XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amit biztosan tudok árral együtt az a multiformat; ott 4K
de Benq-t a legkönyebb flashelni, azt még te is meg tudnád csinálni szvsz
firmwarenek én jelenleg Xtremet raknék nem iXtremet
gondolom mostanság nem mész Live-ra, arra meg "fejkímélõbb" az Xtreme
leírások
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Hol érdemes most "flash"-eltetni a Box-ot??
Kinek milyen tapasztalatai vannak, ill. az is érdekelne,hogy azt honnan lehet tudni,milyen firmware-t tesznek rá???
Benq drive-om van arra melyik a legjobb?
..köszi a válaszokat
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
passzek, 3 hétig volt oda 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(amúgy a link "javítva")
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
http://360patches.com/forums/index.php?topic=79.0
Erre valaki?:
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
PGR nem akar több lenni, mint ami: egy árádos autos játék, jó fizikával, extrának motorokkal (amiknek a fizikája viszont már nem volt olyan szerencsés...)
az NFS-t nem értem, h miért akart több lenni? nem fogyott jól az nfs4 vagy a porsche? vagy a most wanted? ha ugyis mind1, mi a tartalom, akkor miért nem csinálják azt a fajta autos játékot, ami az nfs névhez kötõdik? ki a fene akar alapvetõen csunya(!), nevetségesen cicomázott pályákon rossz fizikával unalmasan körözgetni a szokásos kocsikkal? ezt a törésmodellt, fizikát miért nem tudták egy szokásos, 'utcai' játékmenettel öszehozni?
Forza.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Talán ez lesz a megoldásra a bannra?😮
Megbukott az MS? Vagy csak ez vmi pletyka.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
ThugEdge: én is ezt az oldal szokok nézni valoban decembert irnak rá de a megjelenés elörejelzésben csak a Halo Wars van. Szal elég felemás. Nem egy megbizhato oldal.
Pl Mass Effectet sosem tennék a gépembe, pont a párbeszédek miatt. Van akinek a HALOtól áll fel a szõr a hátán (nekem pont ez a vonal jön be), néhányan a fél életüket adnák az ASSASIN-ért
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Tipikusan olyan játék, amit érdemes kipróbálni, mielõtt megveszel.
Én pl örülök, h aznap még nem volt a boltokban, amikor el akartam érte menni.
★ 汤姆 李
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
-Xbox 360 Wireless Racing Wheel
Milyen köthetõ még rá?
★ 汤姆 李
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Eleve ez a stílus nem áll jól neki...irányítás undorító, kamerakezelés mégundorítóbb..Igaz, demot toltam még csak, de a fullra szerintem pazarlás egy DVD. Átlag 6-7/10 a játék a review-k szerint, tehát nincs is mirõl beszélni. Ez a pontszám szégyen egy NFS-nek..
Ahogy arty is mondta, az NFS MW volt az igazi! 😉 Természetesen a régi NFS-ek után csak. Nekem a kedvencen az NFS3: Hot Porsuit volt, bár a HP2 se volt rossz. És szerintem még az Underground 1 is nagyon jó volt, hihetetlen élmény volt akkoriban.
PSN: berghold
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Abba max az esõcseppek amik értek valamit , de ugye azzal nem megyunk messzire!Forza az nem rossz de elég nyugdija autókázás!Ez az nfs is jó messze van a tökéletestõl az igaz de azért elég rendben van!Az ace combatot én is kaszálom nagy reményeket fûzök hozzá!Remélem abban nem kell csalódnom mert az elmult napokba jó pár játékba belenyultam amibe nem kellett volna!Jóccakát!
Forza.
Forza.
nfs5 - porshe unleashed - mert a karrier rész remek, mert árádos, de mégis élvezhetõ a fizika és kihivás vezetni egy-két erõsebb verdát
nfs - most wanted - mert nem csak éjjel van és visszahozott valamit a korábbi részekbõl (rendõrség alap nfs-ben!!!)
erre itt van ez ... mi benne a plusz? mi benne az nfs? hogy a legujabb licenszek csillognak benne? de minek ???? a gép 'csal', a fizika rettenet unreal (bár végre tartogat kihivást), unalmas pályaverseny (nfsben ez gááááz), de a pályaverseny jelleg ellenére óriáskerék minden második kanyarban ...
és ahogy istencsászár is irta, ebben még a PGR is jobb, a forzát pedig ne is emlegessük ezzel szemben 😊 a nyugdijas jelzõ elég érdekes, mivel többet 'vezetsz' benne, mint ebben Proszim... izé, prostreetben 😊
Forza.
Viszont most nézem az Ace Combat 6-ot, azt hiszem ezt mindenképpen le fogom szedni, eszméletlen milyen szép és hangulatos! A következõ rész vajon teljesen foto-realisztikus lesz, mert néha az átvezetõkön nem mindig lehet megállapítani hogy ez most in-game, render vagy valóság 😊
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
★ 汤姆 李
laxika0428: Tetszik ez a konzolok szervíze mint látható most nézegetem az oldalát!<#wink>#wink>