XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok bekapcsolom a gépet és valami update tudtok róla valamit?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

arty
ok, ha nekem nem hiszel, nyomj fel a gépedre egy hálot monitorozo programot vagy lehet elég ha csak egy pinget belõsz végtelenre és figyeld ... a távolságot növelve, falakat beiktatva drasztikusan romlik a wifis netkapcsolat és a letöltésen ugyan nem veszed észre, de játszani már nem fox tudni a 2-300ms pingekkel (ami csak idõnként lesz rossz!!!! de játékhoz éppen elég) ...

Forza.

CCCLX et töltsétek emberek , mûködik minden 😛 kaptam már pár élménybeszámolót , én is leszettem csak szivok mert nem tudtam lemezt venni :@ meg amugy is ma tiszta ideg vok :SS
Az a rarfix meg annyi ,h a kis dvd file rossz és az alap-ba és a fixbe az van benne a jó változat , ennyi , bár xvdvmulletterrel érdemes kreálni dvd file-t tutira jó

Ja meg most updatelt nekem is a gép (szép lassna mindenkinek), fingom sincs ,h milesz , lehetséges ,h a Halo 3 miatt már lesz vmi .
Crazyboynak ezuttal is üzenem 😄 ,h azért vigyázzon a haloval mert könnyen bannt kaphat 😊)
A hülyéje kajak nyomja liveon és már 2 acsivmentje meg is van .LOÁL

examinee
Sztem ha nem flashelt lenne nem lenne komplikált😄

Helló! Hát Verbatim DVD-re írtam ki. Próbáltam ColneCd-vel, ImgBurn-nal, de nem jó... (disk is unreadable! 1. Clean the disc with a soft cloth.) Ezt írja ki. LG DVD-íróm van. Ez lehet a baj? Minden ilyen komplikált ennél a gépnél?
examinee
PGR 3 demoban vagy NFS demokba van multi?

Ezt most visszaszívom,mert lehet hogy az a juiced2 volt szar és azzal keverem,de amit az otthonkészült backupokról mondtam, azt továbbra is tartom

Nálam az ASSCLOWN tökéletesen megy.Semmi gond a homemade cuccokkal.Releaser csapatok ugyanazokkal a módszerekkel csinálják a másolatokat, csak annyi a különbség hogy megvannak a módszereik a hatékonyabb tömörítésre és így kisebb lesz a cucc mérete.Nekem is megvan itthon a kis Kreon firmwares drájvocskám, nemegy eredeti játékot backupoltam már magamnak.Minden gond nélkül mennek.

Gil1975
erre várok most én is,még két óra és többet tudok...

Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

Azzal annyira "nem voltak gondok" hogy "csak" két fix jelent meg hozzá.

Mármint ezt: Halo 3 XBOX360-CCCLX

Én a CCCLX-et fogom 1-2 napon belül kipróbálni az nem homemade, azzal nem lehetnek gondok.

Gil1975
mitõl függ,hogy az egyik gépen megy,másikon nem...?

a menüig eljut, és utána kiírja hogy failed to load campaign?(vagy vmi ilyesmi)

nekem vezetéknélküli kontrollerrel nem ment, csak vezetékessel, illetve soka panaszkodnak, hogy xsataval sem megy.
Nekem ez van és megy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Gil1975
HALO 3 NTSC- ASSCLOWN,ez nálam nem indul,van valakinek még ezzel godja vagy csak nekem van szerencsém vele...😞

Gil1975
Neked melyik verzio van meg?

Alwares
Természetesen van. Azt tolják a többiek...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

A HALO-nak talán fontosabb része a single mint a multi.Nagyon is jó története van,ami az elsõ két rész után elvileg most a harmadik részben fog lezárulni.

A Halo 3-nak van single player része, vagy csak online az egész?
Halo 3 kb 15 perc után.
Elindul,elején kis animácio,hát mondom szép ez.Átmegyünk in-game-be,na mondom annyira még se szép ez.
Igy kb 15 perc után aztán ugy gondolom hogy nagyon is jól néz ez ki,csak a mostanában látott Bioshock,Stranglehold,Medal of Honor,és az azokban alkalmazott csillogo villogo Unreal 3 garfika után,egy egészen más stilus.
Eddig a harcok jok,folyamatossan jön velünk 5-6 társ legalább,az ellenfél se egyesével jön,hanem nagyobb 7-8 fõs csapatok,szóval van akcio és hangulat.
És például a lelõtt elnefelek se tünnek el,hanem percek mulva is ott hevernek ahol kimúltak.Egy ilyen erdei tisztás tele volt halottakal az összetüzés nyomán.
Na ez még csak az eleje,lehet még jobb is,lehet még rosszabb is.

Már próbáltam és nem megy!

szerinted érdemes probáélozni code generátorokkal vagy hagyjam a picsába?
ja kko nem szoltam
Kandurex
...hááát.....nem....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ugye a premiumhoz jár a 12 honapo singyenes cucc?????????
bocsi lehet hogy hülye kérdés de nem taálom és fontos lenn e szoval valaki mondj ameg h alehet minnél hamarabb hogy hov aleirva a gold elöfizetés kodja😄😄 elöre is kössszzz
Lizardman
csak sajna postaköltséggel majdnem ott vagy, mintha itt vennéd meg 😞

narumon
Csak akkor ha manuálisan nem tudod átirni a dvd fájlt.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Alwares
Na annyi jó játék jön, hogy inkább most nem veszek VGA kábelt, helyette kell még DVD... A Halo 3-at meg majd premier után próbálom ki, nem akarom hogy bannoljanak, biztos ami biztos. Azt az egy hetet már kibírom, már annyi sincs...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Sephi
En oszinten nem tudom...az elso vegig toltam de a masodiktol nem voltam elajulva...majd ezt is megnezem de majd csak jovo heten 😞(

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

olvasd el részletesen a FAQ-ban levö utasitásokat, beleértve azt h miylen lemezt, milyen iroval használj, valoszinüleg rájössz a hibára!
kedden megyek rendörbácsikhoz, kiderül h lesz-e zs-m boxra! ha nem kapok birságot már hivok is pár hirdetést😛

examinee
Na, valaki tud oylan demot amibe van multiplayer?

morgomedve
hát szerintem nem a lemez a koszos<#vigyor4>

Na de komolyra fordítva sok mindentõl lehet, nem jó a lemez, nem jó az íród, de szerintem nem jól írtad meg.

Valóban, láma vagyok.
De attól még érdekelne, hogy szerintetek van-e értelme, nem akarok feleslegesen új topikot nyitni.
helló!!Van egy broblémám!!Kiírtam egy x 360 játkot,ahogyan kell!!A netrõl néztem!!És az xbox azt írta ki hogy vegyem ki a DVD-t és tisztítsam meg és újra tegyem be!!!!És azután sem indult el,hanem ezt írta ki!!!Ez a fleshelés miatt lehet???Mit rontottam el???
Kandurex
A fórum legaláján van az új topik nyitás.

Kinek van ezen a fórumon topic nyitás joga?
Arra gondoltam, csinálhatnánk egy "Galéria" vagy valami hasonló topicot, ahova mindenki felrakhatna képeket arról, hogy milyen környezetben játszik (doboz, tévé, hangrendszer, stb.).
Jó ötlet vagy inkább felejtsük el?
Kandurex
Ez nem egésszen így van, a jel még tízezredmásodpercekben SEM mérhetõ idõ alatt jut el a géphez,...akkor van gond, ha maga a kapcsolat minõsége rossz. Azaz, hogy wifin, vagy sima kábelen van a BOX, SEMMIT nem számít.

Kandurex
esetleg azt csekkold le, hogy máshol, PC -n a játékoknál van e lag....egyébként kísértetiesen hasonlít a megoldásod, ugyanis nálam is úgy van, hogy a X a PC -be, a PC meg wifin keresztül a routerbe...:/

Kandurex
Majd meséljetek pls, h milyen lett az új Halo rész, érdemes e megvenni...ilyesmi,..htxvm!

Röfikapitány
halo 3 torrent file ami normálisan jön valaki dobjon már meg vele!Köszi!!!!

morgomedve
van egy fix a halo-hoz;
Halo.3.XBOX360.FIX.FOR.CCCLX-iND
ez kell?

Adi
t-online-s. vmi 500-700kb is tudok letölteni.
Mondom NOD 32 van csak a gépemen. 😞
Esetleg még máshol is megkénne nyitnom portokat? Vagy ha egy port nem jó akkor nem is megy a játék nem?😮

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

narumon
Én este tesztelek Halo3-at sajnos ma csak 8 után leszek otthon, addig valahogy ki kell birnom 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

arty
ethernet 100 métert is elmegy jo kábelen 😊

ixtreme + nem stealth backup = ha a legujabb samsungos van bent, no para. ha nem a legujabb vagy hitachis ixtreme, akkor bizz benne, h MS nem csekkol erre rá ...

röfikapitány: x-sky most lehalt, de amugy is privát a tracker, nem sokat érsz más torrent fájljával... ill. de: az illetõt, akitõl kapod, bannolják vagy csak hazavágod az arányát

bendy: sokat játszottál wirelessen neten? 😉 az h mennyire gyors a rádiohullám, független attol h mondjuk vmi zavar miatt 2-300ms-ig nem jön csomag ...

Forza.

examinee
Fifába nincs multiplayer nem? mármint a demoban.
Nekem olyan demo kéne ami multiplayeres.

Bendy
Ha van jel akkor nem az miatt lagolsz. A rádióhullám 1mp alatt 6szor körbejárja a Föld bolygót. Na most a routered nincs olyan messze...
Mekkora netcsomagod van? Valami spyware nincs a gépen? Más játékok is lagolnak?

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

bocs már sikerült
csak nem ismeri fel a gépet abban tudna segiteni valaki hogy mit kell beállitani és hol?😄:😄😄😄😄
nyugodtan vehetsz akkorát, amugy sem tul drága sztem...