176876
banner
  • Ragnar360
    Törölted a hsz-em bazze, törölted az igazságot - hákijagecivagy te tottus - ne töröljed MÁÁÁ :D moderáltam kicsit most -de az eleje a legjobb

Mekkora agyafurt fas* vagy te - kár pazarolni rád az időt ember...msn -én neked vmit ? rég töröltelek a fas*ba - kicsikoma

Szerinted nekem nincs igazam és azért csinálom ezt ?

Komolyan ultra-szánalom vagy ember, sajnos arról nem tehetek, hogy ehy hózzádhasonló jelen esetben TE, egy nagyra tartott személy vagy legyen az bárki - OLYAN BAROMSÁGOKAT HORDJON ÖSSZE, h az nem kifejezés...
    Ilyenek engem jobban zavarnak mintha azt mondják holnap, h 400 ft lesz egy kg kenyér...

• Sephi
    Na moderáljunk :)
  • Sephi
    :DDDDDDDDDDDDDDDD

Kikészült :DDD
  • arty
    Ez lett a kompromisszum. A soft shadows nagyon erőforrásigényes. Ezen nem kell kiakadni, egyre több 'ilyen' lesz, hiszen már 3 éves a hw :)
  • DarkSector
    ÁÁÁÁ
    XD
    mittumén....
  • DarkSector
    gta 4....?
    Az jó játék?
  • Arwenke
    Miert lenne szar a ps3?:)
  • DarkSector
    Jah.
    Ez a faxa.
    Azon vitázunk, persze nem vérremenően, hogy ps3 szar...
    Én azt akartam, ehelyett van pc mellett x360-am....

Hülye egy felállás...
  • Istencsászár
    Csak befejezném...
  • trogerzsiger
    De Ragnar kicsit tirpák stílusod van, ez a grafika nem az ő stílusa ennyi, attól még nem egy utolsó patkány pöcs.
  • GP2100
    Akkor mivel egyenlő? A hangokkal vagy mivel?? Az árnyékok is hozzátartoznak a grafikához. A lényeg az, hogy a gta4-ben nem a legszebbek az árnyékok és kész. Ugathat nekem 1000 elvakult fan is, hogy tökéletesek az árnyékok a játékban, ha nem az...
  • Sephi
    A videókat direkt úgy csináljak, hogy csak a legjobbat mutassak a játékból.

Mondtam mar, hogy ne Istenisd a játékot, amíg nem játszottal vele.

• trogerzsiger
    höhö sztem is az lesz Simpsons gamét akarom elcserélni arra.
  • arty
    fatal frame 4 - csak japán megjelenést látok. lehet angolul nem is létezik (még) ?

többi meg fog jelenni - mi értelme előre megvenni a hw-t? ;)

milyen monitorod van?
    hidd el, a ps3 nem ugy szar, ahogy a 360 :D jobban :D
  • GP2100
    Jah tényleg most vettem észre, hogy a gétéanégy a krájzisznak is odabasz grafikában...Tényleg jó játék a gta4(az egyik legjobb szerintem!) de azért a hibáit is észre kéne venni és nem mindig leugatni másokat.
  • Sephi
    Bully iskolas fun.
    Assassins nem iskolas de fun.

AC-el kezd majd Bully.
  • Ragnar360
    + FC2 is ahogy megvan csinálva, biztos nem kúrják el az árnyékokon a dolgot...akárhány videót megnézek, azt látom, h ÖSSZEVAN RAKVA, FELVAN ÉPÍTVE A JÁTÉK, KURVAHANGULATOS és igen még tartalmas is...

persze ti vagytok a nagy gémerek akik fikázzák a jót és a szart istenitik, nó offenz, de az a igazság - persze véleménye mindenkinek meglehet!!!
  • DanielT
    Bully
  • Ragnar360
    komolyan ekkora csicskak vagytok, már bocs - de, h a GTA IV-benh az árnyékok szarok ?

Takarodj már a helyedre :DDD
  • GP2100
    Bully... Az assasin's creed tényleg nagyon jól néz ki és jó ugrálni a háztetőkön, de egy idő után nagyon unalmassá válik. A bully az nagyon jó game, én még az eredeti ps2 verziót játszottam végig, gondolom a 360-as verzióban a jobb grafikán kívül van 1-2 plusz dolog.
  • Ragnar360
    egyikse...casual vagy, nem csíplek :DD btw sztem ne most akard ezeket bepótolni :)
  • deep
    Na ezeknek nem sok köze van egymáshoz:) Mindkettő jó a maga nemében.
  • trogerzsiger
    Jóemberek ki mit ajánl, bully vagy assasin's creed?
  • Sephi
    Eleg erdekes... ma nalunk is ugyanez a zold ize jelent meg az egyik gepnel... kicsit hagytuk kihulni majd ujra kapcs es mar jol ment.
  • deep
    Lehet hogy megadta magát, hívd az MS-t.
  • geristar
    Nagyon úgy néz ki, hogy ma meghalt az xbox-om...
    Az egész úgy kezdődött, hogy néha bezöldült a kép! Volt mikor az egész kép, de többnyire csak pár szín helyett lett zöld, de kb.5perc múlva mindig elmúlt. Ma reggel is ugyanazt csinálta, de már nem akarta abbahagyni, ezért újraindítottam. Igen ám! De már nem kapcsolt be!! A TV-m azt írja "nincs jel", kipróbáltam öcsém TV-jén is ott meg hang van kép nincs!
    Valakivel előfordult már ilyen? Vagy valaki tudja mi lehet a baja?
  • GP2100
    Igen a gta4-ben is rondák az árnyékok(+ a nagy homály...) de attól még az egyik kedvenc játékom. A fc2-re nem azt mondtam, hogy rossz játék, csak azért írtam a ronda árnyékokat, mert mindenki a grafikán vitázik és ez a graf gyenge pontja. Egyébként jó a játék és a map editor tényleg odabaszós még mielőtt bárki azt hinné, hogy le akarom húzni a játékot.
  • Th0m
    Bioshock a legjobb!:D
    de komolyan.. az a grafika azzal a játékélménnyel

Amit láttam eddig ennek volt a legjobb grafikája meg Assasins creed..de annka a játékélménye számomra nemnagy:)
  • davidka003
    Kurvára unalmas már a Far Cry 2 fikázásod. Egyszer leírod az még jól van, de minden topicban 100 hsz-ed erről szól az már eléggé zavaró.
  • deep
    És van a monitorodon HDMI bemenet? Ha van is hogy oldod meg a hangot?
    Mert vga kábel nincs hozzá. PS3 = szopáshalmaz.
  • DarkSector
    3.4GBpc-n tegnap néztem....
  • DarkSector
    Először is.

A frame fatale lehet hogy a film címe, és a játék fordítva van már nem emlékszem, kb 3 éve nyomtam utoljára vele.

A többi igen majd meg fog jelenni, és?

A skálázás, meg nem izgat.
    Monitoron játszom állítólag mások szerint szar a kép, akkor ez sem vágna mellbe...
  • ThugEdge
    szvsz a gta4-ben is foshadék volt az árnyék megjelenítése
    persze ez csak az én véleményem
    őőő nem gagyi a tv-m mielőtt ezt kapnám válasz gyanánt vkitól:)
  • Gideon Wieth
    Ott a pont
  • Sephi
    Dynamic Soft Shadow plz! :DDD
  • Ragnar360
    -.-
  • Sephi
    Ooo? Igen?

Próbáld mar ki, jatszal vele pár órát és megérted mire fel basztam fel az agyam.

(ne mind személyeskedj az Isten áldjon meg. Nem bírod ki, ha nem írsz be valami sértőt??)

• GP2100
    A Far Cry 2 nagy részben tényleg jól néz ki, de az árnyékok olyan rondák, hogy... Az erősebb árnyékoknak a széle, a gyengébb árnyékoknak az egész felülete CSÍKOS. Engem pl nagyon idegesít.
  • Ragnar360
    Szánalmasak vagytok!

Sephikém, szerinted minden esetben igaz az, hogy csak akkor mondhatjuk egy játékra, hogy jó, hamár kipróbáltuk ? ^^

Nem való nektek semmi -.-
  • Sephi
    Sajnos :(