XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
milyen TFT-d van? milyen bemenetekkel?
a hang az egyszerûbb, hiszen az két RCA kimenetet nem nehéz minijackre alakitani, csak bemész egy ezeket forgalmazo boltba...

Forza.

micsoda harc megy itt!
<#violent>

/off
Ezzel az üzenettel befelyezem ezt a témát, de akkor te se itt anyázzál tejfölnek. Btw te mondtad, hogy nem tudsz privát üzenetet írni, az egyoldalú beszélgetésnek meg nem sok értelme van. A nyakamat teszem rá, hogy az a te nicked és ezt te is tudod. Ha meg így az arcomba hazudsz akkor nem sok értelme van annak, hogy mi ezentúl beszélgessünk...
/befelyeztem az offolást

Én ilyen nicknevet nem használtam SG-n az is biztos ,de te ugylatom ,h okos vagy és jobban tudod nálam is.Egyébként megha személyes problémád van vkivel arra ott a privatüzenet , feltételezem ,h ezt nem tudtad 😉.

Dehogynem, volt neked pár szép megnyilvánulásod amiért kaptad a tiltást. Aztán biztos levették. De akár vissza is szerezheted a dupla regisztrációért.

Crash88

Nem bannolták a nickemet , lol . Igen , minden hozzászólása sértõ és OFF , lassan neked is az lesz , mert szinte! mást nem irsz ide .

Azt olvastam, hogy van K&L demo a Marketplace-en, igaz ez? Nézte valaki?

Röfikapitány
Köszi a vélemyényt!
Soldier videója pedig elég meggyõzõ volt!
Kane és ... tényleg harmat gyengének tûnik sztem is!
na majd meglátom egyenlõre még a Mass_Effect meg a Assassins.Creed. sem jött le!

Johnny23
Sziasztok!

Nos,ha van egy ELITE-em,akkor azt hogy kötöm rá a tft-mre (DVI-os)? + hang is kéne ám,ahhoz meg olyan falaim vannak aminek egy "minijack"-es dugaja van (ez megy jelenleg a hangkártyába)....szal erre a kép+hang "problémára" sztnék vmi nem tul drága és 1xszerû megoldást

PLZ HELP !!!!<#fejvakaras>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Röfikapitány én ezek közül a Blacksiteot szereztem be mert a másik három nagyon gyengének tûnt, a Kane és a Beo már a videók alapján a SOF állítólag meg játékmenetben nagyon gyenge a Blacksite viszont nekem eddig tetszik. A grafika jó , a játékmenet is tetszik , nem nagy szám de ha ideges az ember leül egy kicsit szétírt pármillió ici-pici ET-t és máris jobb lesz a hangulata😊
Oke koszi, akkor meg adok egy probat neki de haverok ellen mar nagyon megy mind1 megszokom majd mondjuk bosszant hogy eleg keves a letszam gondolom sokan abbahagytak meg mintha kesnenek a mozdulatok embervaltas stb. Vf 5 ja fuzet 😊 egyebkent valami mas otlet vagy senki nem probalta?
Röfikapitány
Kane & Lynch: Dead Men
Soldier of Fortune: Payback
BlackSite: Area 51
Beowulf: The Game

Érdemes ezek küzül beszerezni valamelyiket is?Mik a tapasztalatok?
köcc

Shan
Nincs a topicnak házigazdája???? Én egybõl törölném a nem ide tartozó hsz-eket...
Ebben megegyezhetünk.

NBA Street azert nem mutatja ranked meccseknel, hogy az ugyesseg dontson. Az tud zsakolni, aki megtanulja, hogy kell, mennyi ideig kell nyomni etc... ha a hulye is tudna, akkor mi alapjan dolne el, hogy ki a jobb?

VF5: probald a fuzetben megnezni 😉

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Meg lennel lepodve, ha Gyozike elmondana egyszer, hanyan b@sztatjak mindenfele pitianer hulyesegekkel... 😊 Egy celeb elete marcsak ilyen. Az meg hogy az rpg-k mar csak ilyenek, nem vitatom, nem orexel, egyszeruen nincs uj a nap alatt, mar regota.

Ebben nem egyezik a véleményünk.
Én pl nem mennék oda az egyetem dékánjához azzal, hogy a Sanyika ellopta a tollam, szóljon már neki, hogy ugyan adja vissza.
De lehet, kicsit félreértettél. Az a bajom, hogy nem felbérelnek vagy valami, aminek lenne értelme, hanem mindegyik jön és szívességet kér. Minden RPG-nek nevezett játékban ezt sütik el, nem? Ti nem unjátok? Vagy csak én öregszem?

Leírom a mostani questet:
Egy kutatóbázisban vagyok. Egy lift visz le az alsó szintre, oda kell majd lejutnom, de az ki van kapcsolva. A központi számítógép is ki van kapcsolva.
Megoldás: menj el a gép kapcsolótermébe, ölj meg egy szobányi ellenséget és nyomj meg egy gombot. Visszafele a nyakadba ugrik egy dög, lõdd le azt is. Oké. Liftet is meg kell csinálni. Menj el a lift kapcsolótermébe, ölj meg egy szobányi ellenséget és nyomd meg a gombot. Visszafele megint a nyakadba ugrik egy dög. Mission accomplished, bejutottál.
Lent most azt a fõboszit kéne lecsapnom, itt szopok legalább fél órája és nem megy. Hullámokban küldi az ellenségeket. Akkor jön a következõ, ha az elõzõ meghalt. A második hullám egyik ellenfele elbújik.
Ha odamegyek és lelövöm, a következõ hullám egy része ott spawnol és szitává lõnek. Ha messzirõl próbálom kilõni, a boszi öl meg.
Rettentõen ügyességi rész, a csapattársak semmit nem érnek, állnak és néznek, pedig mind2nek ott a kezében a gépágyú, skilljeik maxon. Mind1.

Hello, ket kerdesem lenne. Egyik vegre megszereztem az Nba Street-et hogy nyomhassan livon letezik, hogy nagyon elvan kurva a dolog?? Soloban vagy haver ellen mutatja, hogy meddig kell nyomni a gombot hogy trukkosen zsakoljon kozepen, livon azonban nem. Tuti semmit nem lehet beallitani mert vegig neztem mindent, bizom benne valaki probalta kozuletek es tud segiteni mert ez igy sajnos nagyon haramt gyenge😞( . Masodik kerdes Vf 5 egesz rakattantam annak ellenere hogy gondolom a 8-13 eves korosztaly siman excellentre ver a live-on egyetlen egy kerdesem lenne hogy a csaba kell gyorsan felallni ha padlon vagyok. Ha en utok oda valakit hiaba ugrok egybol ra az ellen maris talpon van vagy kimegy oldalra, bezzeg ha en kerulok padlora csinalhatok barmit nem allok fel es neha meg 2szer is ramtudnak ugrani, ez kifejezetten bosszant ha valaki megmondana nagyon halas lennek. Idokozben meg egy kerdes eszembe jutott Assasin C. jopofa direkt 1 2 naponta nyomom hogy ne legyen unalmas, kerdesem az 1 dolog hogy egy varosban felmaszok mindenhova megmentek minden parasztot, a tornyokbol alltalaban 2-3 feladat szokott megjelenni a terkepen amit ha elvegzek a dns lancon latom hogy ok valamint egybol megmutatja a boss helyet is. Amit sajnos megolhetek anelkul hogy a többi kutakodos feladatot a dns lancon megoldanam rgo 100% ra kiporgetnem adott varos. Kerdesem a tobbi feladathoz mit kell csinalni nincsenek a terkepen hogyan lehet megoldani oket?

A valaszokat elore is koszonom.
> És minden senkiházi képes megszólítani olyan kaliberû gondokkal, hogy te, az üzlettársam ellopta az adatdiskem, szerezd már vissza, de fizetni azt nem fogok neked, mert egy vasam sincs, tedd már meg szívességbõl, majd én is kitalálok valamit.

Szerintem egy lenyeges dolgot nem veszel eszre... Ettol abszolut nem lesz a dolog eletszerutlen. A te dolgod, hogy hogyan jatszod a jatekot. Ha ugy gondolod, hogy mint galaxis-szerte ismert akarki, te nem szeretnel a marhasagaival foglalkozni, akkor meg lennek lepodve, ha nem tudnad neki mondani, hogy hagyjal mar a hulyesegeiddel es egyszeruen kihagyod a quest-jet. Te dontod el, hogy mit csinalsz es mit nem, te alakitod a karaketered. A lenyeg, hogy meg legyen a lehetoseg, hogy millio missziobol azt intezzed el, amelyik passzol ahhoz, ahogyan szeretned fejleszteni a karaktert.

hat egy focicsapat miatt utni egymast nehogy mar civilizaltabb legyen, mint egy jatekon osszekapni.

Kulonben meg miert ne uthetnek itt egymast virtualisan? Kifejezetten feludito, hogy vegre nem az idiota mireirjamki hozzaszolasokat lehet olvasni, hanem egy-paran megprobaljak atlepni az arnyekukat es meg jatekokrol is szo esik. Egy ilyen flame-el fuszerezve egyenesen ujjaszuletoben van a topik.

Csak Ragnarnak már 1-2 nickjét tiltották SG-rõl. Ez az egyik. Kettõ meg az, hogy milyen dolog másnak a gyerekét csúfolni? Aztán moderator topicba tejfölrõl olyat írni, hogy minden hozzászólása sértõ? Vannak akiknek az életük nem a játéktól függ, mióta nincs iskola...<#sir>

Sziasztok!Eddig nagyon szerettem ide feljárni,olvasni és írni a hozászólásokat.....
Kedves tejföl vs.Ragnar360!
Miért nem beszélitek meg privátban,msn-en,vagy akár élõszóban...
Játékokon vitázni????Ez nagyon szánalmas....Nem akarom védeni Ragnart,miért is tenném?De én úgy látom hogy õ már magasan leszarja ezt a vitát,tejföl esik neki minden egyes hsz-e után...Mellesleg Ragnar-nak van elég sok hsz-a Xbox 360-hoz,és tejföl?
Na mindegy,én ilyen marhaságon nem vitáznék...Tagja voltam egy szurkoló csoportnak(Sturm Und Drang----->DVTK gyk.)...Az igen,az jó volt mikor összefutottunk nyíregyházi,kispesti,ferencvárosi,újpesti ultrákkal,rendõrökkel,stb....
Ott aztán ment a simogatás <#eljen><#nyes><#smile>
Mostanra visszamutálódtam sima mezei DVTK szurkolóvá,család+gyerek mellett a Hool-kodás már elég veszélyes lenne.
De hogy játékok miatt baszogatni egymást...Ehhhhhh,nekem ez magas.
Megyek játszok egy kicsit,kibaszottul örülök hogy megvettem az Xboxomat,és nem kell többé gépigény után kutatnom <#buck> hogy elindul-e egyáltalán a game!!!
Sziasztok,további szép napot <#vigyor2>
Kaplan
Neked nincs iskola másnap? Vagy hétköznap hogyhogy ennyi ideig fent vagy? A másik meg én is kezdem unni, úgyhogy próbáld már meg mostmár vagy személyesen vagy mailban lerendezni. bb thx gn -.-

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Le se szarják, h Spectre vagy? Az elsõ ember, aki fölötte áll a galaxis minden törvényének? Karakterem az elõélete alapján háborús hõs, akit galaxisszerte ismernek és nem csak az emberek tisztelnek. És ezt le se szarják? Én úgy érzem, hogy a faj egyik legkiemelkedõbb egyede a karim.

És minden senkiházi képes megszólítani olyan kaliberû gondokkal, hogy te, az üzlettársam ellopta az adatdiskem, szerezd már vissza, de fizetni azt nem fogok neked, mert egy vasam sincs, tedd már meg szívességbõl, majd én is kitalálok valamit.

Ezt állítottam szembe a Witcherrel, ami ugyanúgy szerepjátéknak hirdeti magát. A fõhõsnek (aki szintén nagy figura, de a hírneve a közelébe sem ér a fentebb vázolt karakternek) érthetõ céljai és indíttatásai vannak, ha ezekbe beleillik valahogy az NPC kérése, akkor elgondolkozik, hogy teljesíti-e. Kicsit valószerûbb.
Meg mintha több lenne a lehetõség, kocsmai verekedés, kóckapóker, figurák leitatása és a részeg emberekbõl az info kiszedése, nõzés stb.
Él az egész világ, nagyon hangulatos.

Szerintem a Mass Effectrõl ez nem mondható el.

Oké, hogy sorozatokhoz hasonlítod a dolgot, de azoknak is van forgatókönyvük, amit meg lehet írni sablonosnak, vagy kiemelkedõnek.
Te is leírtad, hogy a legtöbb szerepjáték ilyen. Akkor ez nem egy újabb kommersz szerepjáték, aminek valójában semmi köze nincs az igazi RPGhez? Szoktam játszani elõben, bár nem vagyok nagy szerepjátékos, de az RPG jelentése nem az, hogy a karakter értékeit jól leírjuk számokkal és azt kell figyelni, hogy ezek az értékek minnél magasabbak legyenek. Richard Garriott ezt adatbázis-kezelésnek nevezte. A világ, az izgalmas és hihetõ küldetések és helyzetek, a jó történet lennének a fontosak.
A Witcher szerintem jobbnak bizonyult ilyen téren.
Az ME lövöldözõs részei pedig elmennének egy sima TPSnek.

Hagyd õket kibontakozni.
Flame war!!!! Vicces így reggel 😊

megvan megoldas..sokat segitettetek kosz..
szoval modolt gepen lehet e elvezni gold live ot hdd meg ban meg borton meg mittommenmi nelkul e?!? fontos lenne tudnom kosz...
na most akkor modolt boxal gold elofizetest ha van es live ra megyek akkor kell e vvincseszter mindenkeppen?!?meg akkor tuti h elroncsak a boxot es meg ver a MS? szoval modoltal csak a szaros kai marad 4 emberrel semmi mas?!? thx
Á , neked sem tudok pm -et kuldeni...hidd el én is nagyon unom ezért ...
repülni fog , mint vadgalamb a levegõben 😊 , na téma lezárva pont ,jó8

Aguinaga
Nem unjátok még ezt?
Mert én kurvára kezdem... feltalálták már az emailt meg a privit, intézzétek ott.

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

eeee nézzétek már , ki az a zombinyuszi ott a képen ?XDDD Szerintem KISTEJFEEL-nek híjják <#hehe><#eplus2>
kompotra mehetsz ,megsúgom nem ott lakok ha az telepulés lenne ,de te gondolom nem hulyeségbol nyomtal rá (csaladapakent) a billentyuzetre mint mondjuk én hahaha

tejföl
"Ragnar 2007.11.13. 12:35:16
bléz ,(hidd el nem 1 év amit te mondtal és nem lesz az se amit 35 évesen mondtal , n00b) te nem tudod felfogni ,h mit akarok mondani , én nem összevissza beszélek a mute-rol , csak te nem vagy tisztába ,h mit jelent! ,Full reménytelen eset vagy , nem is érdemes magyarázkodni ...viszont én nekem nem fáj az igazság de neked igen , mindent leirtam , az igaz is volt , csak nehéz beismerni azoknak az illetöknek v nem is akarják , mert ha egy szimpizne is velem (van is és meg is kapta a magjét , nevet nem mondok de rajöhettek) , mindenki csak azt mondja ,h én nézzek magamba , holott az a társaság aki ezt müvelte nyugodtan élvezi tovabb és nem gondolkodik el ,h õ hogy segitett azon ,h ideág fajult el ez az egész.
"Cicó , te vagy a szánalmas tudod , mert csak ennyit tudsz mondani , NEKED FÁJ AZ IGAZSÁG ÖREGEM , nem én néztem az embert hülyének hanem te , de hiába irom , nem tudzs mit válaszolni ugysem , már párszor megtehetted volna a ???????!!!!???? üzeneted helyett(miutan kidobtal és HULYÉNEK AKARTAL NÉZNI ,DE MONDTAM EMBEREK , HAMARABB KELL FELKELNI , volt ez a mottóm is nem hiaba 😉 , tudod jol , remelem majd eszedbe jut majd vmikor ,ha a sors ugy hozza , de nem csak terád vonatkozik , tök mind1
B Antal : ugye ezt most nem mondod komolyan , ne nevettest ki magad ,"""" igen én vagyok ragnar és mindenkit kurvaanyaztam , buziztam stb.""" ugye ezt te se gondolod komolyan ember!!! NEVETSÉGES !!! lehet ,h nem vetem meg a köcsöghöz hasonlo szavakat , de A VADALLAT , MatiszG stilusa , meg még van egy pár aki elöszeretettel mondogatta , meglehet nézni öket élöben ,h néznek ki ... ja ö megteheti mert 1 éve ismerik... ÉS ???? Felejtsétek mar el ,h én mindenkit anyáztam meg ilyenek , mert ez nem igaz , ki kérhetném magamnak .
ITT MINDEN OTT KEZDÖDÖTT , h drumbox terjesztett mindent rolam , ö veszett össze ok nelkul velem , mert ego! "én vagyok a magyar gowosok atyja" , akkor KOMEINI , akinek a stilusa olyan kivetnivalot hagy magautan ,h kö kövön nem marad , szvsz vele is azért kaptam össze még az elején mert kialltam CICOKA mellett ...minrk is szoltam bele ...Legfõképp ennek a 2 embernek köszönhetö minden"
Ragnar by gears of war. blogol.hu
Ismet csak no comment.

BAD Boys

lol de készen vagytok ti<#wilting><#nevetes1>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

tejföl
Jah es ha meg kepben vagy, akkor a GOW ominozus achivmentejet akkor ugye becsaltad? Hahahh

BAD Boys

tejföl
Nyugodjal le, vegyel mely levegot, Kompolti baratom, nemsokara talalkozunk. Te valoban ennyire hulye vagy? Vagy a faterod elcseszett valamit? Egyebirant en nyitott vagyok a kapcsolatunk uj dimenzioba helyezesevel kapcsolatban. Hivjal fel! 0630 5641568.

BAD Boys

Hova szarjak igy este hulyegyerek (szandekosan) , nem vagyok a boxnal jelenleg , meg mostmár elmész a jok*rvaan*adba és ott hazudozzál mert nem hivtál te egyszer sem privat chatre , itt vagyok a pc-nél fél méterre a boxtol és mindig ránézek ,h van e vmi uzenet v invite , bármi.

Ma délutan jelentkeztem be livera , 1 üzenet fogadott általad amit idéznék most :"ne uzengessel nekem a forumon kis baratom hivj csetre es ott mondd a pofamba hogy retardalt vagyok te kis xy pocs"

Én nem uzengetek a forumon csak reagáltam amiket ugatsz , pofazol rolam , ezt liveon is megmondom neked élöszöban , csak max nem ilyen szépen és visszafogottabban , ha neked az kell ,vágysz rá ?...másrészt meg leszarlak , amikor felléptem livera nem voltal fennt , az elöbb idézett szánalmas uzenetedet elolvastam arra küldtem 3 választ , ami ezeket tartalmazta amit leirtam épp az imént , röviden és tömören ...és igen megemlitettem ,h vedd te a fáradtságot és te vegyél le , de mivel nem tetted igy nekem kellett fáradoznom .Megmondtam leszarlak , te kötöttél belém , de ez se érdekel , azt terjesztessz rolam amit akarsz aki elhiszi el aki meg nem az nem ..."drumbox" - de mostmár huzz el a picsaba innen (GTFO), mert TE NEM VAGY KÉPES XBOX360 kapcsolatban ide irni!!!!!! , akkor ne gyere ide .Remélem ebben még páran egyetértenek velem , köztük CSOCSO is .

Többiektöl elnézést kérek , lehet nem igy kellett volna tálalni , de mar unom , lehet másképp nem fogja az agya.

EmThor
az xbox 360 sokkal jobb mint a ps3, ezt utóbbi tulajaként mondom, így gondolom többet nyom a latba, és minden idetévedõ, aki kérdezi, hogy melyik a jobb, olvassa el ezt a hozzászólást és nem kell már a ps3 topikban feleslegesen kérdezõsködnie 😊

nuff said.

tejföl
Csak a szanalmas arcoskodas magy neked, semmi egyeb. Ma haromszor hivtalak privat csetre, nem mertel valaszolni, ehelyett toroltel a baratlistarol. Kitaszitott vagy paria, senki nem ohajt veled jatszani, de azert a stilusodbol visszavehetnel. Kicsi orszag ez tudos baratom, kulonosen kicsi a vilag Kal es Kapolna kozt. Venni fogom a faradsagot, hogy megtudjam pontos cimed, telefonszamod, hatha rajong erted rajtam kivul mas is, hogy eloben talalkozhasson veled.

BAD Boys

Ha mondjuk ez nem a legtutibb akkor kiváncsi lennék,hogy milyen játék ami sztd jo,mert pc-n szebb a Cod4 a Crysisnél, ezt kimerem jelenteni (dx9).Szoval ennél jobb grafikát én mostanság nem láttam,de ha van kiváncsi vk mert azt megnézném.. 😊

Crysis mikor lesz 360-ra?Már ha lesz😞

Hát ez bukta , semmi se jön össze ...gg 😊 99%-os üzletböl most derül ki ,h mégse lesz belõle semmi ..nc ^^ ha a platinumba nem lesz CE akkor bas*hatom , holnap kiderül :S

A lakáson végig viszi esetleg😊lol

Ewergo
Mi, Még ma 3 játékot végig viszel? Huvazz nagyon dzsuker lehetsz! <#ravasz1>

Ewergo
Nem azt montam hogy a gfar kaka se azt hogy középszerü csak nem a leg tuttibb. egyébként én is kerestem az állan néhágy jelenetben de az a mozgásokra vonatkozik.

A Kengo Zero-rol tud valaki valamit? Én bunyosnak látom?!

Scotty99
Gratulálok hozzá, és 3led mentes játékot kívánok 😊

PS3 ID: ghost_hun

hát végre én is x360 tulaj lettem!!! Akkor örültem ennyire gépnek utoljára amikor a ps1-et kaptam meg. most feknõtt ember lévén már magam vettem meg de micsoda egy jó kis gép ez!!!! mindenkinek jó játékot nekem ma még vlgig kell vinnem 3 játékot<#vigyor4>
arty
clipping

Forza.

Checkerboy
Annó a Hitman: Blood Moneyban csalódtam, amikor a kaszinós pályán láttam egy mappolási hibát. Ahol két textúra 'versenyzett' a láthatóságért 😄 Tudom a szaknevét, de nem jut most eszembe...

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

üdv. na mi történt??? úgy döntött pár emberke hogy ki se adják az nfs pro street-et boxra 😄

Kandurex
PC -n toltam, de az atomrobbanás után, ahogy kibóklászunk a térre, na az tényleg szájtátós volt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯