XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
a többit magának tarja fent az X

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

examinee
Sztetek mért van az hogy 20 gigás wincsiböl 12 giga a szabad?!
Pedig tegnap vettem a gépet... videokat letöröltem és a PGR3 demot is.
hm..?

Én meg most keltem... :P

PSN: berghold

TothLaci
Ha biztonság kedvéért terveznék a jelenlegi Xbox 360 mellé egy Core csomagolású Xbox 360-at, 70k-ért szépségkirálynõtõl 4 pusziért cserébe biztos megvenném. A Core átlagos ára 65-70 körül mozgott, amikor utoljára láttam. De ha nekem is úgy hozták volna a X360-amat, hogy szõke csaj lett volna a futár, és puszi ajándékként, biztos beszámoltam volna vele. :)
enj0y :)

ja és tök jó itthon lenni , mikor szinte mindenki suliba van :)
lassan harangot üt a dél igyhát elmentem ebédelni <#idiota>

Kandurex
Ez a puszi busines ennyire kifizetõdõ? <#hehe> Kár, h nálunk nem mûködik,..bár, ha valami szép nõi egyed az "áldozat" akkor én hõsiesen bevállalom a puszilkodást vele.-..

<#hehe>

TothLaci
Gratuálok a helyezésedért!

Nos, szerintem nem igazán érné meg eladni a dobozt, hiszen a nagyobb címek legtöbbje megjelenik Xbox 360-ra, ez attól függ, hogy milyen játékokkal szeretsz játszani. Persze léteznek különbözõ megoldások, miszerint nem nagyon kell belefektetni játékokba, szerintem a legtöbb srác 2 pusziért okosabbá teszi az Xbox360-adat :D. Tényleg csak attól függ, hogy mikkel szeretsz játszani, mivel ha stratégiai játék, vagy kaland, akkor a saját véleményem szerint továbbra is a Personal Computer a legjobb választás. Ha még nem volt felnyitva maga a készülék, 70.000 Ft-ot 2 vagy 4 pusziért simán megéri.
Semmit megnéztem az isot tökéletesen védett!!

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Johnny23
és már javitott a géped (M$ által)?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

csinálj egy új profilt !

Ennyi volt, lejart az 1 honap Gold Trial-om... <#szomoru1><#rinya><#wilting>
CSOCSO
hat ugy nez ki hogy a youtubeon mindenkinek mukodik plusz ertheto hogy fikazza hiszen felti a sajat bizniszet
halihó!
strangleholdnál mit jelent a security patch?vkinek sikerült elindítani?
holnap szeretném kipróbálni.mit kell vele csinálni?elõre is kösz!
examinee
Sikerült... grrrr

Sephi
Amugy megfigyeltem hogy a gep messze nem melegszik olyan szinten mint pl mult evben a Dead Rising-nal. Utoljara az , meg azutan a Lost Planet - Multi forroztatta. Most mar a sima gepnel (azon amit nem modoltnk hutessel) jaccotak itt a Stranglehold-ot elejetol a vegeig kb 6 orat non-stop es meg csak nem is volt forro... sot.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

examinee
Nemtudok bejelentkezni xboxon a hotmailemmel...
Azt irja: Xbox Live is not currantly available in this local associentmant.

ÛHa meg uj live id-t akarok csinálni xboxon belül akkor meg mindig azt irja ki hogy ez az email cím foglalt.. gg

tejföl
Sajnos erre is van pelda. Nekem peldaul egy olyan mely barazdat szantott a gep a COD3-ra, hogy a az egyik multi palyat be sem olvasta. (Mayenne). Megoldas? Vegyel egy masikat. Csak ez igy igen koltseges.

BAD Boys

Alwares
Persze, viszont ha van garancia akkor tökmindegy hogy sül/olvad szét az xbox, az ms úgyis megjavítja. Olyat pedig nem halottam, hogy egy dvd-t elõbb nyírt volna ki, mielõtt meghalt volna az xbox <#nevetes1>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

tejföl
Csakhogy a hutesmoddal ugrik a gyari garancia.

BAD Boys

Alwares
Hûtésmódosítás a titok nyitja. Én most Bioshockoztam egy jó 2-3 órát és egészen hûtös levegõt fúj ki hátul, persze ez amiatt is van mert este van és ilyenkor hidegebb van ugye...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

tejföl
Mar hogyne volna forro. A DVD ROM alatt bujik meg a box leggyengebb lancszeme a GPU. A meleg levego meg ugye koztudottan felfele torekszik.

BAD Boys

redraven8
Mindenkinél forró a játék DVD 2 órányi játék után? <#lookaround> Mer én betettem magát az alapgépet fektetve a hifi tetejére egy sarokba...kapot maga mellé egy nagy álló ventit ami maxon pörög és nyomja neki a levegõt...de még így is jön ki a gép seggén a 40 fokos levegõ és forró a dvd kivételkor <#vomit>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

examinee
Jó azt találtam köszi:D

examinee
Köszi!!!

London itelefonszámot is tudnál adni?:D

tejföl
A hotmail-es postafioknal mindegy. Itt egy londoni postal code : EC1Y 8SY. En is itt lakom.<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

BAD Boys

examinee
És a hotmailes postafióknál is angol legyen az ahol élek vagyis az ország?
ÉS tudna valki angol postal codot irni?
Thx elõre is

tejföl
Ha megvan a hotmail-es postafiokod, csinalj egy angol regget. Valassz ki egy varost, lehet akarmi, csak a postal code valodi legyen. Utcanev lehet akar futrinka is, teljesen mindegy.

BAD Boys

Az jó drága.

Srácok tud valami olcsón wifit? Elkültüzik a ruter mellõl a gép és nem akarom átkábelezni a házat.

examinee
Fontos!!! Bocsi, új vagyok....
hotmailes reget kell csinálni ugy tudom.
Mit kell kiválasztani országnak?
Brit- Virgin szigetek vagy brit- indiai óceáni terület?
Jah és idõzónának? GMT?

Köszi elõre is a válaszotok.

Attila8805
Akkor ok:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

tejföl
D-LINK DI624. Nekem van egy ilyen elado. 5000 Ft. De nem lakom Pesten.

BAD Boys

tejföl
Jol emlekszel. Igen, Velem is.<#smile>

BAD Boys

Zsinoros routerböl akkor tudtok valamit mondani melyik jó?
Éna bban a hitben voltam hogy a box tdja a wi-fi-t de most ahogy keresgélek találtam rá erre az adapterre.
Kandurex
Én ezt úgy oldottam meg, hogy a notebook megy wifin a router -rõl, a Box meg csatlakozik a laptopba,..igaz, mennie kell a laptopnak, ha live -on vagyok, de én megszoktam..tudok közbe fórumozni, tölteni..stb :)

Attila8805
Hali jól emlékszem hogy DirtyfredHUN a Gamertagod?
Mert akkor ma veled cod3-maztam:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Kezdövagyok a témában. Milyen adapteröl van szó? Egyébként egy PC egy notbook és a box menne róla
tejföl
De ha csak a boxhoz kell akkor jo a vezetekes is. A vezeteknelkuli adapter egy vagyonba kerul a boxhoz.

BAD Boys

tejföl
Szerintem az is jo. En csak azert vettem ezt, mert akkor epp ez volt itt kaphato.

BAD Boys

A sima 524 is jó mert ez a nyomtatoközpont funkció nekem nem kellene és az olcsóbb is!?
tejföl
Coopban az igazi.

BAD Boys

Ma este voltunk a Szolnoki Media Marktban.
Core pakk 79.900 HUF -ért kapható.

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Kandurex
<#eljen>

Kandurex
hát...lenyügõzõ a játék, megfelelõ LCD-TV -n persze,.. én pl. az elsõ 1 órában folyamatosan újra keztem az elsõ pályát..:)...végig szaglásztam minden négyzet cenimétert...szép naon! <#eljen>

ha tényleg igazat beszéltek akkor az államat nem fogom megtalálni a földön :DDDD

tejföl
D-LINK DI 524UP.

BAD Boys

Kandurex
kis felbontású, szutyok SD TV -rõl készült kép,... mozgásban, HD -n a játék legszebb pályája,..illetve egyik legszebb pályája

egyébként ennek örömére újra el is kezdtem tolni :)

Tényleg ocsmányul néz ki, de tényleg fotózva van.

PSN: berghold

Vagy tudtok olyat ami kompatibilis és az ára is elfogadható? Persze a vezetéknélküli érdekelne. Elöre is köszi a válaszokat