176877

-
nem napfényben kell nézni :)
projektor=szoba elsötétitve -
ha birod játék nélkül, küldd vissza MS-nek gariba, h néha nem olvassa a lemezeket. garantáltan kapsz bele egy uj liteon meghajtot! -
alwares: csak 720p _HÁZIMOZI_ vetitőt vegyél, nagy kontrasztal, alacsony fényerővel, ne ilyen szar prezentácios vackot, ami 1024x768as / 4:3-as. Persze vetitő mellé be kell sötétiteni, ennyi a kompromisszum.
Jedi: a mai házimozi vetitők halkak, LCD vagy DLP mind teljesen jó már.
Ráadásul egy 720ast megkapsz 120-150 ezerért ... és mehet rajta a box nativban :)
Bardocz: ez a 780 honnan jött? a box képe 1280x720, ahogyan a kisebb HD felbontás is annyi. Az lcd tévék meg 1360x768asak. Semmi sem 780as :) 1080p képet minden mostani tévé tud fogadni, csak az egyik leskálázza 1360x768ra, azaz veszitesz a minőségből, mig a fullHD tévék csak kiteszik 1:1-ben, veszteség nélkül. De ezek 180-200 ezernél indulnak ... mig az előbbieket megkapod 120-140 ezertől ... -
Ezt nem hiszem el!!! Most meg működik. 5-6 percre otthagytam a gépet, aztán újra kipróbáltam (amolyan "hátha mégis megy" alapon) és elsőre beolvasta. Most már megy a játék, de ha legközelebb is ezt csinálja akkor megőrülök! 
-
Ennek elég szép képe van, meg mondjuk a függönyt is el kell húzni. Bár az is benne van, hogy ez is Sony. -
Én ami projektorokat láttam mind nagyon fakó volt. -
No igen, remélem mire oda jutok, hogy lesz rá pénzem, lesz valami kevésbé hangos cucc. Vagy valami. De ez nekem nagyon bejön. Kell ilyen. A feeling az hatalmas. Meg egyébként jóval halkabb mint egy hűtésmodos xbox :D -
Én is projikkal nyomtam pár éve, de leszoktam róla. Kurva hangosak. Majd ha ésszerű árú ledes passzív projik lesznek. AKKOR! Most még csak kis szaros mobil verziók vannak aranyáron. -
Jah igen.Elolvastam kijelző fakkt hsz után,dehát abban nincsen link tv-re:D Amúgy meg minden szar 780p-nél nyóc pikszellel kisebb felbontású tévé van,de 780-as 100 környékén,amit 3 méterről jó lenne nézni,na olyan nincsen. -
Huh emberek ma estére szereztem egy projektort. 1024-es felbontás ide-oda (mellesleg a plazmák se nyomják jobbon), nekem ilyen fog kelleni, hadjatok engem HDTV-vel. Az se érdekel, hogy cserélgetni kell az égőt stb. Jó flash nagyon. Elsőnek csak a falra vetítettem ki, már ott hanyattvágtam magam a Gow-tól is. Aztán rá hangfal szettre, vászon ki a falra és, ááá nagyon ász. Mondjuk egy olyan projektor nekem bővel elég lesz ami tudja a 720p-s felbontást (vagy az 1280*1024-et).... Teljesen kész vagyok, csak gyorsan szerezzek valami cégtől egy ki selejtezettet, és az Xbox360 szépen be fog költözni a szobámba. Mellesleg a kicsi a szobám, így a TV el se férne.
Na de még meglátom, minden esetre nagyon tetszik ez a dolog, ez a házimozi nem akármi...
-
Na, ha 1080p-t tudott volna mondjuk, akkor az már nem hdrediii, hanem FullHD. -
Régebben volt berakva egy samsung hd ready tv,100 körül,valaki be tudná linkelni?Asszem az már 1080p-s felbontást tudott. -
Freedy #49164 Töröld meg a lemezt. ha nem segít, vidd vissza. vagy próbáld meg egy másik gépben. -
Srácok, segítség, segítség!!!
Most jöttem haza vadonat új, eredeti Tomb Raider : Legend-del, berakom boxba az meg kiírja, hogy nem olvasható, töröljem meg a lemezt és indítsam újra a konzolt. A víz kivert! Mit kell ilyenkor tenni??? Minden játékom (Timeshift, DMC4, Forza2, stb.) kipróbáltam, mindent elsőre olvas kivéve ezt az eggyet! Eredeti lemez!!! HELP Plz!!!

-
az lehet, de jo a temad windowsba
:D
-
Most minden ellenem van ?! 
-
Van esély rá,hogy ntsc-s játék elindul a régebbi boxon? -
Akkor úgy néz ki,hogy nem mostanában fogok RB-ni :S Akkor talán GH4 :) -
http://uk.xbox360.ign.com/objects/142/14257567.html
Release Date: TBA 2008 (UK) -
hat jokerdes..hazamegyek megnezem ujsagba mert mintha abban pont teszteltek volna es mintha lenne ott release date is -
köszi! esetleg a FAQ-ba ki lehetne rakni...
-
de akkor a két legnagyobb UK online játékbolt kinálatában miért nem szerepel? ;-)
(play és game) -
:o
Jon az, UKba mintha valahogy mostansag kene majd megjelennie (ho vege/kov ho eleje?) legalabbis abbol itelve, hogy majdnem minden ujsagban bennevan -
Nem jönn Euba az RB2ő, hivatalosan már vagy fél éve megerősítették, akkor lehet makkod, ha regio free-s lesz az usas szoftver. -
nem kell tudnod, pal60-ra állítsd! :D -
A PAL-50 / PAL-60 beállítás mit változtat?? -
Megválnék a következő játékakaimtól - átvétel elsősorban Sülysápon, Bp is megoldható előzetes egyeztetés után, csere is érdekelhet. Posta van, utánvétel + ajánlva min 800-900ft a postaköltség. Legközelebbi Pesti időpont szerda belváros környéke [email protected] / 0630-3625769
3000ft: Club, Kameo /classic/, Table Tennis, X-men, Shadowrun, Tomb Raider Legend, The Outfit
4500ft: NFS Pro Street,
5500ft: Mass Effect Fóliás
6000ft: Frontlines - Fuels Of War (fóliás, bontatlan, angol,) Eternal Sonata fóliás
1700ft: Halo 2 + Halo 2 Map pack
1db wireless joy 5.500/db - eszétika hibás de tökéletesen müködik de a gyerek megharapta a joy alsó végeit/"szarvait"
1db wireless bontatlan joy - 8000
Pc-re: Company of Heroes speckó papirdobozban + WH40k + Medieval Total War Gold Editon (alap + viking)- 3k
Ugyanitt eladó szürke NDS + R4 card + 1gb memcard +stylus + töltő - 26k -
http://live.xbox.com/member/GAMERTAG -
hol lehet az INTERNETEN megnézni hogy ki melyik játékból milyen achievementeket csinált meg? -
Ja, ezért érdemes pl egy routert beszerezni.. -
regisztrálni kell a pc-d hálókártyája helyett a box MAC címét.
Mert ugye most a boxra van kötve, a pc-d helyett.. -
tegnap megpróbáltam csatlakoztatni netre a boxot de nem sikerült, ha beírom a felhasználónevet, jelszavat akkor a ip címnél ír errort, ha pedig nem írok be semmit akkor az MTU-nál ír hibát.. Direktbe csatlakoztatom, nincs router vagy ilyesmi, motorola modemem van és chello netem.. Tudja valaki mi a teendő? -
Kedvenc válaszom amit itt kaptam:
Nézd meg a haza konzol üzletek listáját amit fenn találsz a bannerba.
Amúgy sztem: mindenhol kb. egy forma .. uberkonzol=10.500
de van ott vmi kék is ami 9000ezer..
Láttam még vhol olyat amihez nincs doboz csak fóliába van. Az is kb. 8-9 ezer ft volt kb. -
Ragnar360 #49143 Azért azt a "hülye" nővéredet leblokkolnám :D -
Ezt honnan veszitek? Volt már olyan játék ami csak usa-ban jelent meg? -
A ház egy nagyon szép rész lesz. -
en meg csak most kezdtem el a masodik dvdt (vmi kisertethazban vagyok eppen) de a tortenet az hihetetlenul jo, nagyon lekot, olyan mintha egy jo filmet nezne az ember (v amikor jonnek az almok akkor mint egy jo konyv :D) -
most a 3. dvdn vagyok, keményen bedurvultak a dolgok:) amit előtte látni fogsz az csak a bevezető, utábna jön a büntetés szép lassan:)
-
nem ugy volt, h nem jön a RB2 EU-ba? -
hat lehet hamarabb megvan, ha netrol rendelsz valahonnan