XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sokan azt hiszik, hogy annyi az egesz, hogy le kell forditani a dashboardot. Ezzel szemben egy csomo olyan jogilag eloirt dolgot kell csinalni, aminek a koltsegei - tobb mint valoszinu - meg a bevezetest magat is megkerdojelezik (minden tartalom folyamatos lokalizalasa, engedelyeztetese, megfelelo support biztositasa, satobbi)

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Forza Italia
Nem tudjátok mikor jön ki a magyar fifa xboxra???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

morvaigaben
Sziasztok
Most akarok venni x-et. Az lenne a kérdésem h ez le tud játszani a 360-as ps2-es,gc-s gameket?

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

testerlnx
Ezt most nem értem, mindenhol ahol kényes tartalom van pórnó site stb bemondod az életkorod azt puszira elhiszi, különben meg ezért van parental control a box-ban hogy ezt kezelje! Vagyis ha vki még gyerek akkor a szülei megveszik üzembe helyezik, és a gyerek nem fog tudni játszani a biocsókkal, ha a szülei jól belõtték a parental-t. Ezért van! Ennek szerintem semmi köze ahoz, hogy IP alapján szûrnek...
Mellesleg én inkább azt gondolom, hogy mivel más médiáknál is alap (zene, film) a régió szûrés, és ez alapból ment a box-on, ezután úgy döntöttek, hogy ez hú de jó és bebaszták a demókra is. Na emiatt a döntés miatt anyázok, és nem hinném, hogy erre bárki is kényszerítette volna õket, de ha Te olvastál ilyet akkor plíz dobj egy linket.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

arty
nem annyira értem az érvelésed 😊 miért nem egyszerü feltenni szerencsétlen országunkat a hivatalos live országok közé ?

Conan

Szép, bár kissé elnagyolt gfx (ez már kezd trend lenni...), sok vér, belezés, vannak olyan kombók, h vértõl lesz iszamos a pálya, karok levágása, testrész vizszintes vagy függöleges kettémetszése, mágia, fejlõdõ karakter (xp = uj képességek vásárlására), kiszabadithato topless csajok, piti logikai feladványok, még több vér 😄, a holttestek nem tünnek el (=egy nagy hent után eszméletlenül néz ki a csatatér). Minden fegyver felvehetõ, kardok, lándzsák, fáklya, pajzs, stb ... vannak egykezes és kétkezes kardok is.

Ami borzalom gyenge és idegesitõ, az a Prince of Persiás ugrálos részek ... van olyan rész, ahol pl ha lezuhansz, ujratölt a game, aztán megint lezuhansz 5 mp alatt .... 😞 Élmény ... minek ???

A karakterek néha kicsit festményszerüek, nagyon hangulatos, ez az átvezetõkben még erõsebben ott van.

Összességében tetszik, most öltem meg Chimérát.(túl a 4. óra játékidõn) (fõszörnyeket nem csak csapni kell, hanem spec idõben spec bill. leütésével, mintegy ügyességi mini-játékban kell ált legyõzni. Stry rendben van.

Forza.

es ami a vicc... ez az oka annak is, hogy mig a masik ketto oriasit bukott, a Biosokk tarol, mint allat. A tomegnek nem kell a komplex cucc. A mai jatekosok 95%-a nem akarja, rosszabb esetben nem tudja felfogni az osszetettebb dolgokat.

epp ez az, hogy nem tudnak (nem is lehet) korhatar alapjan szurni, ezert IP cim alapjan szurnek. Ha pedig olyan orszagol internetezel, ahol hivatalosan meg nincs bevezetve a szolgaltatas, akkor alapbol minden kenyes anyag tiltva van. Ez az IP cimes megoldas persze nem valami optimalis, de nekem pl nem sok okosabb modszer jut az eszembe.

Ez az egyik oka peldaul, ami miatt nem annyira egyszeru bevezetni ujabb orszagokba a live-ot.

Attila8805
Nem számít hány éves vagy.
Ha az adott országba nem lehet ilyennel jáccani akkor le se szedheted.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

testerlnx
Értem, nem gondoltam, hogy korhatár miatt nem lehet letölteni, ez egy kicsit meglep mivel be sem kapcsoltam a parental funkciót a boxon... Ha ez tényleg így van akkor mi alapján dönti el az életkoromat, mert én nem emlékszem, hogy bárhol megadtam volna. Amúgy biztos vagy benne, hogy nem IP tartományok alapján meghatározza melyik országból töltesz és azért nem engedi leszedni?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Sephi
Jo mondjuk a Bio kozelebe sem er a SS2/Deus Ex parosnak. Ott mast is lehetett csinalni es sokkalta komplexxab volt.

Bio az szep es hosszu es izgalmas de valo igaz hogy a Prismek nagy reszet nem is hasznalod es a tobbi addon cuccokrol sem tudsz tul sokat mert annyi van hogy mar beleszedulsz 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Azt ertettem ezalatt, hogy mivel sok orszagban torvenyi szabalyozas van a 18 even feluli tartalomra, igy elobb-utobb a Sony is be KELL vezesse, hogy ne mindenki tolthesse le pl a Jericho demot. Annak ugyanis semmi keresnivaloja egy tizenketeves kolyok gepen. Nem kell ehhez jovobe latni, ugyanis a kerdes nem az, hogy lesz-e ilyen PS3-ra is, hanem hogy mikor es milyen techikai megoldassal vezetik be. Ettol persze meg lehetsz ideges meg kocsogozhetsz meg ps3ozhatsz, ezt azonban - az idegeskedes kivetelevel - jo ha tudod, hogy alap nelkul teszed... 😊

Nem multizok, csak szigorúan a single részét hasonlítottam össze a játékoknak. És így szerintem sántít az összehasonlításod mivel a coop részét hasonlítod az egyszemélyes részhez.
"Házi feladat: a Bioshockot hasonlítsd össze a System Shock 2-vel és a Deus Ex-szel."
Ennyi erõvel hasonlítsd össze a GOW-ot a Mohaa-val. Ugyanolyan csapatalapú akciójáték csak más korban. És a konzolnak talán jobban fekvõ TPS nézettel. Ettõl függetlenül igazad van, nagyon hasonlóak. Teszem hozzá hála istennek. Mind a két játékot imádtam, sajnálom hogy csak minden ötödik évben jön ki hasonlóan összetett játék (bár elnézve a 2. világháborús témát lehet, hogy jobb is). Az a 64 képesség szerintem bõven elég, fõleg hogy ez egy akciójáték kis RPG beütéssel.
Egyébként forradalomnak én sem nevezném, de nekem mindenképpen a legjobb játék az Xbox360-on.

Nem tudom, próbáltad-e multiban a GoW-ot.
Vetõdés, fedezékbe vonulás, láncfûrész stb. Hatékony, egymást kiegészítõ, egymással egyensúlyban lévõ fegyverek. Két négyfõs csapat, taktikázni kell. Meg egyébként is TPS.

Házi feladat: a Bioshockot hasonlítsd össze a System Shock 2-vel és a Deus Ex-szel.
Egyébként az a ~64 nem kismillió képesség.
Annyira azért nem összetett, hogy most a +páncélt vagy a +sebzést tegyem be. A hackelés minijáték meg elég hamar unalomba fullad, legalábbis semmi értelmét nem láttam, már az Oblivionban is hülyeség volt.
Szerintem meg épp, hogy minden sarok mögül jönnek, miért és hogyan jelennek meg egy szobában, amit már megtisztítottam?
Az interaktív környezettel egyetértek, de azért azt nem nevezném forradalomnak...

nem magyar az tuti
amugy az Nforce-n meg tudod nézni

tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu

arty
sajnos nem 😊

gabe18: uh, reménykedtem h legalább venti mod nem volt és a kemencében használtad a géped 😉 akkor magyarán mind1 mit tesz az ember, ha jönni akar, akkor jön is a 3led ... 😞

Forza.

NEXUS6
Nekem úgy tûnik, hogy az FPS mûfaj is kezd felbomlani almûfajokra: pl kooperatív, meg abszolút szóló, meg a kettõ közötti átmeneti. A dolog azért lényeges, mert van aki az egyiket szereti, van aki meg a másikat.

Van aki egyedül szeret mászkálni egy kihalt épületben és azt szereti, ha néha megijesztik, más meg a világháború szintû csata jeleneteket kedveli, ahol néhány virtuális, vagy élõ társával kooperálva próbálják túlélni aa dolgokat, esetleg némi sikert elérni a küldetésben.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

OK. Bár a mondanivalóm lényege nem igazán ez volt.

Röfikapitány
hi!Errõl a verziórol mit lehet tudni?

FIFA_08_PAL_XBOX360-WAR3X milyen nyelvû?

köcc

Sephi
A Gow nem FPS.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Azért az érdekelne mit nevezel technikai újításnak. Szerintem a BioShock annyira egyedi, hogy nem nagyon lehet összehasonlítani más játékokkal. Nagyon jó a GOW is, de szerintem "csak" egy klasszikus fps. Mész elõre a bazinagy fegyverrel egyedül vagy csapatban és lõsz majdnem mindenre. Van hangulata, de játékmenetben nem több egy normál fps-nél. A BioShock ennél fényévekkel összetettebb a különbözõ implantátumokkal, a kismillió képességgel és az interaktív környezettel. Azzal is vitatkoznák, hogy egy szépen berendezett színház. Igaz nem jön minden sarok mögül több száz ellenfél, de nem is igazán illene bele a játékmenetbe, mivel ez nem egy háborút mesél el. Arra valóban ott van a GOW és a Halo, ott lehet epikus csatákat vívni.

Kandurex
nézd már felhúzom a csípám, ritkán látni ennyire színvonalas mondatos kritikát

<#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Transcoder vagy Tversity kell hozzá, egyiket sem javaslom, körülményes és bugos mindkettõ.
Én is kérdezek: valaki vett már külön csak 5.1 dekódert? A doboz és egy Genius 5.1 közé kéne. Hol és mennyiért lehet ilyet beszerezni?
Ewergo
A Bio-nak nem az a hátránya hogy nincs benne ujitás, hanem hogy kevés a szereplö, kevés a mozgás. A falakbol meg tárgyakbol nem lehet jo FPS-t csinálni merthogy ez az lenne. Igy csak egy szépen berendezett szinház az egész ahol lehet nézelödni.

Rosszul hiszed, a GoW telitalálat. Technikai sallangokra csak a lamerek izgulnak, mindegy, hogy a motor hány poligont mozgat, a képi világ a lényeg. A GoW nagyon hangulatos és mintha kicsit más lenne, mint a legtöbb játék, nem olyan mûanyag.
Nekem is jobban tetszett, mint az új Halo (ami szointén egy nagyon jó játék).

A Bioshockot meg nem fikázta szerintem senki azért, mert nincs benne forradalmi újítás, ez nem baj. De tényleg nincs. De ha szerinted nem így van, vmi konkrétumot írjál. Szerintem ha elsütünk vmi olyan ötletet, ami már közel 10 éve parlagon hever, az nem feltétlen az emberi elme nagyságát és találékonyságát tükrözi.

én megyek de nem tudok semmit 😄

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

narumon

"ez meg tokeletes jatek??? szinte semmi ujat nem vonultat fel a game........"

Én pl frászt szoktam kapni amikor nekiülök egy jó kis stratégiának várnám a klasszikus épitgetõs managelõs elemeket és annyira nagyon újítani akartak a készítõk, hogy egy játszhatatlan fos lett belõle. Szal nem kell mindig mindenben újítani. A Halo úgy jó ahogy van.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

HI!
Megy valaki a budapesti gameshow-ra?
Nem tudjátok hogy mik a versenyek specifikációi?
testerlnx
Válaszolni, mint hivatalos kicsoda?

Tippem nekem is van, és a többieknek is van ahogy olvasod... csak hát ezek tippek nem többek annál. Válasz nincs, és talán majd 10-20 év múlva lesz leszerelt ms top manager-ek emlék irataiban, addig meg lehet találgatni!
Rengeteg balfaszság vagy balfaszságnak látszó dolog történik egy nagy cég életében is, keresik az emberek a logikus magyarázatot, de, hogy mi miért történik azt még belül sem igazán szokták tudni.
Kösz a tippet, de nem segített, bár érdekes amit mondasz!

zero the hero
Sziaztok!

egy kis segítség kéne 😊
szóval, media centerrel összekapcsoltam géppel a boxom, tök jó mert zenét lejátszik, képeket tudok nézni a gépemrõl, viszont a videóknál már gáz van. Klippeket lejátszik, sõt koncert felvételeket is (ami 7-800 mega) viszont filmeket, esetleg sorozat részeket nem. Gépen jól futnak, és mivel a box csak stream-el ezért nem értem miért nem mennek.

valami jó codecnek, vagy tapasztalat kinyilvánításnak örülnék, voltatok hasonló helyzetben?

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

igaz hogy költséges meg blablabla de az nem költséges hogy folyamat futárok hordják el a boxokat meg cserélgetni kell benne ezt azt persze annyira nem költséges de azért tehetnének valami érdemlegeset a meghibásodások kiküszöbölésének érdekében

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

TothLaci
+költségesebb a szállítás. (kevesebb doboz férne be egy kamionba)
deep
Mi az hogy nincs idõ? Lófaszt nincs. A pénzt sajnálják rá, mert teljesen áttervezni az egészet, meg a gyártósorokat átrendezni nem kis összeg. A gépet meg így is viszik, hát kinemszarjale.
Ewergo
Akkor én segitek vélaszolni: Azért nem "tudják" kijavitani a 360 hw hibáját, mert a konstrukcio, külalak mérete, belsö elrendezés szerencsétlen. Hogy teljesen kijavitsák, teljesen más formáju dobozt kéne legyártaniuk amire nincs idö.

testerlnx
Nem kötekedés képp, de a jövõt szerintem senki sem tudja. Azt meg, hogy ezeknek a cégeknek mit "kell" csinálnia... max csak vitatkozhatunk rajta mint nyuszi a fûben, de fogalmunk sincs róla, hogy mi az amit kell csinálniuk, és mi az amit nem 😊
pl.: szerintem senki sem tudja miért ilyen szar a 360 hw-je és miért nem sikerült még kijavítani azt egyik revízióval sem, találgatni persze lehet, de mivel senki sem mondja meg, hogy igazad van-e így ez mindig is találgatás marad.

Amúgy még mindig fel vagyok húzva, de attól még tény, hogy idág a curgen-ben csak a box van talpon.

Csak zarojelben... a korlatozasokat elobb-utobb a ps3-ra is be fogjak vezetni, be kell vezessek.

Sephi
Tv-en.

testerlnx
Nem tudom, azér érdekel mert SQJ feldicsérte, és utána megnéztem a demóról egy videót és az is tetszett. Te hol láttad?

Sephi
Hat azt a jatekot max a sztory + hangulat mentheti meg mert a graf+gemplay eleg sivar...

Undying-hoz kozel nem er... eggyenlore 😄

testerlnx
Huuuu de felbasztam az agyam, nem igaz, hogy le kell korlátozni a demók elérhetõségét, hogy rohadjanak meg!! Miért kellett a Jericho-t is levédeni, úgy megnéztem volna 😞 Bár beerõsödne a péeshárom... köcsögök.

Sephi
Tudod mivan? Olvashacc akarmennyit a jatekrol , ha nem voltal ott es nem lattad a sajat szemeddel , en szerintem , nem fogod tudni magad annyira beleelni. Felre ne erts nem akarlak elriasztani a jatekrol mert nagyon jo csak na... ha van lehetoseged akkor probald meg magad "atszenvedni" az elso ket reszen.

Sephi
Nekem egy ilyen konzol guru kudott PDF-ben egy leirast hogy hogyan kell. Privizz ram az email cimeddel es ekudom ha akarod.

Ventik voltak nagyobb fordulatszámra húzva,meg én alkalmaztam ezt a be és kikapcsolás elõtt járassuk a gépet a dashboard-on technikát,mindig adtam neki minimum 5 percet de általában többet is.
Szellõzés szempontjából itt fent volt az asztalon,nem volt körülötte köztvetlen közelben semmi,tehát gyakorlatilag egy szabad térben volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát én nem vállalnám ezt a forrasztást azt hiszem.Van egy ismerõsöm,õ jobban benne van ezekben az elektronikai dolgokba,õ felajánlotta hogy ha akarom szedjük szét,ránéz,és ha ugy látja tudja mit kell csinálni akkor megcsinálja.De inkább asszem ezt is kihagyom,visszaviszem Wadarr-hoz,ha tudja csinálja meg még egyszer,õ legalább valóban tudja mit hogyan.Kérdés második elromlás után még mennyire javitható...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ewergo
Na berájderoltam én is a zürhajoba.
Hát nem volt ez rövid. És elég változatos pályák voltak. Nem vok egy fan, de jau vót na!
Köszönnyük a készitöknek!

Adi
Számomra annyival tetszik jobban a gow, h tudtam fedezékbe vonulni. Ügye egyik helyrõl a másikra ugrottam és onnét lõttem. Haloba annyi nem jön be vagy lösz és tudnak sebezni vagy nem lõsz és addig töltödsz. Bár vannak kivételek mikor lehet ilyen szir-szar mezõket hozzni ami megvéd. Mondjuk a halo az FPS a GOW meg TPS.
Én mondjuk nem játszottam az elözõ részekkel.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

rambuu
All!
Valakinek van a DARKSIDE-ra Meghivója??
Azt nagyon megköszönném ha valaki adna, persze privibe, me nagyon kellene oda.
Elõre is thx!

Már csak a fifa 08 kellene😊Az jobb lecc mint a halo😊
Hát ez a halo nagyon ottvan😊)Nme lehet abba hagyni😄D
TothLaci
Halo3 történet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem is tetszett, addig, amíg élt a csaj. Aztán jöttek a belek, BÉLAlagutak, és én itt fejeztem be a játékot. Lehet, hogy majd folytatom, de mára már elég volt ebbõl a látványból.
Alwares
Hát mondjuk a preyes része a Halo 3-nak szerintem is nagyon szar volt. Emiatt utáltam a preyt is, valami elmebeteg perverz dolog mások segglyúkában lövöldözni... Nem kellet volna bele, ráadásul az utolsó elõtti pálya is ilyen. Az se kelett volna bele, de végülis ettõl még jó a game... Fõleg multiban, bocs ez kicsit ellentmond az elözõ hülye hsz-emnek 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400