176910

-
ja, de nekem sem jött be demó alapján unalmas szerintem. -
érdemes, főleg, hogy 3000Ft körül már megkaphatod -
nekem pl. nem jött be
elég unalmasnak tartottam egy idő után
meg úgy kinézetre se valami szép játék
de mindenképp érdemes kipróbálnod, sokaknak bejött!
szedd le pl. a demóját első körben -
Toopac #46567 De azért a Forza 2 -t érdemes megvenni srácok ? -
Toopac #46566 Hát nézd a régi 6800 geforce-omhoz képest szép a képe! De amugy sem vagyok egy nagy igényű! Csak ne akadozzon semmi többet, ezért is vettem konzolt. -
Háát ha találsz jó társaságot akkor nagyon, de egyébként olyan be a darálóba- hangulatúak a versenyek. -
ha még azt mondod hogy a forza2 ronda azt megértem, de hogy a pgr4??
menj el szemészetre
részletesen kidolgozott városrészek (több pályarész egy az egybe le van modellezve), durván kinéző időjárási viszonyok és még van rajt AA is ;) -
Multiba jó a pgr? mert most viszik el a gowom, vagyis mindjárt vagyis holnap feladom, azt abból vennék azt. ha jó. -
olyan érzésem van a kommented kapcsán, h valamiért meggyűlölted a játékot és minden oldalrol fikázod :)
A 360 legszebb autos címe egyébként szerintem is. -
Örülnék, ha "legalább" ilyen rondák lennének a játékok. :) -
oké köszi :) -
detoxic #46559 PGR4 grafikai orgia?
Szerintem az egyik legcsúnyább grafikájú xbox autós játék.....
(bocs,nem kötekedni akarok,de én így láttam,megvettem EREDETIBEN,2 nap mulva majdnem a kukában landolt,de szerencsére sikerült FÉLÁRON eladnom) -
Nagyjából. Szimulátornál nagyon kell figyelni a fékerőre, a gázadásra, sebesség, kocsi csúszása, kilengés, tapadás, pályaív... azaz minden mint a valóságban mert ezért szimulátor :) -
Király a banner, grat
-
Hali!
Az árkád az olyan h csak nyomom a gázt és megyek, a szimulátor pedig amikor mindenre oda kell figyelni (pl fékezések, hogy veszem be a kanyart meg ilyenek)? :) -
A szimulátorok szimulátorát. Már ami a konzolt illeti ;) -
Nem azt mondták hogy szeptemberbe jön az az update? -
Nemlesz részed PGR4 szintű grafikai orgiában, de kapsz egy kellemes szimulátort. -
Toopac #46552 Egyetértek a PGR4-el kapcsolatban. Ma vettem meg a boxal együtt. Ahhoz képest hogy árkád piszok jó játék. A hangok, az írányítás. Az analóg gáz adás, kanyarodás, fékezés tuti jó. A Gridben csak a driftelést szerettem. Még berendeltem a Forza 2-t is arra sokan mondják h jó játék! Vélemény ? -
ok,köszi! -
Kb az októberi frissítéskor. -
De az újfajta menü mikor lesz elérhető?(új dashboard) -
nagyon király! -
K*va jó, mehet bannerbe! -
Ötletes
-
Jó lett. Bannerbe! :] -
KÖszönöm, mindenkinek! -

-
ez jó 
-
nagyon fasza -
-
Bannernek esetleg? (Sajna nem találtam a (hivatalos) 360 betűtípust, ez viszont hasonlít.)
-
Ennyi:) -
aszem legegyszerűbb megoldás lerántom mind2 demot -
Én próbáltam tegnap este, jó is lenne minden, de az irányítás+kamerakezelés az igencsak problémás, TPS-nézet így csak egy fícsör(pedig így hangulatosabb lenne a gém), de használhatatlannak tűnt. Szal a kérdés, h meglehet-e szokni. Megmondom őszintén úgy tűnt nem :( -
A PGR4 köröket ver a Grid-re. -
na csak úgy értettem,hogy nem vagyok nagy racer,szal az érdekelt volna mennyire könnyű az irányítás,burnout sztem elég baráti ebből a szempontból
lehet küldeni neki, vagy szépen lehet csúszkálni,pördülni?
mondom nem vagyok nagy versenyzős:) -
Értem, köszi! -
Árkád vagy szimulátor, ezek a skatulyák lassan csak az ember megtévesztésére jók...Maradjunk egyszerűen sztem annál, h jó/legjobb autósjáték, és akkor azt mondom a PGR3, 4-nél jobbat nem találsz sztem ;) -
lassan kipörgetem a burnoutot, kéne egy új race gém,de 2 közt hezitálok:
pgr4 vagy grid
melyik az arcadosabb?-nekem az ilyen tetszik jobban,mint a sim(ez van:)