XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még 1 kérdés:
Várható (illetve ha igen, kb. mikorra) olyan xbox360 széria amiben már nem lesz ilyen hûtés probléma, és megbízhatóbb?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
a boxot bizonyos játékok mindenképpen frissitik, de általában csak az xbox360 operácios rendszerét, a dashboardot
az eredeti játékok ujonnan itthon valoban drágák, de használtan vagy külföldrõl felébe, ötödébe kerülhetnek. pl egy pgr3 használtan 3 ezer ft ...
ez azért fontos, mert relative nagy a meghibásodási ráta és a flashelt xboxra garancia nincs, a javitás pedig - ha egyáltalán lehetésges - drága.
Forza.
Elolvastam a faq-ot, és összegezve akkor ha veszek egy xbox360-at, akkor az égvilágon semmit sem kell tennem, hogy menjenek a másolt gamek, csak megfelelõen kiír, azt go?
Más:
Szükséges-e firmware-ekkel frissíteni a boxot (játékok miatt fontos?), illetve számomra az sem derült ki, hogy mi az a flashelés.
Remélem nem húzok fel senkit sem a tudatlanságom miatt, életemben nem volt 1 konzolom sem, de most hajok az xbox360 felé. Csak hát nem mindegy, hogy csak a 17ezres játékokkal, vagy a másoltakkal is tudok-e játszani.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Most áttértem az FTPre, kényelmes és gyors, akár a torrent :)
- az sem fizett, akitõl Te viszont pénzért kapod
- ingyen is megszerezheted
Te nem mész máshova, de sokan ismernek egy adott oldalt és odajárnak, hiszen "nem sok az a párszáz ft egy tizenezres játékért" ... ;)
Forza.
Láttam én is oylan oldalt, ahol átvernek, de van olyan is, ahonnan minden mûködött és ha vmit rosszul töltöttek fel, másnapra javítva volt.
Másrészt ha valahol átvágnak, oda többet nem megyek, mindennel így vagyok. Ha nyilvánvaló, h lehúz egy oldal, többet nem regelek oda.
Amúgy a projektoros tv-kben két-három lámpa van a kivetítéshez, amik, ha kiégnek (1-2ezer üzemóra) akkor új kell, 30ezer ft/db-tól kezdõdnek. Ezért használtan nem biztos, hogy jó vétel.
Házimozizásra nagyon jók de nem a box-hoz, szerintem.
Valaki leírná rászletesen hogy mit kell leszednem meg beálíítanom hogy a boxhoz adott káûbelen keresztül megtudjak osztani mp3 akat vagy filme a pcrõl?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nem igazán ideillõ téma, de egy kis köze van hozzá :)
TV-t szeretnék majd venni, és mostanában szemezgetek a projektoros TV-kkel. Használtan vannak olyan 100E körül 105cm-esek. Mennyire megbízhatóak ezek? Élettartam, felbontás, kontraszt, fényerõ? Ja és a box képe milyen lenne rajta? Kösz!
PSN: berghold
torrentel kapcs. igazad van, de ami uj, az jön rendesen, még mininovárol is :) blackcatsre is ugy jutottam be, h nem volt meghivom, probálgatni kell ...
nah, elég az OFF-bol :) jolenne ha levinnék a box árát kicsit és a használt piac befulladna a sok letiltott doboztol :D annyira nincs kedvem 80at kiadni egy kétes hardverért ... ráadásul ugylátom a hsz-ekbõl, a meleg mégjobban betesz neki, s a szobában itt gyakran 25-30fok van :(
Forza.
2.) azért jo, ha hibásan van fent, mert lejár a usered, mire esetleg kijavitják: ujra kell regelned
3.) nem ritka eset, miota itt forumozok csomoszor látom, hányan becumizzák ujra és ujra ugyan azt ... (fizetõswarez -> hibás fájlok itt/ott)
csocso: FTP esetén azért vannak ált. rarolva a rilizek, h ha véletlen hibásan jönne le, akkor ujra leszedhesd egy kis darabkáját - torrenten pedig nem jön le hibásan, mert minden darabot ellenõriz, ha lejött és ha nem jo, szedi ujra, mástol. minden értelmesbbb p2p rendszerben van hash check, igy ott is kikerülthetõ a hiba. a PAR fájlokkal rengeteg redundáns adatot is leszedsz, sztem felesleges useneten kivül a használatuk.
Forza.
pl ha van egy 700 megas film.. az mondjuk 10 ezer block... plusz van hozza egy 70 meganyi par file a negyven darab rar filehoz.. akkor ott lehet vagy 2 ezer hibas block. megis ki tudja javitani... ha vmelyik par hibas kisse. egy egy megaval kissebb.. akkor legyen 1800 blocknyi... btw nekem nem egyszer volt hogy az 50 filebol 10 volt hibas... kijavitotta.. tokmindegy melyik file hibas az 50 bol.. amig a megadott block szamon belul van a hiba addig javitani tudja... volt hogy hianyzott 3 file teljesen.. vagy negy.. es kijavitja.. akarmelyik 3 file hianyzik a 700 volt. a 70 kijavitja.. beszarok.. eletemben nem hallottam ilyenrol elotte.. es mai napig nem ertem hogy mukodhet.. PAR filek kiralysagosak.. ra kene szoknia minden warez oldalnak..
Másrészt tapasztalatból tudom megcáfolni, ha terrákat nem is, de pár száz gigát töltöttem smswarezrõl is (már privát FTP), sosem volt ilyen baj. Nem lehet, hogy a hiba a te készülékedben van?
ezeken a helyeken nem véletlenül rossz 1-1 fájl :) és ezen a par fájl sem segitene, mert max az is "rossz" lenne véletlen
Forza.
Valaki leírná rászletesen hogy mit kell leszednem meg beálíítanom hogy a boxhoz adott káûbelen keresztül megtudjak osztani mp3 akat vagy filme a pcrõl?
Én csak kisebb méretû és kisfelbontású filmeket nézek vele. Azzal megbírkózik szépen. (pedig a gép bírná a hd-t is)
Meg kell várni mert tuti hogy elõbb utóbb megcsinálják rendesen.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Szóval semmire se jók...
.sfv-val pedig ellenõrizheted, hogy hibásak-e a fileok (ált., ha ki tudod õket tömöríteni, akkor nem azok :D)
PSN: berghold
Itt a felhasználónevem és a kódom(play.netipar.hu):ea6e(név),22877218(kód)
ftp szerver:play.sms.netipar.hu
port:21
név és jelszó ua.
Használjátok egézséggel holnap du.5 óráig!!!!/nekem már nem nagyon kell/
Mert azt tudom hogy a rarokat kibontom majd irom de ez a kettõ foggalmam nincs mi!!
Tud nekem valaki segíteni?/http://www.abgx.net/filename/?ch=6/
Na de a lényeg az, hogy akkor nem érdemes felmenni a netre vele (tudjátok milyen géppel)?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.