XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!!!

Egy kis segítség kellene. Letõltöttem innét az Assassins Creed PAL X360-Allstars -t, de fekete képernyõ és csak elõre hátra ugrál a DVD feje. Ixtreme firmware van benne benq meghajtó.
Elvileg ez az iso Pre-Patched és SS Stealth for iXtreme -es tehát mennie kéne, de nem megy.

Leszedtem Soldier_of_Fortune_Pay_Back-USA-XBOX360-DAGGER szintén innét és ez megy.
Ez az iso is Pre-Patched és SS Stealth for iXtreme -es.

A két játék között annyi a különbség, hogy az assassins PAL -os a Soldier pedig NTSC.

A konzolt az electro worldben vettem a hétvégén.

Remélem valaki tud segíteni, hogy mi lehet a probléma.

Köszi
torrente
Használjatok már mondatkezdõ nagybetûket és mondat közbeni és végi írásjeleket! Rohadt idegesítõ ilyen egybefolyó, írási hibáktól hemzsegõ hozzászólásokat olvasni.

james69holden
jah csak azt nem veszed észre h siránkozásodra itt senki sem kiváncsi

de persze válaszolok a kérdésedre...
a 256mb-os memókari a játékmentéskre épp elég, ha demokat akarsz leszedni live-ról egy hdd-re is be kell ruháznod
mig ixtreme flash van a gépedben addig egyelõre biztonságban vagy...
(legalábbis a köv. updatig biztosan)
goldot megéri venni (fõleg ebayen, ott van jó áron), de ha veszel is várd meg a köv. updatet
ne hogy a frissen aktiváld gold accodat pont akkor bannolják

szerk.: ha nagyon hangulat párti vagy, mérnem wii-t vettél?
ott van zelda, metroid, galaxy, paper mario, resi4, zack&wiki etc.
grafikára olyanok amilyenek, de hangulatban mind odavernek...
amúgy én is arról váltottam, ezek a játékok miatt anno megérte wii-t vennem

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Hali hó. Fájó szível eladó egy makulátlan Microsoft Racing Wheel X360-hoz, idõhiány miatt. Teljesen új állapotban, adott esetben kipróbálható, természetesen számlával, és granciával. Budapesten személyesen megoldható.
LordAndrew
Az állított elhelyezés elvileg rosszat tesz a konzolnak. Talán Wadarr írta, hogy a hõvezetõ paszta ilyenkor kifolyhat a borda alól. Lehet, hogy ez az újabb gyártású boxokra már nem vonatkozik. A többiek majd kijavítanak, ha hülyeséget írtam.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

LordAndrew
Az utolsó küldetésnél, ha a striderek elérik a felkelõk bázisát, akkor szétlövik azt és vége a dalnak: bazi nagy robbanás, csimm-bumm... Akkor írja ezt ki. A végsõ csata kvázi idõre megy: nem szabad odaengedni a szemeteket a bázishoz mert gáz lesz. Valószínûleg olyan mentést töltesz vissza, ami után már csak a végsõ lövés hiányzik. Tölts be régebbit.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Johnny23
ok, köszi.

Gyerekek, örömmel jelentem, tegnapi napon beléptem az X360 boldog tulajdonosai táborába.<#email><#vigyor3><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

HDMI-s Premium, friss gyártás !! Benq meghajtó, abszolute csendes!
(<#papakacsint>)

..csak az 1picit, szar érzés,hogy annyi sok meghibásodási dologrol olvastunk,hogy fosok,mint állat.<#wilting>

PL. 1xerüen csak állitva tudom elhejezni a TVm mellett,de szellõzni ,azért tud. Aztán a másik,hogy ezt a baszott nagy tápot,meg az LCD mögött,ahol meg pici hõ is van +ugye közel van a boxhoz is.

...nyamost azért remélem nem lesz gondom semmivel, bízom abban,hogy "friss a cucc"

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

alap xbox meg nyilvan legjobb vilagon...(persze modolva..)szoval imadom is,csak 360 nak feleves vga fejlesztes spor ertelme van semmi mas ha tovabbra is gyagyak a jatekok...
aszaszin az jo...
mellesleg ,ne fogazz!!!
inkabb valaszoltal volna a kerdesre egyebkent...
mar meg vettem..ezer sir a szam..mi a fasz koze a mentalitasnak ahoz h tenyleg szarok a jatekok..nem fogok vmire raflesselni csak mert szep... az ma mar alap kovetelmeny..nehogymar ma ez eleg legyen egy jatek imadatahoz h szep!!!!! legyen ujra tartalma is...
elo is veszem inkabb The Secret of Monkey Island ot... :(
james69holden
hát ilyen mentalitással te ne akarj akkor xbox-ot venni...
maradj csak a jó öreg pc-nél azt fejleszd évente

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

ja meg tenyleg...16 jatekot lattam eddig 2 het alatt,de igazabol mind szar,kulonosen az ujonnan kijottek... xbox 360 is csak egy fos,grafika gezi gyonyoru,de a jatekok tovabbrais fosok(marmint hangulatban).. meg fele kinn van pc n is ..akkor meg minek..?! :(
na na..akkor most kell hdd d live ozashoz vagy eleg a 256 mu?es MS levadasz minden aron,vagy esetleg veletlenul bemarom es eszre vesznek?!ha flesselt akkor frissitesek toltesnel pa pa az ok,de mi van ha nem!?!? bocs.. vegyek gold elofizetest vagy nem?!

vhol lehet nezni 360 aktiv szerver listakat vagy vmi?!
morgomedve
Igazad van, az area 51-ben én is hatalmasat csalódtam, Én sem ajánlanám senkinek!
Bár lehet az a baj hogy közvetlenül a cod4 után játszottam vele, az pedig igen magasra tettte fel a mércét<#vigyor4>

Adi
jaa.. ahaaa:)))

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Én nem írtam,hogy köze van a hûtéshez a háznak!Csupán annyit,hogy ezt a fajta hûtésmod-ot válassza valamelyik tetszetõs házzal.
Ja és króm van nekem.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Adi
Mhh.. nekem van XCM hûtõ setem.
De viszont te mit írtál? Hogy crom házad van? vagymi?:O Csak annak miköze van a hûtéshez?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Scotty99
ITT találsz hasznos infókat, ha pedig egy cím kell, akkor Google segít, én is azzal kerestem, mikor az enyémet regeltem.

PS3 ID: ghost_hun

Scotty99
A silvert válaszd, és akkor kapod meg az egy hónap ingyen goldot.

Ewergo
Ez a Area 51 nagyon tré! Bug hegyek átlátszo betonfalak, sehol nem látszik lövésnyom, és amit még soha nem tapasztaltam, durvára belassul mint pc-n amikor 2 számmal kisebb a vga kari.
Még kiprobálásnak sem érdemes. Ne szerezzétek be utolso figyelmeztetés!

*Update*

És ahogy olvastam... Nem ajánlott fel semmilyen országot, hanem a név beirása után tovább engedett(email-t sem adtam meg).

Sziasztok... Lenne 1 kérdésem/kérésem.
Ott akadtam el ahol reggelni kell a gépet xbox live-ra... Kérhetnék egy jó postakódot és egy telószámot? Vagy más bankkártya számot és nevet magadni(Faq nem segitett)

Johnny23
Szisztok!

Léccci segitsetek!

UK -marketplace-re regeltwem,remélem ez okés. A fizetésnél,ugye 1 honap gold van,de akkor ott melyiket kell kivlasztani a regisztrációnál,mert ilyet nem találtam

<#help>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Használ valaki XFPS átalakítót?Mennyire biztos dolog ez?Lézeres egérrel MX™ Revolution-al kompatibilis vajon??

De a Marvel féle verzió mûködik?Csak ennyi,hogy régió kódos és no Hungarian?

Egyenlõre nincs európai nfs ps, ami pedig amerikat régió kóddal van ellátva az kétlem, hogy tartalmazza a magyar felíratot.

5-6 nap múlva lesz csak NFS:PS PAL-ba<#schmoll2>

Nem tudjátok,hogy Magyar e vagy sem az X360-as nfs prostreet játék?

Adi:#29905-re azt tudom mondani,hogy google-xcm és találsz sok infót.

ThugEdge
igen de azt megmondták elõre,hogy nem sok lé volt rá és hogy low budget kategória lesz
én külföldi fórumokban olyasmiket olvasgatok,hogy nem váltja meg a világot (kérdem én melyik?), de állítólag elég fun

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

torrente
A hûtõgép is el szokott néha romlani. <#hehe>

rambuu
De nem a graf ami engem zavar, me pc-n is szép.
Csak hát kicsit el lett sietve sztem maga a játék menete.
hiszen hát hogy is volt bejelentették és rá 2-3 honapra már meg is jelent...

Azt én is sajnálom, bár PSP-re van 2 rész, remélem lesz több is:D

PSN: berghold

BONO
én is sokat toltam anno öket PS2-ön a legnagyobb DBZ-s játék topicot is én nyitottam itt az SG-n

Scotty99
Egy valamit irigyelek a szomszédainktól...a Dragon Ball játékokat. Kár, hogy boxra nem készítik õket, olyan jó lenne nosztalgiázni :)

ThugEdge
hát állítólag jobban néz ki boxon

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

rambuu
Na kiprobáltam a Soldier of Fortune Paybacket, igaz PC-n apámnál, de hát õszintén érdekes, de azé el let sietve sztem.
Szoval nekem nem ér meg egy DL lemezt.

bubu13
Hûtõvel is el szokott romlani néha

EEE 1899

BONO
pls... #30089

rambuu
Na nekem is sikerült az xbox live-ot be állitanom!
a Gamertagom Rambuu90
De még Scottyval nem tudtuk megoldani a dumát, valamiért nem haljuk egymást pedig jo mind a kettõnknek a fülese.

Lizardman
játsz eredeti játékokkal, akkor a M$ 3 év garanciát vállal a gépedre...
Szerk.: Ráadásul a lábadat se kell kitenned a házbol, mert a UPS viszi, hozza a cuccost...

TVelvet
nincs menetrendszerü meghibásodás. :) Kell rá egy hütõ ha nagyon félsz, és kb ennyi.. Bár ezt az okosok ugy is jobban tudják, majd õk megmondják ^^
bfg900
Hello!

Szemezgetek mar egy joideje egy 360-al, a forumokat is olvasgatom, de felek a vasarlatsol. Playstationom van, egy eve vettem es lassan a vegere jarok a nekem tetszo top jatekoknak, ezert akarok valtani. PS3 tobb szempontbol is buko nekem, viszont a 360 horrorisztikus meghibasodasi tapasztalatai miatt ugy dontottem inkabb varok. Nem talatam nyomat annak, hogy mikorra varhato egy megbizhatobb konstrukcio, amivel kisebb esellyel furdok be. Innen Debrecenbol a garancia intezes sem egyszeru, semmi kedvem hetekig varni a menetrendszeru meghibasodas miatt.

Mit tudtok errol?
Laza
Van mar valaki, aki vett Arcade Packot, es flasheltette?
Minden mukodik f@szan?

Nem modositott Elitem melle vennek egyet :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

morgomedve
megkérdezem újból hátha most olvassa valaki aki tudja a választ:

Lenne egy problémám,játszok a half life 2 episode two-val, betöltöm a 2 automentés közül bármelyiket , amikor elindul ezt írja ki és meghalok:

"so it ends the freeman has failed to preserve a life required for vict such are the shapes we see in the vortessence"

ilyet még nem láttam a játéknak még nincs vége, van valakinek ötlete?

BONO
gondoltam rá de írták a FAQ-ban ha egyévnél idõsebb akkor érdemes ezzel foglalkozni egyébként még nincs 1 éves de megprobálhatom. ez a DVD író egy notebookban van tehát notebookkal írnám a gamét és RAM-ot is ír de nem tudom, hogy ezek az infok számítanak-e vmit?

torrente
Esetleg a dvd-íród firmware-ét kell frissíteni.

Sziasztok!

Kicsit OFF
Eladó egy eredeti Microsoft HD VGA kábel Xbox360-hoz, átalakítóval együtt 6000 Ft. Ha valakit érdekel írjon emailt.

Köszi

BONO
Segítséget kérnék X360 játék íráshoz ImgBurn esetében!
A FAQ this... alapján csinálom! Van egy olyan lépés, hogy "A Change For legördülõ listában válaszd a Drive (For +R DL media)-t." kiválasztom ez rendben ezután a Current Setting-ben pedig a DVD-ROM-ot kéne kiválasztani de azt írja a helyére "Unknown (FAILED)" van ott egy frissitõ gomb de a megnyomásával semmi nem változik ugyanugy Unknownt jelez! Ilyenkor mi a tehendõ? de ezen kivül mindent megtudok csinálni és ezután a lépés után is tudom folytatni a dolgot mert tovább enged de kérdés, hogy ezt a lépést miért nem tudom meglépni?<#confused><#nemtudom>

torrente
Na akkor most téged szólítalak meg, mert látom, hogy te is másolt xbox játékkal nyomod. Mehet a default.xex update lemezrõl flashelt gépre?
Valakitõl egy határozott igent vagy egy nemet szeretnék végre kapni, ezért kérdezem annyiszor.

Adi
Nekem egy xbox 1-es gamem van az a San Andreas és az ixtrem kompatibilis!:) Magyar feliratos, bukta-ék csináltak. :)

Lehetséges, valahogy lehet böngészni a gépen lévõ tartalmakat, így a save gameket is meg lehet találni. Ott van olyan opció, h átmásolod memkártyára, vagy fordítva.