XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csocso: puszta szerencse :P ;)
d4ny: szép, de nekem piros szemekkel jobban bejön :D
Forza.
Plusz még annyi, hogy az iXtreme firmware-el is futtathatok a sima másolt xbox-os játékok?
tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
mert 10.000 a különbség az MM-hez EW-hez képest, amibõl inkább veszek +1 joyt vagy egy play charge kit-et...
Eddig nem nagyon vásároltam "kis boltban", csak nagy múszaki áruházban, azokban vhogy nagyobb a bizodalmam azokhoz (a kisebb boltokban mindig attól tartok hogy esetleg helyben használt vagy visszavitt sz*rt sóznak rám), csak most még TV-t is veszek a kettõ együtt meg azért már ésszerû költséglefaragásokra késztet :)
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Yes, but just the Elites. The old stock of Premium and Core consoles have to sell out before we begin to see the new "Falcon" based consoles. The Elite is no different, expect that it is in high demand, unlike the other consoles.
I would say you should start to see July manufactured Elites in stores sometime between mid-August and September. As you can see, MS did this just in time for the Halo 3 launch.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Egyszerre 120 üzenet lehet egy lapon. Beállítások menüpont...
Nézegetném a topicot keresgélek stb... nem lehet beállítani hogy egy lapon egyszerre több üzenetet lássak, valamint ha el akarok jutni mondjuk a 10528-as beíráshoz azt hogyan tehetem meg? Nem talaltam ilyen beallitasokat+FAQ-t sem de gondolom en vagyok vak
Koszonom elore is
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
de a gyakorlatban egyelõre biztosan nem fogod cserélgetni a régiokodod a boxodon, annál is inkább, mivel ez csak õs kerneles xboxokon megy, ami ha játszol -> updatelsz -> kizárt :)
Attila8805 :DDD (linkeltem hardwireden is, remélem nem gáz)
Forza.
aki van itt regisztrálva az nézze már meg mert nekem tegnaptol nem müködik!! az is megnézheti aki nincs :)
Akkor nfl-es csak a madden lesz palos?
tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu
<#taps>#taps><#lama>#lama><#banplz>#banplz><#fogmosas>#fogmosas>
meg lehet változtatni a régiókódját a boxnak... flashelni kell egy chipet benne, pont tegnap olvastam de hogy mit és hogyan azt meg nem mondom
( "NCAA_FOOTBALL_08_USA_XBOX360-NiG - region locked, it will NOT WORK on a PAL console." )
Forza.
a készítõje nem adta fel és azóta az dvd író/olvasó részét imgburn néven fejleszti tovább. elvileg jó a dvddecrypter is, gyakorlatilag inkább csak elavult :)
Forza.
Kikerült ma 1 game, pontosabban
All_Pro_Football_2K8_NTSC_XBOX360-CCCLX
Fel is került aszfaltra (bh), és én messengeren megkérdeztem a feltöltõt, hogy mi értelme régiókódos (only usa) torrentet felrakni? Erre õ azt felelte, hogy ki lehet kapcsolni a régiókódot és, hogy holnap megy játszani az egyik ismerõséhez és majd ott kipróbálják. Itt is az van, hogy only usa. Szerintetek?
és léci ne irjátok h google mert már rákerestem :( és semmi!!!!
Más:
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ewergo: sõt, 30as tábla is van, de néha a semmibõl elhuz egy kocsi 100-al ... pláne a melegben mindenki vagy megõrült a kocsiban vagy elaludt félig ...
lizardman: nem értelmetlenül. szeretném, ha elterjedne, hogy az imgburnel kell irni, a kis program méltán népszerû! az pedig számomra inkább objektiv, h az egyik FW fejlesztõ irta, h clonecd nem ir 1:1 kópiát... szubjektiv, h melyik felülete tetszik, nade az irásminõség ...
Forza.
NCAA Football 08
NASCAR 08
Ezek a gémek csak amcsiban jelennek meg?
Mert csak us ntsc verziót találtam.
Még mindig nem bannolták a gépem ^_^
Ja ez is igaz meg is csinálhatná vki.
Nagy kérés lenne ha nem reklámozná(d)tok, rémisztgetnétek a leendö Xbox tulajokat??? <#ejnye1>#ejnye1>
(Zöld szemmel is jol nézne ki...)
kopkopkop
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
DE remélem nem találkozom azzal a csúnya vörös fénnyel.
Mondjuk elõször jöjjön vissza prágából:D
Egyébként szerintem megint értelmetlenül vitázunk, maradjunk annyiban, kinek ez jön be kinek az, kinek ez szimpibb kinek az... :)
Forza.