XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teddymac
Neked hányszor halt meg a box és mit tettél ellene ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Mi van ha visszafhleseltetem es kuldom MS.-nak javitásra és pápá warez 😊

Lizardman
igen... igazábol nem a madzagok kihuzása segített hidd el, hanem, hogy annyi ideig ki volt kapcsolva a box... Addig lehült, és utána megint be tudtad kapcsolni, csak mindig lefagyot... Higgy nekem, nekem is ez volt...

Kandurex
mehet biza :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

teddymac
Na szóval tegnap 3 piros led vilagit gép madzagok kihuz majd vissza gép elindul nincs 3 piros led.M kiprobaltam ,de állandoan lefagy 😞
Küldhetem Wadarrhoz? 😞

arty
igen

visszaflasheled az origi.bin-edet, ami eredetileg volt a gépben 😊 ha az nincs meg, akkor szerezned kell egy eredeti fw-t és abba beletenni a te cpu kulcsodat és azt visszaflashelni... ne kérzdez, h eredeti FW-t hol találsz ... 😉

Forza.

teddymac
fhleselést vissza lehet csinálni valahogy?

arty
xdvdmulleter beta10

Megneztem a Blazing Angels II-t, végre nincs szarrábloomozva/effektezve a kép és látni is a szép grafot 😊 Maga a játékmenet kb azonos az elsõvel, az játék totál árkád, bár van belsõ nézet és picit lehet szimulátorositani az irányitást is. És a fõ gondom pont ezzel van ... 0 szinten testreszabhato, s számomra a bal és a jobb karok funkcioja pont forditva kéne 😞 h miért kell a gyakoribb irányváltást a bal karra tenni, az számomra örök rejtély ... a balkezesek biztos örülnek.

ACE Combatig egynek jó 😉

Forza.

Bocs lehet hülyét kérdezzek de miaz a ixtreme ???Hát remélem szerencsém lecc nekem is ha felmekk de még most biztos nem mert minek hisz nincs még egy haveromnak se boxa igy nem is érdemes😞
Igen, részben melléfogtam.
Ennek ellenére még mindig vannak, akik hackelt géppel, másolt játékokkal nyomulnak liveon, iXtreme nélkül. De legalábbis 1 ilyen biztos van 😊

tejföl
Amennyiben flashelt geppel teszed, igen. Nem 100 szazalek, de nagyon valoszinu. Lehet meguszod a nagy oszi dashboard frissitest, de Damoklesz kardja a fejed folott lebeg.

BAD Boys

Kandurex
nem érted,..a live az egész BOX netes részét képezi, ergo igen, banolhatnak, ha demot töltögetsz

Ha egyaltalan nem mesz a live-ra ertelemszeruen nem is bannolhatnak---Jo de nem ugy értetem hogyha csak letölteni megyek demot akkor is bann lehet?
tejföl
Narancssarga hatter Recover gamertag from xbox live.

BAD Boys

de holvan olyan hogy recover gamertag ??
tejföl
Ha egyaltalan nem mesz a live-ra ertelemszeruen nem is bannolhatnak, hisz nincs a gepedrol semmilyen informacioja a MS-nak. DE most akkor dontsd el, hogy akarsz online lenni, vagy sem!

BAD Boys

Kandurex
ne dugd netre, az a legbiztosabb, ha flashelt

szvsz

tejföl
Akkor hajra!

BAD Boys

de ha nem is játszok liveon még akkor is kibannolhatnak??
tudom a jelszot a profil nevet is
tejföl
Hogy a flashez minek vitted be a wincsesztert, nem tudom. Hogy miert toroltek a profilt, en mem tudom. Ha te csinaltad volna a profilt akkor egyszeruen csak recover gamertag opcio, ahol a felhasznalonev es a jelszo megadasa utan letolthetned a torolt profilt.

BAD Boys

sztem ne probáld ki

jolvan de arra is tudnál válaszolni hogy hogyan kell beállitani
Kandurex
próbáld ki<#vigyor1>...azért ne felejtsd el, h egy bannolt gép kapásból 20-30 ezerrel ér kevesebbet

hja meg ha flashhelve van attol még eredeti játékkal játtchatok liveon?bann nélkül?😄
Kandurex
flashelted...hm...igen menj csak a live -ra...nem jössz kicsit Gears of Warozni? <#vigyor1><#vigyor1>

Lécci segitsetek a gépemen a boltba ahol vettem csináltak egy profilt és avval rátutam a livera kapcsolodni de mmost hogy ujrra bevittem a gépet flashhelni a bolt letörölte rola a profilt és a másik profilall nem tudok csatlakozni és beálitani se tudom lécci ha tudjátok hogy beálitani akkor irjatok
kösz
testerlnx
Mindig furcsálom mikor ezt olvasom, nekem olyan gagyinak tûnik a mûanyag amibõl van, miért nem tudtak olyan anyagot használni mint a Wii-nél vagy a PS3-nál? Tényleg tetszik az anyaga is? Persze izlések és pofonok...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

flash -elni amugy se akartam mert sztem lehet hogy megéri de dl dvd nek sem alacsony az ára meg akkor irot is be kéne szereznem és mint mondtad a gari is ugrik
jo kösz. végre valaki elmondta a véleményét😄 amugy mondom engem csak ez a sok rémhír meg rosz élmény mármint másoké, rémisztett el ezért bizonytalanodtam el egy kicsit
tejföl
Nem vagyok mester, de koszonom. Ha engem kerdezel es megteheted, vedd meg, de ne flasheltesd. 3 ev garanciat ad ra a MS es hidd el ha szereted az online modot, egy jatekkel is el lehet jatszani akar egy evig is. A COD3-t tavaly november ota nyomjuk a haverokkal szinte minden este. Rabeszelni nem akarlak, donteni neked kell.

BAD Boys

Tejföl mester akkot mit mond? érdemes most venni vagy várni kéne?
http://news.spong.com/article/12415?cb=135
Aranyos ez a video!!!Mondjuk megéri meg venni
ilyen szép keregést még nem hallotam 30ezerrel többet megér😄D
tejföl
Szeszmester kollega mar egyszer mellefogott anno meg a tavaszi bannolas elott. Akor is biztos volt igazaban.

BAD Boys

tejföl
A videokabel nem volt rendesen csazlakoztatva. Ez okozza a negy piros ledet. Ezzel semmi gond, a baj a 3 piros lednel kezdodik.

BAD Boys

most hogy joban belegondolok szeszmesternbek igaza van engem meg is gyõzött<#vigyor3>, mert én még sehol nem olvastam olyat aho arrol beszélnek hoyg milyen jo a box meg hoyg semmi hiba meg szuper király, néhol elvétve akadnak ilyen beszolások de a többsé garrol beszél hogy rosszak,mondjuk ettöl még az arányokat nem tudom de igy ebelgondolva van abba valami amit mond
tejföl
Nincs felfujva. 30 szazalek a meghibasodasi rata. A lenyeg, hogy 3 ev garancia van ra, nem kell piszkalni!

BAD Boys

Nekem is megjelent multkor,hogy full piros volt a kör mikor bekapcsoltam ugye akkor mikor megláttam hamar ki is kapcsoltam és láttam,hogy nincs rendesen összekötve a gép.Ez egy hete lehetett kb.
Szerintetek ez miatt lehetett(4 piros volt körben tehát teljes volt a jelzés)?

Szerintem ne rakass bele vízhûtést, inkább teszteld egy ideig a gépet, mielõtt meghackeled.
Én vízhûtés helyett egy táskát vettem, haverokhoz bármikor át tudom vinni.

Egyébként szerintem fel van fújva a dolog. Nagyon sok rossz géprõl hallasz, persze. Mert azok nem mûködnek, a tulaj meg ideges.
De sok jó és mûködõ gép is van.

Ha rossz darabot fogtál ki, hamar ki fog derülni, remélhetõleg amíg garanciális a vas.

tejföl
Attila ea sephi kerdezte : DirtyfredHUN a gamertag-em.

BAD Boys

Johnny23
..én korábban azon filoztam,hogy veszek most és rögtön beletetetek vízhûtést, csak aztán kiderült vkinek avval is beszart, és hát az akkor már ténleg nagy gebasz miután a gari is ugrott+ ráadásul a vizhûtés +35k-ba fáj!<#szomoru2>

(pl ELITE+vizhûtés = kb.150k ....az má egy PS3)<#merges2>)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

KILLER2
Szeirnem menni fog, fõleg ha a frissítések is telepítve vannak.

Töltsük le az internetet!

késön kérdeztem de hamarabb megkaptam a választ
köszi
Igen rajta van,a Halo 2-tö lene,köszi.
na akkor ez lesz az utso hülye kérdésem de meg kell kérdeznem hoyg akkor mit gondoltok várjak márciusig a vásárlásával vagy vegyem meg most mint azt alwares mondta mert ugyse lesz jobb?
KILLER2
Ha rajta van a kompatibilitási listán, akkor igen.

Töltsük le az internetet!

Öcsi, vedd meg, ha játszani akarsz, simán megéri! Egyébként is kapsz rá garanciát.
Ha 3 napon belül szarrá megy, szerintem visszakövetelheted a pénzed.
Használd pár hónapig csak eredetivel, nyúzzad a gépet!

Ha azt kibírja, jók az esélyeid és hackeltesd.

De így vagy nem lesz boxod, vagy megveszed aztán rájössz, h szar vétel volt és megbánod.

Kérdésem lene,ha veszek egy eredeti x-1-es játékot az müködni fog az x360-anon mert a másolt az nem nekem aszem Tosiba van bene.
teddymac
K: A konzol nem indul el, bekapcsoláskor három vörös kör látható a Ring of Light-on!
V: Indítsd újra a gépet, ha nem használ, húzz ki mindent kábelt a gépbõl (beleértve a táp és az AV kábelt is!), húzd ki a tápot a konnektorból. Ezek után mindent egyenként dugj vissza és kapcsold be a gépet.

Ezt megcsináltam és most megy 😊
DE gyûjtöm a pénzt a javításra szerintem nemsokára be fog szarni 😊

jovan. de tudod mondom hogy kevés a zsé ezért az ember megfontolja hogy mit vesz és mennyiért és ha már egyszer megteheti minnél több embert megkérdez
nincs igazam?