XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Kiderült, hogy az eddigi iXtreme firmwarek semmit sem értek, mert ha beraktál egy nem STEALTHes lemezt a konzolba akkor nem indult el a játék, de a Microsoftnak elküldte a konzol, hogy mókolt lemezt tettél a gépbe = BAN listára kerültél nagy valószínûséggel....talán a Halo3 premierjén ki is raknak LIVEról.......
Aki csak STEALTH-es lemezt rakott be az a mai tudás szerint nincs bajban.
Az iXtreme firmware 1.2 RevC for TS-H943 Xbox 360 már fixálja a nem STEALTH-es lemez problémát, ugyanis a LIVE felé azt mutatja, hogy DVD filmet tettél a gépbe, de továbbra sem indul el a játék.
Szóval BANolási hullámra lehet számítani az xbox-scene fórumozói szerint
Innen tölthetõ a firmware: Klikk
Hitachi gépek esetén is így járt aki nem vigyázott, arra még nem jött ki a friss cucc.
100% védelmet csak a módosítatlan gép + eredeti játék jelent"
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A meghajtó kábelt kell meghosszabitani az alapot meg tuti belelehet aplikálni az olyan mint a pc-é. És lehet hogy az adapter is belefér. Elég neki szerintem a legkisebb ház. És azt már ugy rakod tele ventikkel, ahogy van kedved.
Csak elhatározás kérdése.
Ez a karácsonyi árcsökkenés mekkora lesz? Van már valami biztos pont?
Mert most itt gondolkozok meg minden, hogy esetleg Platinum, de akkor meg már PS3.
Utálom az ilyet amikor nem tudok dönteni.
Ha ezt:BLACK PAL DVD5 Xbox360 letöltöm és sima dvdre kiírom akkor 4.2 frimeware-el el fog indulni vagy 5.2-es kell hozzá?
kösz
Amúgy nem olyan rossz az új rendszer + a kis ikonok...
PSN: berghold
gametrailers nagyon is jó oldal, minden video nagyon gyorsan fentvan HDben (+angry video game nerd :) ), jútúb video méretben meg aztán nagyon nem jön át hogy szép a játék vagy sem
bár reviewok elég bénák az igaz, én azokat eddig gamespoton olvasgattam, de most ilyen új fos pontozási rendszerük van...valaki tud egy jó oldalt, korrekt pontozási rendszerrel?
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
gametrailers.com ennyi.. ott még videós teszt is van!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
-BioShock
-NFS ProStreet
-Rock Band
-Guitar Hero 3
-Naruto: Rise of a Ninja
-BlackSite: Area 51
-Stranglehold
-Tony Hawk's Proving Ground
-Medal of Honor: Airborne
-Kane & Lynch: Dead Men
-Burnout Paradise
-Mercenaries 2: World in Flames
-The Simpsons Game
-Turok
-Fracture
És még így is kimaradt biztos pár.
Megjelent játékokhoz pedig ez egy jó kiinduló pont:
Gamespot X360 Top Games - Alltime
western GTA :) bár nemtom a 360as változat milyen ...
Forza.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
* Mass Effect
* GTA IV
* Age of Conan
* Call of Duty 4: Modern Warfare
* Assassin's Creed
* Halo 3
* Fallout 3
* Gears of War
* Too Human
* World in Conflict
* Project Gotham Racing 4
* Fable 2
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
-TDU
-GoW
-Tony Hawk's Project 8
-Oblivion
-Darkness
-Call of Juarez
-PGR3
-DiRT sem olyan rossz, bár nekem nem jön be :D
-Guitar Hero 2 :p
-Dead Rising
-R6 Vegas
-GRAW 1-2
-DOA4
Hirtelen ennyi ugrott be a jobbak közül.
Egyébként számomra a legjobb játékok: Gears of War , Call of Juarez (western cowboy-os) , Dead or Alive 4 (verekedös) , Rainbow Six Vegas (lopakodos kommandos)
Ennél azért bonyolultabb egy kicsit a dolog, különösen, ha nincs routered.
BAD Boys
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Hát elsõ tapasztalat, hogy nagyon szuper, és a LIVE is hatalmas :)
Bár nekem simán ment regisztráció, sehol nem kért Ip-t stb...csak bedugtam a gépem netét :-)
Egy gyors kérdés, ha veszek VGA kábelt, akkor semmi más nem kell, és össze tudom kötni a monitorom az Xboxal ugye? Nem kell semmi cécó meg átalakító :)
Viszont tényleg lehetett volna kanyargósabb útja a viznek. De gondolom ezt az ócsobbik megoldást választották.
A valoban helykihasználás!
Szóval minden egyes kanyarnál. Sokkal rosszabb hatásfokkal lehetne keringetni a vizet.
Egyébként igazad van, hõcsere a felületek érintkezésénél történik (ezt asszem úgy oldják meg a nagy gyárak, hogy a járat felületét érdesre csinálják), de a hõmérsékletek különbsége is számít.
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Viszont láttam, hogy több ember is "kacérkodott" azzal az ötlettel, hogy átrakja pc házba a box-ot. Ha ez lehetétséges, esetleg még leirást is készítenének az illetök, avagy képes illusztráciot megjobban örülnék :D
Mert azért olyat szeretnék ami birja jól birja de az ára se olyan nagyon nagy....Meddig birja amugy egy ilyen gép?
...
De egy "kicst" hosszabb út belefért volna abba az alutömbbe.
A kis képet szúrtam be elõzõleg. :D
Semmi, csak ez valami szánalmas... :D
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
[email protected]
És még az enyémet szólták le itt páran xD