XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
TVelvet tõl azért kérdeztem mert mondom ha soha nem volt konzolja akkor hátha nem tudja ,h mi a stájsz 😛 amugy már nem wowozol ?😛
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amúgy szerintem premium pakkot vegyél 😊 bar te tod , szal a flash kb 5 e Ft házliag tényleg ne fogj hozzá! konzolium.hu , hivd fel öket , ott van vhol a honlapon a szamuk , egyeztess és mehetsz is érte , ugy felesselik meg neked ,h a matrica nem sérül ,gyk. igy a gari is megmarad (azért mond neki ,h igy csinálja biztos ami biztos , érted - én adtam neki 5k-t érte 😄) ...a drivenak(olvasó) van firmwareje azt flashelik meg.Hûtésmódositást rádbizom , én nem foglalkozok vele , sztem fölösleges plusz pénz (pl volt olyan akinek vizhutés mellett bekrepált 😄DD nesze neked) Egyébként milyen tv-n nyomnád ?
★ 汤姆 李
Negativumot nem tok igy hirtelen talán annyit hogy egyszerü.
Majd szereltetsz bele +hûtést is a helyszinen de én XCM mod-ot ajánlok(black vagy chrome case-el).
Firmware-el ne foglalkozz.Egyébként a bios file-t szeded ki a dvd olvasóbol(azaz szedik ki😊majd az újat kell visszaégetni.
★ 汤姆 李
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
De sajna nem kaptam teljes képet 1-2 dologról, ugyhogy rákérdeznék.
Most szeretnék vásárolni egy Xbox360 Arcade-t, de mivel a játékok horribilisan drágák, letöltök/kiírom, ezt le is lett írva a faq-ban így fogom csinálni, de azt nem tuttam meg, hogy az írt játékok-hoz kell-e valami CHIP-eltetés vagy mia a franc, és ha igen otthon ezt meglehet-e csinálni házilag. Bocsi hogy ilyen noobként állok hozzá a dologhoz, de ez lesz az elsõ konzolom és nem nagyon vagyok otthon benne. 😊
Másik kérdésem, ugye minden "típusú" xbox ugyanolyan hardwarerrel van szerelve? (DVD olvasóttól eltekintve). Olvasgattam a FAQ-t és ugy látom muszáj lesz beszerelnem valamilyen hûtés-t, de ezzel majd késõbb bajlódom. Másik kérdésem amit nem értettem még meg, itt a firmwarek magának a gépnek, vagy az olvasónak a "bios"-a?
★ 汤姆 李
Ha igen akkor csak annyit tennék hozzá,hogy ahoz kell ám Hun server,hogy tartani lehessen a ping limit-et!
Szal nemcsak ezért,másmiatt sem fog ez így összejönni sz.tem.
★ 汤姆 李
Olvastátok?
Még is cska jó lenne ha nem kellene fizetni az online játékért nem.......
"csak vicc np.-mám veled!"
★ 汤姆 李
Ma 1ébként csak 6 boltot hivtam fel...megy a kavarás rendesen , aztán véguils a disztirbutorral vettem fel a kapcsolatot , ha minden jol megy hétfõn lehet ,h lesz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nyugodtan lehet venni!
★ 汤姆 李
Samsung 19"-os 971P tft-m van (1280x1024),akkor azt mondod VGA ehhez jobb,mint a DVI ??<#fejvakaras>#fejvakaras>
1ébként sztem a képpel nem lesz gond,inkább a hang,ami aggaszt picit<#szomoru1>#szomoru1>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
(az eddigi válaszokat is köszönöm 😊 )
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
hang: mivel mindenféle átalakito kaphato, igy vehetsz 'RCA apárol anyára alakito RCA-t' és ahoz lehet kapni 'jack anya - rca apa' átalakitot
vagy keress egy eladot és õ majd odaadja mi kell (pl MM, keravill, mittomén... 😉 )
Forza.
szerintetek az arcade pack-hoz árult 256-os memokártya elég a játékok mentésére? Választ elöre is thx...
Amúgy nagyonszépen köszi, egy másik fórumon reggel óra vártam válaszra és semmi 😊
De ez minden platformon így van.
★ 汤姆 李
PSN: berghold
Egy ismerõsõm mondta, hogy szabad hétvége lesz a Live-on és, hogy ingyen lehet letölteni minden tartalmat a Marketplace-rõl. Ez igaz vagy sem?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina