176622
banner
  • Voyager5
    Jól tetted

Ha kipróbálod, akkor szerintem nem akarod majd eladni. Sokkal jobb játszani rajta mint az X-en, fluidabb a felület, nekem már a kontroller is sokkal jobbnak tűnik mint a régi One-os.

Más:
    Május 14-én jön a Mass Effect Remaster

• hunbalee

Ghost of a Tale (PC) ID@Xbox – February 4
    Project Winter (Android, Console and PC) ID@Xbox – February 4
    The Falconeer (Android, Console and PC) – February 4
    Final Fantasy XII The Zodiac Age (Console and PC) – February 11
    Jurassic World Evolution (Android and Console) – February 11
    Stealth Inc. 2: A Game of Clones (Android and Console) ID@Xbox – February 11
    Wolfenstein: Youngblood (Android) – February 11
  • hunbalee
    Control - traileren az Xbox Series X verzió

• darkSectorxxx #175457
    Megint 2 játék, ez jó sok... ja ezek beleférnek bár a RDR2 se biztos hogy érdekli azt akit egy storybase horroor vagy darkos fantasy meg igen. de ja RDR 2 is olyan amiből 10 évente van 1.

De pontosan kiemelkedő mert nincsen nagyon hasonló se, kb a Song of Horror ami hasonló.
    Teszteken ezt fel is ismerték a pontozást látva, csak a felhasználók mozognak 2 csúszkán... a nagy epic 600 milliós játékok csoportja meg olyan van nektek gondolom, hogy minden más.

Ha arról beszélünk hogy mondjatok hasonlót vizualitásban és más stílusba találtatok kb 10-12-őt, akkor azt nem tudom ti hogy értelmezitek , de az nem csak most de régen is egy érdem lett volna. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.02.02. 13:06:40
  • darkSectorxxx #175456
    Igen és az se hogy a legszebb játék.
    Télleg durván néz ki a dimenzióváltásokkal, meg minden.
  • lwb
    Egyetértek.
  • Voltan
    Külső nézet : RDR2 - agyonveri látványban. Nem horror, és nem statikus a háttér, szóval még nehezebb megvalósítani. De csak hogy a karaktermodelleknél maradjunk, sokkal szebb, minden tekintetben.

Horror - RE2 remake. Összhatását tekintve sokkal jobb.

Arról nem is beszélve, hogy a Medium animáció szinten egy hatalmas nulla, ellentétben a két fent említettel.

Nincs baj a Mediummal alapvetően, annak ami, elmegy, se nem szar, se nem kiemelkedő. Egy stabil 7 pontot megérdemel - ha a technikai gondoktól eltekintünk.

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2021.02.02. 12:31:37
  • Voltan
    Viszonylag nehezet kérsz, mivel kb. 15 éve nem jelent meg játék a stílusában :D Az utolsók talán a Cold Fear, meg az Obscure voltak, de hát az nem most volt. De így valóban igaz, az utóbbi 15 év legszebb, és egyetlen játéka ebben a stílusban valóban a Medium :)
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2021.02.02. 12:31:57
  • lwb
    Na, akkor mivel elfelejtetted már az eredeti kommented, amire válaszoltam:

"Alig vártam hogy játszhassak vele már, sajnos 17:00-kor volt csak launch most fogom elkezdeni, de belelestem kicsit brutális maxon a látvány, a dizájn. :)"

Ebben szó nem volt stílusról vagy akármiről, csak annyiról, hogy brutális maxon a látvány. Utána finomítottad már, hogy de te ilyen stílusra gondoltál. A fejed nem mellékelted a kommented mellé, így nem tudtam arra reagálni, amit csak hozzágondoltál. :)

Egyébként megint leírom: nem fos a játék. De ez a grafika nem nagy szám akkor sem. És igen, lehet autós játékot meg fps-t is egymáshoz hasonlítani, ahogy teszik is minden évben az összes nagy újság, amikor a "legszebb grafika" kategóriában díjakat osztogatnak.
  • darkSectorxxx #175451
    Mindegy hogy minek hívjuk, nextgen vagy nem nextgen, mindegy hogy működik, ha csalnak is valamit a képernyőn lényeg amit látsz... egy Unchartedben is vannak trükkök, meg mindenhol.
  • darkSectorxxx #175450
    Ja értem akkor így nem csoda hogy nektek minden szar és egyesek csodálkoznak hogy szerintem miért szép pár cím ami nem az a 10-12 hype-olt játék, amiből 10 évente látunk 1 részt....
    Ezek azért nem voltak válaszok, mert a stílusban mondtam, ti meg még véletlen se tudtatok mondani.
    Logikus hogy ha azt mondom a kategóriájában/stílusában, akkor nem autós játék kell ha a story horrort szeretem...
    Amúgy meg igen, a nagy átlaghoz képest is stílusfüggetlen tekintve is szebb.

Ja akkor mégse léteznek tucatszám ezek a horrorjátékok amik kb így néznek ki, szuper.

Meg hogy az istenbe hasonlítsak már egy külsőnézetes játékot grafikában egy fps belsőnézethez, ahol nem kell megjeleníteni arcokat stb, vagy egy autós játékhoz? az már nem tudod összenézni egy hasonló alapon, max laikus szemmel mint a piacon, hogy a ződség szebb-e vagy a pamut pulcsi....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.02.02. 11:47:22
  • lwb
    OK, köszi. Odáig a 30 percem alatt nem jutottam, hogy zseblámpázzak.
    Nem akarom én fikázni a játékot, de nem az volt a benyomásom, hogy végre, valami next gen grafika a konzolon. Ettől persze még lehet jó a játék, ahogy írtam is, ha valakinek a sztori bejön.
  • lwb
    Kaptál egy rakás címet, de arra azt mondtad, hogy nem ér, mert nem 3rd person horror és azok amúgy is AAA-k. Szóval nem, nem tudok olyan AA 3rd person horror játékot mondani, ami ennél szebb lenne. Olyat se nagyon, ami ennél csúnyább és az új konzolokra jött volna ki, mert nem jött ki másik ilyen játék.

Vakok közt félszemű a király.
  • darkSectorxxx #175447
    Én a stílusában értettem, nem a Last of Us 2-re..

Nem a rizsa meg a zöldség kell ide.

Címeket kérek, mondjatok címeket, még több MINIMUM ilyen címet kérek!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.02.02. 11:31:04
  • Voltan
    Igen, de vannak benne azért dinamikus fények és árnyékok, elég hamar meg lehet találni a zseblámpát, és azzal azért akad bőven.
    Persze Darky túltolt lelkesedését továbbra sem nagyon értem, mert még így is csak egy teljesen középszerű cucc szerintem, grafikailag is, játékmenetileg meg aztán pláne - sőt, ez utóbbi kimondottan sovány.

Darky, a statikus háttér alatt pedig nem a fizika hiányát értjük, hanem hogy majdnem olyan, mint a régi hasonló stílusú játékok rajzolt háttérképei. Alig mozdulnak el az asset-ek, elég volt egy nagyon szűk szögből lemodellezni mindent, nem full dinamikus a környezet a karakter pozíciójához viszonyítva. Ezzel amúgy nincs semmi baj, stílusi sajátosság, de azért olyat mondani, hogy ennél szebb alig van, nagyon-nagyon erős túlzás :D
  • lwb
    Csak ray traced reflections van a mediumban, shadows és lightning nincs.

"In terms of the ray tracing support, The Medium features RT reflections - but only in certain locations and only on Xbox Series X and PC"

Ez is csak egyes helyeken.
  • hunbalee
    Judgment jön xboxra. Megjelenés: Április 23

• hunbalee
    Telekomnál van Series X készlet. Rendeltem is telon egyet mert nehogymár ne

Azt végre pöröghet majd rajta a Dead Space 1 meg a Far Cry 1-2 acsizgatás

De az is lehet egyből eladom valakinek akinek jobban kell
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.02.01. 18:52:41
  • darkSectorxxx #175442
  • darkSectorxxx #175441
    Ha statikus fények lennének akkor minek van RTX a játékban, azt nem gondoltad végig. :)

Válaszolva a kérdésre. Nem, nem statikus fények vannak a játékban.
    valóban a Cyberpunk-ban több rombolható lehet, de az egy nagyobb játék is egyben. nem is 30GB.
  • lwb
    Tudom, hogy külön kategória. Statikusság alatt a világítást értem, hogy az időjárás, a napszak, a fényforrások állandóak. Igazából minden állandó. Lényegében alig mozog valami a háttérben a Mediumban.

Egyébként a CP2077-ben vannak rombolható elemek, felépítmények. Nem minden, de ziher hogy több, mint a Mediumban. :) Bár én nem erre gondoltam konkrétan.
  • darkSectorxxx #175439
    Amig nem rombolható vagy deformálható addig minden statikus....

A statikusság meg fix nézet az 2 külön kategória, ne keverjük.
  • lwb
    "Miért a Gears-ben, Cyber-ben, meg a többiben milyen a háttér?"

Ez gondolom nem komoly kérdés volt
  • hunbalee
    On the PlayStation 5 and Xbox Series X, Control will come with two modes: the Performance Mode will target 60 frames-per-second with 1440p render resolution and 4K output, and the Graphics Mode will target 30 fps with ray tracing (transparency and reflections) at 1220p render resolution and 4K output.
  • darkSectorxxx #175436
    Még gyors komment nélkül a karakterekre egy kép...

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.30. 02:36:27
  • darkSectorxxx #175435
    "Ezek fixkamerás statikus hátterek."

Miért a Gears-ben, Cyber-ben, meg a többiben milyen a háttér?

Nem kell maga alá tenni egy Last of Us 2 után de nem csak abból áll a világ, az átlaghoz képest tekintem szebbnek és ezen látszik az hogy ehhez miért kell egy izmosabb konzol....vagyis ez nextgen.

Atmoszféra és hangulat, story az meg egyértelműen magas ebben a stílusban.

30 FPS-nek semmi köze a látványhoz, mert az sebesség. PC-n 60fps a max. (jobbra fent a zöld érték)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.29. 17:30:17
  • darkSectorxxx #175434
    Feltételeztem hogy nem értitek félre.... naív voltam. :D
  • lwb
    Ezek fixkamerás statikus hátterek. Semmi extra nincs ebben, sajnálom. Ettől még a játék lehet jó, ha a sztori bejön, de ennyitől 2021-ben nem fog senki maga alá csinálni. Pláne nem 30 fps-en.
  • lwb
    Konkrétan te emeleted ki a grafikát, nem szűkítetted AA játékokra, hanem úgy általában mondtad. Általánosságban pedig minden játék odaértendő. AA játékok között valóban a szebbek közé tartozik, de nem volt ilyen megszorítás az eredeti kommentedben, ezért hoztam fel AAA játékokat.

CP2077-et meg próbáld ki egy heavy puteren, ray tracing on és utána érteni fogod.
  • darkSectorxxx #175431

• darkSectorxxx #175430
    Jajj..... homlokom izzad smile....
  • Botond #175429
    Poén volt, Medium közepes nehézségen, de akkor nem ment át.
  • darkSectorxxx #175428
    Van 1 meg 2.... na bameg... :P kösz

De ki mondta hogy szebb attól a kb 10 játéktól ami már már AAA+ szinten vannak?

Dehogy szebb a Resi 2... ne viccelj, a takonyeffektekkel teli pályákra gondolsz?
    Last of Us oké...

Cyberpunkot se tudom hová tenni, nem értem.

Szerintem majd dobok be képeket inkább. :D

De még mindig ha el is tekintesz attól hogy ez AA, akkor se egy stílusok, szóval.....
    És igen, szebb-élesebb textúrák vannak látszólag ebben, mint sok más játékban, a fizika nem egy Naughty Dog szint, de nálam nem csak az a látvány basz oda ami a Naughty felett van, nekem nem az a nextgen szint, mert arra csak pár csapat képes.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.29. 14:21:50
  • lwb
    Last of Usból szó szerint kettő van. :D Az egy meg a kettő.

Egyébként csak azért hoztam ide más játékokat, mert te mondtad, hogy milyen fasza a grafikája. Nem fasza, eléggé mehh, sokkal szebbet is láttunk már last genen is. Tudom, hogy nem AAA, de ez kb az első xbox konzol exkluzív, szóval mindenki tsushihoz meg last of ushoz fogja hasonlítani, meg spidermanhez - a sony exkluzívokhoz.

3rd person horrorjáték utoljára talán a resi remake-ek voltak, de az sem jó hasonlat, mert azok inkább akciójátékok. Egyébként sokkal szebbek is ennél.
  • darkSectorxxx #175426
    Gears 5 ben könyörögnének ha ilyen minőségű lenne a pálya.... mint pc-n itt, meg AC-ben, bár az AC egy sandbox játék, ott hiába méregetjük egy storybase címhez....

De a lényeg, hogy a kategóriájában 1 játékot láttam, ami hasonló, a Song of Horror....

De effektekben az is elmarad.

Abban reménykedek hogy a kollegánk majdfel tud sorolni legalább 1 tucat ilyen játékot, mert szerinte ez tucatjáték...

Én nem jókedvből mondok ilyet, én is azt szeretném ha igaza lenne annak aki szerint ebből tucatjával van, mert akkor lenne mit játszanom, de nincs, vagy jól titkolják...

Ezek ezelőtt olyan játékokat csináltak mint a Layer of Fear, Blair Witch.
    Most a Microsoft pénzével ezt hozták össze. És szerintem rohadt jó lett.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.29. 14:15:17
  • darkSectorxxx #175425
    Nem fos hanem átlagos, elnézés a megfogalmazásért.

Ha a stílusba nincsen jobb mert nem jön ki semmi, vagy alig, akkor az ugyanazt jelenti. :)

Ha más stílushoz hasonlítod akkor nem sok értelme van.
    Mert egy FPS-ben nincsen eleve a szemed előtt a karakter, itt egyszerre 2 modell is van...
    Az effektek, stb, dimenzióváltás...

Ez nem AAA cím, hanem indie.

- Gears 5 pl pályadizájnban szerintem egyeltalán nem szebb, karaktermodellben is elnagyoltabbak kicsit.
    Lehet a Gears 5 ben nagy pályák vannak, de itt eléggé realisztikusak az anyagok...

Aztán a Sandbox 6 vagy 7 évig fejlesztett Game of the Year 600 milliós játékokat ide venni, akkor semmi értelme...

Viszont elhiheted nekem, hogy az AC Valhallában pont hogy atomgagyin néznek ki a karakterek, pláne aa környezet.

Nem rosszból, de Last of Us-ból csak 1 van.... ilyeneket ha veszel akkor soha egy játék se lesz jobb egy átlagos jelzőnél.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.29. 14:07:37
  • lwb
    Nem fos, de semmi extra. Külsőnézetes horrort nem tudok, nem jön ki annyi, ha ez az elvárás, akkor hajrá, játsszál vele, én is tolom még picikét, de a grafikája az nem nagy szám. Nekem eddig nem adta azt a Silent Hilles feelinget, pedig nagyon arra törekszenek.

Kb minden, ami idén (tavaly) jelent meg és AAA szebb. CP, AC Valhalla, Spiderman, Tsushi, Last of Us 2, még az új CoD is. Gears 5 is.
  • Voyager5
    Köszi.
    Jólvan akkor hanyagolom azthiszem. Van amúgy ultimate-em, de előrébb vettem volna a backlogban ha mindenki azt írja, hogy istencsászár.

Így szerintem majd kb idén december körül lesz rá időm.
  • darkSectorxxx #175422
    Beszélsz faszságokat de egy kurva címet nem mondasz.
    Csak hogy van.
    Csak a személyeskedés meg 0 érved nincs.
  • darkSectorxxx #175421
    Példa ami jobban néz ki?
    Lehet konzolon nem szép, mondjuk én pc-n nézem és brutál éles minden, a másvilág is brutál dizájn, minden.
    Animációkban max van valami amit mondasz, de én nem nagyon láttam ilyet, meg azok az effektek... a karakterek meg pont, hogy jól néznek ki, de értelemszerűen elfogadom ha valakinek ez fos.

Nem vagyunk egyformák.
    Én ilyenekkel még nem találkoztam ebben a stílusban.

De szívesen fogadok tippeket ha tudtok mondani más címet, most a Kena megjelenésig amúgy is sok időm van és jó lenne ha tudna valaki ilyeneket ajánlani még.

Horror, külsőnézetes legyen, ez a fontos...
    Köszönöm.