XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként azt mondták, hogy jövöhéten hétfõn, vagy kedden lesz megint, neked mi infód róla?
Lalikum
vagy vinyó v. memókari
(amit az Arcade Packhoz adnak 256megást, az elég a játékmentésekre)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Kábel kb 5e, a vinyo viszont igy jobb lenne, csak még most sem tudom hogy szükségem van-e nekem rá... Elvileg jáccani lehet lemezröl? Nemkell hozzá hely... ?! ... ?! :)
Ragnar: A CoD 4, meg tényleg így néz ki mint, ahogy Kaplan betette a képet, mivel köztudottan az x360 nem támogatja az élsímítást ENNYI...
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
OMFGGGGG<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Köszi a választ!
ha rpg-t akarsz jatszani neten akkor szerezz be bill-t ha nem akkor felesleges.....
a netezes azt jelenti hogy demokat toltesz le meg ezt meg azt.. arra nem szamits hogy forumozol vagy googleozol... semmi ilyesmire nem hasznalhato az xbox...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
1. én pluszos dl lemezre írtam ki a játékokat
2. clone cd (5.3.1.0. verzióval)-vel nekem tökéletesen kiírta
3. 2-2.4 szeres sebesség szerintem bõven elég
én a Verbatim márkát ajánlom mert szerintem az a legjobb, de mindenki más fajta dvdére írja ki a dolgait
1. pluszos dl-lemez, Verbatim-Ricoh márka
2. Clone CD
3. 2,4-szeres írás, valami bitsetting beállítás
Még az lenne a kérdésem, hogy hányas clonecd-tõl lehet dl-lemezeket jól kiírni? És hogy az van a leírásban, hogy jó íróval kell írni. Pioneer109-es jónak számít?
1. Melyik dl-es lemezre jó kiírni a 360-as játékokat (+/-, márka)?
2. Melyik íróprogrammal és melyik verzióval a legbiztonságosabb kiírni?
3. Valami különlegességet be kell állítani dl-es lemez írásakor?
Még sosem írtam ki dl-es lemezt, ezért vagyok ennyire tájékozatlan a témában. Elnézést, ha valakinek idegesítõ a kérdésem, de ha egyszer jól érthetõen elmagyarázzátok ezeket, sosem lesz gondom ebben a témában.
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Az 1000/1000 ráadásul kell majd a "Mile High Club", hát ott azt kívántam a fejlesztõknek, hogy az asszony csak akkor engedje magához õket, ha egy évig azzal játszanak.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amire nagyon kell figyelni, hogy chekpoint-ot az ellenséges helikoptereknél ad, és mikor leszállnak a mieink, nem szabad odarohanni, mert könnyen lelõnek, viszont nagyon lassan sem szabad, mert veteránon azt hiszem két perc után elmennek, és akkor küldetés bukta.
★ 汤姆 李

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fejlesztõ: EA™
Platform/Megjelenik:
Nintendo DS - 2007. 11. 23.
Nintendo Wii - 2007. 11. 23.
PC - 2007. 11. 23.
PlayStation®2 - 2007. 11. 23.
PlayStation®3 - 2007. 11. 23.
PSP - 2008. 02. 23.
Xbox 360™ - 2007. 11. 23."
TVelvet:hát ja felhivtam ,mondom vennék boxot , de csak ha ugy frankon megflashelik aztán mentem is érte , persze azt mondtam neki ,h ha odamegyek ne ugy vágja elém ,h mar megvan fleselve.
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Egyébként az xbox 360 tudja a DirectX 10-et? gondolom nem
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Mostmár mehet az Assassins Creed egész éjjel <#nyes>#nyes>
PS3 ID: ghost_hun