176915

-
eNorti #50913 sorry a warez miatt!!!! 
-
ok, még csodálkozol?
-
ugy tudod megoldani, hogy a képet átvivő vga kábel mellett a hangot is bevezeted a tévébe
a vga kábelen van egy piros/fehér RCA vég, a tévéden vagy van a vga-hoz tartozo ilyen bemenet vagy egy minijack lesz csak vagy semmi. Minijack esetén vegyél kábel-átalakitot. (2RCA anya -> 1minijack apa)
---
eNorti:
- uj, xbox360 premium, 54ezer, gamestore.hu
- komponenst kapsz hozzá, de a megjelenítődtől függően érdemesebb HDMI vagy VGA kábelt venni hozzá
- uj xboxok nem flashelhetőek már, azaz csak eredeti játék marad (a warez a konzol forumszekcioban nem engedélyezett, azaz erről ennyit)
- hűtésmod: a gyári ventik nagyobb fordulaton mennek, amitől hangos lesz a gép és megőrülsz. a meghibásodás esélyét minimálisan csökkenti csak.
- 3LED kezd el villogni a box elején, ha tönkremegy a "videokártya" az xboxban. ettől hal meg a legtöbb konzol, a mostani modellekre már kevésbé jellemtő.
- használt vásárlása: olyat vegyél, amin ott a garicimke sértetlenül, azzal biztosan nem lesz gond, hiszen modositatlan
- hddvd filmeket lejátsza, de ahoz külön meghajtot kell venni. csak épp nem érdemes, hiszen a hddvd formátum becsődölt, a bluray szabvány fog elterjedni, ezeket a box nem játsza le -
eNorti #50910 Egy kis iróniát érzek a válaszodban! Remélem lesznek értelmesebbek is! Azért köszi! -
1 használt
4 semmit
6 neked találták ki
7 arra hogy át ne basszanak
-
eNorti #50908 Haliho!
Nem vagyok járatos a konzolos témában, de úgy éreztem, hogy ideje elkezdeni és a közeljövőben be szertnék ruházni egy XBOX 360-ba.
Kritériumok amiket felállítottam:
1.- max 65.000.-Ft a keret
2.- a tőrt játékok menjenek
3.- tudja a HD-t mert van HDTV-m
A kérdéseim amikere választ keresek a következők (azért ilyen sok, mert az ismerettségi körömben senkinek nincs konzolja):
1.- használt vagy új?
2.- milyen tipusú config legyen? (én csak a prémiumot ismerem egy kicsit)
3.- van e hozzá HD kábel vagy külön kell venni?
4.- ha netán nem használtat veszek, mit kell tennem, hogy menjenek a tört gammák
5.- Mi az a hűtésmoddolás?
6.- Mi az a 3led hiba?
7.- Ha használtat veszek mire figyeljek oda?
8.- Lejátsza a HD DVD filmeket?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Üdv.: Norti -
Tujm #50907 hupsz, azt elfelejtettem, ezekhez a frissítésekhez vinyó kell, vagy mondjuk ahhoz hogy fegyvereket, pályákat töltsek elég a memókártya is? és a frissítésekhez kell vinyó vagy elég a memókártya ahhoz is? -
Tujm #50906 ahhhaaa, vágom, zsír, köszi szépen :) -
Nem. Azok ingenyesek.
Pl. Extra tartalmakar játékokhoz (pályák, fegyverek, autók stb...), Arcade játékokat és még egyéb finomságokat. -
Tujm #50904 és mit lehet venni? demókat?a frissítésekhez is kell? -
Levásárolod. Csak avval tudsz fizetni Lájvon... -
detoxic #50902 Sziasztok.
Rákötöttem a tv-re a box-ot,a VGA bemeneten keresztül.
Atom szép a kép,csak most meg nincs hang.....Ezt hogy tudom megoldani? -
Ragnar360 #50901 Gears 3 comfirmed -
Lásd nem vagyok szemét: #50566 kb. ez a környék az ahol irkálják a kérdéseddel a kapcsolatos válaszokat.
#50566- ez a hozzászólást jelenti!:) -
Nem egy kertészetbe játszódik a game hanem a szavannán. :D Olyan sok színes növény nem lehet. :D -
PoisonChihuahua -t most készíti a kötelet, h felkösse magát!:D
Boyz tudom rossz duma de légyszíves olvass vissza kicsit.. Nem kell sokat csak pár oldalt. 2 naponta kerül fel ez a kérdés itt a topicba kb. -
Tujm #50897 mire jók a pontok? :P -
Boyz #50896 Hello nekem egy olyan kérdésem lenne hogy nem tudja valaki véletlenül hogy lehet összehozni a hálózatot az xbox és a gép közöt? ha igen akkor legyen szives vagy ide leírni részletesen vagy a [email protected] elküldeni.
-
Hol sikerült ennyiért beszerezni?? -
engem is zavar :( -
csabika6630 #50893 Csak engem zavar, hogy ezek a far cry 2 videok eléggé színtelenek? Olyan fakó minden.
http://www.gametrailers.com/player/40850.html -
Konzolstudio-ban detto. -
Az 576 akkor ennyire drága lenne???? -
Én 6000-ért vettem 2100 at -
Ragnar360 #50889 4,5k -ért vettem 1600 pontot... -
Szerencsére fősuli meg asszony is lefoglal, de most kaptam meg a 82es tvt és annyira kíváncsi vagyok h milyen lehet :D Na meg a fifa... :D
De ki tudja... a sors akarta így. -
Próbálj meg most másra gondolni ... mindkettőtöknek könnyebb lesz így :)) Vannak remek flashjátékok, olvass, nézz filmeket, menj ki a szabadba, stb :D
ne tedd még nehezebbé azzal, h állandoan ellenőrizgeted! -
2100 MS Point - 5000-6000 Ft.... 
-
Én is tolnám, mert a demo bitang jó volt. De hát 2100 pont 8k. Bitang drága :(. -
jupa #50884 Battlefield Bad Company Gold Edition eladó, 1 hónapos, karcmentes.
Ára 9.000 Ft -
Péntek 23:30 óta Bécsben van a gépem. Gondolom 7végén nem szállítanak, na de mikor fogják Frankfurtba vinni? Innen rögtön oda vezet az útja? Csak drive csere lesz, de mikorra várhatom? -
Ez nem pletyka, ez hatalmas bullshit. Már régen lenne kép, ha igaz lenne. -
Ragnar360 #50881 HELL YEA Castle crasher download in progress - thx to Iceakos! -
Rumor. Pletyka. Kamu. Az első képekig ... -
Ragnar360 #50879 Na ma valszeg meglesz végre a Castle Crasher, ha megvan vkinek tolhatnánk... -
Display #50878 leszedni nem kell az oldalát ahhoz hogy lecsekkold milyen deszka van a dobozban, init. -
Display #50877 "The new 65nm Jasper chipset is by the manufacturing date. As long as it has a MFR as early as 2008-08-06, Lot 8031 and up, and Team CSON, then you are likely to have the new piece of hardware inside."
Ha a gép hátulján található gyártási dátum 2008-08-06 vagy az utáni, akkor "elméletileg ill. az írás szerint" Jasper. A változás a GPU-t érinti, ami "szintén állítólag" 65nm-es gyártástechnológiával készült. Hogy ez igaz-e vagy csak nem az yo kérdés. =) Ami korábbi dátummal van megjelölve az Falcon-os XBox. Majd kiderül mi az igaz ebből. -
Ahham. Ok. Kössz.
Csupán kiváncsi voltam. -
Megmondom én neked: Falcon -
Leszeded az oldalát
Ám most így ez engem is érdekelne :)