XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Másik poén , h miért nem menti elk a tv a beállitásokat , pl h beáálitom és este kikapcsolom , másnap már nem az van benne :SSS v tegnap csinatl olyat ,h kb 40-50 percenként elment vagy 4 masodpercre a kép , full feketeség , majd visszajön és már mginnt más a fény , szin stb ..
HELP PLS !

Igen mindent igy csinaltam gyönyörüen , leirás szerint.

Sephi
Hiba.

ImgBurn ingyenes progival kell oket megirni 2.4x sebbeseggel. Bealitani a layer breaket es lehetoleg Verbatim/Philips Dual leyeresre irni.

Havernak igy csinaltuk es minden megyek azota is csodaltosan

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Amit clonecd-vel irtam ,ott mindig ugyanott dobja ki.
Ha minden jól megy holnap lesz lemezem.

Shan
Na azé...Én is így gondoltam...<#confused>
"A lényeg ,h hol bese jött a jétk , ha bejött az elsö mapnal kidobta az errort , volt olyan ,h a 2. töltésnél dobta ki , "

Éppen ez a baj.Ha a gépnek nem fekszik a lemez akkor el se inditja,és már a beolvasási próbánál megkapod a "koszos a lemez tisztitsa meg,stb..." üzenetet.Ezt esetleg kiséri némi éktelen kattogás-kerregés ahogy probálkozik a gép.
De ha már egyszer elinditotta akkor nem szokott fagyni.Föleg nem össze vissza,hanem ha rossz a irás vagy a lemez akkor egy helyen de ott mindig.
Na mindegy ezek csak az én tapasztalataim.Elõször persze mindenképp probálj más lemezt szerezni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Alwares
Jó az csak nincs pénzem rá, meg ha van egy rakat elemem akkor inkább veszek a pénzen Dual layer lemezt... Hmm neked hitachis box jutott? Én úgyanott vettem és nekem Samsung, nem mintha számítana...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Sephi
A sima eleme nekem birta valami 3 oras LP-et. A ujratoltheto aksi birja 8-9 et is :X

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gabe18: igen , az olvasofej az tökéletesen jó:9 Hitachis , semmi gond nélkul beolvassa a GoW-ot jo mondjuk az eredeti , de probaltam masolt dvd filmet azt is viszi simán , tutira a Phillips lesz a gond , mert most nem akarom még1xer leirni ,h mivolt ,már korábban megtettem .A lényeg ,h hol bese jött a jétk , ha bejött az elsö mapnal kidobta az errort , volt olyan ,h a 2. töltésnél dobta ki , szal a lemezzel lesz a gond 2 lemez elkurva imgburnel és clonecd vel is irtam , irásnál semmi gond nem volt.

Alwares: Ok , igy már megértem ,de mondhattad volna ezt , meg este mikor feljöttél és irtad ,h most nem tudsz jönni , aztán látom ,h mégis tolod😄 . Play & charge kit-el mi a gond ??? Csaknem ratyi 😄 hamár MS akkor a kütyükbe még nem volt gond vele ,legalabbis én nem hallottam volna óla bajt.

Scotty99: Igazából , csak megkértem ,h neme jönne fel velem pestre😄 , õ amugy is ilyen vonat mániás , visszafelé is hamarabb leszált mert vmi vonatot akart lefényképezni 😄

Alwares
Hogy írt vagy gyári az tökmindegy. Az számít, hogy milyen írt lemezt tud beolvasni...

Shan
Monnyátok mán el nekem, hogy mi köze az olvasófejnek ahhoz, hogy írt, vagy gyári a lemez?
Shenlong
Eladó egy vadiúj, bontatlan Transformers:The Game(x360) 10.000ért
[email protected]

http://gamer-planet.freeblog.hu

Scotty99
Hehe, kellemes ki szösszenet volt 😊
És a haverod örült, hogy ennyit rohangálhatott veled? Ugye legalább hagytad GoWozni? 😊

PS3 ID: ghost_hun

Alwares
Hát én a play and charge helyett inkább megkerestem a tölthetõ elemeimet.. Jó mondjuk tegnap emiatt nem tudtam felmenni GOW-ozni mert kimerült az egész. Jah meg apámék itt ordibáltak (beszélgettek) aztán azt sem akartam volna...

Hát az ok hogy a flash jó,de az olvasófej már lehet bajos ha az irtakat nem szívleli.De valóban lehet lemez is a gond.Próbálj Verbatim vagy Ricoh fajtát szerezni,azokat tartják a legjobbnak.

Attila8805
Elvileg 4 órán keresztül nincs.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

De tegnap és tegnap elött is leirtam asszem ide , h mitörtént mikor kiirtam a BioShockot ,sztem nézd vissza , ha gondolod

hát a flash az megvan mert akkor a nem olvasta volbna be a bioshockot , itt tuti a filipszel lesz a gond , majd ha lesz ugy zsém veszek par darabot

redraven8
Mért...írt ilyet,hogy amit otthon írt azt nemviszi rendesen?...én ilyet nemolvastam sehol <#fejvakaras>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Akkor ha jól értem a boltban nem lett kipróbálva hogy jól viszi-e a gép a írt lemezeket,amit meg te írtál otthon,azok nem mennek rendessen?
Én aggódnék...

redraven8
Szóval már nekedis van végre xbox360 -ad? <#smile> Majd azért figyelj milyen lemezekkel eteted a flesselt gépet ,mer haveromé 3 hónapos volt (újjonnan vette boltban)..becsippeltette és rá 2 hétre meghalt az olvasó fej (15 ezer pénz javíttatni) mert szar írott lemezekkel etette.De ha már rutinos vagy ezekben akkor nemszóltam <#finom>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

OMFGGGGGG eddi nem volt a hdtv-re kapcsolva a pöcök hátul
OMFGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
pedig még néztem is mikor összeraktam

ténleg vazz :S

Mikor lesz ujra live? 😊

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Na megrendeltem a KonzolStudio-ból a Play & Charge Kit-et 7l+1,4k a csomagküldés , de már holnapra itt lesz , sirály😛

Johnny23:thx!😄

Johnny23
ez szép volt<#taps>

..csak ha flash-elt, vigyázz a LIVE-al !

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

rambuu felhasználói adatlapja
Életkor: 14-18 között

Ha ezt vesszuk te meg még ember se vagy!

Amit alapbol kaptam hozzá elem , energizer , meddig birja kb. ?
Csakmert ma voltam 1-2 helyen itt , de se normalis elemet , se dl-t nem tudtam venni. Meg nem vagyok emeletes ökör ,h veszegetem az elemeket csak , msot mg 1-2 napig biztos ,h kéne , mire megjön a Play &charge kit , ilyet szandekoznék venni ?
Vki mondana rola vmit ? pl mien hosszu a vezeték amivel a joyt meg a gépet kötöm össze és meddig kell töltenie ahhoz, h 25 oraig birja egy töltéssel ? Honnan rendeljem meg , jólenne hamár holnap itt lenne , csak azért kérdem :SS

rambuu
Hát ember te nem vagy normális! <#csodalk>

na re , szal akkor irnék egy kicsit 😊

Hideg szombat reggelre ébredtünk ,vigasztalt ,h ma nem fogok unatkozni 😊 . Reggel 7 19 es vonattal go Pest haverral , 9 re szépen fel is értunk a keletibe , na vegyunk akkor jegyek bkv ra 😊 aztán go nyugati , irány a pénztár , aluljároba ..."hát ezek de nyomorékok" egy pénztár megy van vagy 15 éteres sor ... 15 perc várakozás utan sikeresen megtudtuk venni a jegyunket ...mielött távoztunk volna , az igencsak termetes pénztarosasszonykatol megkérdezvén ,h honnan megy a nyugatiba a troli ? erre õ válaszolván : háát metroval kell elmenni a deak térig , onnan meg ... na anyádat , h még több jegyet vegyunk mit ?😄 /spit . hverom szerint a 73,76 os megy arrafelé , na go ...szerencsénkre épp jött is egy . Ügyes gyerek lévén 😄 megkérdem egyik fickotol ,h ez megy e , hát igen ez , mondja majd ,h ott szaljunk le ahol ö . ok , királyság ... Megérkeztunk a podmaniczky utcahoz , onnan gyorsan eldzsaneltunk a westendbe ( még nincs 10 óra , szal a konzolium még nincs nyitva) mondom spannaik én mar volta mitt , follow me (and lets go 😄 ) fel a mozgolépcsön gyorsan fuolépésekbe el a media markt-ba , sok nyomi smasszer már kempel mindenfelé😊 , áruházba bemegy , megkérdem szoftverosztaly merre , ok , thx , go , 3 fiatal srác nagyba beszpélget (megjegyzem elég jo dfolguk van😄) , : "hello , figyumá tegnap telefonon lefoglaltattam a gears of wart" - ja igen tudom tessék- ok köszi szépen 😊 go kifelé , utközben megcsodalgattam a szép boritot 😊 .Kiérunk a Westendbol , na most berre baszki , omfg ,"tegnap neten néztem itt a térképen , hát ott minden sokkal 1xerubbnek tunt" ,na milegyen milegyen , mondom harmadjara már csak megkérdek egy taxist , ok elmagyarázta , na akkor iparkodván elindultunk lefelé a podmanickin😊 4. bekötö a Rózsa utca , na happy , megvan 😊 ...nézem-nézem a számozásokat , hol a fakkba van már a 80as , de mondom csak kivan téve vmi tábla a boltnál 20 perces intenziv séta utan megpillantván a táblán a számozást , észrevettuk ,h hát igencsak elnéztunk vmit , na hát visszafelé de már szinte futva , nagynehezen meglett azért a bolt , nyitnám az ajtót , hát nem elektormos záras 😄 , srác bentrol kinyija , mipedig csendesen beugrottunk😊 , épp egy Wii-t vásároltak ,nézelödunk addig ..hát elég kicsi a bolt , bár emelet van , de az csak a szerviz szerintem. Majd rövid udvozlés utan , mondom jöttem a xbox 360 premiumért , vagyis vennék 1et😊 , 2õt kicsap az asztalra , huh vaztze te ez ilyen kicsi , sokkal nagyobbnak tûnt 😊 ...bontsuk ki mind2-t mondja , meiken jobb a matrica , szerencsére az egyiken tökéletesen volt felrakva , hát a másikon már alapbol gyurott volt stb. Na akkor nyilvan a jobbik legyen , oké , de mondom a a flash-t nézném ...hát azt nemigazán lehet 😊 ,mondom , nemvok smasszer ,se jogvédö=) , na mind1 , de mondom akkor legalabb a gép számát felirnám , biztos ami biztos , és ugyanazt kapjam vissza😄 ne vmi ócskaszar használtat XD 😊 jo oké rendben , ja meg vazz shit lemezt elfelejtettem hozni , az origi fw -t kimenteni , (nevet az elado) , megoldjuk mondta , na oké , kérdem mikorra lesz meg ? hát 30-40 perc , oké , nem gond , csak a matrica király legyen . "Mondom addig elugrunk vmi számtech boltba DL-t venni , hol van itt a közelbe? - hát a Váci úton van egy pár , mennyetek a Mistral -ba - oké - és , h jutunk el oda , hát át a ferdinánd hidon aztán ott arrafelé , meglátjátok - ok , nago , majd re😊- Na akkor marhagyorsan irány a hid , persze már ekkor elegem volt a pesti trágya közlekedésrendszerbol , 2 zebrán/lámpánál kell átmenni ,átérunk az 1iken a masiknal meginnt 10 perc állás , omfg :SSS , na nehezen de átréunk a hidon , na most merre , bal v jobb ? hát haver szerint bal-t mondott az ürge , na jó , siessunk mert lassna idö van ... vagy 500 méter után kezdtem gyanakdvo lenni ,merthogy semmien szamtech boltot nem talaltunk 😄DD , ismét megkérdezek egy csavot " 15 perces séta visszafelé" anyáááááád , oh shit 😊 na kib.gyorsan mennyunk akkor ...marhanehezen de meglett a mistral , majd 5 percig tartott kikeresni a a dl-eket az árlistán , jo mondom akkor ez nem is drága 2043ft 5 db dl phillips , ok na mondom ez kell , , mennyunk amoda azt mondja a csajhoz és ott fizessuk ki , majd a szamlat hozzuk oda neki ... na anyád , odamek a csajhoz , mondom heló , szeretnék fizetni a lemezekért , ok , mondja 2340 , mondom micsoda , hát nem 2034 , "ja de , bocs masik sort néztem" , hogy az anyádba lehet masikat nézni , mikor véletlenul sincs ott olyan szám :S hue ribi😄 , na mind1 , irany vissza a számlával ...megvannak a lemezek , szinte futva irány vissza a konzoliumhoz , hát abbol a 40 percbol több mint 1 óra lett😄 hozzáteszem már majd kiköptem a tüdöm , mert beteg vok 😊 köhögni se nmagyon mertem akkor mert már fájt :SSSSS kicsit izzadván megárkeztunk ismét az uzlethez , megnézem a matricat , rendbe minden , oké , ja de az eredeti fw ??? felszalatt , megcsinalta a floppira , , mondom száméla v vmi ? hát az sajnos igy nincs , de papirt adok rola mondja , okk , na sietunk is (ott nem probaltuk ki , h viszi e a backup okat) ...gyorsan szatyorba belbass*a a boxot , na köszi szépen csácsá😊 , huh vazze ez azé nem olyan konnyu , föleg meg cipelni nem 😄 , sebaj kitartás😄 mostmár ténleg futás a torilhoz , na de merre , hozzáteszem , végig az idövel jáccottunk ""jelbe , mert 12 05 kor megy a keltibol a vonat😄DD ... Megtalaljuk a meglallot , hopp épp jön is egy , jade baszki ez pont ,h jön és nem megy , nekunk me utobbi kellene😄D , na akkor biztos a masik oldalon lesz az indulo a baross térre , másik oldalon is volt , ugyanez az utca , csak keresztezi az andrássy , na omfg , most 5 poerc várás a lámpára , de épp element egy troli , na ezt már lekéstuk , már minen bajom volt , de nem telt el szenrencsére 2 percnél több és jöt is a másik . Sikeresen kiértunk igy a keletibe volt 3 percunk még , vonaton alig van hely , már majd kidöglök , fulladok minden😄 köhögöroham😄DDD ... éééééééééssss 12 05 nem megy a vonat , erre a geci MÁV közli ,h muszaki okok miatt 10 percet késik , a tizbol lett majd 45 perc és miért met egty másik vonat belogott a mi vágányunkra , a váltón keresztul és el kellett azt tolni az utbol 😄
1,5 órás ut után hazaértem ...és I'M WAS HAPPY

Samballah
aham... ok köszi.

PsnID: YOULUPUKKI

LordAndrew
Egy nap alatt biztosan nem tudod végigjátszani. 15 óra felett van a végigjátszás ideje.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Zsoltika 007
Akkor passz!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sephi
Az az Eternal Sonata amit mi kaptunk sajnos nem full (nem is demo). En azert vok kiakadva mert pl a blazing Angels 2 sem kerult ki olyan hamar ujsagiroknak sem...

Samballah
hi. nekem mar az elejen is tetszett, de sajnos idõhiany miatt csak a bevezetõt, meg talan egy lángoló csokát nyirtam ki. az érdekelne, hogy végig lehet játszani 1 nap alatt a cucot? (nem fullosra, csak ugy nagy vonalakban) tehát mennyi a játékidõ kb. na nem törekszel tökéletes befelyezesre.

PsnID: YOULUPUKKI

LordAndrew
Sziasztok urak! Végigmentem a Bioshockon és melegen ajánlom mindenkinek, mert nagyon jó. A játék elsõ bekapcsoláskor nem tetszett (bénán kinézõ ellenfelek, "remegõ" hullák, elcsúszott feliratok) de aztán kezdett egyre jobban érdekelni a hentelés mögött kibontakozó történet, és Rapture világa magával ragadott. Mostanában nagyon hiányoztak az olyan FPS-ek, amelyekben érdekes, szokatlan sztori van... Ezt a hiányt pótolta a Bioshock. A hangulata magával ragadó, a történet jól kitalált (érdekes "csavarral" a 70%-nál), a világ kidolgozása, grafikai megjelenítése (az ellenfeleken kívül) nagyon szuper. A progit mindenképpen érdemes kipróbálni. Számomra eddig az év játéka volt és a Darkness-t is veri a hangulata.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Zsoltika 007
Lehet valahol már kiadták. Vagy az újságírói példány került ki. Azok 2 héttel elõre is megkaphatják.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sephi
Te en a vege fele vok es meg egerrel is nehezemre esik neha celozni 😛

Sephi
XBOX 360 Blazing Angels Secret Missions PAL XBOX360-Allstars

Ez lenni masodik resz nemde?

Zsoltika 007
Véletlenül nem az elsõ részt láttad warezon?

CSOCSO
anyazas miatt egyszer sem anyaztam meg... de termeszetesen nem olyan jo a celzas mint pc-n
Sephi
Haver is bxon tolja es ott anyazik non-stop a celzassal 😄

XuChi
Hát én pl mindig várok bekapcsolás után 5-10/c-et és kikapcsolás elõtt is. Tudom sokat nem ér mert max 5-10 fokot hül, melegszik de hátha. Ha meg meghal küldöm MS-nek. Amugy tegnap megvolt az elaõ fagyásom a boxon.

Éppen nyomtam a Carbont és akartam készíteni egy fotót a kocsiról. Le is fotóztam erre kiirja hogy send photo to ea.com. Mondom jó vártam 20mp-et de semmmi. Nyomom a info gombot semmi, nyomom hosszan semmi. lemez ki semmi, lemez be semmi. Akkor off - on és ment tovább. Jó kb 3 órát toltam folyamatosan. De érdekes hogy elötte lévõ nap kb 5 óra oblivion közben nem volt semmi gond sem.

Amnugy mitöl van az hogy idõközönént (változó) El kezdenek szaggatni a játékok aztán meg ugyan ott már nem.

CSOCSO
nem probaltam meg
Attila8805
"cache ürítés megvolt-e? (LB+RB nyomvatartva indulás közben a 2K logo megjelenéséig)"

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
A gamer365-hu-n nézz be a bioschok topikba ott láttam rá megoldást.
Asszem tán chache-t kell üríteni de ott le van írva.

Stranglehold-ot Medium-on befejeztem.Hát nem volt rossz,a vége meg már igy se könnyû.
Azért volt benne egy-két hülyeség.Az volt a legviccesebb hogy ha egy ellenfél elég közel került,akkor ha meg tudott ütni párszor,az vagy 5x annyi energiát levett mintha anyiszor eltaláltak volna fegyverel.Ez a végén volt idegesitõ,mikor egy zárt helyen vagyok,fõl-le rohangálok a lépcsökön,elég volt kicsit beleakadni valamibe vagy éppen egy emberbe,menten agyonvertek.
Hát az meg hogy fõellenségnek titulált embereket fejbe lövöm 5x aztán ettõl sérül 2 miliméter energiacsikot,az meg igen kiábránditó megoldás,de a stílus velejárója.