XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
"a helyzet az hogy nem lehet bannolni I-xtreme es gépet.
samsung ms28 as fw nél vezette ba az ms azt a forráskódo ami "elvileg" megakadályozza hogy a firmware olvasható legyen. Ezt, és még pár trükköt építettek az I-extreme fw be. Minden meghajtóhoz. Fizikai beavatkozás nélkül nem lehet megnézni eredeti fw van e rajtuk. Nincsen rá mód. Azontúl.. A régebbi fw ket azért tudták bannolni, mert a nem teljesértékû backupokat ki tudta pótolni. (nagyon kicsi infóval, amit elég nehézkes volt anno backuppolni😊 ), de mivel ezt a firmware nem a lemezrõl olvasta, ez a pár info miliószor gyorsabban lett beolvasva mint ami lemezrõl fizikailag lehetséges. Azt figyelték, hogy az információ kérés, és a beérkezés közt mennyi idõ telik. Ha kevesebb mint 100% os olvasási sebességnél, akkor tuti hogy flashelt a gép. És bannolták. Ez az I-extreme fw kkel nem fordulhat elõ."
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Aki cserélne+ráfizetés az szóljon 😊
arty : majd akkor kersssünk már fw-t hátha azzal megoldodik a gond
1. Vegyél egy pio írot, hozzá Ricoh DL-t v. Verbatim és IMGBURN-el írd ki a gamet! Ez a drágáb megoldás.
2. Írasd megvkivel a játékot. Ahol nagyüzembe másolják vagy akármi. Ha megvan utána nézzd meg, h ezzel is vannak-e problémák.
Másik: sztem fényképezd le a problémás helyszín képeket és tedd föl ide. Hát ha tényleg vmi bugos a játékba amit te észre veszel és más nem anyira. Bár amiket te írtál az elég súlyos.
Ha kell másolos hely akkor PM. Bár én csak pestit tudok.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Igen , irtam is asszem ,h infonal kiirja ,h shop módba van :@
fw-bõl meg leszedem a legujabbat akkor
Mivel én minden másodpercét élveztem, rövidnek tünt - pedig nem rövid, ráadásul helyenként nem könnyû, nincs quicksave (hálistennek!!!!), igy kellõen nehéz is, de utolag még szivesen tolnék jopár pályát 😊 Neked viszont ott lesz a multi, az nekem kimaradt sajna (coop is van ugye...).
alwares: nagy kár 😞 bár inkább várok rá, semmint gyorsba kijöjjön egy lockdown szintû R6 játék ujra 😉
Ragnar360: ha lenyomod az info feliratu gombot, mit ir ki a TV? ir ki olyat h "shop mode" a kép/picture mellett ?
Amugy a NEC3540A jó iro, ha a megfelelõ FW van benne.
http://liggydee.cdfreaks.com/page/en/NEC-ND-3540A/ - nem hivatalos FW-k
http://www.sonynec-optiarc.eu/en/support-service/downloads/fw_dvd-writer-nd-series.html - hivatalos FW-k
Olvasgass forumokat, h melyik jo ... 1.04 az utolso hivatalos. (imgburn kiirja az aktuálisat)
amdrula: PC verzio egy összecsapott GRAW2 lett 😞 (grafika és tartalom) viszont egérrel lõdözni ilyen játékot jobb, mint kontrollerrel. Sokkal. Mindkettõt végigtolom, éppen párhuzamosan ... bár a PCsben nem tudtam visszafogni magam, igy már joval elõrébb járok. Éppcsak felismerhetõek a két gépen az azonos pályák ... nagyon más. boxon hollywoodibb az egész design, ami jo... csak a lõdözés nagyon árkád lett. R6 sokkal jobb ebbõl a szempontbol (boxon!).
Forza.
Vagy keress vkit, aki lemásolja neked.
A saját sebezhetõség szerintem egyáltalán nem szigorú (legalábbis a legnehezebb szinten, easyn nem próbáltam).
Ja, az EA küldött mailt, h örömmel veszik a regisztrációmat és jó játékot meg minden, pedig csak beraktam a gépbe a lemezt, nem okéztam semmi ilyesmire. Nálatok is?
A saját sebezhetöségünk meg szigoru de igazságos.
Szal ha valaki tömény háborut, stratégiát akar, az ez az!
Amúgy a GRAW-ok PC-n FPS, Boxon TPS nézetûek, gondolom a játékmenet is részben különbözik.
PSN: berghold
szal , látom ,h az 1ik menupontba van plug & play , csak vmiért szurke és nem lehet rámenni :S , olvastam vhol vmit ,h ha a m,agán a tv-n a menu gombot 3 mp-ig nyomvatartjuk akkor visszaallit vmit, én hiaba nyomtam
holnap még kiirom a moha-t ,ha annál is lesz gikszer akkor kivágom a dvd irot :@@@ (drumbox szerint tuti az a baj , tán neki is ilyen volt : NEC 3540A) na mind1 , vis nem , de ez van :SSS
(a gears of war pl. messze nem kötött le ennyire)
(én még PCn toltam végig, IMÁDTAM, x360 on csak belenéztem és nem birtam abbahagyni és letoltam az elsõ pályát 😄 mondig mondtam csak még 1-2 srácot leszedek ... csak még párat ... aztán azt se birtam ki és elmentem a vonatok közt a tuszokig, de balul sült el a tuszejtés: elõlrõl kellett volna kezdeni, na erre nem volt energiám 😞 van vmi hir h lenne uj rész?)
Forza.
Meg egy másik kérdés, nézegettem az advanced warfighter (rainbow six) I. részét, ami kiemelkedõen jó értékelést kapott,..hát az van, hogy azt nézegettem PC -n..és nem volt valami impresszív, szóval van valami különbsg a Boxos és a PC verzió között?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Most jácottam kb 1 órát a beta-val.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
köszi
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
amugy bioshock: lehet a lemezedrõl a texturák rosszul töltõdnek be ... a másik lehetõség a 3LED közeledte, szal sztem arra egyelõre ne is gondoljunk 😉 nekem sosem volt semmi furcsaság bioshockban, ricoh a lemeze ...
Forza.
És most már nem képhibás , meg bugos ...ott vagyok mikor az elso robotot kell meghekkelni a beragatt ajto között. Semmi képhiba nincsen már , de mondom poénbol visszatöltöm a régebbi állást és ott ugyanugy megvan a hiba. Én ezt már komolyan nem értem.
Viszont lemezbõl igen ócskával van etetve szegény gép,Traxdata,meg mostanában Ridisc.De jól bírja...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ImgBurn.
Philips +R.
minden megyen csodalatosan.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kb 4 éven át néztem mindíg hogy megvan-e még mikor arra tévedtem. <#vigyor1>#vigyor1>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
van 3 verbatim lemezem ,mostmár csak 2 ,darabja 1000ft volt . Kiirtam a BIOSHOCK-ot . SZÉPEN , ZÖkkENÖMENTESEN BEOLVASSA , semmi hibát nem ir ki !!!!!
ERRE mikor kiszállok a liftbõl az elején , BUGOS FOSRISKA AZ EGÉSZ , de végig minden , mint egy pc lenne m, zöld a padlo , éphibás , a texturák a padlon , mindenhol csikosak zöldek , képhibásak , maga a játék simán megy , a karaktereken minden textura stimmel , menübe sincs gond , sehol.
UGYHOGY MOSTMÁR A FASZOM KIVAN (sorry)
Mit csináljak ?
Hát most nagyon remélem a 3. rész méltó lezárása lesz.
És úgy tünik pár példány közkézre került már: HALO 3
Keresek Xbox360 HD AV kábelt optikai kimenettel, ha tudjátok hol lehet a legolcsobban szerezni, avagy valakinek van is és eladnná, pls közölje velem... (azért ide irok, mert az eladásos topikokban nem jott semmi válasz, szal proba szerencse...)
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Engem sem fogott meg.
arty: majd akkor pls mond már el ,h hogy tudom azt beállitani