176877

-
Kalozoner #46457 hát ez nem az a topik szerintem.. -
Fú de ritkán hall az ember arról,hogy valaki Elitet flash-el
- én nem is szltam -
-
Flash? Mi az? Itten ilyet mi nem ismerünk!
-
Akkor látod, mégis elfelejtettél valamit elrakni xd -
krizoli #46453 bocs toom nem ide tartozik de hogy tok ps2-n neten játszani? -
FoToS #46452 A plazma annyira nem kultiválja a vga kábelt,de a consol beállitásokban próbáltad é a plazmát vgara állitani:? :) -
olyat mi nem tudunk. Halljátok mé van az ha vga kábellel össze akarok kötni egy tvt a boxxal azt írja hogy nem támogatott üzemmód? én fasz meg nem hoztam fel a componens kábelt
Akkor azt nem is fogja vinni, és szarakodjak sárga-fehér-prios kombóval? :C a tévé egy Samsung hd ready plazma tévé.
-
FoToS #46450 Szeva mindenkinek. ELitet vennék falsh akinek van vagy tud eladót akkor az irjon már ,de falsh nélkül is jó,de 2008 április előtti legyen legjobb lenne 2008-as széria -
Guitar Hero ? _Nem tudom de van wireless gitárom hozzá , szal biztos nem jön be:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D -
OFF: CSocso te amcsiban élsz ? -
ez mind nagyon szep de az rpg egy retegjatek... egy kifejezett celkozonsegnek szolo jatekstilus.
meg lettunk kerdezve melyik jatek a jo.. en pedig leirtam, hogy csak olyan koltson ra penzt aki valoban kivancsi erre a stilusra. Szvsz ez egy full igaz kijelentes.
hozzatettem, hogy en nem olyan ember vagyok es nekem a jatek nagyon gaz.
ha O pedig RPG-t szereti akkor nem kerdeses hogy pgr4 et fog venni avagy mass effectet... de ahogy elnezem nem rpg jatekos az emberunk, ergo inkabb halgasson ram mint rad, aki radulmalna a mass efectre szerencsetlen embert. -
A játékot kétféle kép lehet játszani, jó avagy gonosz. A párbeszédek a történet olyan gyerünk hozz össze egy csapatot és mentsd meg a világot, háttérben a győzelmi amcsi zászlóval és himnusszal... ép ez a jó benne, nem akar senkit meglepni ( bár vannak benne csavarok közepe, vége, de azokat is láttuk már minden filmbe :) ). Lévén hogy rpg döcögősen indul vagyis első órák lényege a párbeszéd az ismerkedés ( amire igen nagy hangsúlyt fektettek a készítők, mert minden főbb karaktert meg tudsz ismerni és tudsz velük dolgokról társalogni ). Aztán ha összeállt a team már jóval több akció van és felpörög a vége pedig zseniális, akciós, látványos. -
De ez attól is függ hogy Regio független-e... -
Nem biztos. Nekem a Mass Effect pl. NTSC-s és simán fut. -
tenyleg? te 'sztan kurva okosakat tudsz mondani.
tudom mi a kulonbseg a role playing es a first person shooter jatekokk kozott, ezt irtam:
kiprobaltam, hatha raerzek: igaz
csak olyanok uljenek le vele jatszani akiket erdekel az ilyen jatek: igaz
( te sem fogsz leulni guitar herozni ha nem erdekel, nem? valakinak unalmas pengetni valaki meg arra eskuszik... valaki erre az rpg re eskuszik. nekem meg nem gyere be)
es igen.. unalmas.. 3 percig a rohadt liftben allni, atmaszkalni a fel vilagot azert hogy dumcsizhassak valakivel :D
jatszottam vele par orat, nem ket percet.. mar volt vagy 6 baratom akik kozul valasztani lehetett hogy kikkel menjek. nekem ez az egesz beszelgetes buzlott.. MINDEN beszelgetes ugyan oda vezetett. megha a kepernyon masok voltak a kerdesek, de a valaszok ugyan oda vezettek, es mondatonkent felbeszakadt a beszelgetes, mert elolvastam mit kerdezhetek.. jol kigondoltam mi lenne a jobb es minden mondando kozott volt par mp szunet.. szvsz ez gaz.
lost planet atvezetoi, beszelgetesei ezerszer jobbak voltak pedig az csak egy fika fps.. -
Hát itthon vettem. Kár... -
Ha USAs boxod van akkor elindul az ntsc -
Xbox 360-ba ha berakok egy NTSC-s játékot, akkor nem fog elindulni?? Itt konkrétan pl az ncaa 09 érdedkelne. Mert addig nem szerzem be amíg nemtom. Vagy ez az ntsc meg pal nem a tv-re vonatkozik? És pl ha lcd monitorra van kötve a box? -
te haver az RPG az nem fps, hogy rohanj és ölj...
-
Mass Effect mint vontatott lassú?:D -
Project Gotham Racing 4 - kinek mi jon be... szvsz a 3. resz ezerszer jobb volt, de inkabb GRID
Tomb Radier:Anniversary - TR jatekok egesz jok
Skate - csak akkor ha szereted az ilyen jatekokat, de meg en is eljatszogattam vele, pedig nem erdekel a gordeszka
Carckdown - a legeslegjobb, legszorakoztatobb az osszes felsorolt kozul.
Mass Effect - RPG = CSAK AKKOR HA TENYLEG RPG-s vagy! probaltam, eroltettem, nem ment... ez SZIGORUAN csak RPG-s embereknek. nem tetszett.. vontatott, lassu, stb -
Sziasztok! A divx támogatásos frissitést akinek nincs internetre kötve a gépe, hogy lehet beszerezni? :| vagy valamelyik játék tartalmazza azt a frissitést? :D köszi. -
Vitát nem akartam a kérdéssel:)
Nos,kipróbáltam a PGR4 et és tényleg nem rossza hangok a grafika az autó belső nézete és irányitása nagyon jó!Szóval jó játék:D
Nekem a forza nagy kedvenc játékom lenne a PGR mellett ha nem kéne ennyit versenyezni libasorban,hogy egy autó meglegyen és ha azt eladom ne szarért vegye meg a "gép".
Forza 2 höz vki ne tudna adni pénz kódot vagy mentést?
Mert van 1 faja cheat ami youtubeon fennt van de nem értem igazán.
-
Hát akkor a kettő játékot ne keverjük össze mert nem egy kategória, a GT5 ellenfele a Forza 3, senki más. PGR4é meg az Grid, NFS meg egyebek, bár ezek jóval gyengébbek nála:) -
borix #46433 Lehet tudni valamit arról,hogy az olvasó meddig bírja átlagos használatnál kb? -
nem soroltam árkádba -
Demoval. Addig nemigen érdekel egy játék amig béta, alfa, és össze vissza peccselik másfél évig ( több kevesebb sikerrel ) + sok embernek szívás az ügy a csiga lassú szerverek miatt mindezt pénzért. Majd ha kijön a full akkor visszatérünk rá ami 2010re esedések, hiszen az E3on erről a csúszásról csicseregtek.
Amugy a kérdésre válaszolj, mert szerintem félreértetted:) -
detoxic #46430 Az egy rakás ssssszzzaaaar...
GRID vagy Forza2 ;) -
Én csak a a szimulátor kategóriát aggatom rá:) Online azért nem rossz, egy "félig kész" játéktól természetesen ez nagyon nem gyenge. Majd 2009 Q4 talán 2010 Q1 közé érkezik a é teljes GT5:) -
Sund #46428 A GT5P előtt térdre rogytam olyan grafikája volt, de -számomra- a világ legunalmasabb autós játéka. A c64-es pit stop 2 jobban lekötött.
A PGR4-et meg nem tom' letenni annyira szórakoztató. Biztos vannak olyanok, akik pont fordítva gondolják, 'szal ez nem az a tipikus fekete-fehér kérdés, ne jelents ki egyetemes igazságként szubjektív véleményt. -
Ugye te játszottál azért náhány órát a GT5 proluge-vel?
-
Ha az árkéd kategóriába sorolod akkor felőlem... -
Gamekapocs azért nem a legjobb oldal khmm. Sőt, néha hajmersztő baromságokat írnak. -
hmm, a "dodzsemszimulátor"? -
Tényleg nem rossz, de azért én tudok nála 1 kiemelkedőbb alkotást mondani--->GT5 Proluge azért nála is jobb -
Nem olvastam végig:) csak magyar teszt meg normális irományok szoktak ott lennei. Most hülyeséget írtak.
Annak aki 300al akar száguldozni, 150el kanyarokat bevenni, 100 métereket driftelni meg mittudom én, annak nemfog tetszeni, mert kicsit komolyabb játék amelett hogy árkéd kategóriában mozog. Gyönyörű, sok pálya, jó autók ( pont elég szvsz ), a leg reálisabb és legszebb időjárási elemek amik valaha játékban láthatóak voltak stb... és egy kuriózum a motorok, melyeknek olyan brutális hangujak vannak hogy elolvadok amikor felhangosítom az 5.1et és elindulok egy Ducatival, vagy Suzukival ( de ez minden jármű hangjára illik, nagyon odafigyeltek erre ), és a motor irányítása is élvezetes, reálisnak ható és nem túl könnyű... szitál alattad kanyarokba, kigyorsításnál ami rettentő látványos és izgalmas. -
"Nem rossz játék tehát a Project Gotham Racing 4, és helyhiány miatt nem is vettünk végig minden jó és rossz elemet a teszt során, de összességébe nem vagyunk vele megelégedve. Persze jó a grafika, lazák a zenék, el lehet bíbelődni a Fotómóddal is, sőt a LIVE szolgáltatások se utolsóak, de ez nekünk nem elég. Igazi kihívást vártunk. Csalódtunk."
-
2 bannidőszak volt eddig tudtommal
2007. május 17.-től pár nap
2007. november 18.-tól pár nap -
hülye vagy. -
jaja :)