XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mennek azok, nem kell progi, FAQ-ban benne is van h mik mennek!

Hello!Honnan lehet leszedni a halo 3mat??Meg mondjátok meg milyen programot kell felrakni xbox360 hogy mennyenek rajta sima xboxos játékok!Elöre is kössz!!
athlon7
Hali Mindenkinek!

Van valami hír errõl a Hõcsöves GPU segédbordáról?? Lehet már kapni ilyen gépeket Mo-on, vagy venni hozzá?

nekem is 17-es LG CRT-m van😛 F700B, sztem jo kis monitor, baromi olcso és szép a képe... és tud 85 Hz-et is (csak sajna box gamék közül sok vna aminek kicsi a képfrissitése...)

skeleton93
aha,értem.

LordAndrew
Ne aggódj, nem lesz vészes, ha nem érzékeny a szemed. Én sima 72-es LG CRT-vel kezdtem box-szal játszani és totál jó volt a képminõség. Nem volt csúnya egyáltalán. Az más kérdés, hogy az én szemem nagyon érzékeny és az 50Hz-es villogástól szétment a fejem 1 óra játék után. (Fura, hogy sima TV adást nézve ugyanazon a TV-n soha nem volt gondom a fejfájással, csak játéknál)

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Kandurex
sokra ne számíts 😞 "sajnos" elég nagy a különbség,...a nextgen konzolok HD - TV -ékre (monitorokra) lettek kitalálva :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

skeleton93
igen,a monitoron én is gondolkodtam,csak a szüleimnek meg kell a monitor,mert sokat neteznek,és csak egy gépünk van...amúgy meg a tv-m 2004-es gyártású,szóval hátha fog menni😊

én monitorral fogom használni, amugy ne várj csodákat, de nem lesz szar sztem...

skeleton93
Sziasztok,lenne egy kérdésem hozzátok!
A jövõhét folyamán fogom megkapni az xbox360-omat,és nincs hdtv-m,ami nélkül azt mondják,élvezhetetlen.Na már most,az lenne a kérdésem,hogy az én tévémen,hogy futnának a játékok?
íme a TV-rõl készített képek:
www.kepfeltolto.hu/?img=5ahd
www.kepfeltolto.hu/?img=5ahk
Köszönöm a segítségeteket<#pias>

Nekem Halo1 bejött, a másodiktól nem voltam elájulva,de azért elvoltam vele.Ez a harmadik most nagyon megfogott, tolom ezerrel amikor a kevés szabadidõm engedi,de hogy mitõl jön be ennyire,azt ne kérdezze senki, mert nem tudnám megmondani.Egyszerûen csak tetszik és kész.

#26119 pls valaki.

X-el tudod aktiválni ha van nálad.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

arty
nekem az a hatalmas bárd tetszik, amit az ellentõl lehet elvenni... zeuszként lehet vele lesulytani(j?) 😄 kár h ez is "fogy" 😞

amugy a spec cuccot hogy lehet használni? felvenni felvettem, cserélgetem is, de nemtom hogy kellene "elsütni" 😊

Forza.

Egyelõre a játékmenetben olyan negativumot nem találtam amire azt mondanám hogy ezt mindenképp másképp kellett volna.A legnegativabb pont a grafika lesz,arra majd szerintem sokan rámondják hogy gyengébb mint kéne.Talán egyes elemei lehettek volna szebbek valóban,de annyira nem drámai.És ez a HALO grafikai stilusa.Olyan mint amit az 1-2-ben láttunk,lehet ebbõl ezt lehetett kihozni.
Aki az elõzõ részeket szerette,az szerintem ezt is.

Ewergo
Köszee! negativumot nem irtál...ez lehet egy jo jel.? Asszem húzok lemezért. 😊

helló!De van hozzá két másolt játék,és zokat viszi efetül!!!Akkor valami az írással lehet!!
hi,lenne egy kérdésem. Most irnék életemben elöször xbox dvd-t ,letöltöttem konkrétan a Juiced 2-t és van egy olyan ,hogy security patch,azzal mit kell csinálni?

Kb ugyanazt kell elképzelni mint az elsõ 2 részben,csak next-gen szintre felhúzva.Óriási egetrengetõ változásokal eddig nem találkoztam.
Mint irtam általában mindig csapatok harcolnak,tehát velünk is van pár ember,és az ellenfélbõl is egyszerre többen jönnek.
Fegyverek terén nagyrész a már ismert tipusok vannak,de a Covenant oldalon vannak újabb cuccok.A kisebb fegyverekel most is lehet egyszerre kézbõl tüzelni.Vagy pl. az álványos gépfegyvert egyszerüen letéphetjük a helyérõl,aztán ilyen terminátor modon cipelve (külsõ-hátsó nézetbõl) lehet vinni ide-oda. Meg egy újfajta gránát ami egyelõre nem tünik túl hasznosnak,valami repeszeket lõ szét amik patognak mindenfelé,talán valami kis zárt térbe kéne bedobni,nem tudom.
Plusz most lehet nálad egy spéci képesség,mint pl, az elsõ HALO 3 videóban látott buborék amibe beállva nem tudnak eltalálni,de van ilyenbõl láthatatlanság meg még több féle.
Grafika nem Gears of War de a maga stilusában szép.A hangulat pedig felidézi a Halo 1-et,ami szerintem pozitivum.

Köszi, de a géppityuval már jó párszor próbálkoztam és nem jött be... pontosabban tudok lõni a távcsõvel felszerelt géppisztollyal, és a géppuska nem nyúlt elég fedezéket. Megpróbálom a gránátokkal, amit Gabe18 ajánlott...
menj jobbra a pc-t vagy micsodát hackelõ katonádtól.ott van egy komoly fegyver amit tudsz használni.<#hawaii>

kill3r21
az a baj hogy nincs viszonyitási alapom mivel elsö kettövel nem játszottam...szal info hegyeket meghagyom másnak
Sephi
Ismerosnek sima mezei LG-eje van es alitolag minden ment mar amit megirt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Na azthiszem Halo-t kilövöm a letöltési listámból.
5 hetet még vár a ...
Mindenkinek ingyér kell a francba<#idiota>
Sms reg + sovi😞

arty
tökmind1, veheted barmelyik PIO-t. (vagy NEC-et, LiteON-t is)

Ewergo: ugyan az mint az eddigiek: picit avittas gfx, mész hentelés mész hentelés ... akinek a story és a játékmenet bejött eddigi részekben, annak ez is befog 😊 Akinek nem, annak ez sem fog.

Forza.

nekemNEC irom van(71xx)img burn, es semmigond nem volt. hp lemezre irok, esminden tokeletes. duplaklikk az isora lemez be, kesz berakom a dvd- es jatszom. ilyen egyszeru 😄

Ewergo
Kicsit bövebben a Halo 3 -rol...?!

Tegnap megadta magát a 2-3 éves ASUS DVD-RW írónk... nem hogy nem ír, de a DVD-ket nem is olvassa, csak a CD-ket.
:-(

Úgy döntöttem veszek egy új írót, de mivel azt olvasom szinte mindenhol, hogy Pio112 + Verbatim, gondoltam akkor ilyen lesz!

Az elsõ boltban viszont kiderült, hogy a 112-es IDE-s, a SATA csatolójú típusjele 212.

Ennek tudatában továbbra is a Pio112-es a preferált író típus ha az XBOX360 "támogatása" cél?

Ráadásul a 112-es olcsóbb is a 212-eshez képest.

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

kill3r21
Nagyon Jóóóó..bár nekem ez azu elsö Halo részem amivel játszok de tetszik 😄
Kéne Halo1-2 konverziot szerválnom 😄
Sephi
Na meseljetek mar , milyen a Halo 3 ?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nincs valakinek eladó Blue dragonja?

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

morgomedve
Én azért hogy ne kelljen állítgatni semmit, vettem egy pioneer írót(a másik nekem is LG), clone cd-vel írok, soha semmi baj nem volt.
Nem feltétlen kell pioneer író, de ez volt az utolsó beruházás a box-hoz<#vigyor4>
Amúgy ha így megírod az elsõ lemezed utánna már nem lesz bonyolult, inkább pofonegyszerû<#vigyor4>

carterx
Sziasztok.

Errõl tudtok valamit?:

Eternal_Sonata_NTSC_XBOX360-CCCLX

Elindul ez a Pal gépeken?

Üdv

rambuu
Na xbox-sky-ra felkerült a Battlefield.2.Modern.Combat.XBOX360.PAL.Stealth-Dr3amb0x
csak azt irja hogy Language ...: French Only !!!

<#rinya>

rambuu
Na átmentem én is a MOHA-n, nekem baromira tetszett, bár azok a szar machine-gun-os ipsék elég idegesítõek voltak.
Pláne az utcsó pályán PFF vagy 3-4 órát játszottam csak azt a pályát.

De mondom nekem nagyon bejött ez az egyetlen kis hiba által is.

Hát pontossan már nem emlékszem.Ez az ahol te fent vagy a szinpadon,vagy emelvényen vagy mi az,a terrorok meg a széksorok között jönnek?
Ott én azt csináltam hogy pár füstgránátot bedobtam a széksorok közé,azok nem nagyon láttak löni,én meg bekapcsoltam az infrát vagy mi volt az a cucc amivel a füstön át is láttam az alakokat,aztán ugy lõttem õket.

Én is az R6 - Vegast nyomom most... csak elakadtam annál a Dante színházas résznél, mikor az egyik társ elkezdi asszem hackelni a gépet, a színházba meg özönlenek a "tenoristák". 😉 Van itt valami jó taktika, emlékszik még vki egy ilyen "régi" játékra? 😊 Ha nem engem lõnek szét (fedezék mögött, ehh!), akkor általában vmi olyannak ér véget, hogy a hub-ot megsemmisítették... (?)
Halo 3-nál van split screen (2 játékos co-op 1 gépen)?
Adi
http://www.speedtest.net/
ezen az oldalon megnézztem a sebességet:
5869kb/s LE
426kb/s FEL
és a Ping-em 70ms.
Ez a 70 ms ping miatt lagolhatok??

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Bendy
Nem tudjátok melyik az az LG pc olvasó aminek a lézerfejét át lehet pattintani a samsungos box olvasókba?

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

http://www.free60.org/wiki/Main_Page -errõl még senki? Most jön a kingkong dvd.. majd meglátjuk mi lesz belõle.. mindenesetre kiváncsi vagyok.

Alwares
Egy mp3-at nem tudsz rámásolni... Nem hogy oprendszert indítani... Arra ott van a PS3!!!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Hello! Valaki probalkozott mar, linux-ot futtatni az x360-an?

hogy honnan?😊Ez kimaradt😄
Hello!ahogy olvasta lehet letölteni a halo 3mat?😊És ha igen léccim mondjátok meg 😊kösz
Adi
nálam is kéri

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

kill3r21
csek ne hogy-e miatt legyen megint nagy bann hadjárat.
Van benne magyar felirat vagy szinkron?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

kill3r21
én feltettem semmi gond fut a halo3 és nem is bannoltak :d