XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#conf>

Alwares
Szerintem ez fényképezve van azért nézki így...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

holtudom megnézni milyen routereket támogat a box?
Ewergo
Mi ez a szar?
Ez nem a Gears of War!!! Vagy ez pc-n van? Mert csak ugy tudom elképzelni ilyen hányadéknak. A grafikát levették very Low-ra.

HUNMarcus
más: a DIRT-ben lehet válltoztatni a controller érzékenységén, mert a demoban qrva érzékeny és alig lehet irányitani, össze vissza megy a kocsi...mert ha nem lehet akkor nem veszem meg <#vigyor>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

HUNMarcus
aki elöször észreveszi a MOH:Airborne-t a neten az irja már meg <#banplz>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Jaja , U3 enginge powah!😄

Ja most nézem irja is a cikkben hogy ez bónuszként kiadott multi pálya.De az alapjátékban is vannak ilyen kinézetû részek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Johnny23
bki szerintem ettõl 10perc után szénné ég a GPU

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

De igy néz ki a Gears of War.Mondjuk az esõs pályarész a villámlásokal talán az egyik legszebb része.Igaz single playerben nem sokat mész ott.
Ez itt a képen valami multi pálya lehet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Johnny23
ez Box?

Johnny23
na jo akkor megnyugodtam<#zavart2>

lol
szúrjatok meg ,de ugye nem igy néz ki a game ami ott az oldalon vannak képek , OMFG!!!<#guluszem1><#wow1> ezt a gamet ,eddig csak videokrol láttam , ott nyilvan nem volt ilyen ÛBERbrutális 😄 asszem sok álmatlan éjszakám lesz 😊)) "bekell pótolnom" mindent 😄

redraven8
Megvolt...szivi <#idiota>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Csajozást privátban folytasd köszi.

BioShock támogatja a 1080p-t<#hehe>

redraven8
Ez igen <#smile> Nah..látod mondjuk erre én nemgondoltam.Én csak építgettem benne...ha meguntam csináltam pár lezbit..(mer nem volt egy normális pasi sem a szomszédban <#vigyor>) ..és így ennyi.De fõleg paloták építése és berendezése foglalt le 😊

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Kata
Bocsi, már itt sem vagyok!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Most mér a Sims tök nagy poén. Akkora viccek vannak benne, hogy ihaj. Másrészrõl meg nem is olyan eccerû, és ha unod építhetsz gunyhókat, vagy akár saját fotó alapján megcsinálhatod magad a játékban. Sims2-ben odáig vagyok fajulva, hogy egy 3d modellezõ sráccal csináltunk hozzá repülõtér témában berendezéseket, építési cuccokat, plusz egy simsekkel méretarányos Boeing 737-est. Ja, én a textúrákat rajzoltam mindezekhez.

[/cserf][/fülünyúl]

Lizardman
OFFolást be lehet fejezni!

redraven8
Esküdni mertem volna,hogy a Sims2 is a listában van <#smile> Minden lány imádja.Ha egyszer neadj isten eljucc a C&C3 -hoz a lan részhez szólj <#vigyor> Tökjó...legalább elmondhatom végre,hogy ismerek egy hardcore gamer csajt <#idiota>

Lizardman
én sem tudtam volna pontosabban leirni... Hülye aki ilyet ir... Nem azért 1080i kompatibilis egy játék (meg a TV), hogy beszaggasson!

deep
Be ne szopd már ezt a hülyeséget.
Kata
1 éven keresztül IL-2 egy online században, 2 évig masszív Guild Wars (2-3 hónapja hagytam abba), most meg a PotBS zárt bétájában vagyok egy teszter a sok közül. Offline játékok közül amit szeretek, és még mindig játszogatok: Sims2, San Andreas, Pirates!, BFME2.

[/cserf][/fülünyúl]

redraven8
Hihetetlen amúgy...egy lány aki nagy PC gamer ..nagyon ritka dolog <#smile> Mikkel szoktál jáccani? <#vigyor>

Johnny23
na ezse világos

...namost azt mondják,ha veszek egy FULLHD LCD-t 1vagyonért,akkor azon kurta szép lesz a kép meg minden,de halál BELASSUL a cucc!???? Ez most komoly??<#confused><#rinya>

...hát bammeg, hogy rakták má ezt össze beszarás...komolyan mondom,a végén maradok a PC-nél!!!<#idiota>

Alwares
Köcce, de google-t csak legutolsó esetben használom és átnéztem már jó pár boltot és nem volt sehol...

Kata
Az ár csak irányár, az ajánlat lehet kevesebb is, több is.

Köszönöm a gratulációkat, aranyosak vagytok!

[/cserf][/fülünyúl]

redraven8
Az 576 árait hiába nézed 😊 ..a Core-t már színte sehol nemlehet kapni..de az árad korrekt. <#kacsint> Gratula a helyezéshez <#taps>

Sephi
Hihih. LINKET! 😄 (nem a core-rol hanem a kepekrol)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lizardman
kontroller? mármint a gitárra gondolsz nemde? Különben jo lenne használni a google-t , mert azért van! egyébként consolecorner.hu pl...

deep
Nem tudsz annyit fizetni😄
Alwares
#24723-ra valaki?

Attila8805
Az baj ha nekem csak a puszi kéne?<#law>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

cupp😄

Kandurex
<#worship><#eljen> gratula

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kata
Sziasztok!

Tegnap a World Cyber Girls versenyen 2. helyezést értem el, és nyertem egy xbox 360 core systemet.
Mivel jómagam pc-s vagyok, és nem szándékoznék még ilyen konzolhoz is játékszoftverekbe befektetni, szeretném eladni.
A konzol 1 napos, sose volt használva. Egyedül a dobozát nyitottam ki megnézni, hogy van-e hozzá vmi játék, de semmi mást nem csomagoltam ki, benne minden eredeti csomagolásban maradt érintetlenül.
Hogy ne csak egy hétköznapi xbox legyen felajánlom, hogy kérésre akár dedikálom is a gépet, és/vagy adhatok mellé a WCG-n készült dedikált képet is. Mindezt személyesen, két puszival átadva.

Az xbox360 core system ára az 576-nál 69.990,- Ft.
Várom az árajánlatokat privátban.

[/cserf][/fülünyúl]

akkor örüljetek, mert ha nekem lesz boxom akkor valszeg 17"-es LG F700b-n fogok játszani... ami annyit tesz h ez CRT😄 mondjuk nemtom h mi lesz sztem nem lesz rajta rusnya, még ez böven felveszi a versenyt bármelyik ilyen méretü LCD-vel (persze nem HD ready meg mittomén😛)

detto , 720p samu R87-es 😄 bár még játékon nem láttam igazán , azt tom ,h mikor vmeik nap lerántottam a SAW IV FULL HD trailer-ét , azaz 1080p -s és gépen PowerDVD -el lejáccottam , hd funkcioval 1utt ,hát majd beszartam , persze monitoron ment 😄 ja és szaggatott (viszonyitva , mintha p2-es géppel avit néznék)

Lizardman
detto 720p 106cm-es HD ready-n... 😊

redraven8
Nekem 1080P-s LCD HD ready moncim van <#finom>

Kandurex
720p szerintem tökéletes :p...82cm LCD TV -n <#vigyor2>

redraven8
Noh...én ma vettem egy VGA kábelt az xboxhoz,hogy ráköthessem a 22 colos lcd moncimra...és ne apámék elöl foglaljam mindíg a tévét <#vigyor>A felbontás alapvetõen 640x480..de ha ezt 1024x768 ba rakjuk csodát fogunk látni 😄 ..iszonyat szép lesz minden..a játékok és menü is egyaránt..csak 1 a bibi...a játékok ekkora felbontáson belassulnak <#merges2> Elég látványosan..800x600 a középút ami elég szép és csak 3-5% kal lassabb mint az eredeti sebesség.De esküszöm 1024x768 as nézetben szebb volt mint egy HDtv-n nézni a gamét. <#vigyor2>

láttam egy cooling fan nevezetü cuccot, azt szeretném kérdezni h ti tudtok rola vmit? elvileg ahogy láttam kapna extra castlakozot (VGA rulzz) meg 2 plusz hütöventit... vélemény? (jah és csak kb 3k-val drágább egy VGA kábelnél, ezért sztem megéri lehet...)

beirtam gugliba képnek, de amelyiket megnéztem nem volt nyoma ventinek

sztem azt kivágják és ahelyett kapod a vizhütést, vagy nem?

pontosan erre gondoltam, de te kifejtetted😊 sztem is ez a helyzet, mert jelenleg felesleges a 8 mag, aztán majd mire az egészet teljesen kihasználják addigra itt lesz az Xbox 720😛

Kandurex
Nos véleményem szerint ez a legnagyobb baj a PS3 -al. Halljuk - halljuk, nehéz rá fejleszteni, de majd kiismerik a konzolt és akkor lesz ihaj meg csuhaj és porba alázás. A probléma a következõ, ez idõ alatt az X360 képességeit is folyamatosan látják át a fejelsztõk amivel hasonlóan az elõbbi példához, nõ a játékok kinézetbeli minõsége, ergo a PS3 -on nem lesz szebb játék, illetve mire lenne, addigra meg itt a következõ generáció.

Mit javasoltok vegyek premiumot vagy elitet mert nekünk csak ilyen kis tv-k van azt nem tom melyiknek van több értemlme ja meg ha premium akkro mellé vízhûtés
Johnny23
jovannna<#idiota>

#24730 ?