176877

-
#46459, #46460 -
ha látnám, akkor állítgatnám:D De ment vga kábellal más. laptop. -
Alonet lehet kiprobálom, annyi jót irtál rola ... (pedig hűűűdenemvonz :) ) -
FoToS #46494 és már mind meg is jelent :) -
'Alone in the Dark' (ALL) And 'WALL-E' (ALL) Demos on Xbox Live -
Zozo76 #46492 Itt a lenyeg:
"Lehetőség nyílik merevlemezről futtatni a játékokat, persze itt is az eredeti lemeznek a meghajtóban kell lennie. A játékok így gyorsabban fognak betöltődni, elviekben ezzel megszűnne a pop-up effekt."
En mar az XBOX 1-nel is ezt vartam. -
Délután akartam szunyókálni,de nem sikerült
-
Nagyon remélem télleg megerősítette, mert nagyon jó lenne!
-
Egyesek csak most keltek fel a téli álomból?
E3 2008: Xbox updete -
Igen... Asszem a májkroszoft meg is erősítette... Vagy baromságot mondtam
-
Én azért majd látni szeretném a szememmel,hogy ennyire olcsó lesz.. sok dolgot hallottunk már amiből nem lett semmi.. Egyépként valaki mondott (sztem badarságot) egy olyat,hogy szeptembertöl fellehet másolni winchesterre játékokat (ismétlem szerintem badarság,mielőtt engem teremt le valaki) valaki hallott erről valamit?
-
Na lenne egy fontos kérdés.
Most akkor tulajdonképpen mennyi is a fullos garancia?
Elvileg 1 év van. De nekem egy Xboxokkal foglalkó ismerős azt mondta, hogy az csk az USa-ban van így, itt az EU-ban 2 év és 2 hónap a teljeskörű gari. Mutatott is egy olyan izé-t amin a gari dátuma volt hogy 2006 nemtuom nányadik hó tól 2008 nemtudom hányadik hó + 2 hónapig érvényes.
Na most akkor hogy is van ez?
MS supoortot kéne felhívni.. -
Kalozoner #46485 nem csaltál, csak eljátszottál a gondolattal
-
Zozo76 #46484 A service.xbox.com oldalon mar azt irja a rendszer (meg emailt is kaptam) hogy:
"A készülék elküldve az ügyfélnek - Megjavítottuk vagy kicseréltük a konzolját. Folyamatban van a konzol visszaküldése Önnek."
Na, a kerdesem hogy az UPS majd felhiv hogy egyeztessen velem idopontot hogy mikor vagyok itthon? Vagy emailt kuldenek vagy mivan? Esetleg nekem kell oket felhivni mert addig ott dekkol naluk a konzol amig nem egyeztetek veluk? Irja mar meg aki atesett ezen hogy mi ilyenkor a folyamat. ;) -
Azért az erős, szerintem 40 körül lesz azarcade majd... ha lesz egyáltalán akció ősszel. -
De heeee!
Csak kérdeztem!!
Kimonta hogy csaltam?? -
Kalozoner #46481 nem tudják, mert szerencsére a nagy átlag nem olyan mint te és nem csal ilyen dolgokkal...magyarország..... -
És hogy jönne egy ember?Ha elenörzés nékül küldik az újat.
Akkor honnan tudnák hogy csaltam-e?
Vagy te miregondolsz?
-
30_ezer_forint_ala_eshet_az_xbox_ara/
ennyiért lehet veszek 1et -
ez igaz, de lehet egy nap jön a ms-től egy ember és elviszi az összes controllered -
Olyant is halottam hogy
Valahol jelzel hogy tönkrement a kontrollered és ha hihető a meséd akkor küldenek egy újat?
És a a tiednek közbe semi baja.
Ez nem warez.
-
Gabe18 #46476 Amig ki nem bannolják a géped LIVE-ról addig tudsz.Utánna viszont már eredeti játékal se tudsz majd.Te tudod megkockáztatod-e.Azt ne kérdezd meg mennyi idő múlva bannolnak.Lehet másnap,lehet soha... -
hülyeségeket hallasz, aztán meg hülyeségeket kérdezel -
Ez mé warez?
Csak halottam valamit és szeretném tudni a profiktól hogy igaz-e.
''Ez mé warez?''
-
Kalozoner #46473 egyébként ha nagyon akarsz, akkor bármit lehet.. -
Kalozoner #46472 WAREZ = azonnali BAN! -
Am azt hallottam hogy nem eredeti game val is tok a live-n jáccani.
Ez igaz? -
Bocs!
De hamá ez a téma...
Ez meg nagyon unatkozhatott..xD -
jollvan
-
Nédda'... Ellopja a képem... :D
[büszke] -
Ezám az MMORPG
(de amúgy télleg hasonlít a wowra is :D)
-
jó, nem néztem meg, csak mondtam egy példát :) -
A Két hónap erős túlzás. Kapásból 13 új üzi, két óra alatt, nem olyan kihalt az. -
lehet hogy nem írtak bele már pl 2 hónapja, de sztem a legtöbb embernek még mindig a kedvencekbe van, és ott jelzi ha érkezett egy új hsz :) -
nincs ps2-nk. x360unk van... -
krizoli #46462 tudom de az kihalt ez meg még nem ezért gondoltam itt választ kaphato -
FoToS #46461 Na mit is irtam :) -
#45039 ebben! -
beirtam, hogy lehet vakon atallitani a boxot 640x480-ba, mivel ugyan igy jartam :)
olvass vissza sztem es akkor komponens kabel se fog kelleni :) -
xbox attilaK #46458 Ne flash-elj