XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ráadásul én meg már leirtam pár torrent keresö oldalt, nemhiszem el, hogy egyik se müködik röftöf!
isohunt.com , torrentspy.com, torrentz.ws, mininova.org stb...
isohunt.com , torrentspy.com, torrentz.ws, mininova.org stb...
nem érted... privát trekkerrõl ha én adok neked egy torrentet, akkor te az én accountomra töltesz le 😊 az én arányom romlik, engem bannolnak, ha bux, soroljam?
egyszer már leirtam, de sajnos nem sikerült megértened 😞
egyszer már leirtam, de sajnos nem sikerült megértened 😞
Forza.
nincs vele gond, hogy orgazdának fizetsz? van egy értékrended ...
jah és tényleg megéri: annak aki ilyet üzemeltet 😄
smswarez az ostobáknak van, akik egy torrentet nem képesek használni.
jah és tényleg megéri: annak aki ilyet üzemeltet 😄
smswarez az ostobáknak van, akik egy torrentet nem képesek használni.
Forza.
Mi a gondod talán túl nagyot kértem😊 én is leszedném a kért oldalról de mint irtam nekem nem jön be valamiért!' egész másodperc alatt le lehet szeddni és ugyanennyi idõ alatt el is tudná küldeni nekem egy regisztrált tag ez tényleg nagy dolog lenne húúúhaaaaaaaaa
látom ahoz sincs elég eszed, h megérts egy magyarázatot ...
(a torrentfájlra várhatsz asszem')
(a torrentfájlra várhatsz asszem')
Forza.
Hi valaki dobja már fel a HAlo 3 torent file aminek normális seed-je van
például a .torrentleech.org -rõl ()csak valamiért nem tudok belépni ide)
Elörre is köszi vagy küldje el a [email protected] ra köszi
például a .torrentleech.org -rõl ()csak valamiért nem tudok belépni ide)
Elörre is köszi vagy küldje el a [email protected] ra köszi
Sziasztok,ma jött meg postán a FIFA07 boxra(tudom hogy már jön a 08),és már nagyon várom a játszak vele,márcsak a gép kell,hogy megjöjjön,és akkor zúzás!Arra lennék kiváncsi,ti többségben eredeti játékokat vesztek,vagy inkább töltitek?És ha töltitek,akkor milyen gondok szoktak lenni az írott játékokkal,mer sok olyat hallottam,hogy lefagy a gép,vagy túlmelegszik elég hamar?
Ha a CCCLX-es releaset szedted le akkor valószínûleg a 16-os rar file a hibás. Szedd le a rarfixet, abba benne lesz a rossz a 16-os rar file javítva.
Neve:
Halo 3 XBOX360-CCCLX-RARFIX
vagy
Halo 3 XBOX360 FIX FOR CCCLX-iND
Neve:
Halo 3 XBOX360-CCCLX-RARFIX
vagy
Halo 3 XBOX360 FIX FOR CCCLX-iND

megtámadta a flood?XD
Hát ha winrar-os cucc akkor nézd meg melyik rar a rossz,és probáld csak azt leszedni még egyszer,hátha csak a letöltésnél rontott el valamit.
Ha újra rossz lesz,akkor valószinû ott se jó ahonnan töltöd,és akkor nem hinném hogy meg lehet barkácsolni...
Ha újra rossz lesz,akkor valószinû ott se jó ahonnan töltöd,és akkor nem hinném hogy meg lehet barkácsolni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
besz...ok leszedtem valamit és kicsomagolásnál CRC hibákat ir nekem.. Lehet ezzel csinálni valamit?
Na a HALO 3 sem fog a bug nélküli játékok kategóriába bevonulni.Egy liftel kell utazni,3-4 társ mellet.A lift becsukodik,fele banda kint marad.Felérve azonban az egyik elvileg kint maradt ember a liften kivül lebeg a levegõben...
Ránézésre mintha épp ott ugrana egyet,pedig nem...
Kép1
Kép2
Kép3
Ránézésre mintha épp ott ugrana egyet,pedig nem...
Kép1
Kép2
Kép3
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Off:
Nincs valakinek 1 síkképcsöves(70 cm körüli) tv-je eladó?Nem részletezem kinek kellene de vennék egyet.
On
Nincs valakinek 1 síkképcsöves(70 cm körüli) tv-je eladó?Nem részletezem kinek kellene de vennék egyet.
On
Egyértelmü:LCD tv.
Vagy projektor abban az esetben ha nagyobb a felbontása(minimum 1024 x 768).De ez mellett is csak vászonnal és kb úgy 120cm-es képátlóra kicsinyítve.
De ha sok zsé van neked akkor elköltheted feleslegesen Projektorra+kiegészítõkre:-)
Vagy projektor abban az esetben ha nagyobb a felbontása(minimum 1024 x 768).De ez mellett is csak vászonnal és kb úgy 120cm-es képátlóra kicsinyítve.
De ha sok zsé van neked akkor elköltheted feleslegesen Projektorra+kiegészítõkre:-)
Nagyon szépen köszönöm😊)
ÁHH:S kell egy box... pont most szart be a videokarim, és garival amig megjön az uj, egy X600-asom van:S nagyon ratyi:S és kijött a stranglehold, a sega rally... utobbit leszedhetem-e azon gondolkodom, de lehet h egyböl a boxosat kellene... arcade-al nicns bajom, amugy meg pont ezt toltam haverral játékterembe pár éve, iszonyat hangulat volt, pedig loszart se ért a grafja...
Ok.Kész van!Már töltöm is Pes demot<#eljen>#eljen>
Nincs mit.
Ha ez lesz a 2. akkor kapsz mert 3 szor lehet eljátszani.
Ha ez lesz a 2. akkor kapsz mert 3 szor lehet eljátszani.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Fúúú ez a Pes 2008, ez valami nagyon király lesz. Várom a teljes verzsönt!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Shit!
Összehozok gyorsba 1 új Profilt(ha lehet).
Kapok 1 free hónapot ismét?
Jah és köszi😊
Összehozok gyorsba 1 új Profilt(ha lehet).
Kapok 1 free hónapot ismét?
Jah és köszi😊
http://www.majornelson.com/archive/2007/09/21/demo-pes-2008.aspx
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Europain van fent!
Nem is látom fennt ez a gond😞És valaki már használja állítólag.
Nézze meg valaki plz,hogy szerepel e Live-on a Demo listában.
Nézze meg valaki plz,hogy szerepel e Live-on a Demo listában.
ha azt irja, hogy "this product is not available from your current location", akkor mindegy, mert az ip-d alapján nem engedi letölteni. Ha meg nem találod, akkor is hagyd, mert akkor még fel se rakták 😊
Most azért nem érem el a PES08 Demo-t mert Amcsi Acc-om van?
Ha csinálok új Profilt(most europait) akkor megint van 1 free hónapom?
Ha csinálok új Profilt(most europait) akkor megint van 1 free hónapom?
Szerintem nincs gond az smswebbel, fõleg ha tényleg fent vannak a cuccok azon az oldalon. Azt a pár száz forintot megéri a fix sávszél.
Használt, õ is írta...
Biztos vmi noname, alig mûködõ cucc, különben többet érne 25ezernél.
Biztos vmi noname, alig mûködõ cucc, különben többet érne 25ezernél.
Pfff nehogy fizessetek ilyenért. Fõleg ne smsweb-re...
Ha konzol torrent oldal kell akkor megtalálod az aláírásomba. (az írásom alatt)
Ha konzol torrent oldal kell akkor megtalálod az aláírásomba. (az írásom alatt)
Halo 3 at szedtem le-beirom nektek is örüljetek!<#taps>#taps><#violent>#violent>
Nagyon állat srácok,megyek is -by nyomom!
Leszedhetitek INNEN<#nyes>#nyes>
Nagyon állat srácok,megyek is -by nyomom!
Leszedhetitek INNEN<#nyes>#nyes>
leesett a kamionrol?😄 amugy nem kizárt, mert sztem egyre jobban megy le az áruk, mert ugyis jönnek az ujabb technologiák (most ugyis a HD LCD-k a nyerõek, pár év és teljesen más lesz😊)
hi,bocs ,hogy itt rámenösködök a kérdésemmel de nemválaszolt senki és nem tudom mit kell csinálni.Megakarok irni egy játékot (Juiced 2) és van egy olyan ,hogy security patch,azzal mit kell csinálni,Faq-ban olvastam az irás menetét,de ilyenekröl nem láttam semmit.
Ez most igaz amit látok<#wow1>#wow1>
25e.ft körül mozognak használtan a 72 cm-es 100hz-es szélesvásznu tv-k??
25e.ft körül mozognak használtan a 72 cm-es 100hz-es szélesvásznu tv-k??
én egy 72cm pana 100hz tévén nyomtam, nem volt az sem olyan rossz! sok játék ment ráadásul 4:3 modban is, azaz nem volt alul felül fekete sáv sem 😊 az 50hz mondjuk lehet gond, ha orákat játszol ...
gabe18: jah, meglett közben, köszönöm! (sokáig kell nyomni)
amugy én sem tom megmondani miért, de eddig tetszik a halo3 (ami aggaszt, h ez az elsõ és másodikkal is igy volt eleinte)
gabe18: jah, meglett közben, köszönöm! (sokáig kell nyomni)
amugy én sem tom megmondani miért, de eddig tetszik a halo3 (ami aggaszt, h ez az elsõ és másodikkal is igy volt eleinte)
Forza.
Tökegyszerû, egy filmnél nem igazán figyelsz az állandó részletekre, többnyire azért mert elég statikusan hömpölyög elõtted. Míg a játékok az állandó dinamizmus igénnyel kényszeríti a szemed az állandó erõs koncentrációra...egy filmnél vannak átmenetek, vagy ha úgy tetszik szünetek, míg egy játékban kifejezetten erõsödik a koncentráció,...sõt hova tovább erre tudatosan rájátszanak a készítõk, hisz ahogy haladsz elõre az adott játék szakaszain, úgy lesz egyre nagyobb a program által adott nehézségi szint és még erõteljesebb koncentrációt követel az alkalmazás...ergo: LCD TV szempontjából nézve nagyságrendekkel egészségesebb a játék, mint sima SD TV -ken...arról meg nem is kell beszélni mennyivel szebb a látvány :p
(LCD TV a finomabb részletek is láthatóak, míg a régebbi társain ezen részletek elvesznek és csak erõlködik a szem, hogy kontúrosabbá tegye a számodra)
(LCD TV a finomabb részletek is láthatóak, míg a régebbi társain ezen részletek elvesznek és csak erõlködik a szem, hogy kontúrosabbá tegye a számodra)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Esetleg 70 valahány centis síkképcsöves tv-n használja valaki?
17-es monitorral használja valaki Xb-ot?Milyen lehet vele?
Én is sima TV-n tolom, és ez tényleg így van...talán 1 óra után még nem is, de 2 óra után már fáj eléggé a szemem...és ez tényleg érdekes, hogy ha filmet nézel, akkor nem fáj egyáltalán, tudnám egész nap nézni..viszont a gametõl eléggé tud, már csak pár óra elteltével..
semmit nem ér, szvsz nem érdemes rá pénzt pazarolni, akkor már inkább a ventik fordulatszámát emeld meg...
küldtem üzenetet, abba benne van