XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a hang az egyszerûbb, hiszen az két RCA kimenetet nem nehéz minijackre alakitani, csak bemész egy ezeket forgalmazo boltba...
Forza.
<#violent>#violent>
Ezzel az üzenettel befelyezem ezt a témát, de akkor te se itt anyázzál tejfölnek. Btw te mondtad, hogy nem tudsz privát üzenetet írni, az egyoldalú beszélgetésnek meg nem sok értelme van. A nyakamat teszem rá, hogy az a te nicked és ezt te is tudod. Ha meg így az arcomba hazudsz akkor nem sok értelme van annak, hogy mi ezentúl beszélgessünk...
/befelyeztem az offolást
Crash88
Soldier videója pedig elég meggyõzõ volt!
Kane és ... tényleg harmat gyengének tûnik sztem is!
na majd meglátom egyenlõre még a Mass_Effect meg a Assassins.Creed. sem jött le!
Nos,ha van egy ELITE-em,akkor azt hogy kötöm rá a tft-mre (DVI-os)? + hang is kéne ám,ahhoz meg olyan falaim vannak aminek egy "minijack"-es dugaja van (ez megy jelenleg a hangkártyába)....szal erre a kép+hang "problémára" sztnék vmi nem tul drága és 1xszerû megoldást
PLZ HELP !!!!<#fejvakaras>#fejvakaras>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Soldier of Fortune: Payback
BlackSite: Area 51
Beowulf: The Game
Érdemes ezek küzül beszerezni valamelyiket is?Mik a tapasztalatok?
köcc
VF5: probald a fuzetben megnezni 😉
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Én pl nem mennék oda az egyetem dékánjához azzal, hogy a Sanyika ellopta a tollam, szóljon már neki, hogy ugyan adja vissza.
De lehet, kicsit félreértettél. Az a bajom, hogy nem felbérelnek vagy valami, aminek lenne értelme, hanem mindegyik jön és szívességet kér. Minden RPG-nek nevezett játékban ezt sütik el, nem? Ti nem unjátok? Vagy csak én öregszem?
Leírom a mostani questet:
Egy kutatóbázisban vagyok. Egy lift visz le az alsó szintre, oda kell majd lejutnom, de az ki van kapcsolva. A központi számítógép is ki van kapcsolva.
Megoldás: menj el a gép kapcsolótermébe, ölj meg egy szobányi ellenséget és nyomj meg egy gombot. Visszafele a nyakadba ugrik egy dög, lõdd le azt is. Oké. Liftet is meg kell csinálni. Menj el a lift kapcsolótermébe, ölj meg egy szobányi ellenséget és nyomd meg a gombot. Visszafele megint a nyakadba ugrik egy dög. Mission accomplished, bejutottál.
Lent most azt a fõboszit kéne lecsapnom, itt szopok legalább fél órája és nem megy. Hullámokban küldi az ellenségeket. Akkor jön a következõ, ha az elõzõ meghalt. A második hullám egyik ellenfele elbújik.
Ha odamegyek és lelövöm, a következõ hullám egy része ott spawnol és szitává lõnek. Ha messzirõl próbálom kilõni, a boszi öl meg.
Rettentõen ügyességi rész, a csapattársak semmit nem érnek, állnak és néznek, pedig mind2nek ott a kezében a gépágyú, skilljeik maxon. Mind1.
A valaszokat elore is koszonom.
Szerintem egy lenyeges dolgot nem veszel eszre... Ettol abszolut nem lesz a dolog eletszerutlen. A te dolgod, hogy hogyan jatszod a jatekot. Ha ugy gondolod, hogy mint galaxis-szerte ismert akarki, te nem szeretnel a marhasagaival foglalkozni, akkor meg lennek lepodve, ha nem tudnad neki mondani, hogy hagyjal mar a hulyesegeiddel es egyszeruen kihagyod a quest-jet. Te dontod el, hogy mit csinalsz es mit nem, te alakitod a karaketered. A lenyeg, hogy meg legyen a lehetoseg, hogy millio missziobol azt intezzed el, amelyik passzol ahhoz, ahogyan szeretned fejleszteni a karaktert.
Kulonben meg miert ne uthetnek itt egymast virtualisan? Kifejezetten feludito, hogy vegre nem az idiota mireirjamki hozzaszolasokat lehet olvasni, hanem egy-paran megprobaljak atlepni az arnyekukat es meg jatekokrol is szo esik. Egy ilyen flame-el fuszerezve egyenesen ujjaszuletoben van a topik.
Kedves tejföl vs.Ragnar360!
Miért nem beszélitek meg privátban,msn-en,vagy akár élõszóban...
Játékokon vitázni????Ez nagyon szánalmas....Nem akarom védeni Ragnart,miért is tenném?De én úgy látom hogy õ már magasan leszarja ezt a vitát,tejföl esik neki minden egyes hsz-e után...Mellesleg Ragnar-nak van elég sok hsz-a Xbox 360-hoz,és tejföl?
Na mindegy,én ilyen marhaságon nem vitáznék...Tagja voltam egy szurkoló csoportnak(Sturm Und Drang----->DVTK gyk.)...Az igen,az jó volt mikor összefutottunk nyíregyházi,kispesti,ferencvárosi,újpesti ultrákkal,rendõrökkel,stb....
Ott aztán ment a simogatás <#eljen>#eljen><#nyes>#nyes><#smile>#smile>
Mostanra visszamutálódtam sima mezei DVTK szurkolóvá,család+gyerek mellett a Hool-kodás már elég veszélyes lenne.
De hogy játékok miatt baszogatni egymást...Ehhhhhh,nekem ez magas.
Megyek játszok egy kicsit,kibaszottul örülök hogy megvettem az Xboxomat,és nem kell többé gépigény után kutatnom <#buck>#buck> hogy elindul-e egyáltalán a game!!!
Sziasztok,további szép napot <#vigyor2>#vigyor2>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
És minden senkiházi képes megszólítani olyan kaliberû gondokkal, hogy te, az üzlettársam ellopta az adatdiskem, szerezd már vissza, de fizetni azt nem fogok neked, mert egy vasam sincs, tedd már meg szívességbõl, majd én is kitalálok valamit.
Ezt állítottam szembe a Witcherrel, ami ugyanúgy szerepjátéknak hirdeti magát. A fõhõsnek (aki szintén nagy figura, de a hírneve a közelébe sem ér a fentebb vázolt karakternek) érthetõ céljai és indíttatásai vannak, ha ezekbe beleillik valahogy az NPC kérése, akkor elgondolkozik, hogy teljesíti-e. Kicsit valószerûbb.
Meg mintha több lenne a lehetõség, kocsmai verekedés, kóckapóker, figurák leitatása és a részeg emberekbõl az info kiszedése, nõzés stb.
Él az egész világ, nagyon hangulatos.
Szerintem a Mass Effectrõl ez nem mondható el.
Oké, hogy sorozatokhoz hasonlítod a dolgot, de azoknak is van forgatókönyvük, amit meg lehet írni sablonosnak, vagy kiemelkedõnek.
Te is leírtad, hogy a legtöbb szerepjáték ilyen. Akkor ez nem egy újabb kommersz szerepjáték, aminek valójában semmi köze nincs az igazi RPGhez? Szoktam játszani elõben, bár nem vagyok nagy szerepjátékos, de az RPG jelentése nem az, hogy a karakter értékeit jól leírjuk számokkal és azt kell figyelni, hogy ezek az értékek minnél magasabbak legyenek. Richard Garriott ezt adatbázis-kezelésnek nevezte. A világ, az izgalmas és hihetõ küldetések és helyzetek, a jó történet lennének a fontosak.
A Witcher szerintem jobbnak bizonyult ilyen téren.
Az ME lövöldözõs részei pedig elmennének egy sima TPSnek.
Flame war!!!! Vicces így reggel 😊
repülni fog , mint vadgalamb a levegõben 😊 , na téma lezárva pont ,jó8
Mert én kurvára kezdem... feltalálták már az emailt meg a privit, intézzétek ott.
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
kompotra mehetsz ,megsúgom nem ott lakok ha az telepulés lenne ,de te gondolom nem hulyeségbol nyomtal rá (csaladapakent) a billentyuzetre mint mondjuk én hahaha
bléz ,(hidd el nem 1 év amit te mondtal és nem lesz az se amit 35 évesen mondtal , n00b) te nem tudod felfogni ,h mit akarok mondani , én nem összevissza beszélek a mute-rol , csak te nem vagy tisztába ,h mit jelent! ,Full reménytelen eset vagy , nem is érdemes magyarázkodni ...viszont én nekem nem fáj az igazság de neked igen , mindent leirtam , az igaz is volt , csak nehéz beismerni azoknak az illetöknek v nem is akarják , mert ha egy szimpizne is velem (van is és meg is kapta a magjét , nevet nem mondok de rajöhettek) , mindenki csak azt mondja ,h én nézzek magamba , holott az a társaság aki ezt müvelte nyugodtan élvezi tovabb és nem gondolkodik el ,h õ hogy segitett azon ,h ideág fajult el ez az egész.
"Cicó , te vagy a szánalmas tudod , mert csak ennyit tudsz mondani , NEKED FÁJ AZ IGAZSÁG ÖREGEM , nem én néztem az embert hülyének hanem te , de hiába irom , nem tudzs mit válaszolni ugysem , már párszor megtehetted volna a ???????!!!!???? üzeneted helyett(miutan kidobtal és HULYÉNEK AKARTAL NÉZNI ,DE MONDTAM EMBEREK , HAMARABB KELL FELKELNI , volt ez a mottóm is nem hiaba 😉 , tudod jol , remelem majd eszedbe jut majd vmikor ,ha a sors ugy hozza , de nem csak terád vonatkozik , tök mind1
B Antal : ugye ezt most nem mondod komolyan , ne nevettest ki magad ,"""" igen én vagyok ragnar és mindenkit kurvaanyaztam , buziztam stb.""" ugye ezt te se gondolod komolyan ember!!! NEVETSÉGES !!! lehet ,h nem vetem meg a köcsöghöz hasonlo szavakat , de A VADALLAT , MatiszG stilusa , meg még van egy pár aki elöszeretettel mondogatta , meglehet nézni öket élöben ,h néznek ki ... ja ö megteheti mert 1 éve ismerik... ÉS ???? Felejtsétek mar el ,h én mindenkit anyáztam meg ilyenek , mert ez nem igaz , ki kérhetném magamnak .
ITT MINDEN OTT KEZDÖDÖTT , h drumbox terjesztett mindent rolam , ö veszett össze ok nelkul velem , mert ego! "én vagyok a magyar gowosok atyja" , akkor KOMEINI , akinek a stilusa olyan kivetnivalot hagy magautan ,h kö kövön nem marad , szvsz vele is azért kaptam össze még az elején mert kialltam CICOKA mellett ...minrk is szoltam bele ...Legfõképp ennek a 2 embernek köszönhetö minden"
Ragnar by gears of war. blogol.hu
Ismet csak no comment.
BAD Boys
★ 汤姆 李
BAD Boys
BAD Boys
Ma délutan jelentkeztem be livera , 1 üzenet fogadott általad amit idéznék most :"ne uzengessel nekem a forumon kis baratom hivj csetre es ott mondd a pofamba hogy retardalt vagyok te kis xy pocs"
Én nem uzengetek a forumon csak reagáltam amiket ugatsz , pofazol rolam , ezt liveon is megmondom neked élöszöban , csak max nem ilyen szépen és visszafogottabban , ha neked az kell ,vágysz rá ?...másrészt meg leszarlak , amikor felléptem livera nem voltal fennt , az elöbb idézett szánalmas uzenetedet elolvastam arra küldtem 3 választ , ami ezeket tartalmazta amit leirtam épp az imént , röviden és tömören ...és igen megemlitettem ,h vedd te a fáradtságot és te vegyél le , de mivel nem tetted igy nekem kellett fáradoznom .Megmondtam leszarlak , te kötöttél belém , de ez se érdekel , azt terjesztessz rolam amit akarsz aki elhiszi el aki meg nem az nem ..."drumbox" - de mostmár huzz el a picsaba innen (GTFO), mert TE NEM VAGY KÉPES XBOX360 kapcsolatban ide irni!!!!!! , akkor ne gyere ide .Remélem ebben még páran egyetértenek velem , köztük CSOCSO is .
Többiektöl elnézést kérek , lehet nem igy kellett volna tálalni , de mar unom , lehet másképp nem fogja az agya.
nuff said.
BAD Boys
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
A Kengo Zero-rol tud valaki valamit? Én bunyosnak látom?!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!