XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy meg linkeltek egy helyet ahol voltak olcson gamék, körülnézek hátha lesz ilyen áron GoW valahol:)
de h ne legyen OFF, annyit irnék h vki tudja-e itt h a platinumshopban a core csomag 61900-as árában benne van-e a flash? mert egy oldal hirdetésében ezt olvastam... (és h akkor áll-e a rajta a gari-e)
"....A jelenlegi helyzet szerint elmondható, hogy a javított gépek 70% lesz javítás után teljesen stabil. A maradék 30%-ból rendszeres visszaesõk lesznek. Ezeken a gépeken ugyan minden alkalommal lehet segíteni egy gpu átmelegítéssel, de általában havonta elõjön a hiba ismét"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Én is megelõzésképpen raktam vízhûtést a gépbe...
PSN: berghold
Olvastátok Wadarr mester-t? ITT
..azt irja a Microfos, nemtul hatásosan javit, és ha egy origin Box-ba,kapásbol vizhûtést tetetünk,akkor kivan zárva a 3LED!!
..sztetek?<#nemtudom>#nemtudom>
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
ABGX-en nem írták <#nemtudom>#nemtudom>
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
vki nem akar venni ?:) aztán elpostázza utánvétbe
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
rengetek játékkal(kb 50 darabb),szóljon.Nem tudom mennyit kérhetek érte ... De felhagyok a warezzal szóval ha valakit érdekel privben keressen meg.
Kb 7000ft.-ért javitható a box (Wadarrnál)
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Mindenesetre mostmár leszek , elolvasgatom a szerzeményeiteket:DD
HF!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szóval mennyire jön ki egy játék ha ugy rendelem meg ft.-ban ?
ebay ebay ebay
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!