XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: berghold
köszi:)
tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu
tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu
Csak a vak szerencse és a 20x -os újrapróbálgatás segítségével sikerült mindig lenyomnom...
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Hát ez föanyu. Most nem tom a nevét de ebböl a "présgépböl" jön elö össze-vissza repked szemkinyomós meg haj fighter akcióji vannak...! Végig mentem mindegyik karakterrel elö is jöttek ujak, de volt még egy kérdöjel. Gondolom az alatt lehetett. Csak bizti valami furmányos bunyoval adja be. ?
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Fomatálnom kellett és most ujra kezdeném.
Köszi!
Jézus meghalt a bûneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
HUNviliszakacs
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
most keltem fel :D
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Egyetlen hibája, hogy a game második felében már nevetségesen könnyû.
nem tudom ki játszott már a Darkness-szel, de erõteljesen ajánlani tudom mindenkinek. Sok órát belenyomtam a hétvégén, most tarthatok kb a felénél és bízvást állíthatom, hogy egy nagyon jó gaméval van dolgom:
-Van benne történet! (Nem annyi, hogy békés országunkat/családunkat el akarják pusztítani a gonosz/pénzéhes marslakók/gonosz emberek/németek/oroszok, de mi a hõsök szembeszállunk és legyakunk mindenkit, hanem rendes sztori, drámával, fordulatokkal, szürreális képekkel, gondolatokkal)
-Újszerû játékmenet. (Nem csak sima fegyverekkel vehetjük fel a harcot, hanem a sötétség erõit felhasználva is pusztíthatunk. Idézhetünk gonosz kis pokolfajzatokat segítõként, testünbõl kilépve a sötétség segítségével felfedezhetünk, gyilkolhatunk stb.)
-Tökéletes "sötét" hangulat
Érdemes megnézni.
Andrew
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Hol tudnék most a héten gyorsan olcsón 360 Core Packot venni Pesten és környékén?
HUNviliszakacs
Ekkora szennyet!!! Nem ertem, McRéj miyne szerzodest irt ala, de csunyan assak el a nevet, ilyen hulladekokkal! :(
Forza2 mar jobban hasonlit barmi autos szimura.
Itt meg tudjátok nézni a témát, hogy hogy mutat a boxon.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
azért mert úgy izgulsz, h remeg a kezed még nem kell a játékra fogni!:D:D
Másik mivel amcsi vagy mindig oda oda nézzel az amcsi szendvicsre ami fére van téve az asztalra és ezért mindig elbaszod a kanyarokat!:D:D
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Csak beütöttem a googleba és meglett. Mi volt ezen olyan nehéz?
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
<3594>3594>-<#alt.binaries.games.xbox360@EFNet>#alt.binaries.games.xbox360@EFNet>-
<3594>3594>-<#alt.binaries.games.xbox360@EFNet>#alt.binaries.games.xbox360@EFNet>-
de azert fizetni kell
torrenten néztem ott sincs!
akinek van vmi ötlete hol találom palos verzioban ha létezik egyáltalán az irja már meg lécci mert fateromnak(40) naon kéne .
elöre is köszi
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Gamertag: Bence9292
Aki szokott gamelni Live-on az vegyen fel és majd tolunk valami jót, mert a külföldieket már unom. Köszi =)
No meg a Too Human se néz ki rosszul... <#eljen>#eljen>
Szerintem jó játék!
Csak néha kihozza belõlem az agressziót...<#violent>#violent>
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
akkor annak az adatait hol találom? mert gondolom a live nem érzékeli magátol h én most kezdtem el live-ozni és érzékeli h premium gépem van és innentöl mér 30 napot?! ehhez hülye vagyok még segitsetek pliz..