sem. Ettõl még szar az az áruház 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

No, ezek a lelki sérültek csak szervizbe akarják küldeni a boxot a tescobol (kár volt ott venni), most nemtom meddig nem fogom látni, de merem remélni belátható idõn belül visszahozzák ezt a szart. Utána már csak az lesz a para, hogy javitották-e, és ki fog-e birni 2 hétnél többet utána... gondolom a köv generációs x360 nem mostanában kerül forgalomba, mondván inkább ráfizetek csak azt adják...

KILLER2
Tegyék fel, de most az, hogy élvezhetõ-e sima TVn, az picit baromság. Egy DVD is gyönyörû egy jó nagy HDTV-n 1080iben, az XBOX is ugyanilyen. SDTV-n meg persze, hogy élkvezhetõ, csak más. Ez olyan, mint hogy egy filmet otthoni kis TVn nézed meg vagy moziban. A kis TVn is ugyanolyan jó (vagy rossz) lesz a film, csak moziban más. Nagyobb és élesebb kép, stb.

Sok helyen felteszik a kérdést hogy milyen a box hd felbontásban nekem 1 éve van boxom az Obliviont már 6-szor végigjátszotam és már a vége felé ha a dobozra ránéztem roszul lettem nos 1 hete vetem egy samsung tv-ét próba képen felnyomtam az Obliviont 1080i-be azóta azal játszok meg persze GRAW2 vel (éljen Tom Clancy's és mûvei)olyan szép a képe hogy végleg konzol párti letem pedig commodor 64 óta pc-im vanak.De már unom hogy a pc fél évente való fejlesztésére keresek."bár az eger-bilentyûzet szerintem pótolhatatlan"

KILLER2
Most így elkezdtem olvasgatni a hozzászólásokat és látom, megint kérdezte valaki, hogy milyen a képe SDTV-n. Szerintem ez elég nagy baromság. Ha láttál már DVD filmet SDTV-n és HDTV-n, akkor nyilván a különbséget is láttad. Miért lenne más az eltérés a 360 esetében képileg, mint egy DVDnél vagy akármi nagyfelbontású dolog között?

Adi
Emberek: ha sima XP SP2-es van a gépemen semmi kép nem tudok zenét tenni pc-rõl X-boxra??
Ha igen milyen progival?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kösz a segítséget szerencsére kaptam egy hónap free goldot utána irány az 576 a játékokra vonatkozó kérdésemben ha valaki tudna segíteni azt meg köszöném

Aha. Na akkor ma rádurrantom a külsõ winyómat 😊
Köszi

Asszem csak a Goldal tudsz játszani is online!
Gondolom feltöltõ bárhol kapható 576 stb.
Fogalamam sincs én nem használom ki ezt a lehetõséget az XBoxban 😊

Lehet hogy nem jó helyen kérdezek,de tegnap végre sikerült egy Angol címre megcsinálnom a live-ot a kérdéseim
1.csak goldon tudok multiba játszani
2.ha igen hol vehetek feltöltöt
3.magyarokal szeretnék nyomulni van e valami módja Pl.fórum hogy beszélhesek velük a játékaim GRAW 1 2,Vegas,Test drive,Gears of war

Zsoltika 007
Be lehet állítani lejátszás közben nem?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

A MediaCenter miért csak 4:3-ba játsza le a fílmeket?

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Zsoltika 007
Lejátsza. Sõt az ipodot is viszi. Dvd lejátszó zaját meg el lehet viselni engem nem zavar.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ez meg lehet, hogy hülye kérdés....de nem tudom.
Pen drive vagy usb-s winyó rádugható e? Pontosabban ha rádugom akkor felismeri és elvileg az mp3 lejátszható róla?

Arra van valami megoldás, hogy ha berakok egy játékot és játszom akkor ne kelljen elviselnem, hogy milyen rohadt hangos a dvd benne? 😊
Nem arra gondolok, hogy a házimozit hangosítom fel jobban 😄

Na ja csak éppen nem tegnap jött ki a 360 és még mindig nincs.

Zsoltika 007
Csak wmv formátumú filmet vagy dvd-t. Meg talán svcd-t is de az nem biztos.

Csacsi
Sziasztok. Ha betesezk egy divx-es cd-t azt lejátsza a box? Vagy milyen formátumot játszik le?

Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsoltika 007
Idõvel az is meg lesz oldva.

Ok, de önmagában nem képes rá PC nélkül.
Pedig jó lenne ha csak simán bedobnám a divixes lemezt és lejátszaná feliratozással együtt 😄

Az Xbox360 lejátszik divxet is, csak szólok😊 Egyszer már leírtam itt részletesen hogy hogyan, még a topic nyitást követõen pár hónappal, egyszóval lejátszik a gép mindent ha a windows media center 2005 oprendszer, illetve Vista van a gépeken, ha sima Xp akkor nemjátssza le, SIEG

Röfikapitány
oksa!Ha valaki még hozzászolna a témához csak nyugodtan😊
Heló!

A gyári a leggjobb,csak a fordulatszámon kell növelni.4,5-rõl 10-12voltra......
Röfikapitány
Lenne egy kérdésem , ventibõl melyiket érdemes rátenni vagy melyikre érdemes kicserélni a gyárit?(van egy pár féle és nem tudom melyik az ami ér is valamit)
Köszi!

Amelyiken nincs hdready cimke az nem is az????????
sector512
Én tudom hogy te tudod 😄 Csak arra próbáltam ráviágítani hogy pontos követelményei vannak hogy egy készülék megkaphassa a HDready címkét.

PSN: s3ctorHU

CSOCSO
a hd ready dologrol mar irtam eleget - hd ready tokeletes xboxra. a hd build in anyit tesz hogy a receiver bele van epitve a tv be.. ennyi. az antenna ha ugy tetszik.. csak ra kell dugni a kabel tv-t es mehet a hd adas.

amugy ha sima tv re dugod az x360 at is le fog esni az allad. eleg ha gyorsan meglesed a lost planet demot meg a project gotham racing3 at.

hd es sd kozott annyi kulonbseg van leginkabb hogy az sd tv halal csikos a kepernyo miatt.. plusz olvashatatlan. HD nal meg eltunnek a kocsog csikok egybol minden lathato, jobb szinek, olvashato feliratok. sokkal szebb de az sdtv-n is latni fogod hogy az az auto 40 ezer poli es nem 4 mint a needforszpeed hot purzuitba'
CSOCSO
lol.. lehet ertelmetlenke vagyok de en ertettem amit bemasoltal es en pont errol beszeltem!!!!

HD READY = tudja a HD felbontast!!!!!!! radugsz egy tc dobozt ami veszi a HD adast es HD ban fogod latni.. radugod a HD DVD-t es HD ban fogod latni! radugod az ekszbaksz haromhatvanat es HD ban fogod latni!!!!!

ezenkivul van a HD build in ami annyit teszi hogy beledugod a HD kartyat es megy a HD adas. tudja fogni a HD csatornakat.. ennyi!!! ergo HD ready vagy build in ez az xbox360 ra nezve edesmindegy! remelem egyertelmu!
22Barna22
hi! Mostanában lesz gépem... ha rádugm egy SDTV-re akkor milyen lesz rajta a kép? ha még nem láttam HD-ben itthon csak MEDIA M***TBAN akkor élvezhetõ lesz?
Mert egy évig is eltarthat mire lesz pénzem monitorra vagy TV-re... KÖSZ

jah és... ha TV-t veszek akkor mit kell néznem a TV-n? HD Ready legyen? Akkor csak rádugom a Boxot és mûködik HD felbontásban? :S

Sland
Saints Row-ban csak autókat lehet vezetni? Repülõ, hajó nincs?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

sector512
Akkor lehet hogy azért furcsállod a Full HD kifejezést mert ott nem használják, itthon a gyártók is szokták így reklámozni a natív 1920x1080-as megjelenítõket, google ad rá egy csomó találatot.

HDready:
"A HD-ready címkét, mint alkalmassági megjelölést a nagyfelbontású képjelek feldolgozására és megjelenítésére alkalmas képmegjelenítõk megkülönböztetésére vezetik be, és az „EICA képmegjelenítõ készülékek HD megjelölésének feltételeiben” részletezett minimális funkcionális követelmények alapján használható.

Ezek a feltételek az európai technológiai ipar egyesült erõfeszítéseinek eredményeként, az európai közszolgálati és kereskedelmi mûsorsugárzókkal, az infrastrukturális és más szolgáltatásokat nyújtókkal, valamint a nemzeti HDTV kezdeményezésekkel közeli párbeszédben alaposan kidolgozva jöttek létre. A feltételek a technológiai és üzleti érdekek közti egyensúly gondos mérlegelését testesítik meg.

A feltételek közzététele és a HD-ready címke használata fontos és hasznos az európai nagyfelbontású televíziózás (HDTV) elterjedésének elõsegítésében, de legnagyobb haszna, hogy a készülékforgalmazók és fõleg a vásárlók ez alapján képesek tájékozódni, hogy mely készülékek alkalmasak a nagyfelbontású mozgóképek megjelenítésére.

Ügyelni kell azonban arra, hogy a HD-ready címke csak a képmegjelenítõ nagyfelbontású képességét jelzi, azt nem, hogy a készülék HDTV adások vételére is alkalmas. Ehhez ugyanis szükség van egy vagy a készülékben vagy ahhoz kapcsolódóan mûködõ megfelelõ vevõegységre / dekódolóra vagy un. HD Set top Box-ra.

A HD-ready címke használatának megítélése öntanúsító rendszerben történik valahogy úgy, mint a CE megjelölés esetén.

A „HD-ready” címke követelményei

A HD-ready címkével ellátott képmegjelenítõ készüléknek az alábbi követelményeknek kell eleget tennie:

1. Képernyõ, képmegjelenítõ eszköz

• A képernyõ (pl. LCD, PDP) vagy képmegjelenítõ eszköz (pl. DLP) minimális sajátfelbontása 720 fizikai sor, széles (16:9) képarány mellett.

2. Video interfészek

• A képmegjelenítõ eszköz HD bemeneti videojelet fogad az alábbi csatlakozókon keresztül:
Analóg YPbPr, és
DVI vagy HDMI
• A HD-re alkalmas bemenetek a következõ HD videojel formátumokat fogadják:
1280x720 @ 50 és 60Hz progresszív („720p”😉, és
1920x1080 @ 50 és 60Hz váltott-soros („1080i”😉
• A DVI vagy HDMI bemenet támogatja a (HDCP) tartalomvédelmet"

PSN: s3ctorHU

MoLc
Egy kérdés,gyári fülhallgatóból hogy lehet kicsalni hangot játék közben ?!

matiszG
Hát igen elég komoly egy ilyen masina.Nekem is egy 43" Samsungom van, igaz 4:3-as de hibátlanul müxik.Erre állítólag, már 8000 üzemóra van megadva, nem tudom ez mennyire valós.A lényeg, hely kell hozzá, hogy élvezhetõ legyen de 16:9-ben is hozza a 106cm-t, mondjuk én 5 méterrõl nézem 480p-ben.Már láttam ilyet félévesen 130.000,-Ft-ért is, ami 3 év garival, nem elhanyagolható.A konvergencia sajnos nem állítható rajta de gyárilag jól van belõve. <#worship><#eljen>

Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

matiszG
A UPS-es szállításos-csere, kicsit rongyolt MS matricával is megjátszható, amennyiben 3 ledes lett a gép?<#vigyor5>

Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Adi
Mhh.. hogy tudom a pc-n lévõ zenéimet lejátszani X-boxon?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
pisztos
guardian hero
A "sárgák" alatt nyilván nem a japókat értette, hanem valami olcsómunkaerõs dzsunka-országot, esetleg Kínát.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

sacano1
hát ebben nincs igazad amikor vettem a gépet nálunk még nem lehetet kapni sem

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

CSOCSO
ha jol tudom japanok semmit nem raktak ossze.. csak magyarorszagon van uzem.
sacano1
ez még az elsö core gépemel történtt melegiteték utánna de már semmi sem segitet rajta mentt a levesbe akkor mondta arc hogy az elsö 360-asok közül valo volt a gép a sárgák rakták ösze és rajtahagyták a védöfoliát a ramokon meg a gpun igy asztán jol átt sültt. utánna vettem a prémium packot aszt beuropában szerelték semmi gond vele pedig asztán hétvégén a 24 orábol 16-ot megy de lekopogom hogy hibátlan a masina!!!!!

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

CSOCSO
milyen kiraly ilyen szempontbol ez az amcsi. vehetsz ra 1-2 eves garit plusz maniert utanna barmi problemad van kicserelik azonnal.
igy lett 24 es halott moncsibol masik 24 es moncsi aminek jobb az ms ideje, ugyan az a marka de ujabb model es az ujabb model ara feleannyi volt mint a regie mikor meg nagy szam volt es uj! igy manit is visszakaptunk!! mekkora kiralysag volt istenem!😄
CSOCSO
lol😄 a ups nem MS futarszolgalat. a UPS egy postaszolgalat.
CSOCSO
ne javittassatok!!! kerjetek egy ujat. ha javitani akartok akkor probalkozhattok azzal a modszerrel ami neten van: szetszed az egesz gep. egyket resz lefed foliaval es hopisztolyyal felforrosit az egesz gep. allitolag utanna tokeletes lesz.
CSOCSO
gondolkodj el egy DLP vasarlasan ( hatsoprojektoros tv) nekem meg csak nem is DLP van hanem a sima ( dlp mas lencses es vekonyabb, nem akkora BAZINAGY) jol beallitott hatsoprojektoros tv ugyanolyan kepet fog adni ugyanolyan szinekkel mint egy plazma de a sotetebb szineket sokkal jobban fogja kiadni.
egy dragabb projektoros tv sokkal jobb mint egy olcso plazma!!!! es lehet hogy a ket fogalom egy arban van!

nekem is projektoros tv-nk van. uberzsir!
ket tanacs:
ha bemesz egy boltba es csunya a projektoros tv az aze van mert nincs beallitva!
ha lehet akkor olyat vegyel ahol a convergencet manual lehet allitani. sajna leforditani nemtudom magyarra a lenyeg hogy a beallitasokban legyen olyan ahol kezzel (tehat nem a tv csinalja magatol) lehet allitani az elesseget/szineket.
ez a mi tv-nken ugy nez ki hogy a tv kepernyon van sok sok + jel.
es latod hogy a feher = jel mogul kilog valamerre a kek = meg egy piros = jel. ezeket a piros es kek = jeleket lehet ide oda tologatni a feherhez kepest igy nem lesz szellemkepes a tv egyik sarokban sem, stb stb stb. sajna a mutter 61 inchese nem tudja ezt a funkciot. ott csak auto convergence van.. nem is tokeletes egy ket sarokban ami azt eredmenyezi hogy a feliratnak van egy uberpici piros szellemkepe. amugy jatekban eszre se venni.. csak max az eletero csikon meg a mellette levo szovegen. de a mienken szerencsere van szal csak beallitottam es kiraly minden!
ne feledd= egy jo projektoros tv nagyon zsir!
CSOCSO
"1080p azért nincs mert ahoz full HD tv kell ami még elég borsos😊"

szerintem ti teljesen fogalomzavarban vagytok a hd readyval meg a full hd val meg ugy az egesszel.

hd ready annyit tesz hogy tudja a HD-t azaz nem kell mast csinalnod hogy radugsz egy HD DVD-t.. vagy satelitdobozt ami tudja a HD adasokat es nezheted is. ezek kozul a regebbiek tudnak 720p felbontast esetleg 540 est mint a mienke de tudjak az 1080i-t is.
az ujabbak mar tudjak az 1080p-t is.

ezenkivul van a HD-build in ami annyit tesz hogy be van epitve a hd doboz azaz nem kell hozza satelit doboz csak bedugod a satelit kartyat es mehet is a moka. nincs ilyen hogy valami full hd a masik meg nem full.. ez bullshit.
ha valaki mashogy gondolja az menjen gyantatseperni! amerikaban vagyok minden magazinbol ujsagbol, tvbol ez a HD szar folyik
Kaplan
Cseregarancia 3 kõkemény teljes nap 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Jajjdejó 😛
Ez azért durva harverhiba, simán a tescoban vajon nem lehet egybõl cserét kérni? aztán õk oda viszik, ahova tanulták...

Kaplan
Elméletileg a MS futárszolgálata viszi el javítani asszem UPS a nevük.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!