XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és valóban, a magyar oldalakon semmi nincs
"direkt kilök az AI, sosem volt ilyen rossz"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.22. 20:57:46
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza Horizon 2 : két ingyenes Porsche modellt a Forza Hub alkalmazáson keresztül lehet letölteni, bárkinek. Júli 24ig!
2012 Porsche 911 GT2 RS
2012 Porshce Cayenne Turbo
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Üdv, Laci
Köszi a választ, de pont azért kérdeztem itt, mert nekem semmilyen tapasztalatom nincs az XBOX360-al kapcsolatban. A neten nézegettem már korábban is azokról amiket írtál, de számomra káosz amiket írnak. Gondoltam itt tapasztalt xbox tulajok vannak, akik tudnak nekem segíteni mit érdemes, mit kell kerülni, melyik mire jó pontosan.
Ezek szerint tévedtem. ;)
Üdv, Laci
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Iszonyat jól néz ki ;)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.21. 18:50:43
Viszont ha Googleba beírd ezeket a szavakat,hogy RGH,FLASH akkor minden kérdésedre megkapod a 100% os válaszokat.
Van egy ősöreg régi fekete XBOX-om (az első), és a lányaim unszolnak hogy cseréljem már le. :) Gondolkodok a 360-ason, azonban ahogy hallom ennek a chippelése már korántsem úgy működik ahogy a réginél volt. Nem egészen tiszta hogy működik ez a 360-nál, azaz mi lenne a jó megoldás? Ha lehet írt lemezekről tölteném fel a játékokat (tudom, pfúúj. :D ). Azaz mit veszítek a chippeléssel, mit nyerek, tehát hogy is működik ez?
Előre is köszi a segítséget, üdv Laci
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
27,2 a mélysége
8,3 a vastagsága
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
3 dolog érdekelne, az xbox 1-nél.
magasság-szélesség-mélység (talpakat is beleszámítva értelemszerűen)
Pontos adatok érdekelnének, ha tegyükfel egy téglatest (dobozba helyezném, mekkora doboz kellene)
Ha valaki ezt nekem lemérné, nagyon megköszönném!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.21. 00:46:12
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Alig szebb mint a prevgen" "nincs nagy eltérés" "ez még mindig a régi motor" "többet vártam az új genes F1től"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.20. 19:14:19
2013 ba vettem a boxot! 2014 karácsonyakor meg kaptam 1 új camo kontrollert.El is feledkeztem a fekete kontrolleröl.Tegnap beszart a camo(szokásos húz a jobb stick felfelé),mondom sebaj elő a fekete.Bekapcs húz a stick felfelé(mert erről elfeledkeztem) csak itt a bal...Fasza van 2 kontroller ami szar.Suport felhív elmondom a történetet,hogy azt 2013 ba vettem(gari nincs) és az már akkor szar lett csak az újat használtam és ez most tudatosult bennem.Most így van 2 rossz mit lehet tenni.Mondja semmi gond pár adatra szüksége lesz bediktálom.Közölte,hogy mindenképpen segíteni fog ezért a megoldás,hogy kér a fekete helyett csere kontrollert csak a régit vissza kell küldenem(holnap jön érte UPS) és az ahogy megérkezett indítja a másiknak is a cseréjét...Tehát iszonyat királyok!!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.07.20. 13:32:08
Az E3-on nem azt mondták, hogy lesz a játékoknak kipróbálható verziója?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Annyira kíváncsi lennék hogy akik osztják, hogy tolnak le egy 25%os futamot. Nem kell több, az is elég nehéz. Legenden. Hogy nyerik halálra magukat, hogy lökik ki őket az AIk stb... ( akárhányszor összementem az AIval és visszanéztem az a szerencsétlen semmi rosszat nem csinált, én húztam rá, én tereltem le ). El nem tudom képzelni, hogy mi aza "lökdös" az AI folyamatosan. A legnagyobb kamikaze akcióimnál is ha tudja félrerántja a kormányt amikor látja hogy ebből kontakt lesz. Annyira jól megvan írva... ha közel vagyok mögötte, akkor más ívet választ és nekiáll védekezni. Ha előzöm és kicsit lecsúszok, csak arra koncentrál hogy jobban gyorsítson ki és támadjon vissza. Annyira élethű a viselkedése, hogy teljesen érthetetlen hogy valakinek ez a rossz AI definíciója.
Kenterbe, szarrá, oda vissza veri az Project Cars AIt, és ez túlmutat a Raceroom AIn is, változatos viselkedésben és helyzetfelismerésekben. Assetto AIt meg sem említem, az horror kategória.
lesz one meg pc közöt party chat :o
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Basszameg mikor a kinektet belelökik a vízbe. :DDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.19. 16:27:54
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.19. 15:28:12
Mondjuk te a collectorsod akkor is maximum felgyújthatod.
Adversus solem ne loquitor
Most ott tartok, hogy ha elindítom és esik a frém, akkor bele van égve az agyamba hogy ezek a kontárok lerontották. Lehet előtte is olyan volt, de most már nem tudom hogy igen avagy nem. Bármi hiba van benne, azt a 7 gbos csodapeccs miatt van. Így nem tudok ezzel játszani...
Lehet előkapom a Dragon Age 3at és folytatom azt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.19. 14:09:37
CD semmi szimpatikusat nem tett és még most hogy minden magukra borítottak, alá is gyújtanak neki, aztán lehet hogy náluk ez a módi és a sámánok most járják a táncot, igaz minden okuk megvan rá, milliós eladások csak úgy repkednek, úsznak a pénzben. A többi nem számít. A jófejséget 2015 január elsejével teljesen lerombolták, minden szavukkal, tettükkel azóta a mai napig. És még most is folytatják.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.19. 13:46:38
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.19. 13:34:42
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Akkor a 4k-s videók min készülnek? Min fut a játék?