XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOki444
most olvagatom hogyan tudok live-ozni.. chello classic internetem van azzal is lehet?? mert ezt nem irják

Adi
Forza2= egy simulátor. Gran Turismora hajtva, h azt letaszítsa a tronról.

Dirt= egy arcade örület, kb. olyan valósághû irányítással mint a NFS vagy még annyira se.

Nekem spec mind a kettõ tetszik. Mondjuk talán a forza 2 nél van egy olyan gondom, h nem érezni úgy sebességet. Mész 180-at és olyan mintha 40 mennél vhol. pl.: TDU-ba 180-nál már rendesen feszengsz a székbe és izzad a tenyér!:) Jah és még vmi: forza 2 be nem láttam az ellent még rontani?! Ti láttatok már mondjuk olyat, h kicsuszott vagy vmi?! Dirtbe már láttam mikor kirepült a AI a pályáról.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
vagy RICOH.
Samsung= Verbatim
Hitachi= Ricoh

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

TrIp
szerintem a forza jobb mint a dirt... :D

FRe4k
Hi!
Szokott közülletek valaki játszani table tennis-t?
Jó lenne már egy Magyar ellen is gamelni!<#pias>

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

CSOki444
csak hülyéskedtem
ekkora autós rallys minden fuu
hát ez könnyfakasztó (jo értelemben!)
a tökéletes autós játék (2007ben)
nemtudom a forza 2 is ekkora mert akkor azt is megszerzem ezután?!

CSOki444
nembaj kiirtam a DIRT-öt...hát szar az egész meg csunya...

CSOki444
:)

ja igen ntsc-t sajna nem eszi meg csak a pali-t:)

tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu

én megmondtam......wazz

Fordításra érdemtelen, szar fanboymaszlag, a 360-at szidja végig (a dal is nagyon gáz).
Jó dal a 360 megibásodásról Red Ring of fire

És csak hogy az egyensúly megmaradjon egy kis PS3 móka: PS3 has no games

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Nos, ezt akár bele is lehet írni a FAQ-ba:
VER-BA-TIM!!!!!

Nem értem miért kell mondenféle szarral kísérletezgetni, mikor a Verba a nyerõ. Egyel sincs gondom (pedig van már vagy 30)

CSOki444
köszi szépen mindenkinek

fuu ezt a szopit...és télleg ntsc verzio vak vaok!

Persze feltételezve hogy maga az ISO kompatibilis volna PAL boxxal.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nem egy fényes lemez, de sokaknak olyan fos fej van a meghajtójában, hogy örülnek hogy a Ricoh-ot megeszi (hidegen....).

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

zoli80
annal a jateknal mas a baj es en is hasznalok philipset.a ninenty nine nights ntsc-s van a mi fran es ezert nem hajlando indulni.

CSOki444
ennek mi lehet az oka ? kapott már vki ien "üdvözlõ" szöveget a gépétõl?

CSOki444
na fasza !!!!!!
1000ft minusz! philips nem jo a x360 nak!!!
TO play this disc put in an xbox360 !!! ezt irja ki Ninety nine nights lett ráirva:S

zoli80
le ne irjatok,hogy csinaljak hozza .dvd-t mert ugy nem jo.

zoli80
sööt,a keresö sem ad ki talalatot.

zoli80
milyen tistelet te nyomorek?leirtad ketszer,hogy nezzek utana blabla,ennyi ido alatt es ennyi erovel a megoldast is nyomhatnad.senki!
milyen hulye viselkedes ez?ezert van ez az egesz nem?se faqban,sem ezen az oldalon nincs szo .360-rol.

VityaV
Köszönöm a gyors választ! Csupán annyi lenne a kérdésem, hogy mit takar az NME 360 Chip?! Fogy menni egy fleshelt gépen további mûveletek nélkül is?

james69holden
itthon talán itt: http://xbox.maximax.hu/

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Sziasztok!
Hol lehet lególcsobban ÚJ Xbox360-at venni ?

james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

VityaV
Sziasztok! Tudna nekem valaki mûködõ torrentet privizni Far Cry Instincts Predator-hoz (PAL)?! NTSC-t találtam, de PAL-al sajnos nem találkoztam, ha valaki szerencsével járt megköszönném ha megosztána velem.

Hát azt nem tudom a clone cd mit csinál,de az Imgburn eddig egybõl egyszer jól írta meg a Ridisc-et nekem.És a 360-nak is tetszett.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Köszi , meg neked is Gabe18 :))

nézd,én CC-vel irok csak Verbatimra és mind jó.ennyi.ha nem ér rá egy-két napot akkor kockáztass vagy próbáld meg Imageburn-el irni,talán jó lesz.
uff

CSOki444
bocs amugy h szennyezem eme ritka barátságos topicot:)

CSOki444
a LOTR: BFME 2 mindenkinek szaggat a boxban?

CSOki444
a clone cd baszta el mind3mat mert 50% nál kidobja öket ...
szoval nem az a helyzet h megirja 100%ra aztán a xbox360 nem ismeri fel!
ez mitöl lehet??
eddig van 7 db jtákom : 2 traxdata, 4 verbatim, 1 fujifilm

CSOki444
jo de most meek a corába mert kiakarok irni egy franko játékot

akkor rendelj netrõl de ne használj nagyon mást.....

CSOki444
50%nál bocs:) lehagytam

CSOki444
az (állitolag!?) ridisc duplarétegüt kb 50% kidobja a clone cd eddig 3bol 3mat...

CSOki444
gyorsan gyorsan válaszoljatok lécci!
duplarétegû fujifilm(kékszinü) dvd -t vettem ráirtam a L.O.T.R. battle for middle earth 2 és a játék néha szaggat (mikor az kontrollert gyorsan mozgatom) vagy ha a sereg harcol megindul stb....
EZ MIÉRT VAN?? a játék vagy a dvd miatt???
meg most akarok venni philips dvd duplarétegüt a corában , sztetek ez megfelelö mert miskolcon nem kaphato verbatim!!

Aha. Ez a baja, magyarul kidobtak. <#mf2><#mf2><#mf2>

A forumban ez all:
Its another beautiful day in the neighborhood when we have a system wide purge of bad ratio users. As usual registrations are closed temporarily so that those scumbags can't get back in right away. Anybody creating a thread about not being able to log in will be banned.

Leforditottam a Webforditoval:
Az ezé egy másik szép nap a környékben amikor nekünk van egy rendszerünk a rossz arányfelhasználók széles tisztogatása. Ahogy a szokásos nyilvántartások ideiglenesen zárva vannak, hogy azok a scumbagsek ne érhessenek vissza jogban távol. Bárkit, aki körös-körül létrehoz egy fonalat miközben nem képes, hogy bejelentkezzen, be fognak tiltani.

Pedig mar nagyban toltogettem vissza... <#idiota><#idiota><#idiota>
Hat akkor nemtom miert nem enged belepni. Az is furcsa volt hogy eleve tudta a bongeszo a beleptetest, magyarul nem kellett allandoan beirni a jelszot aztan egyszercsak be kellett, de nem enged be. Mondom akkor megnezem hogy a regisztracio mukodik-e. Hat nem, ez a valasz:

"Sorry, registration has been disabled by the administrator."

Viszont tartottam vagy 30 Giga leszedesenel es csak 10 Giga volt meg a feltoltes. Lehet ezert nem enged mar be?
Kontraszt: a Samsung által bevezett dinamikus kontraszt egy nagy marhaság, ált mindenki az elsõ órában kikapcsolja mert zavaró.
Amire figyelni kell: Dinamikus kontarszt min 4000:1 legyen vagy ha normál kontrasztot ad meg a gyártó az min 1200:1.

Maga a TV egyéként minõségi, jó válaszás (bár én inkább LG párti vagyok)

Bendy
imgburn lemásolja a játékodat vinyóra. Aztán kiíráskor csak beállítod a progiban a rétegváltási pontot vagy legyártod a kis dvd file-t. Ilyen egyszerû

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Clone cd-nek van olyan opciója amivel felirhatod a vinyóra,1 gigás filokat csinál + egy kis vezérlõfile vagy micsoda,azt használva aztán újra kiírhatod.

sziasztok !
nem tudja vki hogy hogy lehet beállítani a harry potterben a magyar feliratot mert angolul irja ki a szövegeket?
elõre is köszi.
Helo!

tudja vki hogyan lehet egy xbox360 játékot lemásolni, már ki van írva egy dvd-re és azt akarom egy másikra lemásolni.

Köszi!

Hát itt még nincs.Lehet nem is lesz soha,lehet már holnap lesz.Ez kiszámithatatlan.Ha lesz olyan trükk amivel bannolt gép is visszamehet,attól úgyis hangos lesz a net,ugyhogy tudni fogsz róla.
Egyelõre csak az a biztos hogy flashelt gépel veszélyben vagy,és jo esélyel kiraknak elõbb utóbb.Egy fokkal jobb az esélyed ha egy "szûz" gépre új,elvileg mostmég biztonságos flash-t rakatsz.De ez is kiszámithatatlan,lehet több ilyen kibannolási hullám nem lesz,lehet már holnap jön a következõ és kinyirják vele az új flasheket is.
100% biztonságal csak átalakitás nélküli gépel LIVE-ozhatsz.

KATT!
Bocs , h ujra felvetem , csak biztosra akarok menni...na ezt a tv-t néztem ki 140k ...5000:1 kontrasszt arány (vmeik nap mikor kérdeztem , min. 2000:1 -et tanácsoltak , de mondom ehhez nem értek,remélem ez már jó :D ), nincs odairva h hány centi , de megnéztem 82cm-es a tv ,amit nem értek , h a felbontása ellenére támogatja az 1080i-t (tudtommal 720p-nek megfelelö a felbontása)...szerintem jólesz , nagyon papi :DDD
Tanácsokat , köszönöm elõre is.

Thx , és a jelenleg tendenciák szerint (értem ezt a magyar Live-osok körére) mennyire gyakori ez ? kb...meg mintha olvastam volna vhol , h már sima x-re van olyan amivel a unique id-t v mit át tudják irni ..szal ott meg van megoldás -elvileg-

Kaplan
Te meg fogd vissza magad :) Nincs azzal semmi bajom ha naponta 1-5ig terjedõ mértékben teszik fel ezeket a fajta kérdéseket. De, hogy 20* tegyétek fel ugyanazokat az már sok.

Ragnar360 : Flash és az XBOX Live együtt nem élet biztosítás ilyen-olyan FW-vel sem. Ha kibannolnak LIVE-ról a gépet pecsételik meg nem a profilt, szóval te azzal jelen állás szerint soha a büdös életben nem mész vissza LIVE-ra.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Srácok , hallottam , h vkinek szerencséje van , de a többségnek nem a Live-al kapcsolatban...Namár most ha tételezzük fel veszek 1 éves Gold elõfizu karit , akkor ""jelbe nyugottabban jáchatok mintha havonta regelek ...ugy gondoltam , h mivel flashelve lesz a gép de live ozni mindenképp akarok , ezért annyi belefélrne (16k 1 évre) ...második dolog pedig , h ha vkit bannoltak Live-ról ,attol a konzolba nem lesz hiba ? És van már módszer (akármilyen) ,h akit bannoltak az visszamehessen live-ra ugyan azzal a géppel.
Tuti voltak már ezek a kérdések , szal bocs ,csak tisztán akarok látni.
Köszönöm elõre is.