XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki dinózik, meg őskor. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.05. 20:05:47
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Na közben összehoztam, én voltam a figyelmetlen Orii amúgy hihetetlenül részletes és szájbarágós guideja ellenére is 😄
Halo5 behúzva. Most kijut az izgalomból minden szinten... 😄
Adversus solem ne loquitor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Jó lenne, mert már 2 órája csak ez megy és csak a barlangrajz látszódik XD
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
öszinten? toltogetes tenyleg zavaro, de a kinezet engem abszolute nem erdekel.
viszont gameplay jo, te is alairod ezek szerint.
kiprobalnam amugy a FIFA-t is szivesen, ha adna egyet valaki kolcson, de nincs ilyen a kozelemben.😞 abban vissza lehet venni ertelmes szintre a sebesseget? hogy ne ugy nezzen ki, mint egy pro Street Fighter merközes?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Lépsz egyet, töltés, lépsz megint töltés. Töltés bármerre indulsz a menüben. Lobby előszoba az úgy LOL kategória megvalósításban. És megint tőt, és tőt. Akármit is, de meg kell gondolni hogy ki merre lépked mert tölt.
Meccs közben akármi ripléj, bejátszás van megáll a kép és tölt. Hogy mit jó Isten se tudja, de ha összeadom akkor 1 perc merev kép tuti kijött 1 meccs alatt.
Maga a játék frankó volt, jó meccseket toltunk, jó játék.
A keretrendszer, meg ez a kényszeres töltés mindig kőkorszaki szintet képvisel. FOX moci idevagyoda, ez prevgen eleje szint. 2015ben megbotránkoztató. Persze én vagyok a hülye hogy tudom milyen patent a Fifa rendszere, kár volt látni az elmúlt 9 évben mi minden fejlődésen ment át😊
Japó powa. <#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.05. 18:32:50
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
My streams: https://beam.pro/oriic
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Lesz animációs is?! Dezsír <#eljen>#eljen>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De neehogy ne gémelj!!! <#idiota>#idiota>
Ha te kilépnél, a Microsoft-nál átállnának DEFCON-1 -be, a csökkenő achievement ráta miatt, az biztos!
One does not simply get out of the gaming!
<#eplus2>#eplus2>
Tényleg kezdek öregedni,mert valahogy totálisan hidegen,hagy minden boxal,játékkal és vonzataival kapcsolatos dolog.
Ja és itthon van az új gépem és ez is csak jobban szorítja ki az életemből a boxoxt!!! Végül a yamaha MT 07 lett a befutó!<#vigyor>#vigyor>
Tehát lehet,hogy hamarosan VÉGLEG felhagyok a boxozással...
Vonalak....
Akár a talajba akár a másikba benne vannak....
Közönség...
Folyamatosan visszajátszásban totálba a 2D fű.... nemárrr, prevgen!!!!
<#levele>#levele>
+ érthetetlen mód valamikor rettenet lowres árnyékokat mutat közeliknél + átvezetőkben 1-1 frémet kihagy vagyis megakad a kép...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.04. 19:54:20
Remélem sokáig ez lesz a legnagyobb kiadásod és gondod az életben 😄 Jó egészséget és játékot 😉
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.10.04. 19:33:04
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Jövőhéten össze-vissza leszek de majd írsz aztán leszervezzük Mesterséf!
Macccy:
XD
Egy hét remélem és itt va. 😄
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.04. 16:22:11
Egyébként igazad van, ne lehessen semmit se változtatni soha... qwa userek.... még rászoknak.... hát hová vezetne az a világ? Aláírták a szerződést, hát ne ugráljanak.... Írok is az MS-nek, hogy a gombkiosztás megváltoztatása is kerüljön már 6 dodóba, csak neked.... Mi is a gamertag-od?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx