XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
És még tuti h van jópár játék, Conan, Strangehold ... ezek is gyanusan "recések", elnagyoltak.
Összességében 😞
Forza.
sok sikert 😊
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
xbox: szétszeded, dvdrom fw ledumpol, hexeditor 😄
dvdiro: imgburn pl kiirja
Forza.
Gears of Warban hogyan lehet kinyírni a fõ figurát? azt amelyiket denevérszerû lények vesznek körbe ? Már jó néhány napja próbálkozom, de egyszerûen bármit beleeresztek mintha meg se érezné 😞
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
legujabb FW-k:
link
Ne kérdezd melyik jo, fogalmam sincs, olvass utána a cdfreaks forumában. (_Általában_ legujabb = legjobb.)
Forza.
Akit esetleg érdekel, kis info a stealth backupokrol:
- iXtreme-bõl CSAK a legutolsó verziók ajánlottak, a többi csak kényelmetlen, de cserébe nem sokat ér (ha egyszer az MS nekiáll csekkolgatni...) Hitachi: 1.2rev2, Samsung: 1.2revC
- Xtreme fw-bõl mind1, mi van a gépeden, mindegyikkel buksz, akár milyen a backupod -> KIVÉTEL: samsung drv + xtreme 5.x fw, de itt is csak az Xtreme 3.0+SplitVid imidzsek jók, ami nem ilyen az szintén BAN-t jelent(het).
- iXtreme fw esetén a splitvid nem kitétel, ugyanis az FW automatikusan splitvidnek jelenti a lemezt az xbox360 számára. Viszont érdemes a mostani imidzseket is splitvidként megirni, ki tudja mi lesz késõbb! (ennek modja: schtrom3.3-al backup lemezrõl xtreme3splitvid iso-t csinálsz és megirod ujra, ha fájlban van akkor az iso-bol VideoL0.iso és VideoL1.iso -t kiszeded és visszarakod az ISO-ba és kész is van (menüben: TOOLS/Image inject-extract)
Az image leellenõrzése: Schtrom 3.3 alter link2
Az ellenõrzés után igy látszik, ha az image teljesen jo:

Forza.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
PSN: berghold
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Kedvenc pályám ez volt: ezen órákat eltudtam lenni!😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
me még ha a ps3-ról lenne szó😊
cod3,r6vegas,darkness,bioshock,overlord,graw1-2,crackdown+autós és sport játékok hegyei
de ez persze szubjektív😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
én nem játszottam az elsõzõ 2vel,de ezt tudod
kicsit értetlenûl néztem a giga hype-ot,ami eme gém körül ment és megy még most is,de most,hogy tolom a 3.-at azt kõ mondjam,ebben télleg van vmi,amit nem tudok megmagyarázni,mert valóban elsõ blikkre semmi olyan,amit már ne láttunk volna,de vhogy mégis most a kedvencem lett
sztem ez a játék bizonyítja,hogy nem kell olyan grafika,ami csillog villog(mellesleg teljesen elégedett vagyok a grafikájával) nem kellenek agyon tekert már-már nem szórakoztató elemek és mégis JÁTÉK
lost planet-sztem olyan szinten elszart játék,hogy az bõdületes,többet reméltem tõle
csak egy vélemény
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Majdnem újra vettem egy 360-at hirtelen felindulásból a HALO 3 miatt, de akkor inkább várok egy kicsit. (Korábban eladtam, mert a Gears meg a Lost Planet mellett nem volt egy jó cím sem. De ez most már változott...)
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Mert én pl. a LP-el vagyok ugy mint te a HALO-val.Jó-jó,tisztességes próbálkozás,nagyon szép is,egyszer végigis vittem,de nem nagyon értem hogy sokak miért vannakoda tõle.Nem hiszem hogy még egyszer nekiállnék.
A HALO 3-at viszont biztos még nehezebb fokozaton végigjátszanám többször is.(ha jó lenne a gépem)És egy probálkozás után én tökéletessen egyetértek a 9-10 pontos értékelésekel.
Bár abban van valami hogy ha valaki nem játszott a HALO elõzõ részeivel,és csak ugy eléteszik hogy na ez itt a 360 egyik legjobb FPS-e,lehet nem fog egyetérteni.Mert szinte minden elemében találni jobbat ha szétbontjuk különbözõ dolgokra,mint grafika,fizika,játékmenetet összetettsége,stb...(a multi részében nem tudom,azt nem próbáltam),de az összhatás szerintem zseniális volt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ja, hogy LP-t a Japók csinálták? Mert igy már érthetö a számok megjelenése a HUD-on. Ezek számbuzik. Mindent tized másodpercre kiakarnak számolni...
Cooperativ módból biztosan jeles lesz a játék!
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
akkor ezen van magyar kommentár vagy nincs:FIFA 08 PAL XBOX360-SPARE?
Mert visszaolvastam és volt egy igen és egy nem.
kösz
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
halo3 esetén szintén vagy elragad a hangulat vagy nem ... és legalább nem olyan csunya mint az 1-2 volt 😄
----------------------
Oktober végétõl a Core gépek átalakulnak:
- HDMI kimenet
- 256 megás memkártya
- 5 árkád játék egy lemezen
- 280$ (=54k HUF)
Szerencsések ezek az amcsik 😊
szintén xbox-scene irta, h egy japcsi gamer ujságiro kapott egy 800+ dolcsis halo3 ajánéktatyót tele minden jóval ... ááá, nem "fizet" az MS a jó reviewekért, dehogy! tényleg 98-100% ot ér a halo3 és azok a tesztek BIZTOSAN nagyon objektivek 😄DD szánalom ...
Forza.
ami kimaradt: isten lenne a game, ha lehetne COOP menni, de sajnos CSAK single tartalom van benne 😞
mikor jön már 360ra egy MK:Shaolin Monks szintû game ?
Forza.
Mintha azt láttam volna hogy nem 6-7 giga, hanem kevesebb.? Ha igen, akkor ez látszik a gémen?
Forza.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Minden demo tartalmat, amit pl nemetoban (es mas eu-s orszagokban) feltesznek a livera, ellenoriztetni, jovahagyatni kell a jatekbesorolasaert felelos szervezetnel. Nemetoban pl a gears of War indexelt jatek (nem arulhato a boltok polcain), viszont az MS korhatarellenorzes nelkul biztositott hozza megvasarolhato letoltheto tartalmat. Vicces, de ez buntetheto cselekmeny.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Forza Italia: már kijött
Olcsi2: sztem nem kell ahoz magyar dash, magyar tartalom ... ez miért lenne alapfeltétel? a wow elérhetõ itthonrol, miért is ne lenne, ott sincs magyaritás és a többséget nem is érdekli ... 😊 sztem csak le vagyunk sz*rva, lévén kis, warezos ország vagyunk 😊
Forza.