XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
PSN: berghold
Olcsónak egyik legolcsóbb, a választék annyira nem nagy.
én is sokat irok, jo sok hibával valszeg meg hülyeséggel, amin csak röhögtök:D
BTW nem próbáltam 720p-ben tolom ws tft moncsin.
De tudtok Pesten valami shopot ami olcsón árul gameket és van nekik elég nagy választékuk?
Elõre is köszi.
Akkor mér nem megy neked az 1080p ?
Ilyen 1 homoszexuális kislány... http://kepfeltoltes.hu/view/070620/1168196502_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Köszönöm szépen, srácok.
Töltsük le az internetet!
Ja és a ventillátorod... Az alján ugye a HDDvel szemközti oldalát érted? Ja és ugye nem állítva használod? Amúgy van egy olyan állítós talp, ami ezen az oldalon próbál levegõt befújni, de úgy tudom nem sokat ér. Ha nicns módosítva a géped, akkor nyugodtan strapáld, garanciába úgyis javítjákv agy cserélik. Ha módosított, akkor a belsõ ventik felhúzása a megoldás. Plusz belsõ ventik nem tudom mennyire hatákonyak. Viszont én tapasztalatból mondom, hogy nem olyan drága az a vízhûtés. Nekem a második 3 led után került bele és így is tönre ment, mivel a hiba után már nyújt teljes védelmet de így is csak egy kábel miatt ment tönkre, nem a melegedéstõl. Nekem nagyon durván hibás az alaplapom és ki is fogom cseréltetni. Ezt a vízhûtéssel elkerülhettem volna valüószínûleg, mivel új gépbe téve szinte semmi esély nincs rá, hogy jelentkezzen ez a hiba. Tehát ha módosított a géped és sokáig szeretnéd használni, gondolt át, hogy mi a drágább. Vízhûtés vagy 3 ledek javítása, majd talán alaplapcsere.
De szép hosszút írtam.
360-on mit kell állítani?
Ilyen 1 homoszexuális kislány... http://kepfeltoltes.hu/view/070620/1168196502_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
igen igen.
Szeretettel várjuk naon minõségi munkát csinálsz.
Grat.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
akkor te egy isten király vagy
várjuk a 3. évadot tûkkel a seggünkbe:)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
El kellene adnom egy xbox 1-est.
Hol próbálkozzak vajon<#confused>#confused>
Hol vannak ilyesmi hirdetések?Néha szoktatok ideírni ilyen site-okat ezért kérdem
thx
On
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Kollegam 3 oraja tolja a Tiger Woods 08- at es most 5 perce adta be a halalt az Xbox360. Na azt se jaccom az is bisztos.
Bar nem ertem hogy egy Tiger Woods caliberu jatek hogy melegitheti fel jobban a gepet mint pl a Crackdown... azt 5 orat jaccotam egyhuzamban es semmi baja a gepnek.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Youtube video
Valaki próbálta már? <#idiota>#idiota>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
én vagyok
SirArcheer: én PC-re jobban várom mint a Bioshockot... csak ha hinni lehet annak a gépigénynek amit kiraktak akkor sztem majd boxon probálom ki, a max payne a kedvenc játékom:D
ja meg lassan készülödhetunk a pb-re :D igaz Victor ?:)
Te az a Victorpictor vagy aki a Prison Breaket fordíttota? (a feliratot) Csak arra emlékszem, hogy végén mindig ki volt írva a fordító neve. <#wink>#wink>
[email protected]
Olyan Max Paxne-s stílus, pörgõ akció.
Teddy: nem hiszem h emiatt most felhivom öket, ha megjön a cash meg minden akkor majd talán...:) meg körülnézek még, mivel a core-hoz nem ártana vmi memokarit szerezni... télleg, ehhez specko memoriakártya kell mi, nem jo ha veszek vmit számtekboltban vagy vhol ugye?