XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redraven8
Igen..látom sikerült a regény :) ..amúgy igen...az az alja amin talpak vannak ád1...ád2..igen csakis fektetve használom...már tapasztalt vok etéren.A hozzá vehetõ álló meg fekvõ talpakban nemhiszek mer 3-4 centis kis ventiktõl nevárjon csodát az ember légmozgás terén.Amúgy meg tök új a gép..úgyhogy leszarom ha elromlik mert MS bácsi gariztatja...addíg valahogy kibírom a gépemmel <#idiota> Sztem nemkell bele vízhûtés mert sokakat ismerek akik már 1,5 éve nyúzzák és még semmi baja sincs náluk...szóval gép válogatja.

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Platinumshop nem fog semmi garit adni a box meghibásodásaira, legalábbis nekem nem adott, csak a flashelésre, ami kb semmit sem ér :P

PSN: berghold

http://konzoljatek.extra.hu/index_elemei/page0004.htm
Olcsónak egyik legolcsóbb, a választék annyira nem nagy.

de akkor viszont egy modositott core is eléri a 100k-t kb árban, és még nincs mivel játszani meg nincs mire menteni... azért szeretném inkább azt h elöször ha platinuméknál adnak garit a náluk vett uj és falshelt gépre, akkor inkább azt használom, és ha a halál vörös köre jelentkezik akkor kicserélik vagy megcsinálják... és amig ezzel elvagyok sé letelik a gari, addigra lesz annyi zs-m h esetleg megkapjon egy vizhütést... és amuy a vizhütéstöl megmarada konzol mobilitása? ugyértem h ha haverhoz elvinném meg ilyenek... nem vágom igazán, láttam már vizhütéses PC-t, gondolom itt is ugyanaz a lényeg, de télleg nem értek még ezekhez:D

én is sokat irok, jo sok hibával valszeg meg hülyeséggel, amin csak röhögtök:D

Elméletileg xbox 360-as játékok max 1080i-ben mennek. (a felbontást a box beállításainál kell beállítani :D)
BTW nem próbáltam 720p-ben tolom ws tft moncsin.

Kandurex
fektetve

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Most akkor hogy jobb ha fektetve vagy állitva használom a boxot?
examinee
Bocsi... gondolom nem ez a topic...
De tudtok Pesten valami shopot ami olcsón árul gameket és van nekik elég nagy választékuk?
Elõre is köszi.

Fasztuggya mennyi vót jézuska hozta...:DD
Akkor mér nem megy neked az 1080p ?

Ilyen 1 homoszexuális kislány... http://kepfeltoltes.hu/view/070620/1168196502_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

500k-s fullHD-s TV-d van vagy mi?:D

OFF
Köszönöm szépen, srácok.
KILLER2
Ez a fújás nem segít semmit. A gyári ventik gyengék, nem a szellõzés a gond. Mondjuk asszem az is segít valamit, ha a hátulján a fémrács ki van vágva, mert nem nagyon engedi át a levegõt asszem. De akkor is a vízhûtés egy új gépre a legbiztosabb.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Nem biztos, hogy a golf nyírta ki. Mondjuk más oka nem nagyon lehetett, de 360nál nem lehet tudni.
Ja és a ventillátorod... Az alján ugye a HDDvel szemközti oldalát érted? Ja és ugye nem állítva használod? Amúgy van egy olyan állítós talp, ami ezen az oldalon próbál levegõt befújni, de úgy tudom nem sokat ér. Ha nicns módosítva a géped, akkor nyugodtan strapáld, garanciába úgyis javítjákv agy cserélik. Ha módosított, akkor a belsõ ventik felhúzása a megoldás. Plusz belsõ ventik nem tudom mennyire hatákonyak. Viszont én tapasztalatból mondom, hogy nem olyan drága az a vízhûtés. Nekem a második 3 led után került bele és így is tönre ment, mivel a hiba után már nyújt teljes védelmet de így is csak egy kábel miatt ment tönkre, nem a melegedéstõl. Nekem nagyon durván hibás az alaplapom és ki is fogom cseréltetni. Ezt a vízhûtéssel elkerülhettem volna valüószínûleg, mivel új gépbe téve szinte semmi esély nincs rá, hogy jelentkezzen ez a hiba. Tehát ha módosított a géped és sokáig szeretnéd használni, gondolt át, hogy mi a drágább. Vízhûtés vagy 3 ledek javítása, majd talán alaplapcsere.

De szép hosszút írtam.

Az mit jelent hogy nem bírja? Tv-n lehet választani 1080p és 1080i között?
360-on mit kell állítani?

Ilyen 1 homoszexuális kislány... http://kepfeltoltes.hu/view/070620/1168196502_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

hát nemtom... sztem ugy lenne a legjobb ha azt a lapot le tudnátok szedni rola vagy nemtom, akkor lene felülete amit hüthetsz külsöleg, bár egyáltalán nem értek hozzá sajna:D én vizhütést is max annyit tudnék h bedobnék egy kis jeget amig meg nem olvad...

Attila8805
Off!
igen igen.
Szeretettel várjuk naon minõségi munkát csinálsz.
Grat.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ThugEdge
OFF
akkor te egy isten király vagy
várjuk a 3. évadot tûkkel a seggünkbe:)

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

redraven8
Hát ez már durva...egy golfjáték képes hazavágni a GPU-t <#idiota> Pedig elvileg annak semmi rendszer igényének nemkéne lenni.. Hát én a jelenlegi 2 napos X360 omat úgy használom,hogy ráeresztek egy 25 centi átlós külsõ talpas ventilátort max fordulaton és úgy írányítom,hogy az aljára fúlja a legtöbb levegõt...remélve,hogy így segítem a levegõ áramlást <#smile>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Off
El kellene adnom egy xbox 1-est.
Hol próbálkozzak vajon<#confused>
Hol vannak ilyesmi hirdetések?Néha szoktatok ideírni ilyen site-okat ezért kérdem
thx
On

KILLER2
3 lednek sok soka lehet.

KILLER2
Amúgy a megoldás asszem tényelg mûködik. Mert ha átgondoljátok, hogy milyen meleg levegõ jön ki abból a gépbõl és hogy így semmi szellõzése nincs. Elég meleg lehet ott bent. És ha az olvasófej is megolvadhat, a GPU forrasztásai miért ne?

Az is lehet,hogy nem dugta be a kábelt hátra akkor is ezt hozza elõ.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Sephi
EHH BASZKI!!!!! Itt mondom hogy semmi bajuk!!

Kollegam 3 oraja tolja a Tiger Woods 08- at es most 5 perce adta be a halalt az Xbox360. Na azt se jaccom az is bisztos.

Bar nem ertem hogy egy Tiger Woods caliberu jatek hogy melegitheti fel jobban a gepet mint pl a Crackdown... azt 5 orat jaccotam egyhuzamban es semmi baja a gepnek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

redraven8
jaja...sztem is <#nyes>

Igen,aztán 10 perc mulva ujra rossz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

redraven8
Lehet...mert megvan vágva a felvétel <#vigyor> Vagy csak télleg volt olyan mákja,hogy a cin valamennyire felhevült és érintkezett újra a GPU val.

Lehet hogy a gépet cserélte ki?
redraven8
Ez ari <#vigyor> Akkor lehet énsem jáccom el..max ha akarok egy új gépet az MS tõl hamár az enyém meghalt.

redraven8
Neszídd a bioshockot amíg nemjácottad végig <#ejnye1> Irtó jó game.Ilyen szép grafikájú játékot már régóta nemláttam.<#vigyor3> Végre valami nívós darab.

KILLER2
Wadarr már írt errõl. Hülyeség. A fos olvasólencse megolvad, ramok vagy valami már megfõ, meg egyéb finomságok.

redraven8
Egy elég fura video terjeng a neten...Szerintetek ez igaz?

Youtube video

Valaki próbálta már? <#idiota>

Sephi
1080p enyem nem birja.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

1080i-re fel tud scalelni komponensen/VGA-n.

OFF
én vagyok
én az energetikai szakközépiskolába járok paksra, informatika szakra... ennek volt felvételikor és amugy is a legnagyobb követelménye errefelé...
SirArcheer: én PC-re jobban várom mint a Bioshockot... csak ha hinni lehet annak a gépigénynek amit kiraktak akkor sztem majd boxon probálom ki, a max payne a kedvenc játékom:D

szal nem az Elite...érted?

Mi az a sima 360?:D

Sima 360-al mekkora felbontás érhetõ el max?

gamer365.hu/forum/elado -eredeti jatekok topik !
ja meg lassan készülödhetunk a pb-re :D igaz Victor ?:)

megtudná moondani valaki hogy ha wadarr-naá csináltatom meg a vízhûtést mennyi vagy egyáltalán ad e rá garit mert asszem az MS gariaj ugy rögtön elveszik?
OFF:
Te az a Victorpictor vagy aki a Prison Breaket fordíttota? (a feliratot) Csak arra emlékszem, hogy végén mindig ki volt írva a fordító neve. <#wink>

Ha valakinek van Top Spin 2 vagy Virtua Tennis 3 "emberi" áron, az ne tartsa magában. Ha valakit érdekel egy Max Payne 2, az is írhat.
[email protected]
Naxos
ez engem is erdekelne "a platinumshopban a core csomag 61900-as árában benne van-e a flash?"

Szerintem jobb mint a Bioshock :D
Olyan Max Paxne-s stílus, pörgõ akció.

Lizardman
Nagykanizsán járok a Batthyány Lajos Gimnáziumba... Sajna az országba elég hirneves a suli, és ezért a tanárok folyton ugy kezelnek minket mint egy elite csoportot, és persze a követlemény is magasabb... Csesszék meg...

hehh, nem volt vicces, nem kell gunyolni:P akkor negyedIKES vagy:D hova jársz suliba?XD (nem muszály kiadnod az adatvédelmi törvények ismerete miatt:D
Teddy: nem hiszem h emiatt most felhivom öket, ha megjön a cash meg minden akkor majd talán...:) meg körülnézek még, mivel a core-hoz nem ártana vmi memokarit szerezni... télleg, ehhez specko memoriakártya kell mi, nem jo ha veszek vmit számtekboltban vagy vhol ugye?

Sephi
Milyen a Stranglehold? En meg nem ertem oda hogy jaccam :D (hulye Bioshock:D)

Lizardman
nem negyedéves, hanem 4 éves suli :)

bioshock collectors edition kell !!! :(

teddymac
<#phone>

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75