XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
Már nem, kieget várom, majd akkor talan 😊
Kaplan
Ki WoWozott? Életemben nem játszottam azzal a játékkal 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

NEm szoktam mindenkitöl megkérdezni 😊
TVelvet tõl azért kérdeztem mert mondom ha soha nem volt konzolja akkor hátha nem tudja ,h mi a stájsz 😛 amugy már nem wowozol ?😛

TVelvet
A FAQ-ban, elég szépen levan írva, hogy hogykell flashelni az olvasót.
TVelvet
😄D
Lizardman
szerintem is klafa játék (igaz még játszani nem játszottam vele, csak videokat néztem 😊 )

Ewergo
Ja, meg kanyarban a Rock Band. Akit érdekel

Kaplan
Neked ez a "milyen tévén nyomod" mondat gyárilag be van programozva? Bocsi, nem csesztetni akarlak, cask olyan vicces, hogy mindig mindenkitõl megkérdezed, tudjuk neked valami hiper szuper Samu LCD tévéd van amiért feljöttél Pestre. Nagy grat is érte 😊 <#eljen>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

TVelvet
prémiumra nincs cash sajna 😊
TVelvet
100 centis plazmán tologatnám. Hûtéstõl fosok, hogy megsül:S
TVelvet
Nem ugy vagyok noob, hogy nemtudok ilyesmi megoldani, ha levan írva hogykell, hanem sose volt még konzolom és némi utmutatás jóljönne 😊
eehhh 😊 WoW ?😊
Amúgy szerintem premium pakkot vegyél 😊 bar te tod , szal a flash kb 5 e Ft házliag tényleg ne fogj hozzá! konzolium.hu , hivd fel öket , ott van vhol a honlapon a szamuk , egyeztess és mehetsz is érte , ugy felesselik meg neked ,h a matrica nem sérül ,gyk. igy a gari is megmarad (azért mond neki ,h igy csinálja biztos ami biztos , érted - én adtam neki 5k-t érte 😄) ...a drivenak(olvasó) van firmwareje azt flashelik meg.Hûtésmódositást rádbizom , én nem foglalkozok vele , sztem fölösleges plusz pénz (pl volt olyan akinek vizhutés mellett bekrepált 😄DD nesze neked) Egyébként milyen tv-n nyomnád ?

Jólvanna😊elírtam.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ewergo
Jou ez a Beowulf! Igy az elején a hajo irányitás és a katona nótán eldobtam magam. Tiszta Guitar Hero. 😊
Negativumot nem tok igy hirtelen talán annyit hogy egyszerü.

Hát ha noob vagy hozzá akkor biza a flash-eléshez se fogj hozzá!Vidd el inkább megcsinálják neked pár ezer ft.-ért.
Majd szereltetsz bele +hûtést is a helyszinen de én XCM mod-ot ajánlok(black vagy chrome case-el).
Firmware-el ne foglalkozz.Egyébként a bios file-t szeded ki a dvd olvasóbol(azaz szedik ki😊majd az újat kell visszaégetni.

RAZOR27
Tdu2!? <#guluszem1>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

TVelvet
Hali, mielött valaki rámtörne elolvastam az összes FAQ-t. 😊
De sajna nem kaptam teljes képet 1-2 dologról, ugyhogy rákérdeznék.

Most szeretnék vásárolni egy Xbox360 Arcade-t, de mivel a játékok horribilisan drágák, letöltök/kiírom, ezt le is lett írva a faq-ban így fogom csinálni, de azt nem tuttam meg, hogy az írt játékok-hoz kell-e valami CHIP-eltetés vagy mia a franc, és ha igen otthon ezt meglehet-e csinálni házilag. Bocsi hogy ilyen noobként állok hozzá a dologhoz, de ez lesz az elsõ konzolom és nem nagyon vagyok otthon benne. 😊
Másik kérdésem, ugye minden "típusú" xbox ugyanolyan hardwarerrel van szerelve? (DVD olvasóttól eltekintve). Olvasgattam a FAQ-t és ugy látom muszáj lesz beszerelnem valamilyen hûtés-t, de ezzel majd késõbb bajlódom. Másik kérdésem amit nem értettem még meg, itt a firmwarek magának a gépnek, vagy az olvasónak a "bios"-a?
De ne így legyen mert én is szeretek mindent ami Free<#crazya>

Röfikapitány
Kár pedig ígéretesnek hangzott a dolog!

Kai-ra gondolsz?
Ha igen akkor csak annyit tennék hozzá,hogy ahoz kell ám Hun server,hogy tartani lehessen a ping limit-et!
Szal nemcsak ezért,másmiatt sem fog ez így összejönni sz.tem.

Röfikapitány
http://www.gamekapocs.hu/hir/9221/Megoldas+bannolt+Xbox+360+gepekre!

Olvastátok?
Még is cska jó lenne ha nem kellene fizetni az online játékért nem.......

Huhú,rettegjetek PS3-as fórumozók😄D
"csak vicc np.-mám veled!"

Jaja , épp most néztem a GT-s összehasonlito videót , hát van különbség rendesen 😛 meg a ps3-asra rengetegen panaszkodnak ,h fagy , akad vsync el sokat meg ilyenek.

Ma 1ébként csak 6 boltot hivtam fel...megy a kavarás rendesen , aztán véguils a disztirbutorral vettem fel a kapcsolatot , ha minden jol megy hétfõn lehet ,h lesz.

Kandurex
rosszabb csak egy: több példány hibásodik meg a PS3 -nál, minden másban messze lehagyja a vetélytársát, ennyi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Checkerboy
Egy elég szimpla, mégis összetett kérdésem lenne: Miért jobb/rosszabb az X360 a Ps3nál? Érvek, tudjátok...Mitõl más? Stb...

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Kandurex
hm...visszatérve az Assasin Creed -re, legalább annyival több az XBOX verzió, hogy szebb a PS3 homályos képéhez képest....(mondjuk ez elég durva gáz a Sony -ra nézve)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lizardman
okok, thx a választ, akkor megéri 😊

Csak pár game van ami sokat foglal a mentéseivel.Ilyen pl: tdu2,forza2(ez a 2 már alapból 200mb),focis gammák 3-4 mb mentésekként,fps játékok KB-ban számolandóak,az új game-ek pedig egytõl-egyig nincsenek több mint 1 MB.
Nyugodtan lehet venni!

Lizardman
az a játék nem érdekel... Nincs egy olyan oldal, ahol le vannak irva, hogy mennyi mentéshely kell egy játéknak?

BONO
200 mb-nyi méretû a mentése???<#confused>Tudtok még vmi hasonló gammát aminek hasonlóan nagyok a mentéseik?

hitman blood money-nak 200mb kell 😄 de asszem mindenképp vinyó kell hozzá , ezt mostanság láttam neten , meg mondták többen is . Én szvsz nem vennék memoriakarit .

Johnny23
oksa köszi

Samsung 19"-os 971P tft-m van (1280x1024),akkor azt mondod VGA ehhez jobb,mint a DVI ??<#fejvakaras>

1ébként sztem a képpel nem lesz gond,inkább a hang,ami aggaszt picit<#szomoru1>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Lizardman
picit pontosabban ?😊 van olyan játék, ami több 100Mb-ot elfoglal?

(az eddigi válaszokat is köszönöm 😊 )

arty
egy-két helyigényesebb játékot kivéve igen! van ami csak pár kilobájtot ment ...

Forza.

Checkerboy
Mármint a játékon belüli mentésekre? Bõven. Sztem...

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

arty
nem véletlen kérdeztem, h milyen tft-d van ... 5:4 képarányu (1280x1024) monitor esetén lehet a VGA-val kapnál jobb képet, de persze ezt látatlanban nehéz megmondani... ha DVI-on akarod bekötni, akkor kell egy hdmi-DVI kábel (www.sini.hu) és kész. apa hdmi, apa dvi.

hang: mivel mindenféle átalakito kaphato, igy vehetsz 'RCA apárol anyára alakito RCA-t' és ahoz lehet kapni 'jack anya - rca apa' átalakitot

vagy keress egy eladot és õ majd odaadja mi kell (pl MM, keravill, mittomén... 😉 )

Forza.

Lizardman
Hy all!

szerintetek az arcade pack-hoz árult 256-os memokártya elég a játékok mentésére? Választ elöre is thx...

Végülis ez jó, mert akkor olyan mint az EVE Online, mindenki látja hogy kezdõ vagy meg hogy fejlõdsz stb. 😊 Nagyonszépen köszi, húzok játszani 😊
Tehát ha én mindenképp kiakarom iktatni a többi játékost akkor le kell húznom a gépet a netrõl? Vagy úgy nem is indul el már a játék online profillal? Vagy esetleg van egy olyan hogy szerverválasztás, vagy valami szûrés, mert egy egymillás futamot nem akarok elkúrni azért mert pistike vérszemet kapott és majd jól kicseszik velem és nekemjön szembõl...

Amúgy nagyonszépen köszi, egy másik fórumon reggel óra vártam válaszra és semmi 😊
RAZOR27
szerk: offline profillal.....

RAZOR27
Az online TDU profillal nem mehetsz online ,azt külön kell elkezdeni.
De ez minden platformon így van.

Sziasztok! Lenne egy nagy problémám! 2 napja vettem x360at és a TDU-t csináltam egy profilt és elkezdtem játszani, ma éjjel feltoltam livera és a gép csinált nekem egy másolatot, csak az egyik live, a másik meg offline profil. Az a baj hogy az offlineon vannak a mentések és ha a liveos profillal jelentkezek be akkor csont elõrõl kezdi a játékot. Nem lehet megoldani azt hogy egy profil legyen és a játékban lehessen disconnectelni?
deep
És játszhat LIVE-on...
Kaplan
Szerintem arra gondolt, hogy mindenki goldot kap a hétvégére és demokat,videókat le tud szedni.

Ilyen nincs.A MS pontos dolgokat nem fogják ingyen kínálni.

Ja persze mindet ingyen xD

PSN: berghold

Örm
Hello!
Egy ismerõsõm mondta, hogy szabad hétvége lesz a Live-on és, hogy ingyen lehet letölteni minden tartalmat a Marketplace-rõl. Ez igaz vagy sem?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

mucsácsó
Én ugyan nem vagyok valami hûdenagy szónok típus, és a vitákat is igen nagyívben elkerülöm...De mi a büdös francnak kell ilyen szarokon ITT vitázni? Ragnar baszod, azért te is visszavehetnél magadból már...ráadásul te sem vagy különb, mert te is aztán szarráoffoltad már ezt a szerencsétlen a topicot..aki olvassa minden nap, az ezt jól tudja. Alig olvastam normális hozzászólást tõled, nem beszélve arról, hogy nem tudom hányszor spoilereztél már..de pár leugatás után úgyláttam megtanultad a spoiler tagek használatát. Szóval jó lenne, ha változtatnál már egy kicsit a stílusodon, és nyugi, vagyis legalább ne itt veszekedjetek...Peace<#eljen>
Johnny23
VIDEO:
DVI van rajta, namost ugyebár ELITE-en HDMI van,akkor gondolom egy DVI-HDMI kábel kéne?

AUDIO:
...ezt hogy is? ugye a hangfalcsati minijack (fiú), namost ezt ,hogy csatlakoztatom a box-hoz?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-