XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Most akarok venni x-et. Az lenne a kérdésem h ez le tud játszani a 360-as ps2-es,gc-s gameket?
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Mellesleg én inkább azt gondolom, hogy mivel más médiáknál is alap (zene, film) a régió szûrés, és ez alapból ment a box-on, ezután úgy döntöttek, hogy ez hú de jó és bebaszták a demókra is. Na emiatt a döntés miatt anyázok, és nem hinném, hogy erre bárki is kényszerítette volna õket, de ha Te olvastál ilyet akkor plíz dobj egy linket.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Conan
Szép, bár kissé elnagyolt gfx (ez már kezd trend lenni...), sok vér, belezés, vannak olyan kombók, h vértõl lesz iszamos a pálya, karok levágása, testrész vizszintes vagy függöleges kettémetszése, mágia, fejlõdõ karakter (xp = uj képességek vásárlására), kiszabadithato topless csajok, piti logikai feladványok, még több vér 😄, a holttestek nem tünnek el (=egy nagy hent után eszméletlenül néz ki a csatatér). Minden fegyver felvehetõ, kardok, lándzsák, fáklya, pajzs, stb ... vannak egykezes és kétkezes kardok is.
Ami borzalom gyenge és idegesitõ, az a Prince of Persiás ugrálos részek ... van olyan rész, ahol pl ha lezuhansz, ujratölt a game, aztán megint lezuhansz 5 mp alatt .... 😞 Élmény ... minek ???
A karakterek néha kicsit festményszerüek, nagyon hangulatos, ez az átvezetõkben még erõsebben ott van.
Összességében tetszik, most öltem meg Chimérát.(túl a 4. óra játékidõn) (fõszörnyeket nem csak csapni kell, hanem spec idõben spec bill. leütésével, mintegy ügyességi mini-játékban kell ált legyõzni. Stry rendben van.

Forza.
Ez az egyik oka peldaul, ami miatt nem annyira egyszeru bevezetni ujabb orszagokba a live-ot.
Ha az adott országba nem lehet ilyennel jáccani akkor le se szedheted.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Bio az szep es hosszu es izgalmas de valo igaz hogy a Prismek nagy reszet nem is hasznalod es a tobbi addon cuccokrol sem tudsz tul sokat mert annyi van hogy mar beleszedulsz 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Házi feladat: a Bioshockot hasonlítsd össze a System Shock 2-vel és a Deus Ex-szel."
Ennyi erõvel hasonlítsd össze a GOW-ot a Mohaa-val. Ugyanolyan csapatalapú akciójáték csak más korban. És a konzolnak talán jobban fekvõ TPS nézettel. Ettõl függetlenül igazad van, nagyon hasonlóak. Teszem hozzá hála istennek. Mind a két játékot imádtam, sajnálom hogy csak minden ötödik évben jön ki hasonlóan összetett játék (bár elnézve a 2. világháborús témát lehet, hogy jobb is). Az a 64 képesség szerintem bõven elég, fõleg hogy ez egy akciójáték kis RPG beütéssel.
Egyébként forradalomnak én sem nevezném, de nekem mindenképpen a legjobb játék az Xbox360-on.
Vetõdés, fedezékbe vonulás, láncfûrész stb. Hatékony, egymást kiegészítõ, egymással egyensúlyban lévõ fegyverek. Két négyfõs csapat, taktikázni kell. Meg egyébként is TPS.
Házi feladat: a Bioshockot hasonlítsd össze a System Shock 2-vel és a Deus Ex-szel.
Egyébként az a ~64 nem kismillió képesség.
Annyira azért nem összetett, hogy most a +páncélt vagy a +sebzést tegyem be. A hackelés minijáték meg elég hamar unalomba fullad, legalábbis semmi értelmét nem láttam, már az Oblivionban is hülyeség volt.
Szerintem meg épp, hogy minden sarok mögül jönnek, miért és hogyan jelennek meg egy szobában, amit már megtisztítottam?
Az interaktív környezettel egyetértek, de azért azt nem nevezném forradalomnak...
amugy az Nforce-n meg tudod nézni
tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu
gabe18: uh, reménykedtem h legalább venti mod nem volt és a kemencében használtad a géped 😉 akkor magyarán mind1 mit tesz az ember, ha jönni akar, akkor jön is a 3led ... 😞
Forza.
Van aki egyedül szeret mászkálni egy kihalt épületben és azt szereti, ha néha megijesztik, más meg a világháború szintû csata jeleneteket kedveli, ahol néhány virtuális, vagy élõ társával kooperálva próbálják túlélni aa dolgokat, esetleg némi sikert elérni a küldetésben.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
<#eljen>#eljen>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én is kérdezek: valaki vett már külön csak 5.1 dekódert? A doboz és egy Genius 5.1 közé kéne. Hol és mennyiért lehet ilyet beszerezni?
Nekem is jobban tetszett, mint az új Halo (ami szointén egy nagyon jó játék).
A Bioshockot meg nem fikázta szerintem senki azért, mert nincs benne forradalmi újítás, ez nem baj. De tényleg nincs. De ha szerinted nem így van, vmi konkrétumot írjál. Szerintem ha elsütünk vmi olyan ötletet, ami már közel 10 éve parlagon hever, az nem feltétlen az emberi elme nagyságát és találékonyságát tükrözi.
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
"ez meg tokeletes jatek??? szinte semmi ujat nem vonultat fel a game........"
Én pl frászt szoktam kapni amikor nekiülök egy jó kis stratégiának várnám a klasszikus épitgetõs managelõs elemeket és annyira nagyon újítani akartak a készítõk, hogy egy játszhatatlan fos lett belõle. Szal nem kell mindig mindenben újítani. A Halo úgy jó ahogy van.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Megy valaki a budapesti gameshow-ra?
Nem tudjátok hogy mik a versenyek specifikációi?
Tippem nekem is van, és a többieknek is van ahogy olvasod... csak hát ezek tippek nem többek annál. Válasz nincs, és talán majd 10-20 év múlva lesz leszerelt ms top manager-ek emlék irataiban, addig meg lehet találgatni!
Rengeteg balfaszság vagy balfaszságnak látszó dolog történik egy nagy cég életében is, keresik az emberek a logikus magyarázatot, de, hogy mi miért történik azt még belül sem igazán szokták tudni.
Kösz a tippet, de nem segített, bár érdekes amit mondasz!
egy kis segítség kéne 😊
szóval, media centerrel összekapcsoltam géppel a boxom, tök jó mert zenét lejátszik, képeket tudok nézni a gépemrõl, viszont a videóknál már gáz van. Klippeket lejátszik, sõt koncert felvételeket is (ami 7-800 mega) viszont filmeket, esetleg sorozat részeket nem. Gépen jól futnak, és mivel a box csak stream-el ezért nem értem miért nem mennek.
valami jó codecnek, vagy tapasztalat kinyilvánításnak örülnék, voltatok hasonló helyzetben?
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
pl.: szerintem senki sem tudja miért ilyen szar a 360 hw-je és miért nem sikerült még kijavítani azt egyik revízióval sem, találgatni persze lehet, de mivel senki sem mondja meg, hogy igazad van-e így ez mindig is találgatás marad.
Amúgy még mindig fel vagyok húzva, de attól még tény, hogy idág a curgen-ben csak a box van talpon.
Undying-hoz kozel nem er... eggyenlore 😄
Szellõzés szempontjából itt fent volt az asztalon,nem volt körülötte köztvetlen közelben semmi,tehát gyakorlatilag egy szabad térben volt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hát nem volt ez rövid. És elég változatos pályák voltak. Nem vok egy fan, de jau vót na!
Köszönnyük a készitöknek!
Én mondjuk nem játszottam az elözõ részekkel.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Valakinek van a DARKSIDE-ra Meghivója??
Azt nagyon megköszönném ha valaki adna, persze privibe, me nagyon kellene oda.
Elõre is thx!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400