XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lizardman
szerintem nem lesz olcsobban máshol sem egy ideig...

james69holden
találtam már itthon Arcade Packot
igaz kicsit drága ott 69K-ért, mert más helyen egy tizessel többért már Prémiumot lehet kapni...
remélem máshol jobb áron lesz

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

CSOCSO
nah be is fejeztem a COD 4 et.hat az atomrobbanas utan mar csak a csernobili resz volt hubazz.. a tobbi csak okes volt...
a hegy oldalon sok sok sok katona kisse idegesito volt.. nomeg az alagsorban levo lovoldozes sem fogott meg.. viszont a bonusz akcio cool volt!!!

ja es a befejezes is tetszett.. nahmeg a nagy sniper jelenet:D mikor a szelre is kellett figyelni:D nah az meg beszaras volt:D:D:D

9/10

mert lehetne meg hoszabb amugy uberzsir jatek
CSOCSO
warezolok, de semmi kozod hozza.. nem en nyivakolok itt minden nap hogy jajj ide kerek reget jajj honnan lehet leszedni jajj amaz nem mukodik.
ahhoz hogy amcsiban mennyit keresek es miert koltok arra amire koltok semmi kozod.

az en tevekenysegem szurja a szemed???? mirol beszelsz? talan kaosz van? nem... warezrol beszelgetnek? igen.. de senki nem szolt be hogy jajj faszom mar hagyjatok abba.. igen.. ha latnek ket-harom embert akinek elege van belole akkor lepnek ellene.. ja az uzidet torolnem mert vitat nyithat... magyarul: elkuldenem a felmenoidet a #@$@#% ha nem a hazigazda lennek.
nekem te ne gyere azzal hogy ki milyen magyar... fingod nincs hogy mennyit keresek es hogy mennyi adossagom van.. meg mernem kockaztatni hogy a te kis magyar fizeteseddel kitorolhetnem a seggem...........

ja es tegyuk hozza hogy warezolok ide meg oda.. en azert az elmul 3 evben kifizettem 120 ezer ft-t jatekokra es filmekre...... (warez szinten..........)
tejföl
Ez a topik idotlen ido ota sajnos csak a warezrol szol. Van ugye a jelenlegi hazigazda, aki amerikaban el, nyilvan kb. annyi jovedelme van, mint a hazai minimalber, ezert ra van szorulva a warezra. Iszonyu megterhelo lenne szamara megvenni a jatekokat eredetiben, amik ugye atszamolva joval olcsobbak, mint kis hazankaban. Hogy miert irom ezt most ide? Az SG-n sokan kaptak buntetopontokat az utobbi doben a warez miatt. CSOCSO meg buszken warezol, oregbiti hirnevunket a nagyvilagban. Gratulalok neki, ez az igazi magyar virtus. Barhova is veti a sors, o megmarad annak akinek szuletett. Meg buszke is lehet ra, hisz ezen topiknak o hazigazdaja, bizonyos jogokkal rendelkezik, moderalhat neki nem tetszo dolgokat, de mi van, ha nekem az o tevekenysege szurja a szemem?

BAD Boys

tejföl
Nincs benne coop. Gondolom a boritojat nem nezted.

BAD Boys

Adi
Amúgy RDI SAT FORUM:
SOund üzenete:
"Amúgy felraktam a FAQ-t ismét. Bár nem hiszem hogy hosszú életû lesz :\ (ATW nem szereti ezt a regisztrációmat) Csak 89. oldalig van feldolgozva, most meg már 230+ -nál járunk, és nem áll szándékomba végig olvasni a fentmaradó 140 oldalt új kérdésekre és válaszokra vadászva. Az fórumot sem nagyon olvasom, szóval arra szeretnélek megkérni benneteket, ha vannak újjabb kérdések, amiket rendszeresen szoktak kérdezgetni, kérdést+választ elkülditek PÜ-be és frissíteni fogom FAQ-t."

FAQ LINK!!!!
szerintem ezt belehetne szúrni felülre és aztán megy ameddig megy!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
ezen a weblapon nézz körül GOW itt 9ezer
és én a helyedbe vennék egy COD 4-et biztos, na meg az assansis creed-et!
De ha rám hallgatsz elsõnek mindenkép COD 4-et vedd meg. Mind single mind multi részen csillagos ötös.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

ThugEdge
az mind semmi,de milyen picsa jó lett újfent a legutóbbi pb munkád:)-thx
bocsánat nem akartam vóna kihagyni

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Off:
Szükségem lenne sms-es site-ra ahol vannak friss game-ek,pm-be ha lehetne.
On és thx

★ 汤姆 李

Scotty99
Valahogy én is vélekedem róla, inkább játszom igazi gitáron. De ennyi pozitív vélemény után lehet, hogy adok neki egy próbát :D

PS3 ID: ghost_hun

Pár szóban a Guitar Hero-ról (bocs, ha hosszú lett):
Mivel bohó ifjú koromban magam is nyûttem a húrokat, ezért elég szkeptikusan álltam a dologhoz, egy játék, ami "imitálja" a gitározást? Ebbõl sok jó nem sülhet ki, gondoltam.
Aztán a sors úgy hozta, hogy nemrég vendégségbe voltam hivatalos a sógoromékhoz, aki megkért, hogy vigyem magammal a dobozt, mert kíváncsi rá. Hagytam magam rábeszélni, persze sokat nyomott a latban, hogy egy 42"-es plazma és egy viszonylag komoly hangrendszer pihen a házukban.
Már túl voltunk pár Forza és PGR körön, mikor kiszúrta a demok között a GH3-at.
"Na, gondoltam, hogy te ezt nem hagyhatod ki" - mondta, erre én "Á, szóra sem érdemes baromság, csak a helyet foglalja".
De ragaszkodott hozzá, hogy megnézzük és ahogy elkezdett vele játszani, szinte pillanatok alatt szertefoszlott bennem minden elõítélet. Egymás kezébõl vettük ki a kontrollert, egyre jobban belelendültünk, késõbb a két feleség is belekóstolt, olyanok voltunk, mint a gyerekek.
Csak azért hagytuk abba este 10 körül, mert már elkezdtünk szédülni a folyamatosan rohanó fretboard miatt.
Lényeg a lényeg: jó társaság, üvöltõ hangfalak, GH és kész egy hatalmas buli.
Ui: és emiatt végre rászántam magam, hogy újra felhúroztassam az évek óta a sarokban porosodó Washburn N1-esemet, amin utoljára az esküvõmön játszottam :)
james69holden
minek kell itthoni nagyáruházakban, konzolbotlokban vásárolni nem értem...
miért jó itthon drágábban megvenni a játékokat, mikor külföldrõl töredékéért megkapod!?

Istencsászár
Jajj, nem a teszkóban kell nézni ahol Geart 20 ezerért is lehet találni, 2 éves gémeket nem áraznak le hanem ott hagyják...

amugy 13-14 ezer ujonnan, de rá 1-2 hétre használtan is lehet szerezni 10ért.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jelenleg a Halo 3 az egyetlen játékom, hát mit ne mondjak, tényleg nem az én stílusom a Scifi:) A GoW már inkább tetszik :) (még ha az is az) :)

J.Holden: Ha jól tudom a frissen kijött játékok 17-18 K-ba vannak a nagy áruházakban :) Ezért mondtam 2 játékot, persze ha megtalálom az új X360 játékokat kosárba dobálva 890 Ft.-ért akkor akár 40et is veszek :)

P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360

RAZOR27
A Halo is sci-fi <#nevetes1> (jolvan láttam ,hogy irtad hogy nem a te müfajod)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

james69holden
hát 40K-ból akár 4-5 játékot is vehetsz ;)

Alwares
Hát a Cod4-et szerintem se hagyd ki. Ami multiban igazán tartós az a Gears of War és a Halo 3, találd ki mit szeretsz jobban. Kicsit taktikusabb tps-t vagy kallszikus és egyben remek fps-t.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Sci-Fit leszámítva bármi jöhet :) Ahogy olvasgatom a COD4 jó választás lenne :) Lehetõleg olyat keresek ami multiban is üt, ugyanis van 1 hónap live goldom, amit szándékozok meghosszabbítani:) Szal ha valakinél lenne megspórolt 40 rugó az milyen 2 játékot venne?:)

Alwares
Azaz tanácsot kérsz mien játékokat vegyél? Attól függ mieneket szeretsz...

Sziasztok! Nekem 4 napja érkezett meg a Boxom, de csak 2 napja jöttem meg :) Halo3-at kaptam hozzá, amit 2 napja nyüstölök, pedig nem az én mûfajom:) Ha minden igaz holnap go shopping és elszórok nemkevés pénzt 2 játékra :) Még nem tudom mire gondoltam :) Üdv!

Alwares
Tényleg jó a Cod4. Szerintem simán olyan jó mint az elsõ rész, és tõlem nagyobb dícséretet nem kaphat a játék. Ez is tipikusan olyan cod lesz amit SOKszor ki fogok pörgetni, a multi egyelõre nem is érdekel. Nagyon jól össze van rakva ez a játék és még kevésbé érzem hogy scriptelt lenne a pálya és némileg a szabadságot is nagyobbnak érzem mint a korábbi részekben. Az a csernobilos pálya, eszméletlen, a fickó akivel megyünk, mekkora ász már! Minddent mond, hogy kell, ha tehettem volna megöleltem volna azt a háborus veteránt, sût róla a profizmus. Kegyetlen jó lett a játék én csak tapsolni tudok és így utólag azt mondom még jó hogy a 3-at nem az Infinity csinálta!

Azt nemtudom asszem van de nem vagyok benne bisztos...

CSOCSO
nem meg nem.. most jottem fel a robbanas utan hogy leirjam mennyire kesz vagyok.. ugye van benne co -op? mert ezt haverral ujra kell tolnom!!!!!!!!!!
CSOCSO
AARGHH!!!!!!
megyek is vissza jatszani :D

csak egy ket dolgot sajnalok:
1) nem lehet falhoz laphulni es ugy loni/kihajolni
2) neha ugy erzem hogy megcsinalnak helyettem mindent:D

viszont tetszik hogyha meglonek akkor szinte nem latsz semmit..
Énis totál igy vagyok vele,egyépként a legjobb pálya a Csernobili Sniperes.. voltál már ott? Nekem az tette föl a i-re a pontot.Egyépként a multi is fasza!!

Sephi
Ohh , bogar, keszuljel fel hogy lesz ennel jobb jelenet is. Ketto is. Engem 3x razott ki a hideg ebben a jatekban.

UBER!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
amennyire nem tetszett a halo3 pont annyira megveszek a COD 4 ert... UBER a jatek!!! nem mondom hogy al egeslegjobb jatek de nagyon ott van a toppon!!! call of duty jatekok kozul siman a legjobb resz!! az elso palya is annyira zsir volt es hangulatos hogy nemigaz.. vegre tortenik valami egy jatekban nem csak az a megyek es lovok es megpusztulnak korulottem paran.... most volt az atomrobbanas.. felkeltem korulneztem es szinte a hideg kirazott a korulmenyektol... dijat erdemelne a jatek... beszaras modon van rendezve.. mar csak az is ahogy kinezek a helikopter ablakan es minden romokban all.. AAAA keszvagyok!!!! eddig siman 9.5/10 a jatek
Scotty99
Aki ért hozzá egy picit, az megnézné, hogy EZ megfelelõ-e a célra. Azt szeretném én is megoldani, hogy ne kelljen állandóan kihúzgálnom a kábelt a monitor hátuljából, és a boxot bedugni, majd mikor meguntam, akkor vissza. Szerintem ez arra való, hogy rá tudjam kötni a monitorra a gépet is meg a boxot is...jó lenne, ha valaki megerõsítene ebben a feltételezésemben :D

PS3 ID: ghost_hun

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

arty
picit mintha a GS addiktja lennél ... nem veszik el igy a játékélmény, h sima pontvadászattá silányitod? beleélni biztos nem tudod magad és az már elég nagy veszteség SZVSZ :(

amugy a COD4 sztem is jó, ráadásul itt a PC port is jol sikerült. ritka.

Forza.

OFF
netware blogját nézzétek meg , msn üzenetébe azt irja ,h a bH nak nem volt backup ja , a többinek elvileg igen :S:S:S , na mind bH 4!EVER

Hali!

A Forza 2 -ben be lehet-e valahogy azt állítani, hogy verseny közben is szóljanak a zenék?

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

/OFF
bittorrentportal + asva.info
+ még van sok hír site, de ott egyforma írások vannak. (szerintem ctrl+c, ctrl+v)

ZoliJ pedig a torrent topikba írt, itt SG-n.

Lizardman
off

ha az adatbázist ki tudták még idöben menteni, akkor nincs nagy probléma...

off tényleg vége...

(viszont érdekelne, hogy te honnan olvasol infokat, az sg, és a webisztánon kivül...)

/OFF
Ez aranyos, csak kár, hogy igaz. Mivel a gépet nem kapják vissza ezért azt feltételezem, hogy másik géprõl fog menni. Érdekes lesz...

-ZoliJ:
"gép nem jön vissza"

Lizardman
nem kell bekakálni ,
"
Update: Friday November 9 2007 -- 08:25 +0100
Visszaterunk.. Tovabbi infokert latogassatok vissza rendszeresen
"
(persze kérdés, hogy mikor)

Ewergo
Nekünk az a véleményünk ami a Technikai Segítség-ben van.!
De ha jol tom nincs is minuszos DL. Vagy irto ritka.

Sephi
:D

lacy86
Szerintem ha te is világosan elovasod hogy mit írtam akkor nem kellene le.....! oké?

Üdv,lacy86

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

ja látom láttad te is.ha egyszer + akkor + és nem -!!!:)
világosan le van írva hogy DL+!!!!
rámész a Technikai Segítség-re. nagy piros betûk !
lacy86
Hali mindneki!

Szerintetek a plusszos vagy a minuszos DVD jó az xbox360 játékok kiírására? tom a technikai segítségbe az van írva hogy DVDR+ de én kíváncsi lennék a véleményetekre!!

További szép napot!!

Üdv,lacy86

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

Rájöttem...Box-ra sokkal jobb a Fifa,mint a PES :(
Csak az enyém még mindig spaaaanyol,nem tudok eligazodni benne....
Szedem warezrol a magyart,de a flashget szarakodik....letölt kb.20 rar file-t,utána meg megáll,és kiírja hogy minden oké....Hát qrwára oké :(
Olyan ismerös :S lehet ,h már voltál fennt , csak nemtudtam ,h kiaz .Na mindjárt felveszlek ;)

Sephi
Arvias

mi a gamertaged , nked ?:D

LordAndrew
Tegnap este én is COD4-eztem. A repülõs fegyver-operátor küldetést játszottam végig. Beszarás jó volt! Szinte egy az egyben az Apache hit filmecskét csinálták meg benne. Aki nem ismerné a kis botrányfilmet itt megtekintheti.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Sephi
Hidd el nekem , ha itt lenne melletem a MGS4 , en akkoris Assassin's Creed-et jaccanek... :D

Ez nekem is hiányzik.Bár meglepõ hogy EA játékról ilyet mondok,de szerintem nagyon jó újitás volt a Medal of Honor Airborne-ban,hogy ha a fegyvert célzásra emelted,akkor onnantól a mozgás irányokkal jobbra, ballra ,fel, tudtál kinézni az adott fedezék mögül.Egy ilyen rendszer jól jött volna ide is,meg a jövõbeli játékokban is el tudnám képzelni.
Ettõl függetlenül ez a CoD4 nagyon el van találva.A mesterlövészes részbõl egy full játékot is el tudnék viselni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.