XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valami hír errõl a Hõcsöves GPU segédbordáról?? Lehet már kapni ilyen gépeket Mo-on, vagy venni hozzá?
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A jövõhét folyamán fogom megkapni az xbox360-omat,és nincs hdtv-m,ami nélkül azt mondják,élvezhetetlen.Na már most,az lenne a kérdésem,hogy az én tévémen,hogy futnának a játékok?
íme a TV-rõl készített képek:
www.kepfeltolto.hu/?img=5ahd
www.kepfeltolto.hu/?img=5ahk
Köszönöm a segítségeteket<#pias>#pias>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
amugy a spec cuccot hogy lehet használni? felvenni felvettem, cserélgetem is, de nemtom hogy kellene "elsütni" 😊
Forza.
Aki az elõzõ részeket szerette,az szerintem ezt is.
Mint irtam általában mindig csapatok harcolnak,tehát velünk is van pár ember,és az ellenfélbõl is egyszerre többen jönnek.
Fegyverek terén nagyrész a már ismert tipusok vannak,de a Covenant oldalon vannak újabb cuccok.A kisebb fegyverekel most is lehet egyszerre kézbõl tüzelni.Vagy pl. az álványos gépfegyvert egyszerüen letéphetjük a helyérõl,aztán ilyen terminátor modon cipelve (külsõ-hátsó nézetbõl) lehet vinni ide-oda. Meg egy újfajta gránát ami egyelõre nem tünik túl hasznosnak,valami repeszeket lõ szét amik patognak mindenfelé,talán valami kis zárt térbe kéne bedobni,nem tudom.
Plusz most lehet nálad egy spéci képesség,mint pl, az elsõ HALO 3 videóban látott buborék amibe beállva nem tudnak eltalálni,de van ilyenbõl láthatatlanság meg még több féle.
Grafika nem Gears of War de a maga stilusában szép.A hangulat pedig felidézi a Halo 1-et,ami szerintem pozitivum.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
5 hetet még vár a ...
Mindenkinek ingyér kell a francba<#idiota>#idiota>
Sms reg + sovi😞
Ewergo: ugyan az mint az eddigiek: picit avittas gfx, mész hentelés mész hentelés ... akinek a story és a játékmenet bejött eddigi részekben, annak ez is befog 😊 Akinek nem, annak ez sem fog.
Forza.
:-(
Úgy döntöttem veszek egy új írót, de mivel azt olvasom szinte mindenhol, hogy Pio112 + Verbatim, gondoltam akkor ilyen lesz!
Az elsõ boltban viszont kiderült, hogy a 112-es IDE-s, a SATA csatolójú típusjele 212.
Ennek tudatában továbbra is a Pio112-es a preferált író típus ha az XBOX360 "támogatása" cél?
Ráadásul a 112-es olcsóbb is a 212-eshez képest.
XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409
Kéne Halo1-2 konverziot szerválnom 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
Nem feltétlen kell pioneer író, de ez volt az utolsó beruházás a box-hoz<#vigyor4>#vigyor4>
Amúgy ha így megírod az elsõ lemezed utánna már nem lesz bonyolult, inkább pofonegyszerû<#vigyor4>#vigyor4>
Errõl tudtok valamit?:
Eternal_Sonata_NTSC_XBOX360-CCCLX
Elindul ez a Pal gépeken?
Üdv
csak azt irja hogy Language ...: French Only !!!
<#rinya>#rinya>
Pláne az utcsó pályán PFF vagy 3-4 órát játszottam csak azt a pályát.
De mondom nekem nagyon bejött ez az egyetlen kis hiba által is.
Ott én azt csináltam hogy pár füstgránátot bedobtam a széksorok közé,azok nem nagyon láttak löni,én meg bekapcsoltam az infrát vagy mi volt az a cucc amivel a füstön át is láttam az alakokat,aztán ugy lõttem õket.
ezen az oldalon megnézztem a sebességet:
5869kb/s LE
426kb/s FEL
és a Ping-em 70ms.
Ez a 70 ms ping miatt lagolhatok??
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
http://gearsofwar.blog.hu/2007/09/20/a_microsoft_visszalep_nem_lesz_bannolas_
Van benne magyar felirat vagy szinkron?
Xbox Live Gamertag HuN FoToS