XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
a dvd firmwarenek fogalma sincs, h online e vagy vagy offline ... szal õ csak a lemezellenõrzésért felel: CSAK stealth imidzseket enged elindulni!

csocso: puszta szerencse :P ;)

d4ny: szép, de nekem piros szemekkel jobban bejön :D

Forza.

CSOCSO
clonecd nekem tokeletesen bevalt.. csak ritek alapanyagra es hitachi es samsung is viszi.. egyszer sem rontott es kb 20 jatekot irtam ki
D4nY
v2:

xP

D4nY

xP

Lizardman
régebben is kérdeztem már, de valahogy már nem jutott el a tudatomig, szoval mégegyszer megkérdem, hogyha feltetetem a box-ra az iXtreme firmware-t, akkor offline sem enged majd stealth patch nélkül játszani, avagy csak online? választ elöre is köszi.

Plusz még annyi, hogy az iXtreme firmware-el is futtathatok a sima másolt xbox-os játékok?

a számla se lényeges annyira... én simán kidumáltam

tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu

guardian hero
Elvileg nincs olyan, hogy feketeimport, legalábbis a garancia szempontjából tökmindegy, hol vetted, csak számla legyen róla.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Szerintetek a KS-ben a hivatalosan (MS Magyarország) által forgalmazott X360-at tudok vásárolni, vagy ez biza feketeimport, csak KS-ben érvényesíthetõ garival?

mert 10.000 a különbség az MM-hez EW-hez képest, amibõl inkább veszek +1 joyt vagy egy play charge kit-et...

Eddig nem nagyon vásároltam "kis boltban", csak nagy múszaki áruházban, azokban vhogy nagyobb a bizodalmam azokhoz (a kisebb boltokban mindig attól tartok hogy esetleg helyben használt vagy visszavitt sz*rt sóznak rám), csak most még TV-t is veszek a kettõ együtt meg azért már ésszerû költséglefaragásokra késztet :)

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Attila8805

Yes, but just the Elites. The old stock of Premium and Core consoles have to sell out before we begin to see the new "Falcon" based consoles. The Elite is no different, expect that it is in high demand, unlike the other consoles.

I would say you should start to see July manufactured Elites in stores sometime between mid-August and September. As you can see, MS did this just in time for the Halo 3 launch.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

deep
Tényleg te vagy a vak. Lap aláján, ugrás sorszámra...
Egyszerre 120 üzenet lehet egy lapon. Beállítások menüpont...
Elnézést elore is a nagy off-ert:
Nézegetném a topicot keresgélek stb... nem lehet beállítani hogy egy lapon egyszerre több üzenetet lássak, valamint ha el akarok jutni mondjuk a 10528-as beíráshoz azt hogyan tehetem meg? Nem talaltam ilyen beallitasokat+FAQ-t sem de gondolom en vagyok vak
Koszonom elore is
Attila8805
Természetesen nem:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

arty
ok, elméletileg tényleg lehetséges, ezt nem tudtam, kösz az infot :)

de a gyakorlatban egyelõre biztosan nem fogod cserélgetni a régiokodod a boxodon, annál is inkább, mivel ez csak õs kerneles xboxokon megy, ami ha játszol -> updatelsz -> kizárt :)

Attila8805 :DDD (linkeltem hardwireden is, remélem nem gáz)

Forza.

CSOki444
http://xbox-paradise.hu/

aki van itt regisztrálva az nézze már meg mert nekem tegnaptol nem müködik!! az is megnézheti aki nincs :)

Attila8805
OK
Akkor nfl-es csak a madden lesz palos?

a nascar lesz pal-os is

tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu

TrIp
TESSÉK

innentõl meg stfu...

TrIp
mit röhögsz!? megkeresem azt a szar cikket, hogy örüljön a mélyarcod!

quack
nem ugyanaz a két játék

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

deep
"flashelni kell egy chipet benne"
<#taps><#lama><#banplz><#fogmosas>
TrIp
ez így konkrétan nemigaz...
meg lehet változtatni a régiókódját a boxnak... flashelni kell egy chipet benne, pont tegnap olvastam de hogy mit és hogyan azt meg nem mondom

Lizardman
:D :D

arty
Bence9292: nem lehet régiovédelmet kikapcsolni, amig nincs chip. Ha tényleg usa only, akkor nem fog menni a PAL gépükön.

( "NCAA_FOOTBALL_08_USA_XBOX360-NiG - region locked, it will NOT WORK on a PAL console." )

Forza.

arty
dvddecrypter fejelsztése évek óta leállt, a "jogvédõk" közremûködésével

a készítõje nem adta fel és azóta az dvd író/olvasó részét imgburn néven fejleszti tovább. elvileg jó a dvddecrypter is, gyakorlatilag inkább csak elavult :)

Forza.

Srácok!
Kikerült ma 1 game, pontosabban
All_Pro_Football_2K8_NTSC_XBOX360-CCCLX
Fel is került aszfaltra (bh), és én messengeren megkérdeztem a feltöltõt, hogy mi értelme régiókódos (only usa) torrentet felrakni? Erre õ azt felelte, hogy ki lehet kapcsolni a régiókódot és, hogy holnap megy játszani az egyik ismerõséhez és majd ott kipróbálják. Itt is az van, hogy only usa. Szerintetek?

Attila8805
Na szóval srácok.
Peter Moore átmegy az MS-tõl az EA-hez.
Valaki fel is dobott egyképet

CSOki444
csa Blue dragon demot hogy és mivel kell kiirni???
és léci ne irjátok h google mert már rákerestem :( és semmi!!!!

Lizardman
hmmm, érdekes, mostme már nincs... mindegy, érdemes nézegetni a regelést, mert motanában sokszor van freereg...

Lizardman
jaj ne mond már, csak poénnak szántam!

Más: Szabad reg van a blackcats-en. Akit érdekel gyerünk! www.blackcats-games.net

Zsoltika 007
Nem.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Seth
ugyanaz csak más néven

PSN ID.: Beegabor

azt mondták nekem, hogy 3 ledre akkor is megmarad a garancia, ha flasheltetek, de ventit nem cserélek. ez igaz?
teddymac
DVD decrypter nem jobb mint az IMGBurn?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

arty
neked nem is lett bajod, nem? :) fogadjunk h samsungos a boxod :D

ewergo: sõt, 30as tábla is van, de néha a semmibõl elhuz egy kocsi 100-al ... pláne a melegben mindenki vagy megõrült a kocsiban vagy elaludt félig ...

lizardman: nem értelmetlenül. szeretném, ha elterjedne, hogy az imgburnel kell irni, a kis program méltán népszerû! az pedig számomra inkább objektiv, h az egyik FW fejlesztõ irta, h clonecd nem ir 1:1 kópiát... szubjektiv, h melyik felülete tetszik, nade az irásminõség ...

Forza.

Attila8805
All Pro Football 2K8
NCAA Football 08
NASCAR 08
Ezek a gémek csak amcsiban jelennek meg?
Mert csak us ntsc verziót találtam.

Arnoux
http://gamereleases.teamxbox.com/

Igen, és nekem volt a legnagyobb a hangom, h nem lesz semmi baj.

Meg a telejs játékokat is pls.

Arnoux
te már a nagy bannolások elõtt is liveoztál rendszeresen?

Vki tud ani egy címet, ahol a közelgõ XBLA címeket lehet böngészni?
Még mindig nem bannolták a gépem ^_^

Attila8805
"(Zöld szemmel is jol nézne ki...)"
Ja ez is igaz meg is csinálhatná vki.

Ewergo
Ezt a poent má egyszer ellötte valaki...lapozz vissza.
Nagy kérés lenne ha nem reklámozná(d)tok, rémisztgetnétek a leendö Xbox tulajokat??? <#ejnye1>
(Zöld szemmel is jol nézne ki...)

ThugEdge
én már találkoztam, ráadásul mind2 szemét odatehetném,de már hála waddarnak rajta ücsörög a thermaltake
kopkopkop

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Attila8805
Nem rossz kép:D
DE remélem nem találkozom azzal a csúnya vörös fénnyel.
Mondjuk elõször jöjjön vissza prágából:D

Lizardman
<#eplus2>

Lizardman
LOL :D:D

Egyébként szerintem megint értelmetlenül vitázunk, maradjunk annyiban, kinek ez jön be kinek az, kinek ez szimpibb kinek az... :)

Ewergo
Ha elötte körülnézel nem jön e valami, és ugy mész át csukott szemmel, persze hogy nem lesz semmi bajod. :)

dicehater
Elso proba remelem bejon

arty
"a mi utcánkban ritkán járnak autók, már 20x átkeltem a tuloldalra csukott szemmel és soha nem lett semmi bajom ..." ;)

Forza.

Lizardman
engem nem nagyon izgat a clonecd, de haver mondta, hogy eddig minden játékomat azzal irta, és egy se ment tönkre. Ráadásul box is egyböl beveszi. Szoval evvan...