XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ahhoz tudni kéne milyen stilusban gondolkodtok.
Akcioban Gears of War,Call of Duty 3 (bár akkor már lehet érdemesebb megvárni a 4-et),Halo 3.
Autósban Forza 2.
Sportból szinte az összes foci,jégkorong,kosárlabda,amerikai foci program.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ha minden összejön, egy hónap múlva megveszünk egy 360-ast... A fiam az 1 hónapos ingyenes XBOX Live -ot teljes egészében ki szeretné használni, emiatt a kérdés:

Ha elsõre csak egyetlen egy játékot veszünk, elsõsorban a Live kipróbálása miatt, melyiket ajánljátok?

Remélem ha lesz valamikor "ROD", akkor az kijön ez alatt az egy hónap alatt. :-)

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Több jó játék is késik. Most pedig lenne idõm tolni õket. Már itt kéne lennie a SKATE-nek, PGR4-nek, BlackSite: Area 51-nek, Burnout Paradise-nak, NHL 08-nak. NHL-bõl van USA, de hol a többi? <#confused>

Alwares
Na de végül sikerült! Kb 30-szor próbáltam újra de egyszer csak sikerült. De a végére nagyon felcseszte az agyam... A lezárás se valami hajde, de ettõl még nem volt rosz játék. A 2. act volt ami a legjobban tetszett...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Dante73
Ja igen szgépen keresztül kapcsolódok, ha ez számit valamit.

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Hi!

Még mindig fentáll a problémám, hogy nem tudok kreálni Live hozzáférést. Mindent úgy csinálok, ahogy le van írva, ott, amit belinkeltetek nekem, és mégse. azt írja, hogy nem valódi a live-passport címem, pedig direkt ehhez létrehoztam 1-et. beírom a mail címet, a hozzátartozó jelszót, kitöltöm az adatokat, angol telszám, postal kód, és semmi, nem megy. Vagy a mail cim, vagy a local nem tetszik neki. Mi a P..csa lehet ez?

Dante.

Lizardman
hát jah, egyedül elég gány megcsinálni, viszont co-op-ban egész gyorsan megvan :)...

Más: Valaki nyomja a The Bigs demoját? Szerintem nagyon jo, én speciel nagyon élvezem, haverom psp-n is egész nap ezt nyomom oskolában :)

szevasztok, biztos volt már de nem akarok vissazolvasni se keresgélni.. na blood moneyt akartam inditani és kiírta hogy pal-50 nemnem, és pal 60 kell neki de nem tom ezt állítani a display settingsnél..gondolom ez a Hz, és a tvém tud 60-at..THX

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Alwares
Ez a Gow vége egy nagy szar... Elküldtem már a kur* annyába az egész epicet meg mindnet, többet szarozok ezzelk a RAAM-al mint az elözõ két fejezettel, ez igen. Így kell megcsinálni egy játékot, csináljuk neki valamilyen single-t baszunk be a végére egy ilyen dögöt oszt csá, ellesz majd a nép.... Na de itt van valami leírás, remélem jó lesz...

ThugEdge
áááááááááá
isten
sírok

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

TothLaci
Aha, egyszerûen ennél jobb megoldást nem tudtam kitalálni. Bár lesz szépséghibája a dolognak, de a GPU borda nem fog tudni annyira felmelegedni, mintha DVD drive lenne fölötte. Az meg biztos, hogy ventilátor kell rá, magára a bordára.
Alwares
Sorry én nem tudok menni, most épp jön le a Moha, nemsokára kész, de este meg el kell menjek...
Azt az utolsó ellenséget meg akkor lõni fogom :D

Sephi
Jonak jo de otletnek nem mert mar regota sok ember igy csinalja.

Meg mondok mast is. Ismerosom siman befurta a dobozt ket helyen es ventilatorokat tett... mondjuk eleg brutal megoldas , en a sajat gepemet az iletbe nem furnam szijjel :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

deep
Igen, az az utolsó ellenség. A segítség:

LÕJED VAZZEG!:D
TothLaci
Találtam egy megoldást arra, hogyan oldjuk meg a GPU hûtését.
Mivel szinte minden 3 piros ledért a DVD drive helyigénye a felelõs, egyszerûen dobozon kívülre tenném. Nem a legszebb megoldás ugyan, de mégis jobb, mint nálam a jelenlegi állapota. Szóval tennék egy 8 cm-es ventilátort a GPU-ra, a DVD tápellátását meghosszabbítanám, illetve dobozon kívülre vezetném a SATA kábellel együtt. A dobozon ha lehet nem furnák, nem vágnák semmit, a DVD tálca helyét meghagynám szellõzõhelynek, vagy tennék oda valami hálót, esetleg ventilátort, ha 8 cm-es ventilátor nem kapna elég levegõt. A DVD tálcanyitó gombját nagy valószinûséggel levenném a DVD driverõl, és visszatenném a helyére.
Azért döntök így, mivel egy normális doboz megcsináltatása benne lenne legalább 35-55 ezer forintban, továbbá a DVD drivet késõbb is be lehet dobozolni, és sokkal egyszerûbben, mint az egész Xbox360-at.
csá , midnjárt megyek livera azután toljuk , bár én még nem tartok ott :) , de elvisszuk odáig :D

Alwares
A Gears of War-ban az 5 actban tartok a vonatos részen de nem tudok továbbjutni. Ott vagyok már a végén de jön az a nagy szörny aki körül ilyen fecskék vagy mikor repkednek. Mikor körülötte van akkor gondolom nem tudom sebezni, de mikor elrepülnek akkor is hiába lövöm a fejét sniperrel, rá se ránt... Valaki tudna segíteni?

Kandurex
:DD

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Zsoltika 007
Ahol nincs lehetõség vezetékelésre ott jó az is.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Johnny23
..mondjuk kábellel kötve biztosabb a kapcsolat,lehet hogy felesleges a wireless ?<#fejvakaras>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
...ahogy nézem a kompatiblitási listát a D-link márkákat néztem,de elég vegyesek árban (8k - felfele)

..meg gondoltam,akkor már legyen Wireless,hamár, csaknmvágom,hogy mi merre meddig

Alwares
Na az engem is érdekelne, mert most még közel van, könnyû átdobni a modemet, de amint meglesz a HDTV a box bekerül a szobámba és oda már nem fogom áthurcolni...

Johnny23
milyen tipusu ADSLrouter-t ajánlotok Box-hoz?<#nemtudom>

examinee
Az mikor jön ha már itt tartunk?

Nem rossz. Sajna csak 1 félodõt enged. Viszont tetszik a "töltési idõ":)

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

examinee
Köszi, már látom én is! De most jött ki a percekben!

Alwares
Hát én egy Pes 2008 demonak jobban örülnék, na de errõl ne inditsunk vitát...

Az Xbox LIVE-ról végre tölthetõ a FIFA 08 demója. Nagyszerû hír, hogy a program magyar nyelven kommunikál - csak a kommentátorok hiányoznak belõle.

A program 730 MB lett, és az Xbox 360 konzolunk beállításaitól függõen akár magyarul is tolhatjuk. Az egyetlen gond vele, hogy a kommentár kimaradt - de ne csüggedjünk, idén októberben már jön a teljes verzió, Hajdu B. Istvánnal és Faragó Richárddal!

Érdekes. Sokszor olvasom itt, hogy ezt meg azt nem lehet letölteni bizonyos régiókból. Neke New York-i cím van megadva, azzal gond nélkül jön minden.

examinee
Nemértem nekem nincs ott. Vagyis gondolom neked USAS vagy Ausztráliás regged van és igy törtheted. Eussal nem tudom tölteni.:(

Marketplace-rõl töltöm. Szerintem a nem hivatalos megjelenés valamikor október elején lesz, de biztosat nem tudok.

examinee
:D vagy lassan töltik fel?:D mert még nem lehet mindig szedni:S
Nem tudsz infot mikorra várható?

Firerock
fasza ezen mennyit dolgoztál?<#eplus2><#eplus2>
na de komolyan

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Lizardman
nagyon jo! tetszik! :D

Igen. Lassan jön le...<#circling>

examinee
Fifa 08 demorol tud valki valmi informáciot?

Dante73
THX!

Alwares
Loooll! Ez nagyon poén :D

Sephi
Szia! Erre valaszolnek en ha szabad.

Tehat. Ha pl kisseb mennyisegu jatekokat toltesz le es kiirod oket akkor ajanlom ezt :

Ha viszont nagyon sok jatekot akarsz letolteni , majd kiirni oket , akkor ezt ajanlanam :

(a rendort az nincs hozza azt kulon kell vele megbeszelni)

De viszont ha le akarod tolteni az osszes jatekot akkor mar elmegy egy ilyen mert ez tuti visszi :

(itt ismerem a ceget es lealkuszom neked)

Ezek mind olyan gepek amik vinni tudnak letoltott jatekokat.

Remelem tudntam segiteni!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dante73
Hi!
Kellene egy kis segítség. FAQ szerint a Silver live ingyenes, de az istennek nem tudjuk aktiválni!
Valaki a kezdeti lépésektõl leírná, hogy mit hogyan kell, és hogy pontosan mi is kell hozzá?
Akár priviben, akár itt!
Elõre is köszi,

Dante.

arty
falon átlövés képessége??? RPG-vel ?????????????????

Forza.

faq-ban vannak boltok és meg is tudod nézni, de a flashelése ált. 3-4k
25590-csak vicc volt:D

Firerock
csõttök
faqba nemtaláltam ezért megkérdezem
mennyibe kerül 1 ilyen gép úgy holyg játékokat amiket letöltök azt is tugyga vinni

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Zsoltika 007
2 héten belül meglesz. Akkor szerintem tolom majd egy darabig. :)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

<#wilting><#vigyor2>

Attila8805
Hát nem tom akivel eddig én jáccottam magyar mindenki egekig magasztalta a grafot.
Cod4 rõl van szó.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

carterx
tudnál ehhez egy linket ?

thx