XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.playstation360.blog.hu eladó új fóliás játékok és live elõfizetések

Ha negativ kritikát irok,az igy is ugy is a fejlesztõt fogja negativ fényben feltüntetni,hisz õk csinálták a játékot.Akárki tudhatja játéktól függõen hogy ki készitette vagy adta ki.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ewergo
Nem tom hogy kerül ide a warez téma! Valaki eltévedt!

Mongyuk esetleg nagyobb cuccot rápakolhattak volna a fickóra és akkor látjuk hogy "ide nagyobb fegyverek kellenek" 😊

tejföl
Nyugodtan ird le ezutan is, ha nem tetszik, csak ne keverd bele a fejlesztoket, mert azert ez kicsit olyan mintha nem eppen egyenes uton hozzajutnal valamihez, aztan meg szidnad a gyartot, hogy milyen selejtes a termeke. Amiert ugye egy fillert nem adtal.

BAD Boys

Na MOH Airborne kiakasztva NORMAL fokozaton , hálistennek a végére értem , már a falat kapargattam idegességembe . Elég durván , idegesitöen nehéz , olykor meg laza , bár utobbiból kevesebb rész van.
Csak viszonyitási alapként uccso misszioval majd 4 órahosszát szarakottam . Nevetséges mesterséges intelligencia , bugok stb. Küldetések iszonyat idegesitöek , a kuldi elewjén gye ad egy csomot , és azzal kezded ameikkel akarod ugye, ezzel nincs is gond ,de utánna menj el ide , menj el oda áá má a faszom kivolt ráadásul olyan hulyén van megtervezve sok minden , h az agyam elszáll . Pl : 4. kuldi végén a hídon kikell nyirni mindenkit , eddig oké is , csakhát egyedul mert a társaim nem csinalnak semmit , szó szerint , na mondom jó , de erre még jön az is , h a hidon van vagy 20 panzersrekkes köcsög náci stb ...20 töltésre végigviszem erre a hid végén még egy tank is van , na anyád ... 5 kuldi :szintén a végefelé 30 sniperes a tetõn meg mindenhol , aslig lehet öket ksizedni , állandoan kiszed vki vhonnan , plusz gyalogság , a köcsögökbe jobb esetbe is 2 golyó kel la puskából mire megfeksik ( EZ DURVA mert a játék vége felé más-más fajta a nácik vannak , mind1ikbe egyre csak több golyó kell ...VICCCCCCCCCCC ) na itt is szarakottam 1 órát mire átvittem , de hoppá met még mindig nincs vége a misszionak mert menj el oda és robbantsuk be az ajtot , na mondom oké ... erre jön vmi atompáncélozott szupervonat meg egy csomo ember , mi vagyunk 5 en abbol csak én maradok életben , MERT jön a legkeményebb náci a az utolso a sorban , AKI MG(42) VEL SZALADGÁL ÉS VAGY 20 PUSKALÖVÉS VAGY KÖZELRÖL 2 TÁR GÉPFEGYVER KELL BELE MIRE MEGFEKSZIK , na mondom ezek se tudnak játékot csinálni , látszik miért váltak ki a régi MOHAA óta pár srác ÉS MEGCSINÁLTÁK !!! a Call of Duty-t meglehet nézni , hol tart a 2 egymás közt , nevetséges , na a vonatra leraktam a három bombát persze egyedul (vs.) rambó módra a 40 ellen . Jött az utolso misszió , hatalmas torony ... elmenni ide-oda , mindent felrobbantani . Ja és itt már szinte minden kanyarba volt olyan SZUPER ROBOT KATONA . DE a készitoknek még ezsem volt elég , durván 3 óra game utan ezen a pályán ,mikor már cska 1 pont volt ahova elkell menni kezdtem örülni , de aztán ez is tul korai volt , mert hát menny le a 3. szintre , ahol még durvább volt a szitu , itt kicsit trükköztem is 15 halál után. Utolso feladaként pedig lekell menni a fegyverraktárba , és lerakni a bombát , na mondom ez már marhára csak a vége lehet ...15 perces keresgélés után megtalaltam nagy nehezen a LIFTET !!! ami levitt a raktárba ...kis átvezetõ ...hopp ismét németek jönnek . Társaim elszalattak , ismét egyedul , feladat : menekulj ki a toronyból! ...és most kerül fel a tortára a hab jött vagy 6 szuper katona egyszerre ,de hogy a fejlesztöket se szidhassuk mégjobban nem voltak restek és elég amatõr módon a földön volt egy csomó gránát ,h azt használjuk ellenuk ... a felére elég volt. Itt csak kb. 5 betöltés utan végre kiértem a retves big towerbõl és kezembe kapván a bombakapcsolót , ÖRÖMMEL NYOMTAM UJJAM A TÛZGOMBRA ...VÉGRE VÉGELETT.

A rossz mentési rendszert még megemliteném ujbol:hiába kapsz csekpontot mondjuk ha felrobbantottal 3 agyubol már 1 et ,de ha a 2. nal meghalsz akkor ejtöernyözés és ujra az 1. nél kell kezdened , mert a katonák már ott élnek akiket korábban megöltél ... NEVETÉSGES , persze az ágyu már fel van robbantva , de hiába , nem tudsz átfutni a 2.hoz mert szarrászednek ...gyakorlatilag mentés nélkul játszd végig az egész gammát . Na ennyit errõl , Jó AIRFOSOZÁST !!!

<#hehe>

by Ragnar

Lizardman
miért? annak aki warezol már véleménye se lehet?

Tehát akkor nekem innentõl az összes kiadott játékot magasztalnom kell?

Nem azzal van baj hogy nem tudom eltalálni,meg addig én is eljutottam azért már hogy nem ugy kell a géppuskával lõni mint állatok.
Az elgondolásal van bajom,hogy ilyet beleraktak.A Cod 3 még igy is nehezebb szerintem pár helyen,pedig abba nincsenek péncélozott Elite katonák.Ez egyszerüen hülye megoldás volt,és ezért emlitettem meg mint negativumot.

tejföl
Ez is egy velemeny rendben is van. De aki warezol az ne kritizalja a kiadokat, fejlesztoket.

BAD Boys

Ewergo
<#smile> Figyu azé csak kellet má betenni valami nehézséget. Lehet hogy az ilyen német katonák valoban "golyóállók" voltak...biztos ezt akarták prezentálni kicsit felnagyitottan.
Géppuskávak egy egészséges sorozatot tényleg nem lehet leadni mert eléggé üt...soha nem talál célba. Ajánlatos nagyon rövid (1,2,3)lövéses sorozatotkat leadni. Snipper mindig legyen a tatyóban.

Az tényleg jó volt én is szerettem.Viszont a végén azt a óriási szörnyet nem tudtam kicsinálni.

Zsoltika 007
Ez van.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sir Quno Jedi
BloodRayne 1 volt jó a nácikkal. A legdurvább tiszt is csak egy tiszt volt, csak körbevették az emberei és vigyáztak rá, mint a hímes tojás. De ha az ember becserkészte és hátulról/felülrõl meglepte õket terepen, akkor igen szép világ volt!!! Nyami. Igazi vérengzés mesterfokon.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem hogy nehezemre esik,hanem teljessen irreális.
Azért ha valakibe belelövök vagy 10 géppisztoly töltényt,akkor ne álljon már utánna talpon,ha keménycsávó,ha nem.
Hát arról már nem is beszélve hogy a tankelháritó közvetlen találatát is simán kihordja lábon...
Egy Sci-Fi fps-be még csak elfogadom az ilyeneket (bár nekem már ott is sok mikor ilyen ember alkatu lények akkora robbanásokat simán kibirnak amibe egy kisebb ház összedõlne),de egy elvileg 2. világháborús fps-be nem hinném hogy ez jó ötlet volt.

Ewergo
Akinek nehezére esik lepuffantani a Moha-ban a (keménycsávó) gázálarcos fickot; 2 fejlövés a sniperrel vagy 3 a váll közelébe oszt kakukk. Géppityuval senki ne csiklandozza.
Ja, még valami szintén a távcsövessel kapcs célzáskor a lélegzet visszatartás, tökéletes példája az Xbox-ra valo optimalizálásnak. Szerintem ez is egyedülálló!

meg a RTCW ben😄! (voltak)

Lizardman
hmmm... számomra mindenképp érdemes lenne, ráadásul olvastam a forumhozzászolásokat, amit te linkeltél, és mindenki csak jokat ir, ráadásul valaki konkrétan elmondja melyik lemeztipusnál milyen mértékü jo...

Az biztos hogy a Bioshock összetettsége,és az hogy minden részletére látszik hogy odafigyeltek nagy elõny.Szinte nincs benne gyenge pont.És lehet hogy abban sincs egyeseknek forradalmi újitás,de amit beleraktak annak minden része profi munka.
Most nem értem az ellenfelekel mi baj van benne.Egy fajta ellenfél van benne,ami a város lakossága,azon belül van több fajta.Most kellett volna sok karmos-fogas szörnyetegeket csinálni hogy változatosabb legyen?Nem illett volna a történetbe.Persze sok játéknál ez nem szmitott volna,belenyomták volna a szörnyeket,hogy honnan hogyan miért vannak egy viz alatti városba az nem számitott volna.Szerencsére itt másképp gondolkodtak...
Per pillanat szerintem simán a legjobb játék 360-ra.Pl. nem tudom mitõl lenne a Darkness "agyalósabb" játék mint ez.Azzal együtt hogy a Darkness is egy nagyon jó darab.
A Medal-ról annyit hogy szerintem az eddigi legjobb rész a sorozatból.De az EA-nek sikerült sok apro kis baklövésel lerontani.Gondolok itt a lelöhetetlen ûber Elite katonára (valaki irta hogy fõellenség,hát nekem egy 2világháborús játékba ne legyen már fõellenség,legyen a Quake-be meg a Halo-ba,de ne itt),a helyenként érdekessen müködõ fizikára,és kisebb dolgokra.Az újitás hogy ejtöernyõ,és oda ugrik az ember ahova akar,az jó.Meg a több irányba indulás lehetõsége is érdekes.De nem ártott volna bele még vagy 2-3 pálya.Ami nagyon tetszett,és majd több fps is étvehetné,az a fedezékben kibújás-lebukás lehetõsége.Ezzel egész érdekes és realisztikus lett néhány tûzharc.Összeségében nekem pozitiv meglepetéseket is tartogatott,néhány hülyesége mellett.EA játéktól már ez is valami...<#buck>

Szerintem igy van...

ThugEdge
OFF:

ma indul usaban a prison break 3. évadja,szal holnap lehet már keresgélni😊

OFF END

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Sephi
Ha tudod hogy kell megolni akkor meg sem erint. En pl mar a harmadik palyatol szabalyosan egymasnak eresztettem kettot es amelyik eletben marad annak mar csak 2x sokk es 2x bomba... 😄 Csak sajnos ezzel a metodussal neha elveszlodik a kislany szal arra is figyelni kell hogy nehogy eltunnyon.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Big Daddy?Én jókat küzdök vele😊
Szerintem Bioshock tuti kis game!

NINCS.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Szerintem Alvares az egész játék hangulatáért van oda. És meg is értem. Ebbõl a szempontból nagyon eltalált játék a BioShock. Nem hiszem, hogy túl sok ennyire összetett játékot tudna mondani valaki is. Minden apró részletre odafigyeltek. Persze ha valaki csak 2 nap alatt végigtolja, akkor ezeknek a 90%-át észre sem veszi. Én pl. imádom meghackelni a security bot-okat meg a kamerákat, és tök élvezetes ahogy védik a hátadat, ahelyett, hogy az összeset szétlõnéd. De ezernyi ilyen dolog van.
Az pedig, hogy ezeket a dolgokat már láttuk ezelõtt 10 évvel a system shock 2-ben, inkább azért szomorít el, mert ha nincs szerencsénk megint 10 évet kell várni egy következõ ilyen típusú játékra. És úgy õszintén, annyira jó a 500-ik tök ugyanolyan második világháborús fps-sel játszani? Az Airborne-ban már az is forradalmi újítás, hogy ejtõernyõvel ott érhetsz földet ahol akarsz. Ehhez képest a BioShock világa és játékmenete 1000x élvezetesebb. Szerintem :-).

Ewergo
Bocsesz megen én vagyok. És most nézem itt az SG-n a kiemelt cikkben a Bioshock bemutatóban a képek közt egggyetlen egy ellenfelet sem lehet találni...amit bemutathatónak éreztek volna!!! Nem kicsit kinos!😄

Remélem, hogy a teljes több élményt nyújt, mert így nem túl sok újítás van benne.
USA megjelenés: október 10-16 között.

Cafu
Hello!
Nem tudom leszedtétek-e a Fifa 08 demoját de egyszerûen fantasztikus lett a játék a cselek meg minden szerintem az eddigi legjobb Fifa vélemények?
ja és nem tudjátok mikor jön ki a játék!?

Ewergo
Pedig sajnos bizony elpazaroltam egy lemezt a Bio-ra. A játékmenetben nincs semmi kiemelkedö.: Ha egy helyiséget megtisztitasz, akkor tudsz nézelödni milyen szépek a falak, lépcsök,a boncterem csepéi, hullatárolók. 😊 És már lönek is kitugya honnan mert átgondoltan olyan gyorsra vették az ellen mozgását, ne legyen idö megszemlélni hogy néznek ki, mert akkor bukta.! A hullák meg gondolták mindegy milyenek. Rafinált dolog ez kérem! 😊
De ez szigoruan magán vélemény mint a többi.

Zsoltika 007
A történet a grafika és a játékmenet is jó lett! Nem tudom honnan szedted hogy csak a terep. Ne a másik véleménye alapján ítéljünk már! Gondolom nem is láttad a játékot ha ezt hoztad fel...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ewergo
Lövöldözössel csatlakozom még Moha-val, Cod3-mal. Ha "agyalós" fps, akkor Darkness! De semmiképp Bio. CSAK a terepek kidolgozottsága egy gémben, elég karcsú pozitivum. szvsz.

CSOCSO
"legjobb fps" jo jatek a bioshock.. de ha lovoldozesrol van szo akkor egy graw2, vagy akar gow sokkal elvezhetobb shooter jatek...... es itt kifejezetten arrol beszelek hogy lovoldozes.
Ewergo
Imation.
LG/CloneCD/2-4 sebi/Imation, Verbatim.

Sephi
Erdekes en meg csak azt sem tudom mirol szol a Fallout. En inkabb conzolon RPG-ezetem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

rambuu
Szoval te végig vitted?
És milyen lemezre írtad?

rambuu
Hát nem tom valahogy nekem igy sem megy.

zolee216: Én meg belemotoszkálni nem merek.

Nekem van egy jobb ötletem ,ha nem olvas a box rendesen.
Én ma csináltam meg ,és bevált!😊
Szétszedtem megfogtam a dvd olvasót!
Azt is szétszedtem és a 2 pótméteren egy kicsit tekertem.
Azóta olvassa azt is amit eddig nem😊
Amúgy itt le van irva részletesen: http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=517961
Állítom, hogy 10 éve még mindig a Fallout a legjobb PC-s szerepjáték. A Mass Effect meg még meg sem jelent, várjuk meg, aztán majd meglátjuk.

Szerintem a GoW grafikailag jobb (szebb), mint a Bioshock.
Mûvészinek sem nevezném (Okami pl az), bár kétségtelen a részletek aprólékos kidolgozottsága. A rángatódzó hullák viszont elég gázosak.
A hangulat tényleg nagyon ott van, rettentõ beteg és ötletes.

Szerintem is nagyszerû játék a Bioshock, jelenleg a legjobb FPS a piacon, de nem nevezném mérföldkõnek, fõleg, hogy a poénok nagyrészét már közel egy évtizede ellõtték.

Alwares
Emberek! Ha kiírja a Box hogy nem olvasható a lemez a mohánál! Fogod leokézod, kiveszed a játékot, újraindítod a gépet, azaz kikapcsolod aztán be. Berakod a játékot és megy! Nekem legalábbis olvasási hibák után több óráig ment, konkrétan egész délután....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

rambuu
Hát ez lol, ne csináld már! Akkor szar lenne a játék???
PFF, de jolvan nekem van egy olyan szerencsém hogy végsõ esetben apámnál PC-n végig nyomathatom.

DE NE MÁN!!!

Nyugodjék békén Mcrea!! <#rinya>

Alwares
Az viszont már tényleg köcsögség lenne az ms részérõl ha emiatt bannolna XD

Kandurex
én még nem hallottam soha, h valaha is tiltott az MS emiatt....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

arty:köszi!

Lizardman+szeszmester:Nem volt az hülye kérdés de mind1 ;-)

Más:Kaptunk megint 1 szép kis Pack-ot😊Oblivion GOTY Edition(13 G😎.

examinee
Abbol nincs gond hogyhe livon befizeted a goldot és ugy a az accountod Britt, de magyar kártyával és cimmel veszed a goldot?

Alwares
A mondat utolsó részében a grafika szó a technikai módokra vonatkozik, azaz a, hogy csak azért lenne jó mert hogy van ue3 benne aztán csá... Az ellenfelek tényleg nem voltak szépek, de szerintem ennek technikai okai voltak, igencsak küszködött volna a gép vele, mondjuk biztosan meg lehetett volna oldani...

Ewergo
Na jol van...huhh má kerestem a hsz-ben a Bioshock-kal kapcs az ellenfelek szuper kidolgozottságát. De szerencsére nem találtam. Igy gondolom te is hánytál tölük. Egy Fps-ben bizony a legfontosabb az ellenfél...pont ezt felejtették el jol megcsinálni.
De egy valamit nem értek a mondandódban segits.:

"A Bioshockban, ha játékmenetileg nincsenek is nagy újítások, a világ kidolgozása, mind grafikailag, mind mûvészileg annyira részletes és mélyen átgondolt amit még egyetlen játékban se láttam. Nem volt egy olyan szoba, egy olyan tárgy amirõl azt éreztem volna, hogy nem dolgozták ki rendesen, összecsapták. Na az ilyen jó munka az forradalmi és évekig utat mutat a többi fejlesztõ felé.... És itt nem a grafikára gondolok,..."

Kandurex
passz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Alwares
Hát ha te cheat-elsz Xbox 360-on akkor szerintem van egy jól fizetõ állásod az MS programozói csapatában <#hehe>

Attila8805
Cheatert én még nem vettem észre max az olyan amikor úgy jut be valaki vmilyen tesztelésre.
Pl a halo3 tesztelésre két csávó bejutott vhogy és 9999 december 30-ig bannolták õket asszem😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Alwares
Láttam azt annak idején. De ennyi erõvel mondhatjuk a Mass Effectre is, hogy mekkora szar már, hiszen a Fallout is tudta már mindezt 10 évvel ezelõtt. Szóval részemrõl az ilyen dolgok nem érdekelnek...
A Bioshockban, ha játékmenetileg nincsenek is nagy újítások, a világ kidolgozása, mind grafikailag, mind mûvészileg annyira részletes és mélyen átgondolt amit még egyetlen játékban se láttam. Nem volt egy olyan szoba, egy olyan tárgy amirõl azt éreztem volna, hogy nem dolgozták ki rendesen, összecsapták. Na az ilyen jó munka az forradalmi és évekig utat mutat a többi fejlesztõ felé.... És itt nem a grafikára gondolok, hiszen ue3 enginnel is lehet csúnya játékot készíteni, lásd Moha, Stranglehold (jó ezek se csúnyák de annyira azért nem is szépek..)
Jah és mohánál neke is sokszor elõjött a lemezhiba... Végig fogom tolni, de nem valami jó játék. Az AI-t nagyon elbaltázátk, annyira nem rossz, de talán a legjobb szó, hogy fusztráló az egésszel játszani. Engem fõként az idegesít, hogy néha van checkponit és ilyenkor hiába vagy az adott pálya legutolsó részén (mondjuk itt D-day-re gondolok), meghalok az utolsó szobában kezdhetem elörõl az egészet, legalábbis az adott szakaszt... Aztán a másik meg az, hogy folyamatosan dobálják a gránátot. Kiles a német 1 sec-re a fedezékbõl, újból kinézek én is és szemtõl-szembe repül a fejem felé a gránát! Meg hogy 30 méterrõl odadobta a lábam közé, anyád... Az oké hogy használják a gránátot mert más játékban nem nagyon szokták, na de ennyire!!!