176877

-
Nemnem. Isten hibája.
'a nemtom hanyadik napon az Úr megteremté az Embert'
Ha nincs ember, nincs xbox sem.
Idióta. -
igen, ezt szoktam tenni, picit rásegítek:D -
van alatta 4 db lego. bekapcsoláskor 10percet futtattom dashboardban, majd mielőtt kikapcsolom, akkor is 10percet. ennél többet már nm tok tenni :S -
Szét kell szedni hozzá a gépet? (amúgy nem midnen esetben csinálja...az elején csak egyszer-kétszer,később már minden második nyitásra) -
nekem si megfagynaka gémek, de én tudom hoyg olvasófej para lesz, bár ezzel számítottam amikor megvettem , emrt korrektul lett szólva érte... -
Amikor a tálca kijön, be kéne nyomódnia egy pöcöknek, ami visszajelzi, hogy ki van nyitva. Ha ez nem történik meg, azt hiszi h elakadt, így kis késleltetéssel visszahúzza.
A hiba az, hogy a pöcökben elakad, és nem nyomja le. Javítottam már ezt a hibát, kicsit meg kell reszelgetni és tökéletes.
Szétszedés nélkül annyit tehetsz ez ellen, hogy kicsit segítesz neki a nyitás végén. -
Én pécsi vok, bementem egy műszaki boltba és kértem egy audio rca hosszabítót :) -
Ez a fagyás tipikusan a túlmelegedés okozta hibák jele. Számtalanszor találkoztam ezzel a jelenséggel, így megerősítem Sephi kolléga állítását. Elöbb vagy utóbb 3led lesz belőle, szal készülj fel rá lelkileg.
Addig is tegyél a lábai alá vmi fakockát v ilyesmit, h minél több levegőt tudjon beszívni. Talán megúszod. -
amúgy lehetséges h rosszalkodik az olvasó, mert már volt 2x olyan, amitől nem kaptam szikrát. Dashboardban voltam, betettem alemezt, becsuktam. Fektetve van, nagy ritkán meg kell emelni mert mintha beragadna. de nem úgy, hanem éppen olyan érzés, mintha egy porszem fogná, és nem engedné becsukni. Remélem érezhetően írtam le:D Na nem is ez a lényeg, hanem mikor beolvsata, megjelent egy színes világos háttéren kiírva vagy 8 nyelven, kínai féleségből volt elég, h tegyek be lemezt, vagy olyat, amit olvashat a lejátszó. Hú mondom, ez meg mi a... ?! Aztán ugye kiléptem dashnoardra, és újra beindítottam, azttán ment szépen. ezt 2x játszotta el. de rég volt már ilyen. úgymond rosszul olvasta be, vagyis nem tom. fura volt. Addig meg nem akarok szervízet hívni, míg nincs komoly baj. AMúgy 8 hónapja van meg, és lekopogom nem voltak komoly problémák. Amúgy magára az alaplapra meg a belső alkatrészekre 1 év gari van? Ha lejár sokba kerül ennek szervizelése? -
őő nekem 20 giga van, a lemezek meg olyanok mintha most vettem volna -
Ragnar360 #45843 De most akkor mi ez a kavarás -.- elvileg már jön hazafelé, majd holnap felhívom őket, hogy haladjanak. -
Amúgy ha már itt járunk: nekem az a baja, hogy ha kikérem a lemezt, tovább villog a zöld kör és aztán visszamegy magától a tálca. Ha megemelem egy kicsit, mikor kint van, akkor nem villog tovább és rendesen kint marad. Ez milyen fajta probléma? -
Érdekes...hát ha már bele van nyúlva, akkor gari az bukó :S...nem tudom, reménykedj, hogy csak a lemez szar. Nekem egyetlen egyszer állt meg a GTAIV avval a hibával, hogy a lemez olvashatatlan még régebben. Azóta sosem volt semmi baja a gépnek. -
Azt akartam, hogy vagy meghajtó, vagy karcos lemez. -
Ez az egész gond, vagy meghajtó. Me nekem 2x-is amikor ilyesmi bajom volt, egy idő után már semmilyen lemezt sem akart be olvasni, és végül 2x is olvasó fejet kellett cseréltetnem... -
A hétvégéken általában pihennek az Xbox360-at ha szállításról van szó. Nekem is így volt. Egy hét alatt lazán megjárta volna a szervízet, de persze nem így lett... :S -
nagy fogyasztó lehetsz:D -
Nekem is fagyott GTA4 -nél.
Egyszercsak megmerevedett a kép és ennyi. Csak ugy tudtam ujraindítani,ha kikapcsoltam az egész konzolt a konzolon magán , merthogy a kontroleren semmi nem reagált.
...ez most ténleg azt jelenti,hogy kezd beszarni a cucc? (egyébként van benne overcool hűtés)
-
3 ?! -
én sohase használtam liveon de nekem ez Obliviononnál szokot előfordulni, de szerintem betudható a nagyon karcos lemeznek meg a winyo hiányának, legalábbis nálam. -
Kezd behalni a geped. Nekem mindaharom ami behalt igy kezdte :(
Surgosen vidd el szervizbe vagy ha garis akkor hivd fel oket. -
Valakinek volt már olyan, hogy játszott mondjuk egy játékkal liveon(bár sztem mind1, de nekem csak ott jelentkezett, de már 2x hosszú idő kihagyással), és a kép úgy ahogy befagy? Nem hozható be még az oldalt beugró profil menü se. konkrétan én a fifa-val játszottam, aztán netre dugtam később, és mikor kiválasztottam a csapatot, kezdeném a meccset,de a menüben "kapok" egy állóképet. És se hang semmi. Kikapcsolom a gépet. bekapcsolom, várva a ledes akciót, de szépen megy minden! Örülök is megnem is! Örülök, mert nm az a piros rém,de csalódott is vagyok, mert nem tudom h mitől. Amúgy 1. Gtaban csinálta, ott is mikor töltött livera. De ha a gép fagy be, és még a dashboardra se tudok kilépni, valszeg nem a live a problémás. VAlakinek volt ilyan problémája??? -
Ragnar360 #45831 Most nézem, h a service.xbox.com-on kiírt fuvarlevélszám nem ugyanaz mint a régi...csekkoltam az újat, az szerint, tegnap óta folyamatban van a visszaszállítás az én címemre.
Azt nem értem, hogy mi a faszt köcsögösködik a ups - ráadásul ők egyáltalán nem mondtak ilyet, h új szám lesz, sőt ha jól emlékszem tegnap a nő azt mondta, h ugyanez marad -.-
Nem tudnak ezek semmit... -
Ragnar360 #45830 yeeeeee geccci, már úton van visszafelé...az van bekeretezve, meg azt is írja...nézem hátha küldtek akkor emailt is.
(nem küldtek semmit) - neked ezt kimondta, h küldenek ? -
Ragnar360 #45829 Igen, ezt az oldalt tudtam, megnézem akkor, de olyan számom nekem nincs, nem adtak...és nem az ügyfélszám volt kiírva, h azt kell megadni, de megpróbálom akkor azt.
szerk.: na ez kő: Javítási kérelem száma
szerk.2: na megvan sikerült, csekkolom -
hát nah azér nagyon remélem h menni fog a cucc ... -
"ujaknál nem" ;)) -
De nekem mind1, tetszettek a "kifogások" a box ellen még anno a gta4 topicban... Bírtam az olyan kifogásokat,hogy " az xbox-hoz tv-t is kell venni
és az úgy nem éri meg, inkább pc".. Kérdem én, eddíg nem volt tv-d vagy monitorod?:D Akkor csak a kifogásokrol volt szó.
Már komolyan azt vártam,hogy valaki azt írja,hogy a pc jobban megéri mert nem kell hozzá venni fotelt, szekrényt a tv-nek, tv-t, asztalt, szőnyeget, stb.. Kíváncsian várom a többi ilyen "kifogást":D -
Nekem gyorsan kiért, 2-3 nap alatt kint volt. gyorsan meg is csinálták amit megtudsz nézni az xbox oldalán, ha beírod a microsofttól kapott ügyfélszámodat és az irányítószámodat. service.xbox.com de küldenek mailt is ha elkészül. Szóval ne nagyon reménykedj hogy már kész van, mert arról kaptál volna értesítést.. A Kedves UPS ilyen gyors megint ahogy látom. Nekem a visszafele úton tűnt el a gépem :D hiszen mit is kezjdenek a **** rakodómunkások egy szar xboxal? :D
-
szasztok, nah végre megrendeltem a boxomat. Premium mellet döntöttem , adnak hozzá Halo 3 at is :D Még azt szeretném kérdezni h még mindig annyira gyakoriak azoka LED es problémák ? -
nem teljesen mind1 hol vagyok ? :D
eddig is voltam, ezután is leszek. -
Ragnar360 #45822 Én is kezdek ideg lenni...ez a majom ups múlt hét szerdán elvitte a gépet, mondták, hogy még ma (tehát szerdán) bőven kiér az országból, mivel repcsi viszi és pont jó, merthogy ma megy. Szóval csütörtökön akkor ott van a szervízbe a gép... - igy lett volna, ELVILEG
A képen jól látszik, hogy 2-3 napig nem volt semmi mozgás vagy nemtom, a pláne az, h a ups szombaton is szállít. Tegnap mikor megláttam, hogy Nunbergbe van és hogy csak most ment át a vámon, hát kicsit ideges lettem, erre felhívom őket, de a nő csak hablatyolni tudott..
Kérdezi mivan a csomagban, hát mondom X360 (lehet nem kellett volna elmondani na mind1) erre mondja, hogy azokkal nem szokott gond lenni, viszont a Microsoft csak Standard szállítást kér tőlük, blablabla.
Aztán nézem a teljes listát újra, a képen is látható, h 2xer volt Nunbergben - de mi a fas*nak ?!
Lehetséges lenne, hogy visszafelé úton van :S - minimális esély van erre
Na mind1. -
Most átjöttél ide a box ellenes szöveggel? -
és tudnál adni egy linket? Vagy a nevét? 
-
hát ez egyáltalán nem meglepő MS részéről :)
de hát ez van. -
munkát :DDDDDDDDDddddddd
hát akkor maradok ameddig jolesik, remélem jo lesz -.- -
teljesen mind1, ok-okozat.
ha nincs hibás box, nincs probléma.
van hibás box, van probléma.
ennyi. -
Itt nemfogsz hülyézni és kavarni a szart... ne csinálj nekem feleseleges munkát. -
CSak ilyenkor ha én lennék a Microsoft helyében, azonnal adnék egy cseregépet, és nem szopatnám az ügyfelet (lassan egy hónapja)
De azt veszem észre, hogy leszarják mivan.
-
Aztmondja a Microsoft hogy idáig 4 xbox tűnt el így, és mindegyik Magyarországra tartott... Ez is picit érdekes. Elvileg más országban még nemfordult ilyen elő. csak a Magyarokkal...