176864
banner
  • Moby
    >A PS4-ben több a nyers erő

Nem, és már megint a félinformációk...A ps4-ben nagyobb-erősebb a gpu, de a one APU-ja ezzel együtt is több tranyót tartalmaz (az ESRAM miatt), ezzel együtt méretileg is nagyobb, és a CPU nagyobb frekin is jár, mint a ps4-é (ezért futnak a cpu intezív játékok kicsit jobban one-on, ha épp nem a gpu a bottleneck), ergo valszeg több hőt is termel. Ehhez mérten jóóóval halkabb, mint a ps4. Egyszerűen annyi, hogy jóval nagyobb és hatékonyabb hűtő van benne, mint ps4-ben. Amiben egy kis fisemfos notebook hűtő van, ami ráadásul még a tápot is hűti. Jóezígy, ha lenne ilyen konstrukció ps4-ből, azt vettem volna anno.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.16. 20:17:22
  • Ulthane
    De nagy. Tedd a ps4 melle, s latod h nagy. De kerdezhetem az inverzet is: miert olyan kicsi a ps4?
  • Totti5
    Ad. Mivel az a teljes játék.
  • darkSectorxxx #163994
    Miért a Trial is ad acsit?
  • Selminar
    SW Battlefront még 1 acsit se adott, szerintem valami baki van, 10 ora trial ide vagy oda
  • gduck
    Abba ki@%/+tt g%3++i is@t életbe. Hogy sz@&ja le azt EA. Nekem 19-et ír még mindig. Esküszöm ebbe büdös életbe csalni lopni kell állandóan

Viszont azt írják az "SG" verzó már megy, szóval JÓ JÁTÉKOT!!!
  • gduck
    Mit állítottál és hol? Mert az nem derült ki... Lehet másnak is hasznos lenne.
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.11.16. 19:46:22
  • darkSectorxxx #163990
    Igen, leírták hogy miért nagy, de kérdem én? Számít ez?
    Annyival nem nagyobb hogy ne férjen el kényelmessen a tv alatt, a PS4 meg azért szerintem annak ellenére hogy érdekes a külseje, nem illeszkedik be mondjuk egy polcra a tv alá, vagyis a ps4 arra jó hogy a tv körüli polc felső tetején lévő lapra tedd, míg a box befér szépen egy polcba és követi a polc, szekrény függőleges vonalát....van jó és rossz oldala is.

De tény hogy a ps4 annyira nem vészesen hangos szerintem, mivel a régi generáció eléég szépen süvített, de az X1-nek szinte nincs is hangja....meg érdekes hogy milyen sokat bír az aksi a kontrollerbe, 2 hete megvan és még a feléig sem merült.

/persze nem nonstop használat, meg értem én ott a ps4 kontrollerben nem árt hanyagolni a lighting bar-t mert az is tuti szivja a gecibe az aksit, meg a kis hangszóró akár, vagy el tudom képzelni még a tapipad ellátása is akadály lehet, de azért jó hogy ennyit bír.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.16. 19:26:40
  • SlickAdam
    pl SOKKAL jobb hütes -> kuss?
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.16. 18:59:04
  • Totti5
    Nem nagy és a hűtés / hang miatt. Meg mert ezt találták optimálisnak a mérnökök.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.16. 18:57:59
  • Ulthane
    Pénteken vettem egy X1-t, odatettem a PS4 mellé, és felmerült bennem az, hogy ez mi a retekért ekkora? Mi indokolja azt, hogy ez másfélszer akkora legyen, mint a PS4 úgy, hogy még a tápja is külön van!

A PS4-ben több a nyers erő, még táp is van benne, és lényegeseb kisebb, mint az X1 Mi a francot mértek el a redmondi mérnökök? Tudja valaki, hogy miért lett ez ilyen indokolatlanul bazi nagy?
  • darkSectorxxx #163986
    Ahogy néztem márciusig, semmi jó játék nem jelenik meg....:D Zsír!
  • TDC Geronimo
    CD a set piecekben még fejlődhetne, mert az összes abból áll, hogy törik, robban, szakad, esik körülötted minden te meg futsz előre. Látványos meg minden, de lehetnének kicsit kreatívabbak.
  • darkSectorxxx #163984
    Oké srácok!

Szupporttal beszéltem, értitek, szupporttal!
    Megoldódott a HDMI IN probléma! Na de mi volt a megoldás? Valszeg ki nem találná senki.
    Egy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    KIBEBASZOTT SZUTYKOS
    módon el volt rejtve az új rendszerben, ami ezelőtt egy sima app volt.

A vicces nem az hogy el volt rejtve, mert az egy dolog, hogy semmi köze a nevének a funcióhoz, de módon egy láthatatlan menübe tették, amit amúgy a büdös életbe nem találna meg senki ha nem böngésznéd szét 24 órát a menüt, sőtt nekem 2 hét sem lett volna elég ehhez hogy mmegtaláljam!

Microsoft rendszer mai állása eddig 1-1.
  • darkSectorxxx #163983
    Ugye az megvan srácok hogy ha előfizetek EA Access-re, és le akarom mondani az előfizetést akkor lehet kérni visszatérítést a megmaradt időre arányosan?

WHAT A FUCK??!!%% lOL Ilyet, ha 1-2 nap alatt kihasználnám a játékokat, lenyomnám a 10 órámat, azt akár 100-200 ft-ból is megoldhatnám. :D
    De nem vagyok geci.... :)

Hát basszus ez biztos csak nekem új, de ilyet máshol is szívesen látnék. (x360 idejében ilyen pl nem volt, igaz akkor a weboldal menürendszere is más volt.)
    Az brutális lenne ha ezt a gold-al is meg lehetne oldani. :DDDD

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.16. 16:19:44
  • Ulthane
    De mit vársz egy játéktól, tolsztoji mélységeket? Előre tudni lehetett, hogy ez ilyen lesz. Szórakoztató, élvezetes, a maga hibáival együtt, és kész. Szerintem helyén kell kezelni.
  • Harlekin
    Tegyük hozzá,hogy CSAK azoknak akik fikázni akarnak és eszükben sincs játszani csak legyen konzoluk,hogy az előző 2 dolgot tehessék!
    És szentül hihessék,hogy ők a tutik ,mert van konzoluk,de nem játszanak.
    Mi akiknek szintén van konzolunk és játszunk is használjuk is,meg faszok vagyunk,mert minden szarral játszunk!!!
  • Harlekin
    GRAT!
  • gduck
    Nekem az is tetszik, amikor megnyomom a view és a menu buttont egyszerre ;) Tiszta X360. Ráadásul mindig mondja hogy előzőleg másik X360-on voltam bejelentkezve :D
  • Tyrant01
    Ja és megint nem volt mivel játszani az elmúlt évben:

• Tyrant01
    Jövök utánad :-)

• n000rbi
    Válasz is.
  • Moby
    Ment egy privi.
  • darkSectorxxx #163974
    Nekem sem laggol egyiksenem, na jó a 4. részt nem néztem....
    Viszont az a dolog hogy az emlékek megszépítették a játékot, igaz, főleg az első részt, az ocsmány. :D

Most meg hogy kipróbáltam mind3 Gears-t, és utána rögtön lenyomtam a Gears 4 gameplay-t, egyértelmű volt a generációs eltérés.
    Persze nincs ezzel baj, ez így van rendjén.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.15. 23:04:47
  • Macccy
    Ne is mondd bazmeg, ez a Gears of War 1 elkapott kurvajóó ÉS NEKEM nem inputlaggol. Semennyire. Hogy ez most azért van e, mert akiknek laggol annak hiperérzékeny PCMR reflexeik vannak, vagy csak szimplán peches, magasról leszarom. Nekik rossz. Nekem sirály! :)

Alig várom, hogy elhozzam otthonról a poros x360 lemezeket ...
  • Moby
    Amúgy kurvajó ez a stat az új rendszerben. Egyre jobban kedvelem ezt a új dashboardot. Nem megy még minden zökkenőmentesen, de jók az elképzelések. Kipróbáltam végre ma a BC-t is. Perfekt. Cuki, ahogy bebútol a 360 :) (és adja szépen a pofonokat, hogy mennyire megszépítette az idő a prevgen emlékét LOL)
    Jó cucc ez na, ha már konzolozásra adom a fejem, szívesebben kapcsolom be, mint a másikat.
  • Moby
    Ezt(de fentvagy a barátlistámon is, szerintem ott is tolja):
  • gduck
    Gratula! És mit adott érte?

17? Úgy legyen! Nekem ezt írja: Play it on 19/11/2015 :(
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.11.15. 22:30:41
  • Moby
    Nekem meglett :)
    Milyen csütörtök? :) SGstoreban vettem, 17-én nyílik.
  • gduck
    Csütörtökig van időd, gondolom nálad is elfogyott a 10 óra :)

UI: Nekem a "TRIAL" achievement nem jött össze (500 online gyilok a TRIAL 10 órája alatt)
  • Moby
    Zseniális, csak egy rohadt nagy baja van: együtt jelent meg a Bfronttal. Így meg az van, hogy kissé céltalanul lépegetek ki a TR-ből, és nyomkodom a Bf ikonját, hátha.
    Most ez így olyan rohadtul nem köt le :( Inkább harcolnék az endoron :(((
  • gduck
    Minden részben lődözés, ugra és bugra és logika. Erről szól az összes rész! Szerintem meg az előző és ez a rész is zseniális :P

Ja és csak úgy üzenem a Gurusoknak: AZ ELŐZŐ RÉSZBEN NEM TAPEROLTA A VIZES LÓFARKÁT! EBBE MEG IGEN!
  • Kongy
    Na lepörgött a TR credits. Hát összességében nem volt rossz, egynek elment, túl sokat vártam én ettől valóban. Igazából azt veszem észre, hogy kezdenek már idegesíteni ezek a videójáték klisék, mint pl

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Főgonosszal legalább 3-szor meg kell küzdeni, mert túléli a repülő lezuhanását, meg 20 gránát felrobbanását, stb. Uncharted-an is unalmas volt már, itt is az. Amikor megyünk egy terembe, telis tele van robbanó hordókkal, a hülye is tudja már, hogy csata lesz. Na meg ezek a hullámokban támadó ellenfelek. U-NAL-MAS.

Egy kis időre a faszom kilett az összes ilyen fedezékes lövöldével, talán a remasterelt Uncharted trilógia miatt, kicsit most sok volt már. Na meg kétszer végigvittem az előző TR-t, szóval az is élénken élt bennem. Úgyhogy most egy ideig offolom az ilyen jellegű játékokat, mert felbasznak a kliséhegyek, amiket sorra felvonultatnak, és a monoton hullámokban támadó ellenfelek. Inkább megyek majd Battlefront-ozni, meg Hearthstone-ozni... Lehet, hogy kb 10 év géming után kezdek kiégni? Nem tartott sokáig. Pedig 7 évvel ezelőtt kb állva tapsoltam a TR: Underworld után, pedig lényegében ugyanaz volt, mint a Legend, de mégis változatos volt, nem egy helyszínen játszódott, hanem egyszer dzsungel, egyszer meg tundra.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.11.15. 22:07:33
  • darkSectorxxx #163964
    Remélem is.
  • Totti5
    Már rég ott vannak.
  • darkSectorxxx #163962
    Itt jelennek meg majd a digitális BC cuccaitok, akit érdekel:

• darkSectorxxx #163961
    Na hiszem ha látom, Gears 90% off?
  • Totti5
    "Bombasikerű játékok. Exkluzív akciók.

A Fekete péntek nemsokára megérkezik, és nagyobb durranás lesz, mint valaha."
  • TBTPumpa
    Nem szeretem a nude modokat. Ellenben ez így kabát nélkül bejön.

Az Angel of Darkness-re és az Underworld-ra emlékeztet, amikor már Lara nem rövidnadrágban volt. A többinél az elhagyhatatlan volt, ellenben az AoD-ben már nem, az Underworld-ben pedig lehetett váltogatni néha, de ott is többnyire ilyesmi szerelésben volt.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.15. 20:56:51
  • Kongy
    Na lol én pont nem azért örültem volna neki, hanem mert akkor nem hasonlítana ennyire megszólalásig az első rész helyszínéhez. :D AC legalább mindig máshol ugyanaz, mint az előző rész.