XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

examinee
Jah flashelve vetted alapbol a gépet?

Hát teszem azt valaki nem akar egy évet várni egy játékra...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát figy,kinek mi a jo ár.. Én csak azt veszem meg ami tényleg nagyon tetszik,namost a boxon ez nincs igy mert ha flash-elve van már ugyis mindegy ,hogy mege veszem vagy nem...

examinee
Nemértem, annyira jó áron meglehet venni a használt játékokat, vagy pl 1 éves játékok 3000-4000 ft-ok ujonan. Mértjó ez a warezolás x-en? Arra esetleg ott a pc.

Yessss!! sikerült kösz a segitséget,már csak ne bannoljanak:D Kezdjük egykis cod 3 multival:)

Kandurex
automatice, ahogy létrehozol egy accountot,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

oo igen a köv gondolatom ez volt,az internetszolgáltatot,jelszot a boxon is bekell löni :D én hülye.. ok már megy.. Ja mégvalami,kaptam ugy 1 honap Gold-ot ajándékba,azt kell valahogy aktivizálni vagy automatice ahogy fellépek?

Alwares
Nekem is ez volt a gond, egyszerûen csak rámentem arra a gombra, hogy recover xbox live gamertag és azon kaptam magam, hogy a kérdõív végén vagyok... Egyszer csak ment és mûködik azóta is. Úgy vélem konkrét netes feladatot kell neki adni, a teszt még nekem se fut végig, még most sem. Annyi a lényleg hogy ha közveltlenül modemmel kapcsolódsz, a tesztnél, valahol megkeresed azt a helyet ahová be kell írni a jelszavat meg az fsz. nevet és kész...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Kandurex
flashhiba csak hülyítés a részemrõl...a kérdés arra vonatkozott, h az X, milyen módon csatlakozik a nethez?

Naszoval,ha flash hiba lehet akkor nincsmiröl beszélni,ha ilyen lehetséges.. szoval kiválasztom ,hogy Live accuntot szeretnék csinálni erre elkezd csatlakozni de kijön egy kis ablak ,hogy Test konnektálás vagy mi,muszály belemmennem mert különben nem megy tovább,elkezd keresgélni megtalálja az internetkapcsolatot,aztán az IP Adreess nél keresgél és kiirja Failed,megnézem az infot és pff nemtudok angolul :D

Kandurex
flashhiba<#vigyor1>

(egyébként nem látja a netet a gép, bõvebben írd le, hogy hogyan csatlakozik a gép, mert ennyi infóra nem sokat lehet válaszolni)

hi tudna valaki segiteni?!,mikor ráklikkelek hogy Live profilt szeretnék létrehozni,test connektálst kér aztán az IP adress-re failedet ir.. mi lehet a gond?

skeleton93
csak hülyültem,nyugi van:DDD

Alwares
Az update valamilyen egygombos kontrollerhez van, vagy mihez...

:DDD temár csak tudod...

Igen, ha jól láttam akkor volt valami update. Nem számít, megy minden rendesen.

Lizardman
x-media.xel.hu ...

Passz, hasnáltam vettem. Mosat a dash 2.xxx
Alwares
Van jó pár NTSC-s ami fut PAl-on is... Meg kell nézni az nfo-t, ha bele van írva hogy region free akkor megy neked is...

Kandurex
dash update volt?

Van pár NTSC-s ISO file-om. De PAL-os a gépem. Van valami megoldás hogy tudjam futtatni az NTSC-s játékokat?
skeleton93
na ezaz,én mér fizessek egy tök idegennek,hogyha õ meg ingyen "lopta" valahonnan?Én jobban szeretem a torrentet,mer gyorsabb,és ingyenes ami a legfontosabb!!

arty
tedd még hozzá, h hányszor láttuk itt szipogni az embereket h ez meg az a rar hibás, vagy nincs fent és lejárt az X napos regje és nem rakták ki javitva ...

fizetõs FTP ... az a gáz, h ott is fizetsz vkinek, aki ebbõl hasznot huz. holott õ is csak "lopta" valahonnan, persze INGYEN.

ha fizetek játékért, akkor azt a készitõnek teszem (kiadonak, fejlesztõnek, stb), õk megérdemlik.

Forza.

sztomy69
Végleg 3 ledet kaptam, nem tudjátok hol is tudnám megkeresni Wadarrt?

lckrz.try.hu

skeleton93
azért ha a hatóság kopogna az ajtódon,és lefoglalnák a gépedet,meg azt a sok száz kalózprogramot,akkor barnulna a gatya szerintem<#bee1>

skeleton93
izlések és pofonok,kinek mi éri meg,errõl nem is érdemes többet beszélni<#vigyor4>

sztm tökmindegy ki honnan töl,aztán meg ha megkeresnek... micsinálnak?! lerajzolnak azt összefirkálnak.. :D bese engedem öket.

1. wanadoo-nál megkeresték azokat akik küldtek sms-t. Szóval az egyszer sem biztos, hogy õ viszi el a balhét.

2. Minek fizessek azért, hogy letöltsek, ha a sávszélt megkapom torrenten is? Biztonságosabb is.

3. Arról nem is beszélve, hogy oda kerülnek fel elõször a cuccok, esetleg FTP-re. De soha nem smsweb-re.

Alwares
Bakker PC-re már kijött a Sega Rally, jöhetne már 360-ra is...

morgomedve
Háát mielõtt megköveznétek, Én letöltöttem 10 játékot ha darabja 10k akkor ha tönkremegy a box akkor is megspóroltam már egynek az árát!
Ha meg nem megy tönkre akkor annál jobb<#vigyor4>
Nem a warezt akarom népszerûsíteni de átgondoltam így járok a legjobban.

:DD 15 k havonta?? kisebb lakás vagy kocsitörlesztés... egyépként ha igy nézzük te elköltesz havonta 15 ropit havonta játékra énmeg inkább évente veszek uj boxot ...

Nincs vele gond, mivel õ kockázatot vállal helyetted.

És ne ostobázzál, a torrent azoknak való, akik nem fizetnek havi díjas FTP-ért.

skeleton93
én a platinumshop-ról vettem példát,ott az újabbak elég drágák,de pl.: a fifa07 amit itt rendeltem nyiregyen,az 7990 volt:O

Kandurex
15k az kurva sok :p...playasia -ról 11k -ért hozzák bontatlan újakat,..el kell felejteni az ilyen 15k játékokat!

skeleton93
igen,szerintem is jobban megéri venni a játékokat,habár nekem még gépem sincs,de azért azt el mondhatom,hogy nekem még régebben volt ps2-m,és állandóan azon kellett izgulni,hogy mikor megy tönkre a sok warez game miatt,és megfogattam,ha lesz xbox-om,csak eredetit fogok venni,és kise fogom flash-elni,ahhoz egy kicsit drága a cucc,hogy elbaszódjon!Csak gondoljatok bele,havonta 1 játék,az max 15e forint,és tökéletes a géped,vagy,mindennap azzal a játékkal játszol amivel akarsz,csak nagy a kockázata hogy szétmegy a géped?

Kandurex
nem lehet,...kis szerencsétlenésggel (ugyanis a Boxok 30% gpu szakadás után) javíthatatlan..max. alaplap csere...de már többször ki lett vésezve, ha jól vásárolod (helyen) az eredetit és el is adod, olcsóbban kijössz, mintha warezolnál...

pl. én most szereztem 5k blue dragon -t, eladtam 7k -ért NO COMMENT warez huszárok...:)

Attila8805
Próba cseresznye:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

szerintem ez csak a matrica föggvénye.. de mondjátok már el pls hogy kell regelni Live-ra. thx

Valaki mondja már meg, hogy lehet-e még garanciálisan javíttatni a boxot ha bekövetkezik a 3 led és a gép meg flashelt, de netre sosem volt kötve.

PSN ID: Zottyantas

Kandurex
ne ijedezz, :) a 3 led, általános hardware hiba, bármi lehetett a gpu -n kívül is..:)

Haverom ugyanigy járt kb 2 honapja,azota semmi baja neki.. reméljük a tiednek se lesz

sztomy69
B*sszameg, az elõbb 3 ledes lett a boxom, most meg mûxik. Akkor most mi van?

lckrz.try.hu

hi,letudná valaki irni nekem hogy kell regelnem Live-ra?

Röfikapitány

Álltalába nekem is 300-400 al de ez most n4De lehet ki sem irom mert ahogy nézegettem az ingame videokat nem egy nagy kaland!Lehet meghagyom a lemezem valami értelmesebb játékra....nem tom!Azért köszi a fáradozást!SZiasztok!

skeleton93
jaja,nekem is:)

Röfikapitány
inne szedtem én is és 20 al jön:) no mindegy kaptam Bencétõl egy másikat az jónak tûnik!CSá

Lizardman
ehhh érdekes... Nálam mindig minden gyorsan jön, föleg ha isohunt-rol szedek... mindegy...

skeleton93
küldtem privátot,és azon elég sokan(700 valamennyien) seedelik,szóval ne járjon a szád,mindannyiunk adott tippeket,linkeket

Röfikapitány
Látom te sem figyelsz irtam hogy szedem már de ezekrõl lassan jön mert kevesen seddelik!Vili?

Röfikapitány
Leszedem azért van sé miért bannolnának mvisszatöltö9m nem szoktam kivenni soha amig be nem fejezi a feltöltést!Na mindegy ez úgy látszik tényleg nagy kérés!És te nem birod felfogni a borsónyi kis agyaddal hogy ez csupán egy apró kis szivesség lett volna amit én már 100x megcsináltam de viszont még senki!Na ennyit errõl!Na hale madj lejön egyszer!Annyire nem jön be hogy kapkodjak érte.