XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gémertagodat és mindent amit azzal a jövőben csinálsz, szerződésben elfogadtad a rá vonatozó dolgokat amikor megcsináltad. Feltételezem a személyiden sem változtatgatod meg a nevedet akkor amikor jólesik. Meglehet ott is macera és pénz árán... meglehet Xboxon is pénzért. Meglehet Sony gépen is ( NEM LEHET még pénzért sem ). Meglehet Nintendon is ( NEM LEHET még pénzért sem ).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szóval a sereg jó hasonlat, mert éppen ezeket a szabad világban felnőtt tiszteletlen takony pistikéket baszták ott nyakon, amik most felnőnek vagy már felnőttek és rászabadultak a szabad világhálóra. A kulturált 69-es nagyapák pedig, mint Te is, ezeknek a visszaéléseknek lesznek áldozatai. De fordítsuk meg, ha nem hiszed: gondolod, hogy a Microsoftnak, amelynek értéke most kábé 350 Milliárd dollár körül lehet, éppen az ebből a szolgáltatásból befolyó 5-6 dollárra fájna a foga? Lehet kábé 30-40 millió aktív regisztrált tagjuk, ebből mennyi változtathat vajon gamertag-et akár csak éves szinten? Egyáltalán mennyi tudja, hogy van ilyen lehetősége? 0.1 %? Lehet sokat mondtam ... Kétlem, hogy ez lenne a cél. Az ÁAK -nál, ha a 6 karakteres rendszámból elcseszel egyetlen karaktert a regisztrációkor, 1500 Ft-ot gombolnak le rólad BETŰNKÉNT, ha úgy vesszük ők nagyobb stricik, hiszen egyszer már fizettél nem kevés dezsőt a kasszánál, nem? De ez is a visszaélés ellen van, nem azért mert az ÁAK szerverei ezen tőkeinjekció híján leállnának a hó végére ...
Sajnos tény, hogy manapság a logikátlan szopatások és korlátozások tetemes részét a visszaélő kis buziknak köszönheti a fogyasztó, ez engem is ugyanúgy szétbasz, de akkoris tény.
(na ez a téma tényleg nem ér ennyit, VAN MÁR HALO 5 ?!?!)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
"the hunt begins"
De remélem tényleg!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.03. 09:39:21
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: eje75, 2015.10.03. 01:54:40
Plusz ellentétben az okmányirodákkal, itt még látok is némi logikát: a paksi codloverPisti98 szereti tönkretenni mások játékát és ingázik az AW lobby-k között egy szombat este miközben Queen kólát szürcsöl ... mikor a közösség már jól ismeri és csuklóból kapja a Kick flaget belépéskor, fogja magát és Nicknevet váltva újabb támadást indít a live géming ixperíensz ellen. Na ennek elejét veszik, nincs olyan elszánt telepi Pistike, aki a heti (?) zsebpénzét beáldozná erre.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Grafika pazar. Őrület milyen csilli villi háború van a képernyőn. Frém szmút 30 volt 95%ban.
Irányítás jó, a kézifék nagyon nem jó, beáll tőle mint a szög. Csúsztatás élménye lenne a lényeg, erre rángatózni kell az autóval. Persze nyilván a full tunning 400km/h vasakra van kitalálva.
Képek az 1%át nem adják vissza milyen mozgásban. Felesleges is ebből képeket csinálni, alkalmatlan rá. Aki látta mozgásban a TVjén tudja...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Közben neten egy hírben pont volt kép a tenger alatti dolgokról. Na arra kíváncsi leszek.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.01. 22:40:54
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ja várjunk Batman. PCre mai napig nincs megcsinálva...
Batman az? Mad Max az? MGS az? Until az? Forza 6 az? Gears ulti az?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Frictional Games megalapozta hírnevét az Amnesia: The Dark Descenttel, így a SOMA sikere borítékolható volt.
Szeptember 22-én jelent meg a SOMA, az idei év egyik legjobb horrorjátéka, és ahogy várható volt, rengetegen fizettek be rá.
A kiemelten jó kritikákat kapott játék megjelenésének első hetében több mint 92000 példányban fogyott PC-n és PS4-en, ami nem rossz teljesítmény egy indie rétegjátéktól. Az Amnesia: The Dark Descent eladásai egy hónap után lépték át a 30 ezret, ennek fényében pedig bizonyára még nagyobb a Frictional öröme. Az elismeréseket ünnepelve készült egy videó is, mint minden korábbi SOMA trailert, ezt is érdemes megnézni."
EElkezdtem már, én a tengeralattira értettem hogy majd ha eljutok odáig hogy kell elképzelni majd. 😊
Amúgymeg PC-n nyomom ahogy van időm, közepes minőségben 720p....
De nemrég volt adatvezstésem elszállt a c meghajtó, repült a mentés.
Úgyis elkezdem még1x....😄
Állítólag nem lesz benne akció.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.01. 18:10:46
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na ide is akkor:
"Keresnék valakit, aki kölcsönözni tudna nekem hétvégére egy külső hardvert, amivel Xbox One-ról tudnék felvenni anyagot PC vagy noti nélkül."
Igazából már vasárnap vissza is tudnám adni, de fontos lenne. 😊 (hogy mihez kell arról nem beszélhetek nyilvánosan. 😊 )
My streams: https://beam.pro/oriic
Ne az art-tal foglalkozz itt, amúgy később kimegy a játék a tengerfenékre, az még ezen a technón is durva feeling, ijesztő ugyanakkor kolosszális. 😞)
Grat a csöppséghez.
Szerintem kontrollerrel a kezében fog születni. 😄
Adversus solem ne loquitor
Jövő héten elvileg mennek ki majd még meghívók, a többieknek novemberig kell várni. A frissítés kötelező lesz a megjelenés napján majd.
Moby:
Valami jóság történik majd veled? 😄 Mesélj csak! 😄
Macccy: Na most kezdek izgulni amúgy, lehet jövő héten már jóság lesz. 😄
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2015.10.01. 12:26:49
My streams: https://beam.pro/oriic
Graf nekem pc-n középszerű de így is bőven elég a meséléshet, az ilyen penumbra szerűektől butaság nagy teljesítményt várni. Ez olyan mint egy Limbo... nem egetverő a látvány de a többi.....
Fuuuh pedig nagyonkomoly az a gém esküszöm, nagyon elkapott. Van séta meg viddide-viddoda, az írott és audio logokban van a lényeg, meg az a fél tucat "túlélő" akikkel találkozol. Nem értek a témához, de ebben van kis vallási, lélekvándorlási ív, tudományos oldal, merít a Gömb c filmből is talán, meg más helyekről, szerintem nagyon nagyot csinált ez a kis lófasz stúdió! Ezt a cuccot egy nexdzsem unreal engine-el összerakták volna, az AAA versenyzők között menne szerintem a GOTY címért, komolyan hiszem pedig nem szoktam minden himi-humi passziánszért lelkesedni ...!