XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettem egy másolt játékot 360ra,de beteszem, elkezdi olvasni ,majd elkezd kerregni és kidobja h nem tudja olvasni!!
Ez miért lehet??/1400 ért vettem, lost planet, rendes borítóval, dvdcoverrel/
Ja és a több i játék simán megy!!!(eddig csak kb. két hónappal ezelõtt fagyott be a fifa07(eredeti)de akkor csak ujra kellett inditanom)
Van egy USB kábelem, aminek levágtam a végét, van benne egy zöld, egy fehér, egy kék, és egy narancssárga kábel, na most ezek közül melliket kell mellikhez forrasztani a xbox gyári hûtõjéhez, hogy mûködjön USB-ról? (A gyári hûtõn fekete, zöld, piros és kék kábel van.)
Volt itt régen vki aki megtudta csinálni, please segítsetek.
lckrz.try.hu
Ezért is jó, ha van ventimódosítás a gépekben.
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Valaki leírná rászletesen hogy mit kell leszednem meg beálíítanom hogy a boxhoz adott káûbelen keresztül megtudjak osztani mp3 akat a pcrõl?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
valaki leirna hogyan es mivel kell divx et nezni sikeresen az xboxon? THX
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Apa a prémium X360 meg 100 rugo.
http://www.576.hu/aruhaz_platform_hardver.php?id=14
És ha nem kérnek a psp 2 játékodból, akkor már nem jön össze az elméleted!
Töltsük le az internetet!
Szesz:
Azért cserélnék, mert az újgenerációs nyagykonzolok közül 360-ra jelennek meg olyan játékok, amelyek megfelelnek az ízlésemnek.
azt hittem egy sima feketével beéred.. 576ról meg annyit hogy ott az vesz konzolt aki nagyon gazdag vagy nagyon hülye.
Errõl nem is tudtam?
A chip mennyibe kerül és hogy müködik??
Kilehet kapcsolni?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=85
Errõl ennyit, tudós-doktor barátom. :)
Lemezek? Kontroller? Az miért az én problémám?
Az eszmei érték picit mást jelent.
De értem, mit mondasz, az igényidet a 360 jobban kielégíti, mint a PSP. Én is ezért választottam így és shoota is ezért akar cserélni ;)
PS3 ID: marcogi zsírkutya
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Forza_Motorsport_2_PAL_XBOX360-GST
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473