176910
banner
  • csabika6630
    Mert nem szeretem a furárokat, olyan kiszámíthatatlanok.
    (nem akarok erről vitázni) :)
  • bexinho
    Miért nincs türelmem? Ahogy olvastam adolgokat nem teljesen úgy megy , ahogy azt látnom kéne. Kérdezem én, hogy ennek így kell mennie??
  • arty
    nekem van. türelmetlen vagy.
  • bexinho
    SEnkinek semmi vélemény ??
  • DöflingR
    Még nem sikerült lewarezolni a Pes-et?
  • Istencsászár
    Hogy bírtad ki? ....
  • trick daddy
    Holnap kiderül (Számomra)
  • Cápafogxy
    PES 2009 demoval többet játszom mint a fifa 09 teljessel :P
  • Istencsászár
    mindenben:)
  • trick daddy
    hyy 08-hoz képest a 09-es fifa miben jobb/fejlödöt??
  • Istencsászár
    2v3 pár elemmel és egy töltővel jobban jársz...
  • Cápafogxy
    Vezeték nélküli kontrollerhez megéri aksit/töltőt venni?
    5900Ft körül mozog abból lehet venni 6*4 márkás elemet.
  • Sinyo70
    miért nem jó neked a gamestore??
    én kb egy hete rendeltem náluk egy prémiumost és 2. nap délelött már hozták is !!garancia levél korrektül kitöltve, hibátlan hiánytalan.
    szerintem nagyon korrektek!55600ft volt szállítással eggyütt.
    Daniel T ajánlotta nekem is ! :)
  • bexinho
    Na nyomkövetésre valahogy eljutottam most. Itt viszont ezt olvastam/láttam.
    http://images.netbag.hu/20081007/18244966550.jpg

Ez viszont vhogy jót jelent. Már tököm tudja mivan. Eljutott, de mégis mást írnak. (1. képemnél)
  • byzhouse
    KonzolStudio o.O 2.
  • csabika6630
    Valaki nem tud a gamestore-hoz hasonló árkategóriájó nem online üzletet?
    576-ba 65ezer a premium. :(
  • bexinho
    Kérlek Segítsetek!! NAgyon fontos!

Aki olvasta régebbi írásom, ott írtam, h pénteken elvitte a NEM flashelt gépemet a UPS. Bécsben volt még tegnap is. Ma meg lépnék be a megadott kóddal meg irányítószámmal, erre nem enged be. Mondom WTF?! Könyvjelzőztem a UPS által adott nyomkövetési lapot, így ott felnéztem és ezt láttam!!! Ez micsoda?! Persze a lapon amit adtak elvitelkor, azon egy HU számot nem látok, XBOX szervíz meg persze nincs ilyenkor....

http://images.netbag.hu/20081007/18075283120.jpg

Kérlek Valamit mondjatok, mert nagyon fontos!!!! Nem tudom mivan ?!
  • deep
    Lemezről megy simán. Lehet hogy kell még valamit hekkelni, olvasd el hogy mit ír.
  • Petyus1994
    Nincs ilyen problémám hála az istennek :Dcsak megkérdeztem hogy javitható-e . :)
  • trogerzsiger
    hát liveozok, szal frissít elméletielg, na de akkor megnézem jobban.
    De én úgy csináltam pendrivera fel, és indítani akartam. de jott a hibaüzi.
  • PoisonChihuahua
    Igen, a Microsoft 3 év garanciát vállal a 3LED-es hiba javítására. Futár hozza-viszi ingyen. Hívd fel őket és elmondják mit kell csinálnod.
  • bardocz
    Ki kell szedni az egyik égő ledet,és akkor már nem lesz háromledes a gép.Csak kettő...

Amúgy lehet,csak én nem tudom hol,meg kivel,meg hogyan;)
  • deep
    Minden javítható a világon. Pénz kérdése.
  • deep
    a divx az .avi kiterjesztés. A kodek az divx. Attól a film még iszonyúan avi fájl. És bizony viszi. Csak frissítés kell... Itt ha figyelsz, egy pillanatra látszik hogy egy avi-t indít el.
  • Petyus1994
    Hello.Azt szeretném kérdezni hogy az xboxoknál a 3 ledes hiba az javitható?
  • trogerzsiger
    ja bocs, én úgy értettem hogy .avi kiterjesztésre gondolsz, mert azt nekem nem vitt.
  • PoisonChihuahua

Gyarapodunk, gyarapodunk....
  • byzhouse
    nekem sincs sok ismerősöm akinek van konzolja ,de képzeld vannak oldalak ahol ezt mind leírják =)
  • deep
    A divx szerinted mi?
  • trogerzsiger
    mi avit nem visz :S
  • deep
    Meg persze rendes DVD-t is lejátszik, és a külön megvásárolható meghajtóval HDDVD-t is.
  • deep
    Lejátszik avit és mp3-at. Avit csak frissített szoftverrel, amit vagy lájvról, vagy elvileg netről pécével is letölthetsz és cédére kiírva feltehetsz. Ne kérdezd hol találod, keresd meg ha kell. MP3-at simán alapból letol pendriveról, cédéről, akármiről.
  • Boyz
    akkor milyen formátumba lehet rajta filmet nézni?
  • trogerzsiger
    nem viszi az ilyeneket.
  • Boyz
    Hello nekem egy olyan kérdésem lenne hogy, hogyan lehet megoldani hogy vigye az avikat meg az mp3at az xbox360 mert mindig egy bizonyo hiba kódot dob ki? ha lehet live használat nélkül szeretném megoldani.
  • eNorti
    sorry a warez miatt!!!!
  • DöflingR
    ok, még csodálkozol?
  • arty
    ugy tudod megoldani, hogy a képet átvivő vga kábel mellett a hangot is bevezeted a tévébe

a vga kábelen van egy piros/fehér RCA vég, a tévéden vagy van a vga-hoz tartozo ilyen bemenet vagy egy minijack lesz csak vagy semmi. Minijack esetén vegyél kábel-átalakitot. (2RCA anya -> 1minijack apa)

---

eNorti:
    - uj, xbox360 premium, 54ezer, gamestore.hu
    - komponenst kapsz hozzá, de a megjelenítődtől függően érdemesebb HDMI vagy VGA kábelt venni hozzá
    - uj xboxok nem flashelhetőek már, azaz csak eredeti játék marad (a warez a konzol forumszekcioban nem engedélyezett, azaz erről ennyit)
    - hűtésmod: a gyári ventik nagyobb fordulaton mennek, amitől hangos lesz a gép és megőrülsz. a meghibásodás esélyét minimálisan csökkenti csak.
    - 3LED kezd el villogni a box elején, ha tönkremegy a "videokártya" az xboxban. ettől hal meg a legtöbb konzol, a mostani modellekre már kevésbé jellemtő.
    - használt vásárlása: olyat vegyél, amin ott a garicimke sértetlenül, azzal biztosan nem lesz gond, hiszen modositatlan
    - hddvd filmeket lejátsza, de ahoz külön meghajtot kell venni. csak épp nem érdemes, hiszen a hddvd formátum becsődölt, a bluray szabvány fog elterjedni, ezeket a box nem játsza le
  • eNorti
    Egy kis iróniát érzek a válaszodban! Remélem lesznek értelmesebbek is! Azért köszi!
  • DöflingR
    1 használt
    4 semmit
    6 neked találták ki
    7 arra hogy át ne basszanak