XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Sziasztok!

Kellene nekem egy 20 Gb-s vinyó, 360-hoz!
Ha valaki vett egy nagyobbat, és már nincsen szüksége rá, dobjon privit, v hívjon fel! 20/2664537

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Sephi
En nem jaccok Halo-t 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

lol<#fejvakaras><#wilting>

Több mint 1 millió elõrendelés.Atyaég😊
Eddig soha nem próbáltam még Halo-t de ezt ki fogom.

Shan
Azé' ez nem cicavízió!!! Hivatalos oldalon:

"Az Xbox 360 Elite augusztus 34-én süvít be a boltokba(...)"

link: .augusztusharmincnégy

<#banplz>
THX srácok, akkor sztem még a héten beruházok rá..

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Lizardman
A M$ nem érdekli, hogy van-e garancia papirod, ugyis csak a matricát nézik...

CSOCSO
nah bazz.. faszom ocsem xboxja minden napra tartogat valami erdekesseget.. emlekeztek, nemreg meseltem hogy a tap kabel nem volt rendesen a falba dugva es bekapcsolas utan azonnal piros ledes-t mutatott a gep? ( 3 piros led!!) atdugtam mashova a konnektort es azota is mukodik.. viszont ma jatszottam a forza2 vel. .es a ket gepen levo akunt kozott akartam autot ajandekozni.. tehat az egyiket nevezzuk A akuntnak a masikat B nek.. mindketto Live akunk. szal elajandekozom a autojat b nek .. majd belepek b karriermodjaba.. jon is a figyelmeztetes: nyomj LB-n mert jott uj auto.. mikor ranyom kiirja a gep kozepre felialtojellel hogy jogszabalt sertettunk blablabla es nem hasznalhatjuk tobbet ezen a gepen ezt az Xbox Live funkciot.. nah azonnal leizadtam magam. mart az ocsem kb kitepne a szobambol az xboxomat ha az ovet elbaxtam volna liveilag.. de Live ra megis feltok menni.. szal nem ertem hogy miert nem engedi elfogadni az ajandekozott autot......... es miert irja ki azt amit......
Attila8805
Nem kell hozzás semmilyen papír csak a garimatrica legyen épp.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Én úgy tudom,hogy gari papírt kell mellékelni mikor javításra küldöd.Persze ha garanciás még a gép!Utána ugye már nem kell hozzá:-)

Olyan kérdésem van, hogy lehet hozzájutok most egy boxhoz magánembertõl, a számla meg ilyenek kellenek a további esetleges fellépõ problémák kezeléséhez, tehát elég a matrica sértetlenül? THX

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Attila8805
Állítolag most kaki a szerver update után szóval nem csak nálam van gond.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Alwares
Az érdekes nekem az 1 mb-s netem nagyon trágya minõségû, alig tudok slotos helyrõl leszedni valamit gépen, de ha xboxra kötöm akkor meg tökéletesen mûkszik, a Cod 4 bétával se volt gond...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Attila8805
Na skacok itt csücsülök a cod4 beta elõtt és nem tok csatlakozni egy szerverhez se.
Küldött invitet ragnar kolléga és amikor be akartam lépni azt írta ki ez a szutyok hogy error:Host is not responding.
A lobbyba is vártam vagy 5 percet hogy lépjen be valahova ez a szar de semmi.
Amúgy közvetlen adsl modemrõl kapcsolódok a netre 4mbit-es nettel és semmi:
hajam eldobom hogy megvan ez a rohadt beta és nem tok vele jáccani.

Alwares
Áhh kéne guitar heros kontroller, csak nemtom hol lehet kapni, a játékot nem szeretném megvenni mert ugye azért flashes a gépem, meg amúgyis 22k, még ha adnak hozzá kontrollert akkor is sok...

thx!
igen shop modban van , megnéztem az info gombal😄
de a menübe olyan van ,h plug and play viszont az az opcio szurke szal nemtudok rámenni mert átugorja:S

erre gondoltam😄 thx

Microsoft xbox 360 wireless networking adapter eladó!
Bontatlan csomagban a bolti ár alatt.16eft [email protected]
james69holden
mármint ha visszaküldöd gariba?

mert hát a flashez szét kell ugye kapni a gépet, ezáltal a garimatrica sérülhet... így veszik észre h valamit módosítotak a gépen, amúgy nem hiszem hogy nézegetik a meghajtót
viszont volt aki le tudta szedni (innen a fórumról is) sérülésmentesen a matricát...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

ömm, flash-t azt vhogy ki tudják deriteni 3ledes gépnél?😛 (nem kell lehülyézni, elöre is😄)

Helló,gondolom a régi xbox iráyítója belemegy az x 360-ba!!!Jól gondolom???
Nagyon macerás valami chippet kell beforrasztani aztán flash és imátkozás.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Alwares
A legtöbb Xbox360-al foglalkozó torrent oldalakon van, de érdemesebb live-ról leszedni, nincs vele a szarakodás... Meg nem kicsit stabilbb és gyorsabb is a töltés...

Dante73
nem találok a neten xbox360-ra demót. sak liveról lehet leszedni?

Kandurex
hát...ha a tápkábelt nem dugom be,..akkor úgy nem villágit...<#idiota>...azé meglepõdnék ha akkor is karácsonyfázna <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dante73
kicserélték, úgxhogy be...

Johnny23
meg a tápkábel is 3 peros LEDecske,ha nem csatlakozik rendesen<#puszis>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Kandurex
Õ 3 peros lámpáról írt, a kábel gond meg 4...

Alwares
Be volt dugva rendesen a TV kábele, mert azt is piros ledel jelzi a gép!

Attila8805
A flashelés garivesztéssel jár.
Live-ozni lehet a következõ bannhullámig.

Dante73
Sziasztok!

Öcsém ma vett egy 360-ast, elsõ bekapcsnál 3 piros lámpa, úgyhogy kissé beijedt a gari miatt, mert eddig, flesheltetni akarta, de mostmár nem nagyon meri, hiába cserélték ki szó nélkül...
Ezért kérdem, hogy a flashelés garivesztéssel jár-e, és utána a Live-ot hogyan lehet használni. Márha lehet. Kicsit visszaolvastam, de nekem még nem világos a dolog. A másik. Gondoltam leszedek neki pár demót, de 2 Gigánál nem igazán nagyobbak. Tehát 2 felfér egy DVD-re, de nemtudom, müködik-e úgy?
Segítségetek elõre is köszi,

Dante.

Gil1975
Sziasztok.
Ha valaki véletlenül Madden NFL 08 játéktól szeretne megszabadulni,nekem jelezheti, vevõ vagyok a dologra.Eredeti,másolt,bármilyen érdekelne.

Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

Johnny23
hali!

arrol nincs,azt viszont olvastam (xboxscene forum),hogy a julius után gyártott ELITE-ekben állitolag már "Falcon" van...hát, jo lenne.

Kandurex
Nekem egyszerûbb volt. Délután telefon. "Csá X prémium kellene"; "Hova? Holnapra jó?" "Persze"...

másnap itt volt...hát nem rágtam le a körmöm :p Még panaszkodtam is magamnak, h fel kell állni a fotelbõl a futár miatt...pff..😊

Alwares
Hát elvileg lehet valahogy Benq meghajtót flashelni, legalábbis xbox-sky-on volt valami pdf...

Törölt felhasználó
HI!Valakinek van vmi híre arrol,hogy az ELITE-t feltörték e már vagy vmi esély van e arra,hogy tudjak máolt játékkal játszni.
arty
vagy a clonecd

Forza.

arty
info gomb, és akkor kiirja h SHOP modban van-e, akkor plug and playbe menj és ott allitsd at a shop modrol ...

(amugy a philips dl hiba volt sztem, kuka lemez)

Forza.

CSOCSO
semmi baj a clonecd vel.. en is azt hasznalom.. gyonyoruen mennek a jatekok.. lehet hogy maga a dvd iroja a szar.. avagy a lemez
CSOCSO
lol sztori😄
Alwares
Asszongya, azért nem volt most live mert karbantartottak és készülnek a Halo 3-ra. Készülnek? Na ha valamikor bann lesz az most van, pár napig hagyagolom a live-ot, biztos ami biztos...

ok , köszi ,megnézem ,mondjuk több kis gom van az oldalán 😊

Kandurex
hûûû...na ez jó kérdés, a samsungoknak, asszem, a jobb oldalán van egy pici gomb..a többit nem tudom, még nem sikerült megvennem az LG -met 😞 itt nálunk kisvárdán csak samsungok kaphatók 😞

és azt hol tudom beállitani ,h hogy van irva ?

Kandurex
hm, nem lehet, h bemutató állapotban van a TV? akkor szoktak az lcd-ék visszaállni alapállapotba...

Lehet ,h csak nalam vmi elvan állitvan , mondjuk már néztem mindent ... néha gondol egyet és visszarakja normál üzemmodbol , kiemeltbe , szal full fény , kontrasszt , táviranyitoval meg vehetem vissza normálra.
Majd ha lesz kedvem , kicsit jobban utánnanézek😄.

Amúgy van LiVE 😊

ha szereztem xcm komplett hûtést akkor azt hol tudom vkivel beszereltetni? mert én inkább nem nyúlnék bele biztos ami biztos. pláne mert eddig hibátlan a gép és rosszul esne ha az én szerelésem utána (ha nem is miattam) de villogna a 3piros led..😛
Johnny23
..pedig épp akartam kérdezni,hogy milyen ez a 32R87?

..merthogy én is ezt néztem ki korábban<#wilting>

Attila8805
Mert rossza tv add nekem <#nyes><#nyes><#ravasz1>