XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igaz kicsit drága ott 69K-ért, mert más helyen egy tizessel többért már Prémiumot lehet kapni...
remélem máshol jobb áron lesz
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
a hegy oldalon sok sok sok katona kisse idegesito volt.. nomeg az alagsorban levo lovoldozes sem fogott meg.. viszont a bonusz akcio cool volt!!!
ja es a befejezes is tetszett.. nahmeg a nagy sniper jelenet:D mikor a szelre is kellett figyelni:D nah az meg beszaras volt:D:D:D
9/10
mert lehetne meg hoszabb amugy uberzsir jatek
ahhoz hogy amcsiban mennyit keresek es miert koltok arra amire koltok semmi kozod.
az en tevekenysegem szurja a szemed???? mirol beszelsz? talan kaosz van? nem... warezrol beszelgetnek? igen.. de senki nem szolt be hogy jajj faszom mar hagyjatok abba.. igen.. ha latnek ket-harom embert akinek elege van belole akkor lepnek ellene.. ja az uzidet torolnem mert vitat nyithat... magyarul: elkuldenem a felmenoidet a #@$@#% ha nem a hazigazda lennek.
nekem te ne gyere azzal hogy ki milyen magyar... fingod nincs hogy mennyit keresek es hogy mennyi adossagom van.. meg mernem kockaztatni hogy a te kis magyar fizeteseddel kitorolhetnem a seggem...........
ja es tegyuk hozza hogy warezolok ide meg oda.. en azert az elmul 3 evben kifizettem 120 ezer ft-t jatekokra es filmekre...... (warez szinten..........)
BAD Boys
SOund üzenete:
"Amúgy felraktam a FAQ-t ismét. Bár nem hiszem hogy hosszú életû lesz :\ (ATW nem szereti ezt a regisztrációmat) Csak 89. oldalig van feldolgozva, most meg már 230+ -nál járunk, és nem áll szándékomba végig olvasni a fentmaradó 140 oldalt új kérdésekre és válaszokra vadászva. Az fórumot sem nagyon olvasom, szóval arra szeretnélek megkérni benneteket, ha vannak újjabb kérdések, amiket rendszeresen szoktak kérdezgetni, kérdést+választ elkülditek PÜ-be és frissíteni fogom FAQ-t."
FAQ LINK!!!!
szerintem ezt belehetne szúrni felülre és aztán megy ameddig megy!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
és én a helyedbe vennék egy COD 4-et biztos, na meg az assansis creed-et!
De ha rám hallgatsz elsõnek mindenkép COD 4-et vedd meg. Mind single mind multi részen csillagos ötös.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
bocsánat nem akartam vóna kihagyni
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Szükségem lenne sms-es site-ra ahol vannak friss game-ek,pm-be ha lehetne.
On és thx
★ 汤姆 李
PS3 ID: ghost_hun
Mivel bohó ifjú koromban magam is nyûttem a húrokat, ezért elég szkeptikusan álltam a dologhoz, egy játék, ami "imitálja" a gitározást? Ebbõl sok jó nem sülhet ki, gondoltam.
Aztán a sors úgy hozta, hogy nemrég vendégségbe voltam hivatalos a sógoromékhoz, aki megkért, hogy vigyem magammal a dobozt, mert kíváncsi rá. Hagytam magam rábeszélni, persze sokat nyomott a latban, hogy egy 42"-es plazma és egy viszonylag komoly hangrendszer pihen a házukban.
Már túl voltunk pár Forza és PGR körön, mikor kiszúrta a demok között a GH3-at.
"Na, gondoltam, hogy te ezt nem hagyhatod ki" - mondta, erre én "Á, szóra sem érdemes baromság, csak a helyet foglalja".
De ragaszkodott hozzá, hogy megnézzük és ahogy elkezdett vele játszani, szinte pillanatok alatt szertefoszlott bennem minden elõítélet. Egymás kezébõl vettük ki a kontrollert, egyre jobban belelendültünk, késõbb a két feleség is belekóstolt, olyanok voltunk, mint a gyerekek.
Csak azért hagytuk abba este 10 körül, mert már elkezdtünk szédülni a folyamatosan rohanó fretboard miatt.
Lényeg a lényeg: jó társaság, üvöltõ hangfalak, GH és kész egy hatalmas buli.
Ui: és emiatt végre rászántam magam, hogy újra felhúroztassam az évek óta a sarokban porosodó Washburn N1-esemet, amin utoljára az esküvõmön játszottam :)
miért jó itthon drágábban megvenni a játékokat, mikor külföldrõl töredékéért megkapod!?
amugy 13-14 ezer ujonnan, de rá 1-2 hétre használtan is lehet szerezni 10ért.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
J.Holden: Ha jól tudom a frissen kijött játékok 17-18 K-ba vannak a nagy áruházakban :) Ezért mondtam 2 játékot, persze ha megtalálom az új X360 játékokat kosárba dobálva 890 Ft.-ért akkor akár 40et is veszek :)
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
megyek is vissza jatszani :D
csak egy ket dolgot sajnalok:
1) nem lehet falhoz laphulni es ugy loni/kihajolni
2) neha ugy erzem hogy megcsinalnak helyettem mindent:D
viszont tetszik hogyha meglonek akkor szinte nem latsz semmit..
UBER!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PS3 ID: ghost_hun
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
amugy a COD4 sztem is jó, ráadásul itt a PC port is jol sikerült. ritka.
Forza.
netware blogját nézzétek meg , msn üzenetébe azt irja ,h a bH nak nem volt backup ja , a többinek elvileg igen :S:S:S , na mind bH 4!EVER
A Forza 2 -ben be lehet-e valahogy azt állítani, hogy verseny közben is szóljanak a zenék?
XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409
bittorrentportal + asva.info
+ még van sok hír site, de ott egyforma írások vannak. (szerintem ctrl+c, ctrl+v)
ZoliJ pedig a torrent topikba írt, itt SG-n.
ha az adatbázist ki tudták még idöben menteni, akkor nincs nagy probléma...
off tényleg vége...
(viszont érdekelne, hogy te honnan olvasol infokat, az sg, és a webisztánon kivül...)
/OFF
Ez aranyos, csak kár, hogy igaz. Mivel a gépet nem kapják vissza ezért azt feltételezem, hogy másik géprõl fog menni. Érdekes lesz...
-ZoliJ:
"gép nem jön vissza"
"
Update: Friday November 9 2007 -- 08:25 +0100
Visszaterunk.. Tovabbi infokert latogassatok vissza rendszeresen
"
(persze kérdés, hogy mikor)
De ha jol tom nincs is minuszos DL. Vagy irto ritka.
Üdv,lacy86
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
rámész a Technikai Segítség-re. nagy piros betûk !
Szerintetek a plusszos vagy a minuszos DVD jó az xbox360 játékok kiírására? tom a technikai segítségbe az van írva hogy DVDR+ de én kíváncsi lennék a véleményetekre!!
További szép napot!!
Üdv,lacy86
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
Csak az enyém még mindig spaaaanyol,nem tudok eligazodni benne....
Szedem warezrol a magyart,de a flashget szarakodik....letölt kb.20 rar file-t,utána meg megáll,és kiírja hogy minden oké....Hát qrwára oké :(
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Ettõl függetlenül ez a CoD4 nagyon el van találva.A mesterlövészes részbõl egy full játékot is el tudnék viselni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.