XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ez nem a Gears of War!!! Vagy ez pc-n van? Mert csak ugy tudom elképzelni ilyen hányadéknak. A grafikát levették very Low-ra.
PS3 ID: marcogi zsírkutya
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ez itt a képen valami multi pálya lehet.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
szúrjatok meg ,de ugye nem igy néz ki a game ami ott az oldalon vannak képek , OMFG!!!<#guluszem1>#guluszem1><#wow1>#wow1> ezt a gamet ,eddig csak videokrol láttam , ott nyilvan nem volt ilyen ÛBERbrutális 😄 asszem sok álmatlan éjszakám lesz 😊)) "bekell pótolnom" mindent 😄

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
...namost azt mondják,ha veszek egy FULLHD LCD-t 1vagyonért,akkor azon kurta szép lesz a kép meg minden,de halál BELASSUL a cucc!???? Ez most komoly??<#confused>#confused><#rinya>#rinya>
...hát bammeg, hogy rakták má ezt össze beszarás...komolyan mondom,a végén maradok a PC-nél!!!<#idiota>#idiota>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Köszönöm a gratulációkat, aranyosak vagytok!
[/cserf][/fülünyúl]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tegnap a World Cyber Girls versenyen 2. helyezést értem el, és nyertem egy xbox 360 core systemet.
Mivel jómagam pc-s vagyok, és nem szándékoznék még ilyen konzolhoz is játékszoftverekbe befektetni, szeretném eladni.
A konzol 1 napos, sose volt használva. Egyedül a dobozát nyitottam ki megnézni, hogy van-e hozzá vmi játék, de semmi mást nem csomagoltam ki, benne minden eredeti csomagolásban maradt érintetlenül.
Hogy ne csak egy hétköznapi xbox legyen felajánlom, hogy kérésre akár dedikálom is a gépet, és/vagy adhatok mellé a WCG-n készült dedikált képet is. Mindezt személyesen, két puszival átadva.
Az xbox360 core system ára az 576-nál 69.990,- Ft.
Várom az árajánlatokat privátban.
[/cserf][/fülünyúl]