XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PÜ vagy email nekem. Posta ok.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
a másik, a fos észreveszi, h módosítva van a gép, hihedelmekkel ellentétbe a fos nem csak a garancia címkét nézni, hanem ellenõrzi a fogató csavarok állapotát is, a fos nem javít, visszaküldi a gépet, futár szolgálat költségét a tulajra hárítja (h észreveszik a flasht, természetesen azonnal live ban még mellékesen)
harmadik lehetõség, h a barátod Waddar kománál javít, ha nem Pesti az illetõ akkor készülhet némi vidám utazgatásokra (és persze egyéb költségekre...mint pl. javítás, számszerûleg nem jön ki 15e forint alatt), és még Demoklész kardja is a segge fölött fog lebegni, ugyanis a gépek 30% javíthatatlan marad..
have nice day
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
"Game sessionno longer available" had kérdezzem meg aki tudja,ez mit jelent?
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Minden tárgy anyaga jol felismerhetö és a szereplök is rendben vannak. Egy átlag Nextgen stuff.
Köszz a választ!
Bye All!<#wave>#wave>
PS3 ID: SDani456
ez milyen kérdés már? <#vigyor2>#vigyor2>
de! kötelezõ!
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Egy gyors kérdés! Az Xbox 360-at nem kell chippeltetni? Még annyira nemvagyok jártas a konzol témában, fõleg nem a Xbox 360-ban ezért kérdezem... most féléve van egy PS2 Slim-em.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Azt mondod, h egy játékba belefektetsz mondjuk 9 rongyot, utána meg majd el kell adnod, ami szerinted biztos sikerül. Mindegy, utána már nem játszhatsz azzal a játékkal.
Wareznál 9 ropiból veszel 6-7 játékot (vagy többet, ha ügyes vagy, esetleg 15-öt), ami a tiéd is marad. Ugyanúgy cserélgetheted vagy eladhatod a többi warezosnak.
Egyedül annyi a mínusz, hogy nincs multiplay és live arcade.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De hogy érted hogy ki tudtam tömöríteni?? Hát már ki is akartam írni csak mind a 3x megált 70-80% közt.
Nem assclown ennek az a realese neve, hogy "Halo 3 USA XBOX360 Region Free"
Kandurexnek igaza van, sõt ... ha belegondolok, tényleg 1-2 játékkal is el lehet lenni honapokig, ha az ember nem addikt és melo és élet mellett ugysincs elég idõ sosem játszani ... én meg is fontolnám, ha ingyenes lenne a netes játék, de sajnos nem az. Fizetni pedig nem fogok még a live-ért is. Innentõl pedig miért vegyek eredetit? Pláne, amikor látom a tescoban h a GOW (jesszus, mikori játék ????) 19990.- és ügyeskednem kellene kintrõl, h olcson megvegyem ... szoval a hazai helyzet azért terel rendesen a warez felé 😊
Ráadásul én beteg is vagyok, "zabálom" a játékokat, általában pedig az 1 orát nem huzzák ki, amennyit velük töltök 😞 Persze javulok, amiota inkabb x, mint PC, de igyis annyit szedek le, amennyivel ugysem tudok játszani 😞 És ha a gép elé ülök tényleg ált. ugyan azt a 4-5 játékot teszem be.
Szal, aki nem érzi etikátlannak, h peer2peer játékért fizet egy mocskos nagy mutinak(tulképp a profilok tárolásáért, hiszen minden más tartalom még külön fizetõs is!) és nem is "warez-beteg", annak sztem is jobb eredetivel nyomulni.
Forza.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
A Medal Of Honor Airborne milyen alapon dönti el, hogy a küldetések végén hány csillagot kapok?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Me én már 3 lemezt el csesztem vele, me mindig megáll az írás.
5X9 = 45 + a halo3 (erre még nincs ár PAL -os gépre)
szóval kb. 55-57k (+egyszeri 600Ft posta költség 😞
ezek a zsír új árak...használtan kb. 45-50 körül
egyébként meg 18- korosztály akik minden "szarral" nyomulnak inkább warez, mert havi 4-5 játék azért már durván húzós, pláne ha nincs keret...
Bio-t meg is fogom venni, MEdal-on erõsen gondolkodom, uncsi már kicsit a 2. vh.
Halo hangulata valahogy nem fogott meg, Overlord féléket nem szeretem, Darkness-ben ez a 2 szörny a karomon háát..., Stranglehold meg 10 perc után tök unalmas.
Hát az elmult 2-3 hónap termésébõl a Darkness,Overlord,Bioshock,Stranglehold,Medal of Honor,Halo3 is beszerzend szinvonal.Inkább ki se számolom ez eredetiben mennyi lenne...
Igaz elõtte jó ideig meg szinte semmi se volt.
3-t veszel, lehet, hogy egyszerre sok, de késõbb ugyis visszajön az árából a java.
Ha meg csak 1 játékod van, legalább nem ülsz ott a végtelenségig<#banplz>#banplz>
Ráadásul igy nincs csak egy játékod,amit pörgetsz folyamtossan.
Live,javitás kérdésben igazad van.
na de viccet félre,..örök vesszõparipám lesz ez a warez :/...de nézzük a realitást. Berendelsz egy újabb játékot, mondjuk Bioshock...mostanában már a fémdobozos verziót 10k körül vesztegetik,..sima tokos 9k körül is, ha ügyes az ember...negyed év múlva elpasszlod mondjuk 7-8k -ért...mennyit buktál? Számoljatok már...az eredeti néha OLCSÓBB, mint a warez. Jah, hogy van live is?! Nem kell reszelni a BAN miatt? Vannak demók, videók? 3 év garancia? ... Multiplay?? (persze van warezon is, de ki tudja meddig,...ha leütik a géped, még 50k -ért se tudod eladni, késõbb még többet veszít...3led? a gépek 30% javíthatatlan marad!!)