176622
-
#175500 Na a ME szériával én speciel egy percet nem játszottam, de nemtudom megmagyarázni, hogy miért.
A remastert végigfogom vinni, habár akkora a backlogom, hogy kb jövő nyárra lesz ez aktuális. -
#175499 most, hogy jön ki a Mass Effect Remastered, nem kérdés, hogy megveszem-e. a volt generáció egyik kultjátéka, nem lehet megunni. -
hunbalee #175498 Na lepergett a Crysis 1 is. Most jön a Delta végigjátszás. 1 beragadó acsin kívül amit felmutatott hogy megadta a rendszer nem jelzi megadottnak már csak a legnehezebb végigjátszás van és maxon.
Elkezdtem mellette a Black-et..Régóta vártam rá,hogy tolhassam most GPU-miatt megtehetem. Ezt akkor kellett volna tolni mikor megjelent ma már egy nulla játék pedig nagyra tartották. Nagyon eljárt felette az idő.
UI: Sajnálom hogy a Crysis 1 nem kapott semmiféle pimpelést a komolyabb rendszerekre mert így gyengusz a grafika.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.02.10. 13:37:06 -
#175497 Nem raktam még fel 360-as játékot az SX-re, szóval lövésem sincs, viszont a trueachievmentsen fent vannak:
LINK -
hunbalee #175496 Most akciós a Prey (a régi). Nem elérhető a mi régiónkba. Ezt hogyan tudnám megvenni?
Ahogy törökbe tettem most ugy kellene USA-ba migrálnom a fiókomat?
Ja és még egy dolog. Series X-en a játékokban (xbox 360asok) hogy lehet előcsalni az acsilistát? Mert amíg pl a Far Cry nál láttam ezt most a Crysisnál nem tudom előcsalni :( Így meg nehéz acsizni azt se tudom mi kell.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.02.09. 15:31:10 -
hunbalee #175495 Na Far Cry 1nél már csak a hard végigjátszás acsi van.Most kicsi pihi vele aztán azt is megszerzem. Elkezdtem a Crysis 1-et. Mondom elsőre deltán pc-n úgyis azon is könnyű volt már. Hát nem aztakurva itt milyen nehéz Szerintem acsizni easyn fogok
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.02.09. 10:05:56 -
hunbalee #175494 Hát igen anno a Crytek nagyon meg tudta előzni a korát mind a Far Cry-al mind pedig a Crysis-al. Azt sajnos mivé lett az a cég :(
Sajnálom hogy a Rysenál nem vásárolta fel őket a MS... -
toza #175493 far cry toltes idok ja.. volt alkapargatas...
far cry instinc hmmm - .. 1.5 szer ja .mert beszart kozben az xbox.. ennyi..
-
#175492 Én is többször végigjátszom a kedvenceimet, és ezek nekem is általában régi játékok.
Az FC1-et én is lenyomtam vagy 10x biztos.
Emlékszem mikor kijött akkor volt állkapargatás a padlóról, amint átmentél a tutorial részen, és a szemed elé tárult a dzsungel.
Ha jó a memóriám akkor ez volt ráadásul az első open worldnek mondható (kis túlzással) FPS játék. -
#175491 Szerintem se jó ugyanazt többször játszani. Ezért is volt az, hogy az először x360ra megszerzett AC4:black flaget aztán sose játszottam újra, hanem lenyomtam PC-n a PC-s AC4:BF-et, majd switchen a switchest és végül xsx-en az x1-es verziót. Mindegyik egy másik játék, nincs több újrajátszás! -
hunbalee #175490 Én amit imádok azt többször végigtolom. És ezeken is látszik hogy nem a 2018-2021 es foshalmazokat hanem a régesrégi nagyon jó címeket.
Amint a Far Cry 1 lepereg maxosra jön a Crysis 1.Aztán a Dead Space 1
Én nem beszéltem arról hogy be kell tanulni a pályát. Minek kellene? Ha valamit 10x letoltál alap hogy emlékszel rá. -
toza #175489 :O legszarabb a vilagon mikor meg kell tanulnod egy pajat h vegig told jatekot..
hogy lehet barmit is 1.5 nel tobbszor vegig jatszani??!!?
multiplayer az mas nyilvan..
remastered verziot is aki vesz az egy huje...
foleg h zero jatek kellene h szoljon latvanyrol,ha jo a jatek..
miert nem mesz pecazni inkabb vagy csajozni-fiuzni stb?
ejnyebejnye.
itt mindeni tobbszor jatszik ki mindent???
Utoljára szerkesztette: toza, 2021.02.08. 09:32:51 -
hunbalee #175488 Lassan a végén vagyok. Eddig 2x szarta össze magát a box.. Egyszer elég volt kilépnem a játékból majd vissza. Most meg szarráfagyott úgy hogy a hang is beragadt..Nyomtam neki konrolleren inditsa újra magát de nem csinált rá semmit. Kézzel kellet kinyomni.
Ezért ez se tökéletes szerkezet.
Aha most meg semmi nem indul Kéri indítsam újra a gépet...De arra meg nem csinál semmit
UI: Botrány a szerverek sebessége. 50 giga aminek max 1 óra alatt le kéne jönni 5 órája töltődik. megáll elindulgat 10mbps stb... Értem én hogy felhő gaming meg minden de ide is rakhatnának krafot ezalá
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.02.06. 18:26:39 -
Zozo76 #175487 nekem a multkor 2 teljes napig toltogetett az XOX a ultimate-bol par jatekot, DIGI1000-es nettel, kabelen!
kesz krimi az egesz xbox live! -
#175486 Én az első 144 hz-es g-sync monitorom odaadtam anyámnak, aki azóta facebookra használja. :D -
hunbalee #175485 Far Cry Classic
Hát igen.Ami jó játék és vagy 10x végigvittem pc-n beleégett az agyamba minden.. Nagyon raj most menni és tudni hogy hol vannak ez ellenfelek Remélem 2 végigjátszás alatt sikerül acsimaxolni és akkor következik a Dead Space...Szerintem xboxon is beleverek vagy 4-5 végigjátszást.
Ma egész nap töltögettem a gépre. Rohadtúl ugrált a sebesség. (kábellel adtam neki a netet) Van amikor megállt! és 0 volt a sebesség van amikor 5xx mbps van amikor 60-70...szóval kb egész nap ment a letöltés pedig csak alig 400GB-ot toltam rá. -
#175484 Én is ilyen vagyok amúgy, de ekkora méretnél inkább várok. :D
Pár hónapja én is vettem egy G-sync-es monitort de csupán azért mert az az egy monitor volt olyan a helyi MM-ben
amit el lehet forgatni 90 fokkal.
Akkor ez az egész úgy történt, hogy meló közben kitaláltam, hogy jobb lenne a programkódokat portré módban látni.
Ebédszünetben kimentem, megvettem... valami gamer monitor amúgy, de én tulképp csak melóra használom :D
(Tudom, hülye vagyok :D) -
#175483 Ha nekem valami nagyon kell, akkor az 20 percen belül kell. :D Az első gsync monitoromért is elmentem a világvégére Rákosszentborzasztó aljára, ahelyett hogy egy napot vártam volna az iponra. A türelem nem erősségem. Cipekedni tudok. -
#175482 Nekem ahhoz nem lenne türelmem, hogy én cseszekedjek vele :D
(7. emeleten lakok)
Az oled amúgy 1 nap alatt érkezett. Megrendeltem, másnap reggel 11-kor itt volt. -
#175481 Nekem 55-ös a tévém csak. Ennek oka, hogy az volt a max, ami centire befért a kocsi hátsó ülésére. :D
Házhoz szállításhoz soha életemben nem volt türelmem. -
hunbalee #175480 Na végre szabadnap. Elkezdtem belakni a Series X-et
Egyből a 3 db örök klasszikust tolom majd le immáron acsit is kapva a szarrá tolásért..Ezeket sose feledem
Far Cry 1, Dead Space, Condemned azt jön a Bad Company 1
-
#175479 Pár hónapja vettem oledet (65-ös LG CX).
Ennyi pénzt műszaki cikkre még sosem fizettem ki, de innentől kezdve szerintem a lakás elsődleges TV-je mindig oled lesz.
-
hunbalee #175478 Qled vs olednél nagyon nincs min variálni mert kb egyárba vannak.. Nekem biztos előrelépés lesz mert pct 96 óta tn+filmes ótvarokkal nyomtam ahol fekete szín meg betekintési szög sose volt..
Lehet bele is halok majd meg meghasad a szívem mikor meglátom az oled képét -
#175477 Lehet, ennyire nem értek hozzá. Azt viszont láttam, hogy a fényerő OLED-nél (réginél) nekem nem volt elég. Szóval én várok jelenleg valami jobbra. Ha a qled nem az, akkor nem arra, hanem majd újabb oled tévékre. -
#175476 Annyira semmi értékelhető különbség nincs a 800 meg az 1000 nit között, hogy arra szavak sincsenek. Mindkettő rohadt kevés. Majd a 2000 nites oledek pár év múlva. Remélem. Az valódi előrelépés lenne, és még több is jöhet :) Ezeket a qledes izékat meg felejteni kell. Csak a mérhetetlen bénázás megy velük, csak úgy lehet velük normális inputlagot csinálni, hogy közben széjjel vannak butítva gamemódban.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.02.04. 18:30:03 -
#175475 Szerintem a 800nit kevés, 1000 a minimum, de igen, az olednél régi plazmatévés beégésekről lehet olvasni, ami elég para, ha 6-8 kiló között veszel egy tévét.
Ha cserélek (szimpla LED-es Braviam van, 4K, annak idején 600 ezer volt, ma már gombokért van) OLED és QLED között agyalok majd. Most nem cserélek egyelőre. -
#175474 Akinek kevés a 800nit az átlagoledekből, annak ott az az idei evo paneles oledek. 1000nit az LG-nél, 1300nit a sonynál. A beégéstől lehet darázni, de nincs olyan szempont, amiben ne rakná meg az oled az akármilyen qledet. Egyel arrébb kérdezzétek Kandurexet. Neki van a régebbi oledje mellé csucsqled (q90). Fincsiket fog mesélni :D -
#175473 Az igaz. Neten van pár részletes elemzés akkor. Szerintem az OLED olyan, hogy vagy nagyon bejön elsőnek és akkor csak azt akarod, vagy egyáltalán nem bírod és akkor bármit, csak azt ne. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. -
hunbalee #175472 Stubbs the Zombie comes back from the dead in March, achievements revealed -
hunbalee #175471 Bevilágítást, feketét sötétben látod csak ,boltban meg nem az van...
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.02.04. 14:50:31 -
#175470 OLED-nek az alacsony max fényerő a baja leginkább. A Samsung QLED-jeivel hasonlítgatják. Egyik se olcsó persze. Szerintem nagy boltban , Media Markt stb, meg tudod nézni. -
hunbalee #175469 Bárcsak így menne...de nincs vagy csak kevés olyan hely van ahol lehet nézni ezeket. OLED-en kivül kb nincs értelmes megoldás. Monitorok olyan zsákbamacskák, hogy eszméletlen. Nézegetem ph-en a topikon és 280ezres példányok olyan gagyik hogy pofám nem lenne azokat értékesíteni nem hogy 280 ezerért...
OLED-el sok a gond. Kegyetlenül nem elterjedt, ezért mocsadék drága és kb alig van egy termék piacon azt már ki is vonták a forgalomból. -
#175468 Ha lenne mindenkinek Oled-re pénze akkor logikus hogy mindenki azt venne inkáb. -
#175467 Ja, ezért mondom, hogy nézze meg előbb és döntse le. Van egy rakás cikk a neten oled vs led témában, egyéni preferencia sokat számít.
De azt fenntartom, hogy ha véges a büdzsé, akkor inkább legyen nagyobb meg hdr. Az fontosabb. Legalábbis nekem. -
#175466 6 éve oledet használok és őszintén mondom, hogy soha a büdös életbe nem vennék többet sima led meg kamu led és társai tv-t.
Mert sajnos azokból is van még itthon és ráadásul nem a szar kategória. De epekedve várom, hogy beszarjanak és oled legyen helyettük.... -
#175465 Hát, ha a 60 fps-t preferálod, akkor a 4K nem olyan fontos. OLED-et előbb nézd meg, mert vannak hátrányai is az előnyei mellett, egyéni preferencia kérdése, melyik jön be. Sokat számít, hogy mennyire világos a szoba, mennyi fény éri a tévét stb. Ne írd le a LED-es tévéket sem, nem véletlen vannak ma is a piacon.
Alapvetően szerintem a méret és a HDR képesség sokkal fontosabb, mint hogy OLED vagy szimpla LED a tévé. Frissítésnél 60 Hz elég bőven, erre szerintem ne áldozz plusz pénzt, mert egy kezeden meg tudod számolni azokat a játékokat, amik 100 fps-en futnak és ezek is szinte mind multik. Erre inkább a pc való. -
hunbalee #175464 Control Ultimate Edition: PS5 vs Xbox Series X/S - 60FPS and Ray Tracing Modes Tested
-
hunbalee #175463 Már csak valami 4K-s Oled tv kéne hozzá...Mert egyelőre öskövület fhd tv van hdr és minden cumo nélkül. De nem izgat, a lényeg hogy végre játszhatók majd. Holnap ,holnapután szabadnap tudom majd nézegetni csak akkor lesz összerakva -
#175462 Az SSD óriási különbség lesz majd. :) Jó gép a series x, én se bántam meg. -
hunbalee #175461 Ma hozzák a Series X-et. De nem találom hogy mennyiért adtam el anno a One X-et...valami 80k rémlik de nem találom sehol. Kiváncsi lettem volna..