XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miko? elö kardom veszem lefejem a vágod és kivéren a buggy!

CSOCSO
jol fogalmazni tudol te.....

is volt ugyan nekem ez... mukodott de aztan mielott piros ledes lett miutan egy par napig vegleg behalt.
ugyebár írtam hogy 3 led világít,de utána mér jó lett az xbox!!
CSOCSO
transcodert kell feltenni a pc re de nem az igazi.. szvsz meg mindig a regi xbox a legjobb filmezesre
CSOCSO
miert hasonlitasz egy olyan jatekot ami az epuletekben jatszodik egy olyannal ami a szabadban jatszodik? plusz multi moka tehat a single resz lehet szebb lesz... plusz ha mar itt tartunk szvsz a gow vagy graw2 emberei jobban neznek ki mint a bioshockban levo emberek...
annyira nem vagyok elajulva a bioshocktol sajna
carterx
Mert a box Média Centerén keresztül nézném TV-n a pc-n levõ filmet.

Ewergo
Bocs hogy közbe vau, csak érdekelne.: Miért is "kell" hogy a Box is belegyen kapcsolva ha egyszerüen filmet szeretnél nézni a pc-n lévö winyoról?

carterx
Sziasztok.

Megoldható valahogy az hogy a boxon mennyenek a pc-n levõ divx filmek?
Feldobtam a Vistat a pc-re és frankon konnektálódott a két gép.
Megy is rendesen a boxon és tv-n sok minden a pc-rõl,de sok divx kodeket kér.
Mi a megoldás tudja e valaki??

Thx

NINJA GAIDEN 2 video a marketplace-en<#taps>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

dicehater
Igen a granat hangja nekem is ismeros volt valahonnan de akkor lehet hogy a CoD 2-ben volt tul modern hangja :) A harmadik palyaval is talalkoztam már közben, sorry hogy az kimaradt.

Grafika: nem tudom, nekem bejon, nem a legszebb de nincs beakadas vagy lassulas mint pl nagyritkan a Vegasnal, arra en is kivancsi leszek hogy szingliben szebb lesz-e valamennyivel es tenlyeg butitas tortent-e a multi miatt.

ellenörizz mindent h rendesen van-e bedugva!

Akkor okés:)

A Rainbow Six Vegas-ban asszem volt valami hasonló.Bár nem kell valami durva dologra gondolni,a multi része se volt csúnya.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Alwares
Holnap délelõtt szabad leszek szerintem, meg lehet ma esete is, mondjuk ez nem is biztos...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Legyen igazad ebben!Érdekes feltételezés hát nem is tudom.Volt már Boxon ilyen?Lehetett már tapasztalni ezt a dolgot?<#kerdes>

vki jöjjön már gow coop pls :)

examinee
akkor az 4 piros ledes hiba:D

helló 4 világít!!!
Na de egyáltalán hány led villog? Ha 3 akkor olvasd el ezt,itt megtudod mi valószinû a baja.Utánna vagy felveszed az oldalt készitõ Wadarr-al a kapcsolatot javitás ügyben,vagy körbekérdezel konzol boltokba a javitásról.

hát,sajnos már nem garis
Nem tudom,érdekes probléma,ez valami egyedi eset lehet...<#vigyor4>

Hát szerintem hiv fel a MS ügyfélszolgálatot ha garanciális,mert ebbõl szerviz lesz.

Helló,az mitõl lehet,hogy az xbox 360-om,pirosan villog,pedig minden be van kötve,és tv-n van a kapcsoló!!!
Fejes021
Helló sürgõs problémám lenne!

Szeretnék live ra csatlakozni, már minden megy de nemm fogadja el a post code ot. Egyesült királyságba regeltem, ki néztem egy címet de nem fogadja el. vki tudna ajánlani egy oldlat/címet amit elfogad?

http://www.panoramio.com/user/518310

Nem lehet hogy a Cod4-ben a multi pályák grafikáját kissé lejebb vették a jobb netes játék érdekében?És csak a single rész lesz az a videókon látott téma?
Mert érdekes hogy mindenki az egekbe volt a kinézetétõl eddig,de a béta verzióról nem ez az elsõ grafika lehuzó vélemény amit látok.

Kandurex
hm,...pedig az elõzetesekbõl eddig úgy tûnt ki, h pofás grafikája lesz :(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Zsoltika 007
Szvsz nem jó.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

examinee
Mégeccer: sima xboxos kormány jó x360-hoz? illetve Logitech pc illet ps2/ps3-as kormány jó é hozzá?

Attila8805
- 2 palya, Overgrown (egy haborutol sujtott videki faluban olunk) Crash (egy kisebb varos kozepen egy lezuhant helikopater kozeleben rohangalunk)

A vacant-ot kihagytad:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Alwares
Na szép kis összefoglalás. A grafika engem is meglepett, hogy ennyire gyenge lenne, szerintem is úgyan az a motor van még alatta. Egyébként egy pályát kihagytál, mert van még egy szintén orosz pálya mikor egy épületben henteljük egymást... A fegyver hangok szerintem még nagyon béta státuszuak. Hallgasd csak meg a gránát hangját mikor eldobod, full ugyan az a hang effekt mint ami a 2-ben van. Ez pedig már modenr és a gránát is más, ergo nem kéne hogy ugyan azt a hangot adja. De lesz ez még jobb is szerintem....

<#eljen>Nagyon várom már!

dicehater
Jo reggelt az uraknak es annak a 2456 bombazo csajnak aki csak pasizas miatt bongeszi a bf2 forumot <#hehe>

CoD 4 beta en tegnap lattam eloszor:

Mi is van a betaban?

- 2 palya, Overgrown (egy haborutol sujtott videki faluban olunk) Crash (egy kisebb varos kozepen egy lezuhant helikopater kozeleben rohangalunk)
- rohadt sok fegyver, szinte a bf2 egesz kellektara (60+ a fullban)
- xp-t kapunk, fegyvereink kinezete egy kiegesziteseik (red scope, hangtompitó, c4, rpg, festés, stb) szemelyre szabhatoak
- 4 fele jatekmod (ffa, team dm, objective olyan mint a cs-ben a bombalerakos vagy harmadik bf szeru domination/conquest ahol zaszlokat foglalunk be, meg még valami de nem tudom a nevet)
- porgos jatekmenet
- és VÉGRE hogy b****** meg a sok feleszu, igazi durva fegyverhangok nem azt a hallod hogy egy m249 a kezedben hogy "egercincogas ON" Haborus feelinget akarunk nem babazsurt, de itt erre figyeltek. Bar a "Black" fegyverhangjait meg mindig nem veri de kozel van hozza.

Grafika: mit is mondhatnek most a Bioshock utan? Nem a legszebb de joval szebb a CoD 2 es CoD 3 utan de ugy erzem meg mindig ugyanaz a motor lehet alatta. Viszont veszettul gyors, 12-en lojuk egymast, fustgranat, airtstrike (tudsz kerni ha lelottel 5-6 embert zsinorban) es nem, mondom NEM akad 60fps mellett !!!. Rpg huzza maga utan a csíkot, roncsok es debrisek repulnek mindenfele, a sprintelest jol erzekelteti a jatekossal, kes is menõ ahogy vagsz vele stb. A terkepek nagysaga kb akkora lehet mint egy 16-os bf2 map.

Ami fontos a karakter szemelyre szabasa:

Egyszeru es nagyszeru - olsz es xp-t kapsz majd rangot. Nagyobb rang tobb unlock, tobb unlock tobb perk. Mi is az perk? Spec tulajdonsagok (Fallout for life) amivel szinesitjuk kicsiny bakank mindennapjait, harom perket tudsz egyszerre hasznalni, kb hasonloakat:

- golyo atuti a falat
- nagyobb grenade sebzes
- hosszabb futas
- uav nem lat teged
- celzas rasegites
- miutan lelonek meg ott fekszel a foldon es kilohetsz meg kb 2 tarat a pisztolybol szovala az osszeeseo fickokba jobb ha pluszba meg 1-2 golyó kerul
- tobb health, tobb rpg toltel

A specko beallitasaid el is tudod menteni ot kulonbozo helyre, hogy ez miert is jo? Kepzeld el valami jobb csapattal kerultok ossze cb-n egyik pillanatban meg a sunyulo "uav nem lat engem" + hangtompitos szuperpontos mp5-el irtasz de lelonek. Kovetkezo pillanatban mar a masik kasztoddal respawnolsz aki egy rpk-t fog a kezeben atlosz vele a falakon es lelosz 2 embert a fal masik felen utana meg 3 granatot csapsz felejuk. Sweet.

Over and out

examinee
Probáltam, egy USB-s Logitech Rumblepadot. Wireless és nem ment.
Ha nem ezed van akkor dugd rá nyugodtan, el nem baxa.

redraven8
Hát igen...énis gyanusnak tartottam a dolgot.De ha aztis válalják,hogy odamész személyesen és nemmozdulsz a bolt elõl és szemmel tartod õket akkor már nemlehet nagyobb baj.Viszel egy 50 es csavarkulcsot ha netán mégis eltünne a géped <#idiota>

Más : Valaki már próbált rádugni PC-s joy-t az Xbox360 joy helyére?..Mûködött úgy a dolog vagy inkább nekísérletezzek vele? <#smile>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

examinee
Ok köszi!

Amugy nem kéne akkor nagyobb reklámot csinálniuk. Mert igy kb még hiteltelennek is találja 10-böl 5 ember.
Kéne egy jó HP, valami referencia szerûség amivel elhiszi az ember hogy ez tényleg igaz. Jah és mondjuk egy kép a szervizröl, mertha egy 10 mm2-es kis bolt az már megint gyanus. Najó zárjuk le a témát:D

Sir Quno Jedi
/me imádkozott, hogy legyen hagyományos dualshock, mert az el lett találva már idõtlen idõkkel ezelõtt, de ez a 6tengely szarság már nem is kellett vón bele...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

redraven8
Annyi,hogy az 5 ezresen nincs digitális kimenet...a 6 ezresen pedig van...ennyi.Csak nekem nincs digitális erõsítõm..úgyhogy fölösleges volt a drágábbikat venni.Megjelenítési külömbség nincs köztük.

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

redraven8
Nemfeltétlen <#vigyor> Sztem így jobban járnak...színte az összes xbox tulaj szeretné ha nem lenne többé 3 led hibás a gép...szóval ha számolgatsz sztem jobban járnak.

Alwares
No igen, mondjuk én egér+billentyû kombóhoz vagyok szokva, így még az x kontrollerét is csak kezdem megszokni... Jó ez túlzás, öt perc után megszoktam és most már fps-ezni is tudok úgy-ahogy...

examinee
És mi a különbség az 5000 ft-os VGA kábel és a drágábbik közt?

Sir Quno Jedi
Viszont aki DualShock-hoz szokott, meg elõtte a sima PS1 kontülóához (ez ugye 10+ év), annak ez perfekcióne.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Alwares
Nekem se, sokkal jobb lett volna az eredetileg tervezett "banán" alakú kontroller, a mostani olyan osdinak tûnik, nekem legalábbis nagyon nem jön be...

Zsoltika 007
Hát nemtom én kipróbáltam 2 hete a ps3-at de az irányítása valami kegyetlenül rossznak tûnt az xbox kontrolleréhez mérve. Jó, tudom hogy meg lehet szokni de nekem nagyon nem esik kézre.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

examinee
Most nem azért de ha ez igy lenne akkor nem kéne eladni a "szabadalmat" hogy bakker a microsoft se tudja de mi itt megcsináltuk magyarországon.
Sztem sokkal töb pénzük lenne minthogy szervizelnek. Nem kéne már utána talán dolgozniuk se.

Tegnap kaptam, de én már maradok a PS3-nál egy konzolt is nagyon sok pénz fenntartani nem, hogy kettöt. Én úgy érzem, hogy a PS3-ban hosszútávon sokkal több lehetõség van sokat nyomott latba, hogy a PS3 sokkal jobban használható multimédia centerként, az xbox-ott is ezért szerettemde az utódja mégsem közelíti e-téren. Bár néha hiányoznak a live-on nyomot PGR3, GoW partik, és az ott kialakult közösség.

PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan

james69holden
hogyhogy máris eladod?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

redraven8
Nem találtam honlapot...lehet,hogy van csak én vagyok a láma <#lama> A hirdetés az aproneten volt...és a módszert nemáll szándékukban kifejteni ,mert így is már 5 szervíz cseszegeti õket,hogy árulják már el,hogy mi a titok <#vigyor> Legalábbis õk ezt írták nekem levélben.A helybeli javítást is vállalják...tehát odaviszed és megvárod a géped.Úgy csak nemtudnak már átverni..

arty
van honlapjuk?
leirásuk h hogyan mûvelik a csodát? ;)

ha ez nincs, akkor felejtõs szvsz.

Jackslater: és mit tettek a "gépekkel" ?

Forza.

Eladó egy darab Fekete XBOX360 Elite konzol, vadonat új tegnap lett vásárolva (2007. 09. 12). Minden tartozék a dobozában (Joy, Hdd120gb, Headset, Kábelek, stb) garancia-számla megvan. A Microsoft-nál regisztrálva lett (hivatkozásiszám megvan) így a 2+1-év garancia megvan rá. Plusz adok mellé 1db vezeték nélküli Joyt, 1db vezetékes headsettet, 1db 64mb-os memoriakártyát, 1db Quick Charge Kitt 1db aksival, 1db x360-as kamerát, 2db eredeti játékot (Kameo, PGR3). A három hónap ingyen Live Gold elérés nem lett felhasználva. A merevlemezen eddig többmint 40 demóval most is töltöm le õket, amíg hely van rajta.
Légyszives csak telefonon érdeklõdjetek
Az ára: 115000ft
TEL:06-30-821-3618

PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan

deep
Én viszont 3x játszottam végig, szerintem kurvajó játék. 5-6 féle befejezése van, attól függõen kiket mentesz meg, milyen feladatokat csinálsz meg, és mikor hova érsz oda idõben. Aki fikázza, az nem játszott vele eleget, vagy csak szimplán nem jön be neki:)
JackSlater
Semmi gyanus nincs benne,én is küldtem már hozzájuk gépeket,amirõl már lemodtak,és tökéletesen jól müködnek a mai napig...Persze ha vki szétkokánykodta az alaplapot,akkor már õk sem tudnak segíteni.

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-õt!!!!!