XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis segítség kellene. Letõltöttem innét az Assassins Creed PAL X360-Allstars -t, de fekete képernyõ és csak elõre hátra ugrál a DVD feje. Ixtreme firmware van benne benq meghajtó.
Elvileg ez az iso Pre-Patched és SS Stealth for iXtreme -es tehát mennie kéne, de nem megy.
Leszedtem Soldier_of_Fortune_Pay_Back-USA-XBOX360-DAGGER szintén innét és ez megy.
Ez az iso is Pre-Patched és SS Stealth for iXtreme -es.
A két játék között annyi a különbség, hogy az assassins PAL -os a Soldier pedig NTSC.
A konzolt az electro worldben vettem a hétvégén.
Remélem valaki tud segíteni, hogy mi lehet a probléma.
Köszi
de persze válaszolok a kérdésedre...
a 256mb-os memókari a játékmentéskre épp elég, ha demokat akarsz leszedni live-ról egy hdd-re is be kell ruháznod
mig ixtreme flash van a gépedben addig egyelõre biztonságban vagy...
(legalábbis a köv. updatig biztosan)
goldot megéri venni (fõleg ebayen, ott van jó áron), de ha veszel is várd meg a köv. updatet
ne hogy a frissen aktiváld gold accodat pont akkor bannolják
szerk.: ha nagyon hangulat párti vagy, mérnem wii-t vettél?
ott van zelda, metroid, galaxy, paper mario, resi4, zack&wiki etc.
grafikára olyanok amilyenek, de hangulatban mind odavernek...
amúgy én is arról váltottam, ezek a játékok miatt anno megérte wii-t vennem
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Gyerekek, örömmel jelentem, tegnapi napon beléptem az X360 boldog tulajdonosai táborába.<#email>#email><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
HDMI-s Premium, friss gyártás !! Benq meghajtó, abszolute csendes!
(<#papakacsint>#papakacsint>)
..csak az 1picit, szar érzés,hogy annyi sok meghibásodási dologrol olvastunk,hogy fosok,mint állat.<#wilting>#wilting>
PL. 1xerüen csak állitva tudom elhejezni a TVm mellett,de szellõzni ,azért tud. Aztán a másik,hogy ezt a baszott nagy tápot,meg az LCD mögött,ahol meg pici hõ is van +ugye közel van a boxhoz is.
...nyamost azért remélem nem lesz gondom semmivel, bízom abban,hogy "friss a cucc"
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
aszaszin az jo...
inkabb valaszoltal volna a kerdesre egyebkent...
elo is veszem inkabb The Secret of Monkey Island ot... :(
maradj csak a jó öreg pc-nél azt fejleszd évente
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
vhol lehet nezni 360 aktiv szerver listakat vagy vmi?!
Bár lehet az a baj hogy közvetlenül a cod4 után játszottam vele, az pedig igen magasra tettte fel a mércét<#vigyor4>#vigyor4>
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ja és króm van nekem.
★ 汤姆 李
De viszont te mit írtál? Hogy crom házad van? vagymi?:O Csak annak miköze van a hûtéshez?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
PS3 ID: ghost_hun
Még kiprobálásnak sem érdemes. Ne szerezzétek be utolso figyelmeztetés!
És ahogy olvastam... Nem ajánlott fel semmilyen országot, hanem a név beirása után tovább engedett(email-t sem adtam meg).
Ott akadtam el ahol reggelni kell a gépet xbox live-ra... Kérhetnék egy jó postakódot és egy telószámot? Vagy más bankkártya számot és nevet magadni(Faq nem segitett)
Léccci segitsetek!
UK -marketplace-re regeltwem,remélem ez okés. A fizetésnél,ugye 1 honap gold van,de akkor ott melyiket kell kivlasztani a regisztrációnál,mert ilyet nem találtam
<#help>#help>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
5-6 nap múlva lesz csak NFS:PS PAL-ba<#schmoll2>#schmoll2>
Adi:#29905-re azt tudom mondani,hogy google-xcm és találsz sok infót.
★ 汤姆 李
én külföldi fórumokban olyasmiket olvasgatok,hogy nem váltja meg a világot (kérdem én melyik?), de állítólag elég fun
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Csak hát kicsit el lett sietve sztem maga a játék menete.
hiszen hát hogy is volt bejelentették és rá 2-3 honapra már meg is jelent...
PSN: berghold
PS3 ID: ghost_hun
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Szoval nekem nem ér meg egy DL lemezt.
a Gamertagom Rambuu90
De még Scottyval nem tudtuk megoldani a dumát, valamiért nem haljuk egymást pedig jo mind a kettõnknek a fülese.
Szerk.: Ráadásul a lábadat se kell kitenned a házbol, mert a UPS viszi, hozza a cuccost...
Szemezgetek mar egy joideje egy 360-al, a forumokat is olvasgatom, de felek a vasarlatsol. Playstationom van, egy eve vettem es lassan a vegere jarok a nekem tetszo top jatekoknak, ezert akarok valtani. PS3 tobb szempontbol is buko nekem, viszont a 360 horrorisztikus meghibasodasi tapasztalatai miatt ugy dontottem inkabb varok. Nem talatam nyomat annak, hogy mikorra varhato egy megbizhatobb konstrukcio, amivel kisebb esellyel furdok be. Innen Debrecenbol a garancia intezes sem egyszeru, semmi kedvem hetekig varni a menetrendszeru meghibasodas miatt.
Mit tudtok errol?
Minden mukodik f@szan?
Nem modositott Elitem melle vennek egyet :)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Lenne egy problémám,játszok a half life 2 episode two-val, betöltöm a 2 automentés közül bármelyiket , amikor elindul ezt írja ki és meghalok:
"so it ends the freeman has failed to preserve a life required for vict such are the shapes we see in the vortessence"
ilyet még nem láttam a játéknak még nincs vége, van valakinek ötlete?
Kicsit OFF
Eladó egy eredeti Microsoft HD VGA kábel Xbox360-hoz, átalakítóval együtt 6000 Ft. Ha valakit érdekel írjon emailt.
Köszi
A FAQ this... alapján csinálom! Van egy olyan lépés, hogy "A Change For legördülõ listában válaszd a Drive (For +R DL media)-t." kiválasztom ez rendben ezután a Current Setting-ben pedig a DVD-ROM-ot kéne kiválasztani de azt írja a helyére "Unknown (FAILED)" van ott egy frissitõ gomb de a megnyomásával semmi nem változik ugyanugy Unknownt jelez! Ilyenkor mi a tehendõ? de ezen kivül mindent megtudok csinálni és ezután a lépés után is tudom folytatni a dolgot mert tovább enged de kérdés, hogy ezt a lépést miért nem tudom meglépni?<#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom>
Valakitõl egy határozott igent vagy egy nemet szeretnék végre kapni, ezért kérdezem annyiszor.