XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kellene nekem egy 20 Gb-s vinyó, 360-hoz!
Ha valaki vett egy nagyobbat, és már nincsen szüksége rá, dobjon privit, v hívjon fel! 20/2664537
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Eddig soha nem próbáltam még Halo-t de ezt ki fogom.
"Az Xbox 360 Elite augusztus 34-én süvít be a boltokba(...)"
link: .augusztusharmincnégy
<#banplz>#banplz>
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Küldött invitet ragnar kolléga és amikor be akartam lépni azt írta ki ez a szutyok hogy error:Host is not responding.
A lobbyba is vártam vagy 5 percet hogy lépjen be valahova ez a szar de semmi.
Amúgy közvetlen adsl modemrõl kapcsolódok a netre 4mbit-es nettel és semmi:
hajam eldobom hogy megvan ez a rohadt beta és nem tok vele jáccani.
igen shop modban van , megnéztem az info gombal😄
de a menübe olyan van ,h plug and play viszont az az opcio szurke szal nemtudok rámenni mert átugorja:S
Bontatlan csomagban a bolti ár alatt.16eft [email protected]
mert hát a flashez szét kell ugye kapni a gépet, ezáltal a garimatrica sérülhet... így veszik észre h valamit módosítotak a gépen, amúgy nem hiszem hogy nézegetik a meghajtót
viszont volt aki le tudta szedni (innen a fórumról is) sérülésmentesen a matricát...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Live-ozni lehet a következõ bannhullámig.
Öcsém ma vett egy 360-ast, elsõ bekapcsnál 3 piros lámpa, úgyhogy kissé beijedt a gari miatt, mert eddig, flesheltetni akarta, de mostmár nem nagyon meri, hiába cserélték ki szó nélkül...
Ezért kérdem, hogy a flashelés garivesztéssel jár-e, és utána a Live-ot hogyan lehet használni. Márha lehet. Kicsit visszaolvastam, de nekem még nem világos a dolog. A másik. Gondoltam leszedek neki pár demót, de 2 Gigánál nem igazán nagyobbak. Tehát 2 felfér egy DVD-re, de nemtudom, müködik-e úgy?
Segítségetek elõre is köszi,
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Ha valaki véletlenül Madden NFL 08 játéktól szeretne megszabadulni,nekem jelezheti, vevõ vagyok a dologra.Eredeti,másolt,bármilyen érdekelne.
Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!
arrol nincs,azt viszont olvastam (xboxscene forum),hogy a julius után gyártott ELITE-ekben állitolag már "Falcon" van...hát, jo lenne.
másnap itt volt...hát nem rágtam le a körmöm :p Még panaszkodtam is magamnak, h fel kell állni a fotelbõl a futár miatt...pff..😊
(amugy a philips dl hiba volt sztem, kuka lemez)
Forza.
Majd ha lesz kedvem , kicsit jobban utánnanézek😄.
Amúgy van LiVE 😊
..merthogy én is ezt néztem ki korábban<#wilting>#wilting>