XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok van eladó DL richoh lemezem nem nyomtatható 10-es hengerbe van véletlenül akitõl kértem,hogy rendeljen ilyet rendelt
500/db áron lehet vinni!

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Nagyon marketing szaga van...
Lizardman
ez egy teljesen jogos, és igaz állítás... Bár néhányan több napon keresztül is tudják játszani ezt a játékot, számomra igen felejtös...

XuChi
Nekem megvan a dead rising. De már kb 2 hete itt porosodik a polcon mert nem tud már lekötni. Az elején poénos volt, haverral itt nyomtuk 2 napig és jókat röhögtünk a játékon. De mikor egyedül neki estem akkor meg már nem tudtam nevetni a poénokon meg dög unalom volt. Ráadásul tök érdekes hogy felveszek egy kalapácsot leutök 10 zombit és szét törik. És akkor a közelben nincs is értelmes fegyver max egy festékes doboz vagy ilyenek. Szerintem elcserélem valamire mert nem is jáccom vele.

Tömören: 1-2 órát érdekes majd 3-4 órát csak azért tolod mert megvetted és utána felrakod te is porfogónak.

CHEAPBOY
Sokan panaszkodtak az évek folyamán (aki új az ne vegye magára😄) hogy mindig lemaradtak a jorol, vagy nem sikitom ki a vilagba hogy van vmi szépség, vagy fasza áron vmi, igy elinditottam egy rendszeres hirlevelszolgaltatast (Gamestore), akit erdekel, az kerem jelentkezzen priviben (emailcim megadassal) vagy a [email protected] cimen.

Köszi hogy elolvastatok.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Adi
NA de a hitára is van ixtreme 1.2-es!!!
Az is ugyanolyan nem mint a samura?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

redraven8
Nekemis a 22 colos LCD moncimra van kötve a box és sokkal szebb mint egy 85 centis LCD tévére kötve.Úgyhogy én csak ajánlani tudom...énis így használom itthon <#smile> Csak nekem az 5 ezer forintos kábelem van optikai kimenet nélkül.

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

redraven8
Skacok...találtam egy nagyon gyanús hirdetést...nézzetek már rá,hogy ti mit gondoltok errõl:

XBOX 360 3 LED HIBA VÉGLEGES JAVÍTÁSA FUTÁRRAL IS! GYORS,PONTOS ÜGYINTÉZÉS! Ha,meguntad ,hogy már harmadjára \"javítatod a boxod\" ,és nem akarsz 30e-ket költeni felesleges vízhûtésre ,akkor jól választottál! Garanciás xbox 360 alaplap,hûtés javítás,futárszolgálattal is! Eddig minden 3 ledes gépet megcsináltunk,és senkinek nem kellett költeni vízhûtésre! Tapasztalt informatikus szerelõk,ügyfél központú hozzáállás, postai vagy futár szolgálat olcsón!/depó helyben van! [email protected]

Sztetek ez mennyiben lehet valós? <#vigyor>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Lizardman
semmi nem lesz, végig csak a zombi öldöklés lesz, max annyi, hogy meg kell mentened pár életbenmaradtat... Ennyi a lényege, szvsz nekem se jött be...

Kandurex
hát nem jött be, ..kezdte azzal, h a demóban nincs invert mouse, izé, invert look 😊...aztán valahogy elment a kedvem tõle,..go vissza Vegas 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

arty
lizardman: mondom, az én monitorom 5:4 arányu, nem 16:10es nemtok képet csinálni... majd talán vki más 😊

kandurex: hol veszed és mennyiért?

Annyit beszélt itt mindenki a Dead Risingrõl, h kiprobáltam ... hátööööö 😄 Ez végig ilyen "bonyolult" játék lesz vagy jön akcio is, lõvöldözés bumm stb ? 😊

Forza.

Kandurex
ennek örömére meg is nézem a GRAW I. -et 😊

Tony Hawk Proving Ground DEMO a LiVE-on!

cseréld ki öket😛

Kandurex
ja, ja most én is spórolásba kezdtem, az LCD TV lent van, így csak akkor férek hozzá, ha épp nem nézik, és miután elég gyakran nézik, rávagyok kényszerítve a szobai orion-SD -re 😞 ...de már nem sokáig 😊 már a fele lóvé meg van az LG 32CL51 -re 😊

Lizardman
nah várj. Akkor alami infot, képet adjál már, nekem pls, hogy hogyan nézne ki a monitoromon... A végén az lezs, hogy nem akarok majd venni... :'( pedig akarok, mert könnyebb igy monitoron mind a nagytv-n, ahol igazodni kell a többiekhez...

arty
16:10 monitoron enyhén nyujtott lesz a kép, ha a monitorodon nem lehet a képarányt korrigálni (összehuzni)

emellett az 1440x900 nem támogatott a boxon, igy nativ hajtás felejtõs sajnos. még mndig jobb a helyzeted, mint nekem az 1280x1024-el, ahol pár game csak 640x480as felbontáson ad jó képarányt 😞

ugyebár a dash ezen részét is az MS írta, nincs mit csodálkozni .... 😉

Forza.

Bendy
Jó lenne ez a tracker, csak a feltöltés kritériuma 2mbit-es upload sebesség. Na most kinek van ilyen? Aki meg koleszos szerverrõl nyomja a cuccokat azokat nem érdekli az xbox

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Ez most éppen hányadik újraindulása?

nem, teljesen legálisan.. végre liveozhatnék erre nincs kábelem😊HAHA.. lehet 2é vágok egyet és megcsinálom😄.

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Esetleg, ha érdekel valakit akkor az aláírásomba megtalálja "Az elsõ magyar XBOX & XBOX360 torrent trackert"

examinee
õ lenne az.
Amugy a régi xbox kormánya jó az xbox360-hoz?

Lizardman
hmmmm... tudnál képet mutatni ez melyik csatlakozo? (bár gabe szerint ezzel semmi gond sincs 😮)

examinee
Hát a régi VGA csatlakozóval mármint xboxhoz, nem támogatja a vertikális szinkront és néha ugyan nagyon ritkán látok csikokat a képen.

Lizardman
nemtudom pontosan mire gondolsz (V-sync, régi VGA)... Nekem amugy a monitoron az ideális képfelbontás 1440x900. Ezen a felbontáson ugyanolyan a képe, mint a 17"-on 1280x1024...

examinee
Nem rossz, nem értek hozzá.
De ez azt jelentené hogy támogatja v-sync-et is? meg pl nekem a monitorom támogatja az 1280*1024-et de néha furcsán rakja össze a képet, mintha belassulna ha ezen a felbontáson vagyok. meg néha pár dolog homájás majd csak utána rekja össze.
Ez a kábel pont ezek miatt van vagy ez is csak egy sima VGA?(a régi)

Azt nem tudom,nekem 17"-es 4:3-as LG volt,és bõven meg voltam elégedve.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lizardman
okok köszi szépen, közben rájöttem, hogy nekem nincs is szükségem optikai kimenetre 😊 Akkor megrendelem. Viszont még egy kérdés, hogy szerintete, egy 19"-os 16:10-es képqrányu monitoron mit fog mutatni?

Nekem is ez a Dragon tipus volt mikor monitoron voltam,csak optikai kimenet nélkül.Én különösebb hibát nem fedeztem fel.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lizardman
ahhoz képest meg még drága is lenne, ha kamionrol esett volna le! 😊

más: ERRÕL mi a véleményetek? PLS!

Ewergo
Szal a kamion rosszul vette be a kanyart...! 😊

ez ilyen egy darabos akció volt😊

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Bendy
Merre lehet most 75ért premiumot szerezni?

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

a másik pedig, hogy a garancia matrica a gépen?😊

XuChi
És mi lenne a címe.

The Dark side of Moszkva Square: Ep1 The ???? King.

azt hol lehet kideriteni h milyen FW van a gépen?

Nah megvettem ma a gépet, 75K-ért vacsi újjonan😊... eddig nagyon király, egy kérdés, amerikai vagy angol accountot csináljak? vagy mindegy?

kiirtam a moha-t eddig semmi gond nincs vele (most clonecd-vel irtam)

arty , de mond már meg ,h meik fw-t szedjem le , plsss
a tv shop-ba van ,de irj nyughottan privatot , meg vagyok msn-en is csak nem valszeg ,h gép elött ülök ,de irni fogok , csak legyél fennt , thx.

arty
pedig ez tényleg igy van 😊

ill. mivel a ban környéki FW-k ez ellen már védekeztek, az MS még csomo más aproságot is lekér a gépedrõl liveon, amibõl arra tudna következtetni, h flashes vagy. de direktben valoban nem tud ellenõrizni FW-t a jelek szerint, és az apro csekkelések ellen a samuk 100% védve vannak, a hita viszont NEM! nem véletlen nem hallani uj, ixtremes bannolt userekrõl ... 😊

ragnar360: majd este irj MSN/icq/skype-n tvvel kapcs

Forza.

NEXUS6
Ja, valami Moszkva tér MMORPG kéne, választható kasztokkal: RFW (román fekete worker), LID-K (lelkiismereti ipari dolgozó - koldus), VID-G (vendéglátóipari dolgozó - Gomba) BE-C/BE-M (békávé ellenõr - kombínó/metró) PR-I/II (posztoló rendõr I/II. ker.) stb.
Szerdánként jönne a szeretetszolgálat és akkor lehetne farmolni a kajáért, havonta egyszer meg betámadnának az orkok (rendõrök) és mindenkit elzavarnának.

😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

XuChi
Az inkább segély kunyerálós, szotyolázós szimulátor lenne. Ja és az érthetetlen módon való orditozás az asszonnyal skill-ekre is lehetne gyúrni.

XD

examinee
Jah lassan az MS cigányoknak csinál lomtalanításos verekedõs, mászkálós gamét. 😄

Szerintem is inkább Európára vagy az amcsikra kellene koncentrálniuk! A japánokat úgy néz ki nem fogják tudni meggyõzni semmivel. Jöjjönek rpg-k is de ne kizárólag a japán ízlésvilágot tükrözzék!
Zsoltika 007
Nem értem minek erõltetni a japó vonalat ha a japánok szarnak bele a boxba. Jó hogy piac meg minden de ha nem megy minek küzd az Ms? Persze az igényesebb japán cuccok nekem is bejönnek. Ezzel nincs bajom. De inkább ennyi energiával koncentrálhatnának Európára. Az még meg is hálálná magát...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ewergo
Csak nehogy elJapósodjon az Xbox...! <#csodalk>

Kandurex
ez lehet sóder is, másolási idõt így még nem hallottam mérni, esetleg a fw különbözõ mérete valóban adhat eltérõ eredményt ez alapján

Sephi
Armored Core 4-et tolom. En nem tudom de az elozo harom reszt mindet vegig vittem de ez mar nekem is sok.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

XuChi
Hát a skate demo-ról én is csak ódákat tudok zengeni.

Egy dolog amin jó lenne ha javítanának. Ne legyen ennyire kihalt a terep.

De ahogy a trükköket és a mozdulatokat lemodellezték hát az eszméletlen.

Anno én is deszkáztam, de egy ugyes gerincsérv begyüjtése után dobnom kellet a deszkát és a bringámat is azóta csak gépen és tv-ben élvezhetem ezeket a sportokat. Na meg ha kimegyek a térre nézni a srácokat. De a skate-el nagyon bele tudom magam élni és tényleg olyan mintha ott lennék a pályán. Remélem lessz benne multi móka is. A Th project 8 megvolt de az valahogy csak bohóckodásnak tünik e mellett. Valahogy a TH sorozat nagyon elszaródott az évek alatt. Semmi extra csak örült gombnyomkodás és ennyi. De a SKATE az valami egészen más. Hihetetlen király lessz. Nagyon várom én is.