XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redraven8

Hehe 😊

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

ThugEdge
na aztat pl vedd meg sztem,gondolom már nem drága

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
még jó😊
és az igaz,hogy aug 19.-e óta nincs gépem?-még jó😊

Kandurex
nézegettem a Vegas demoját, kurva jó játék, csak a demo van meg 😞 bár néha szaggatt a játék, ami azért meglepõ a boxtól 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

redraven8
Nah...bioshock végigtolva...mindenkinek ajánlom..iszonyat jó game. <#smile> Csak a vége felé elég durván nehézzé válik minden...példul..egy kurva ellenfélbe kell úgy 15-20 golyó mire végre hajlandó megfeküdni <#rolleyes>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Stranglehold_XBOX360-CCCLX
ez igaz??? 😊
ThugEdge
na jó ezért mondtam,hogy ez lehet igénytelenségnek hat,de hát ez van😊
amúgy még én sem tudom mikor tolom végig ezt mind,mert idõm sajna nekem sincs annyi mint régebben

arty
( OFF: összes backup lemezem egyben elcserélném egyetlen TDU backupra vmi normális korongon (oblivion,bullet witch,c&c3,fear,r6vegas,perfectdarkzero,battleformiddleearth2,callofjuarez) ->mind RICOH lemezen!)

Forza.

ebben benne van az én kommentemben olvashato "stb"-böl is csomo😄

Kandurex
elég kevert lista, az pár nagyobb durr (pl. SW) nem is jön az idén,...még jó, hogy én nem vagyok ennyire mindenevõ 😊 rámenne a gatyám is, bõven jó a két havonta 1 fullos játék...amúgy se lenne többre idõ és így csak az igényes alkotások maradnak meg

Alwares
Hát most kaptam az üzenetet hogy benne vagyok a Call of Duty 4 bétában, igaz elvileg csak amcsiknak lehet de azért megpróbálkozom vele, csak nem bannolnak ki...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

ThugEdge

Stranglehold
Medal of Honor: Airborne
America's Army: True Soldiers
BlackSite: Area 51
Halo 3
Spider-Man: Friend or Foe
Half-Life 2: The Orange Box
Bully: Scholarship Edition
Crash of the Titans
Naruto: Rise of a Ninja
LEGO Star Wars: The Complete Saga
Assassin's Creed
Lost Odyssey
Kane & Lynch: Dead Men
Army of Two
Brothers in Arms: Hell's Highway
Alone in the Dark: Near Death Investigation
Precursors
The Golden Compass
Mercenaries 2: World in Flames
Star Wars: The Force Unleashed
Rogue Warrior
Beowulf

na ez ráadásul 24😊
jó most ez a tothegame.com dátumai alapján van,lehetnek csúszások és persze lehet,hogy vannak ebben olyanok,amire vki azt mondja na hagyad má😊
de ezek mind érdekelnek és nem tuti,hogy mindbõl lesz demo

jah, msot ugy vagyok h ha válaszolnak akkor lehet megveszem platinumshopban, mert lehet h ott adnak nekem garis flashelt gépet😊 és mivel vadi ujan 62k, ezért azt a kétezret majd még összeszedem valahonnan😄 aztán elöször is a kiprobálgatos ilyen olyan dolgok majd a PC-röl érkeznek rá😄 én elöször is a GoW-ot probálnám ki, mivel baromira érdekel h milyen... aztán ott az uj moh, a bioshock (amit most tolok pc-n) a forza 2, a pgr3, a saints row, cmr dirt, aztán meg az ujabb cimek, nfs prostreet, battlefield bad company, gta 4, alan wake, stb...

Kandurex
22db? meg 2 havonta? sorld fel 😊

nekem van úgy 5 exluzív címem (erre az évre), a többi csak ilyen demós-megnézõs-eldöntõs, de egyenlõre nem vevõs...

ThugEdge
ahhoz,hogy leszedd a demókat már elég rég nem kell elõfizu

ThugEdge
ha mondjuk egy hónapban max 2 igényes játék jönne ki,akkor én biztos vennék egy zsír új coret,ami érintettlen,mert 2 játék árát még csak-csak ki lehet vhogy kínlódni,na de én megnéztem,hogy idén 22,azaz 22 db cím jön ki,ami engem igenis érdekel,szal valóban nehéz döntés
de ez a döntés csak oda vezethetõ megint vissza,hogy egy tetû mammut cég ilyen lelkiismeretlenül csinálta meg ezt a bivaly erõs gépet

Johnny23
és ezexerint 2008 közepétõl lehet teljes értékben használni a LIVE-ot itthon?<#fejvakaras>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Kandurex
eladni is lehet a már kijátszott játékaidat...szal

teddymac
játékokban biztos ki lehet valahol kapcsolni

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Mit nevezünk drágának? Kicsit régebbi játékokat vegyél.

találtam a neten 60-ért boxot már, ujat, garival, annyi a gondom h egy ilyet érdemes venni, és kurva drágán hozzá a játékot, vagy vegyek ennyiböl egy flashelt hütésmodos gépet... mert például ha most ujat veszek akkor game-re már nem lesz pénzem😞

Kandurex
A kontroller force feed -et ki lehet ütni valahogy? Beállításokba nem találtam és már unom a rángásait :/

nem adod el?

és az ixtreme mi??
tehát széjel kell szednem a gépet😞(
Kandurex
elõlap alatt

Mi az a ixtreme meg megtudjátok mondani hol lehet megnézni sértetlen e a garancia csik ??
Johnny23
pff na bammeg az még baromi messze<#boxer><#sir>

Kandurex
Nos, a support nagyon szerette volna már karácsonyra, de a microfos visszadobta, mert tesztelik a Magyar hálót,..várható, vagyis félhivatalosan: a Microsoft Magyarország álláspontja szerint: 2008. II. negyedtõl.

teddymac
tudsz itthon fhleselni ,de szerintem nem érdemes lásd az én példám.Inkább fizess elõ a live.-ra és leszeded a játékok demoját és el tudod dönteni ,hogy érdemes e megvenni erdetiben.Nekem egy csomo gamem van de kb 4-5 játékkal játszom ,játszottam <#falbav>

Ui: Ha sikerül a gépet kicseréltetnem viszlát WAREZ ,akkor eladom a lemezeimet!! 1000ft/DB

Johnny23
nah ez is nagy kiba**ás ám.
Mikor lesz Mo-on is teljes körû LIVE pontosan?<#nemtudom>

Kandurex
csekkold le, aztán majd írj, h sikerült elindítani a bioshock letöltését vagy nem 😉

HOgyé rohadjanak😄
Ami ezen az oldalon van:
Angliai adatok (ha az angol Piactér-régiót szeretnénk használni):
- Irányítószám (ZIP-Code): RG216YJ
- Telefonszám (Phone number): 0870-7502743 (a kötõjelet nem kell beírni)
Ugyanezek beírom akkor jó is? Mert gondolom nem csak én olvasom azt az oldalt. Vagy keresnem kell egy létezõ címet telefonszámmal?

Kandurex
Reggelhetsz bárhova, US, UK stb. akkor se lesz Bioshock -od...se Area51 -ed,..se Strangehold -od stb...éljen a régiózárás!

Hihi!
RÉgiózárak miatt most hova érdemes regelni?
Amerikába vagy Angliába?
Vagy IP miatt teljesen mindegy?
Ma lesz gépem és még csak most rendeltem Forza2-t addig meg kellene Bioshock meg MOH meg DOA4 meg úúú rengetek demo.😄

Elõre is kösz!

most mivan , senki nem tudja megmondani , hh tudok e itthon flashelni v sem ? ááá kezdek ideges lenni :SSS

teddymac
Ha a tesco szarakodik 15 nap múva kell neki úg gépet adni.Ebben bízom.

teddymac
A matrica ügyesen vissza lett rakva 😊

omfg

tejföl
A 3 evet a Microsoft adja a 3 piros ledre. Minden egyeb hiba asszem 2 ev. Regisztralad a gepet a supportnal, a bolti garanciat meg hagyd a fenebe. Ok is csak oda kuldenek javitasra.

BAD Boys

Johnny23
gyerekek igy elnézve a konzolboltokat,mindenhol "csak" 1évet irnak garanciára....akkor most mi van a 3évvel?<#fejvakaras>

CSOCSO
valaki arra eskuszik hogy hajszaritoval felmelegit a matrica es siman lehuz.. en zsilett pengevel szedtem le 1 et tokeletesen.. a masikat elbaxtam..valszeg a tompa penge miatt
Na skacok mamár nem sok idöm van ,menni kõ dolgozni :S ,de vki ténleg segitsen egy kicsit.(Már csak napok vannak hátra 😄 )

Nforce4-es chipsetû alaplappal (msi k8n neo3-f , persze satás ...) megtudom flashelni itthon a gépet ?

Másik dolog , h akkor lennék a leghappybb ,ha ugye a gari megmaradna.PONTOSAN , mi a módja a matrica "óvatos" ,épp állapotba való felszedésének ?

u.i:Balage ,gyere fel msn-re pls

teddymac
Tescoba visszaviszem 😊 és kiharcolok egy másik gépet igaz lassan 1 éve vettem.

teddymac
garancia csík megvan,hogy sértetlen elsõ ránézésre annak látszik 😊
Visszaküldés esetén kell valamit fízetni ?

teddymac
A két driver rossz?
Az a gáz a belsõ venti fel lett húzva Wadarr által 😞

nem kell visszafleshelni, nem nézi azt az ms, de nagy valószínûséggel Hit79, vagy benq-driveal fogod visszakapni.
A lényeg feszegetés nyom ne látson rajta (majd a szervízben megfeszegetik LOL MS service) a kát oldalsó szürke takarón a fülek ne legyenek eltörve, és az usbfül alatti szériaszám és ami hátul van a gépen azok egyezzenek.
Ha ezen felül a garmatrica is sértetlen akkor minden gond nélkül swappelik, cserélik

Balage
teddymac

Lizardman
ennek több hátulütöje is lehet:

1. megvan a garanciacsik? és nem utolso sorban sértetlen?
2. a csavarok feje (ház lebontásánal) kopott? mert akkor is visszaküldhetiok, ha látják, hogy kopott a feje...
3. van bent valami mod? csakmert például már hütésmodnál se hiszem, hogy visszaveszik...

Lizardman
egyszer halt meg, rögtön küldtem is fel Wadarrnak javításra, plusz vizhütésre... Most várom, hogy meghozzák...