XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Hááát nem értek hozzá de elég furán hangzik az egész. Minden esetre ha igaz akkor örülök, hogy ilyen fw van a gépemben...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Adi
X-media-n ezt írta az egyik srác:
"a helyzet az hogy nem lehet bannolni I-xtreme es gépet.
samsung ms28 as fw nél vezette ba az ms azt a forráskódo ami "elvileg" megakadályozza hogy a firmware olvasható legyen. Ezt, és még pár trükköt építettek az I-extreme fw be. Minden meghajtóhoz. Fizikai beavatkozás nélkül nem lehet megnézni eredeti fw van e rajtuk. Nincsen rá mód. Azontúl.. A régebbi fw ket azért tudták bannolni, mert a nem teljesértékû backupokat ki tudta pótolni. (nagyon kicsi infóval, amit elég nehézkes volt anno backuppolni😊 ), de mivel ezt a firmware nem a lemezrõl olvasta, ez a pár info miliószor gyorsabban lett beolvasva mint ami lemezrõl fizikailag lehetséges. Azt figyelték, hogy az információ kérés, és a beérkezés közt mennyi idõ telik. Ha kevesebb mint 100% os olvasási sebességnél, akkor tuti hogy flashelt a gép. És bannolták. Ez az I-extreme fw kkel nem fordulhat elõ."

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

koszi a segitokész hsz-t😊))

Kandurex
egyébként a live -on nyomva van, h toltad a Bioshockot,..azé csak óvatosan másolt játékkal, egy jó pofa BAN bármikor beeshet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hát ha lenne zsém pióra akkor vennék , max ha vkivel elcserélem , odadnam ezt , meg ráfizetnék pár k-t ...amugy tökéletesen olvas , ir mindent , eddig NEC-re eskuttem mindig , soha nem rontott el semmit , láttam már piot , vmit bese olvas , v rontott , esetleg lassan olvas , na mind1
Aki cserélne+ráfizetés az szóljon 😊

arty : majd akkor kersssünk már fw-t hátha azzal megoldodik a gond

Adi
Két dolgot tudok javasolni a dvd problémádra:
1. Vegyél egy pio írot, hozzá Ricoh DL-t v. Verbatim és IMGBURN-el írd ki a gamet! Ez a drágáb megoldás.
2. Írasd megvkivel a játékot. Ahol nagyüzembe másolják vagy akármi. Ha megvan utána nézzd meg, h ezzel is vannak-e problémák.
Másik: sztem fényképezd le a problémás helyszín képeket és tedd föl ide. Hát ha tényleg vmi bugos a játékba amit te észre veszel és más nem anyira. Bár amiket te írtál az elég súlyos.
Ha kell másolos hely akkor PM. Bár én csak pestit tudok.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

most 1.04 van rajta , de a nem hiv. oldalon nem igazan tudok kiigazodni :S ,h most meiket szedjem le , meg ilyen hulye nevek vannak , azt néztem amit te linkeltél

Adi
VEgyél az MM-be. Lehet utángyártotat kapni, vmi 5 ezerért!

Rendes vagy , köszi 😊
Igen , irtam is asszem ,h infonal kiirja ,h shop módba van :@

fw-bõl meg leszedem a legujabbat akkor

Kandurex
jah igen, press "left ls" franc se gondolta 😞 ,htx

examinee
Üdv!😄

Az lenne a kérdésem hogy az xbox-hoz való kormány jó-e az xbox360-hoz?

Kandurex
htxvm, meglesem

arty
kandurex: elsõ pálya, amikor egy házban irtasz, utána fel tetõre, ott is egy faszi és le kell ereszkedni az utcára... ugy rémlik, ott elmondja, hogyan kell fejjel lefelé lõni a pisztollyal. (rég volt és PC-n, de sztem konzolon is ott lesz az...)

Mivel én minden másodpercét élveztem, rövidnek tünt - pedig nem rövid, ráadásul helyenként nem könnyû, nincs quicksave (hálistennek!!!!), igy kellõen nehéz is, de utolag még szivesen tolnék jopár pályát 😊 Neked viszont ott lesz a multi, az nekem kimaradt sajna (coop is van ugye...).

alwares: nagy kár 😞 bár inkább várok rá, semmint gyorsba kijöjjön egy lockdown szintû R6 játék ujra 😉

Ragnar360: ha lenyomod az info feliratu gombot, mit ir ki a TV? ir ki olyat h "shop mode" a kép/picture mellett ?
Amugy a NEC3540A jó iro, ha a megfelelõ FW van benne.
http://liggydee.cdfreaks.com/page/en/NEC-ND-3540A/ - nem hivatalos FW-k
http://www.sonynec-optiarc.eu/en/support-service/downloads/fw_dvd-writer-nd-series.html - hivatalos FW-k
Olvasgass forumokat, h melyik jo ... 1.04 az utolso hivatalos. (imgburn kiirja az aktuálisat)

amdrula: PC verzio egy összecsapott GRAW2 lett 😞 (grafika és tartalom) viszont egérrel lõdözni ilyen játékot jobb, mint kontrollerrel. Sokkal. Mindkettõt végigtolom, éppen párhuzamosan ... bár a PCsben nem tudtam visszafogni magam, igy már joval elõrébb járok. Éppcsak felismerhetõek a két gépen az azonos pályák ... nagyon más. boxon hollywoodibb az egész design, ami jo... csak a lõdözés nagyon árkád lett. R6 sokkal jobb ebbõl a szempontbol (boxon!).

Forza.

Vegyél egy rendes írót, pl Pio-111D.
Vagy keress vkit, aki lemásolja neked.

Ja, egész jó a Moha, de néha kicsit furesz, van, hogy egy konkrét gépágyúst le kell szednünk, különben hiába kerültünk az ellen vonalai mögé és gyilkoljuk halomra õket, nem tudunk továbbmenni. Vissza a vonalaik elé és onnan már le lehet szedni a gépágyúst, aztán törd át a védelmüket megint.
A saját sebezhetõség szerintem egyáltalán nem szigorú (legalábbis a legnehezebb szinten, easyn nem próbáltam).

Ja, az EA küldött mailt, h örömmel veszik a regisztrációmat és jó játékot meg minden, pedig csak beraktam a gépbe a lemezt, nem okéztam semmi ilyesmire. Nálatok is?

Ewergo
A MOha szerintem elég jóra sikeredett. Föleg a bazi nagy terepen akár hol bekapcsolodhatunk a háboruba. És több oldalrol megközelithetö ellenfelek...hát nem egy szemellenzös Stranlehold!! Valaki irta hogy a társak közelröl sem találják el az ellenfelet....hát persze hogy nem lövik le mivel nekünk kell azt a valakit kinyirni...!! A ellen "inteligenciájával" sincs semmi problema...menekülnek, fedezéket keresnek, néha csak a fegyvert dugják ki lövéskor.
A saját sebezhetöségünk meg szigoru de igazságos.
Szal ha valaki tömény háborut, stratégiát akar, az ez az!

GR Adwanced Warfighter nem Rainbow 6 játék.
Amúgy a GRAW-ok PC-n FPS, Boxon TPS nézetûek, gondolom a játékmenet is részben különbözik.

PSN: berghold

arty , légyszi irj egy privatot , nem vagyok általában gépnél 😄
szal , látom ,h az 1ik menupontba van plug & play , csak vmiért szurke és nem lehet rámenni :S , olvastam vhol vmit ,h ha a m,agán a tv-n a menu gombot 3 mp-ig nyomvatartjuk akkor visszaallit vmit, én hiaba nyomtam

holnap még kiirom a moha-t ,ha annál is lesz gikszer akkor kivágom a dvd irot :@@@ (drumbox szerint tuti az a baj , tán neki is ilyen volt : NEC 3540A) na mind1 , vis nem , de ez van :SSS

Alwares
Én nem tudok róla, hogy készülne új rész...

Kandurex
jaj, ugye jó hoszú játék??

Kandurex
hát...izé...az van, hogy...eskü, h csak egy pályát akartam..de simán áttoltam magam a 3. -ikig...basszus,...ezt a játékot nem lehet lerakni! de akkor se jöttem rá :/

(a gears of war pl. messze nem kötött le ennyire)

arty
tuszejtés=tusz szabaditás 😉

Forza.

arty
akkor told végig az elsõ pályát, ott majd megtanitják 😉

(én még PCn toltam végig, IMÁDTAM, x360 on csak belenéztem és nem birtam abbahagyni és letoltam az elsõ pályát 😄 mondig mondtam csak még 1-2 srácot leszedek ... csak még párat ... aztán azt se birtam ki és elmentem a vonatok közt a tuszokig, de balul sült el a tuszejtés: elõlrõl kellett volna kezdeni, na erre nem volt energiám 😞 van vmi hir h lenne uj rész?)

Forza.

Kandurex
egy valamire nem jöttem rá, h a rákba kell a kötélen fejjel lefele közlekedni? <#idiota>

Meg egy másik kérdés, nézegettem az advanced warfighter (rainbow six) I. részét, ami kiemelkedõen jó értékelést kapott,..hát az van, hogy azt nézegettem PC -n..és nem volt valami impresszív, szóval van valami különbsg a Boxos és a PC verzió között?

Kandurex
kár...eszméletlen jó a single rész,..brutál graf, jó játék menet,..😊

Alwares
Én úgy tudom csak multi, mondjuk nem szedtem le mert egyesek azt mondták, hogy nem mûkszik idehaza...

Kandurex
Srácok, a rainbow six: vegas -hoz letölthetõ tartalomként van single player map, vagy csak multi móka a red és black edition?

Alwares
Nekem is tetszik, pedig eddig hányingerem volt az ilyen Tony akármiktõl és a társaitól, ebben viszont jól megoldották a trükközést a graf is jó meg minden... Most néztem róla trailert, hát ez odab*! Szabadon trükközhetek deszkázhatok a városban, erre külön kiváncsi leszek...

Zsoltika 007
ET:Quake Wars mikor megy livera? Pc-re már leszedtem és játszottam is. Tök fura hogy arra hamarabb jött ki mint boxra 😄D

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Én ezt mondom a skate demo-ra. Játszottam az összes Tony Hawk-al PC-n és a TH Project 8-al boxon, de ez a skate most nagyon odavág. Végre nem arcade marhaság. Nagyon várom már. Release Date: 9/12/2007

Attila8805
jááá srácok ez a cod4 eszméletlenül brutális.
Most jácottam kb 1 órát a beta-val.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

tudja valaki hogy Wadarr melyik konzolboltnál dolgozik?
köszi
Sephi
Megkerdeztem , nem kattog , sot megirta a crackdownt verbatimra majd philipsre es utobbival jobban ment.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

arty
MSN tévével kapcs. 😉

amugy bioshock: lehet a lemezedrõl a texturák rosszul töltõdnek be ... a másik lehetõség a 3LED közeledte, szal sztem arra egyelõre ne is gondoljunk 😉 nekem sosem volt semmi furcsaság bioshockban, ricoh a lemeze ...

Forza.

bugos a bioshock😛

jaszy
Sziasztok.

Egy díszdobozos (fém) 2 lemezes Lost planet mennyit ér használtan?

Hát baszki komolyan mondom itt vmi nem stimm , mondom elviszem a 3. töltésig.
És most már nem képhibás , meg bugos ...ott vagyok mikor az elso robotot kell meghekkelni a beragatt ajto között. Semmi képhiba nincsen már , de mondom poénbol visszatöltöm a régebbi állást és ott ugyanugy megvan a hiba. Én ezt már komolyan nem értem.

Lizardman
Philipsel ovatosan, eléggé megerölteti az olvasot! (kattog mint állat, és nehezen olvas!)

Nálam Pioneer iró,régebben Clone cd,mostmár IMGBurn.
Viszont lemezbõl igen ócskával van etetve szegény gép,Traxdata,meg mostanában Ridisc.De jól bírja...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sephi
LG iro.
ImgBurn.
Philips +R.

minden megyen csodalatosan.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kéne szerezned pár már kiírt és más gépén tuti mûködõ játékot,és azokal megnézni mit csinál a géped.

Zsoltika 007
Ha ügyes vagy még találsz Media Marktban Pioneer dobozos dvd olvasót (slot-in) ajándék X-akták filmmel 54 ezerért 😄
Kb 4 éven át néztem mindíg hogy megvan-e még mikor arra tévedtem. <#vigyor1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

na ez már ténnyleg nem semmi :@@@@
van 3 verbatim lemezem ,mostmár csak 2 ,darabja 1000ft volt . Kiirtam a BIOSHOCK-ot . SZÉPEN , ZÖkkENÖMENTESEN BEOLVASSA , semmi hibát nem ir ki !!!!!
ERRE mikor kiszállok a liftbõl az elején , BUGOS FOSRISKA AZ EGÉSZ , de végig minden , mint egy pc lenne m, zöld a padlo , éphibás , a texturák a padlon , mindenhol csikosak zöldek , képhibásak , maga a játék simán megy , a karaktereken minden textura stimmel , menübe sincs gond , sehol.
UGYHOGY MOSTMÁR A FASZOM KIVAN (sorry)
Mit csináljak ?

Kerepestarcsa, Auchan. Ma keszitettem mobillal ezt a kep kepet. Tessek eszrevenni a 3x arat a PGR3-nal (Budapest, Ors-vezer teri Arkad/MediaMarkt: 5000Ft)

Hát én meg a Single részétõl várom a nagy csodát.A maga idejében a HALO óriási játék volt,tele új és jó ötletekel,a konzolos fps-ek között mindenképp.Érdekes a 2. rész nekem annyira nem jött be,azt csak egyszer vittem végig,jó volt,de valahogy nem az a nagy dobás.
Hát most nagyon remélem a 3. rész méltó lezárása lesz.

És úgy tünik pár példány közkézre került már: HALO 3

Lizardman
Sorry, az lemaradt, hogy VGA!

Lizardman
Sziasztok!

Keresek Xbox360 HD AV kábelt optikai kimenettel, ha tudjátok hol lehet a legolcsobban szerezni, avagy valakinek van is és eladnná, pls közölje velem... (azért ide irok, mert az eladásos topikokban nem jott semmi válasz, szal proba szerencse...)

Bendy
Halo sorozatban jó a kampány, de a multi az igazi. Remélhetõleg legalább olyan jó lesz a 3ban is a multiplayer, mint az istencsászár 2ben.

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Na emberek , cod4 béta-t toltam jópár órán keresztul .
Engem sem fogott meg.

arty: majd akkor pls mond már el ,h hogy tudom azt beállitani

Nem a játék kerül 22k-ba, hanem maga a kontroller. A játék csak "bónusz". Külön nem fogod tudni megvenni.