XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
me ha fullos akkor nem kelll a ventilátór mert van a vízhûtésnek egy saját kis hõelvezetõje
Töltsük le az internetet!
lehet elszaródott az X-ed
csak én irugatok azt 2 naponta kapok egy választ LoL
a DVD teljesen sértetlen...
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Huzok tölthetö elemet venni.
Köszee!
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
#13173: A melegtõl én is félek. Most jut eszembe, hogy ilyenkor még a gépem is lassabb. Pedig most télen sem volt túl gyors. Azért remélem a 360nak nem lesz baja. Htésre eddig 4000 Ft-ot költöttem. Elõször 3000ért felhuzattam õket, aztán most egy ezresért meg az egyiket legyengííttettem halkítás céljából. Amúgy a hátuljára rakható venti az mennyit ér és milyen hangos? Bár nem hinném, hogy most már teszek rá valamit, így is elég hangos, legfeljebb majd ha 30 C fölé megy, akkor leveszem a TV álllványról, mert most elég zárt. Amúgy ha az oldalára van állítva, akkor jobban hût? Én úgy tudom, hogy attól szétmegy valami a DVD meghajtóban vagy ilyesmi.
Amúgy ha a ledek körbe futnak a kontrolleren akkor merül az elem.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A ram tényleg hüle helyen van...
.
Ha az irányitón csak ugy magátol elkezd körözni a négy led, aztán megáll, az millen "problémát" jelent?
Köszi!
2006.03.14 dátum van rajta és kb. 7 hónapos. Piros ledes hibát még nem láttam.Mit lehet ezzel kezdeni?
kaka
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
És akkor még reménykedhetek, hogy egy cserét beiktatnak, nehogy összegányolva visszaküldjék javitva cimszó alatt... <#falbav>#falbav>
+eladó LG42 PC1R (1024x768 HD ready), hogy mindjárt nagyképernyõs legyen az élmény. <#guluszem1>#guluszem1> (fél éves, vigyáztam rá, mint a szemem fényére)
Aki a kettõt vinné egyben, az komoly kedvezményre számíthat.<#eljen>#eljen>
Csak komoly érdeklõdõk keressenek, Priviben.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
(Mar 13084-es bejegyzesbol kiindulva kerdezem)
A Lost Planet az elsõ Xbox360-as játékom.
Hogyan lehet menteni? Mert elvileg a pályák végén ment.
Elvittem a harmadik pályáig. Ki is írja hogy 1 és 2. mission unlocked, de amikor újra bekapcsoltam a gépet már nem lehetett a continue-ra vagy küldetésekre menni, csak a new game volt aktív.
Pedig a kártyán ott van a mentés megnéztem.
Elõre is köszi és bocs ha hülyeséggel zaklatlak titeket😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
• Premium edition-króm tálcás hitachi olvasó visszi a legtöbb írott dual dvd-t (maxel-mediaorange-ricoh biztosan megy), okosítva lett 😊
Tartozékai:
• 20 GB vinyó
• 2 DB kontroller (1 wifi-s és egy kábeles)
• összes papírja
• táp + TV-HDTv csati
ajándék*:VGA KÁBEL hogy ráköthesd monitorodra és nyomd akár 1920x1670-ben
++ Játékok: Gears OF War - Rainbow6: Vegas - TestDrive Unlimited - COD3 - NFS CARBON és még so
80 ezer
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
TVbõl meg szvsz vagy Pana Viera plazma, vagy Sony Bravia LCD. Bár állítólag a Pioneer plazmák is jók, de olyat még nem láttam 😄
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)