XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mailcím: [email protected]
(Privátban beszéljük meg. Én az nCore-n vagyok rajta és az Xbox-sky -on, bár ez utóbbinál nem tudom, hogy hogyan lehet meghívót küldeni)
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Exclusive trailer
Hú ,de várjuk már :D
(pedig most eléggé leköt a cod4 , szómiszó KIBASZOTTT NAGY JÁTÉK ,nagyon megcsinálták ,nem akarok vészjósló lenni ,de majd sztem erre lehet becserélem az AC-t :P , persze csakha kiszettem belöle az 1000GS-t ...majd meglátjuk)
Megnézem ma a Media-ban,hátha van ilyen elosztó....Bár én kétlem,multkor azt sem értették meg,hogy nekem XBOX-hoz kell VGA kábel...Hát komolyan mondom.......nem hortobágyi palacsintát kértem<#violent>#violent>
Me nállam hiába írja hogy van 20leecher nem akarja feltölteni a torrenteket.
És multkor is ez miatt estem ki az oldalról me egyáltalán nem akar fel tölteni.
Ezek után ki az aki lecserélné a Box-ot PS3-ra?Sz.tem senki.
1-et viszont nem bánnék:a köv. X széria kapjon sokkalta szebb design-t,teljesen eltérõt mint a jelenlegi!
★ 汤姆 李
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
COD4 meglepett, milyen csunyácska a netes beharangozo képek után, viszont a fix 60FPS nagyon megdobja az egészet, imádom :) kár, h a leirtak alapján rövidke lesz ... (mondjuk, azért a timeshift jobban bejön, nem ennyire eszetlen lövölde)
Forza.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
★ 汤姆 李
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
★ 汤姆 李
http://topgearhungary.blogspot.com/
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Lesz mivel bespájzolni decemberre.... vagy akkor is megjelenik valami?
Tommy lee. Köszi a választ. Viszont akkor kár elitet venni, mert a nygobb winyó nem éri meg ha nincs live, és úgyis warezolok.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nem ez kell nekünk Tomy Lee?<#hawaii>#hawaii><#integet2>#integet2><#awink>#awink>
Pedig már kezdtem reménykedni....
Köszi a gyors választ <#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Elõre is köszi a választ.
ui:Visszaraktam TFT monitorra(fúúúúú,baxott szép a kép),a tv-tõl már fájt a fejem.....
Függ a legálisan eladott konzolok mennyiségétõl, az adott ország lakosságának méretétõl, a pillanatnyi internet penetrációtól. De befolyásolja például a Live ID-k száma, vagyis a nagyon magas számú hazai MSN-felhasználó jó ütõkártya kezünkben az Xbox Live-ért folytatott harcban.
Ez a felsoroltak kis kalóztársadalmunkra nem igazán illik ;-)
★ 汤姆 李
Ugyanúgy marad az Online rész addig míg le nem buksz ;-)
★ 汤姆 李
Egyelõre ennyi. Válaszokat elõre is köszi.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Csak mondom rá kérdezek <#integet2>#integet2>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Azt szeretném kérdezni hogy ez a F.E.A.R.Files_USA_XBOX360-PROTOCOL
Ebbe benne van az eddigi összes FEAR? + még az a Perseus Mandate, ami egy uj kieg?
Sokat írtam (30-40) nem éppen Verbatim lemezekre (inkább olyanokra, amit divat szidni), eddig EGY lemezt rontott el. Nem zajos nem kattog és minden rendben.
A Boxom pedig nem volt még 3 ledes a live is megy.
Mind2 gép nagy teljesítményû és jól néz ki, mind2re lesznek/vannak jó játékok.
Álltólag az X-ek 30%-a állandóan beszarik (sokat olvasni fórumokon errõl, de gondolj bele, akinek jó, az nem fogja beírogatni, h neki mûködik), ez mondjuk nem túl pozitív, viszont évi tizenpárezer Forintért nagyon jó a netes rendszer, bár PS3 is megy neten. Másik nagy elõny, hogy ha nem akarsz netezni és nem érdekel a garancia, könnyen meg tudod rá szerezni a játékokat.
PS3-ban meg alapból van Blue-Ray, de X-hez is lehet venni lejátszót.