XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

james69holden
másnak nem tûnt fel a banner feletti xbox reklám? 😊

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Johnny23
ok, köszi

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

james69holden
szinte minden hazai konzolboltban flashelnek...
amit biztosan tudok árral együtt az a multiformat; ott 4K
de Benq-t a legkönyebb flashelni, azt még te is meg tudnád csinálni szvsz
firmwarenek én jelenleg Xtremet raknék nem iXtremet
gondolom mostanság nem mész Live-ra, arra meg "fejkímélõbb" az Xtreme
leírások

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

JohnnySmith
Így van mi is ezt ajánlottuk az esetek döntõ többségében.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Johnny23
Halisztok!

Hol érdemes most "flash"-eltetni a Box-ot??

Kinek milyen tapasztalatai vannak, ill. az is érdekelne,hogy azt honnan lehet tudni,milyen firmware-t tesznek rá???

Benq drive-om van arra melyik a legjobb?

..köszi a válaszokat

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

DanielT
Nem.
sziasztok! érdeklõdni szeretnék hogy a nemrégiben kiadott xbox360 arcade csomag tartalmaz 1 éves ingyen live gold-ot? elõre is köszi a választ!
Ewergo
Kandurex
kaptam levelet, a boxom elindult prágából felém 😮

passzek, 3 hétig volt oda 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Egyértelmû:x360!
JohnnySmith
(egyértelmû hogy csak vicc volt) Az a baj hogy a valaki megkérdezi hogy melyik a jobb PS3 vagy X360 és persze választ is vár hogy miért, akkor a következõ kérdése az hogy lehet-e "chippleni,flashelni" a PS3mat.
(amúgy a link "javítva")

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

LordAndrew
Ja igen: nem vágyom élethû fizikára (törés mondjuk jó, ha van). Én egyszerûen, agyatlanul száguldozni szeretek és eddig ezt minden NFS rész biztosította. Arcade hangulat a köbön. Most elindultak szimulátor irányba, ami nem tetszik.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

LordAndrew
Egyetértek. Az NFS összes részében azt szerettem, hogy közúton lehetett versenyezni. A legtöbb részben ráadásul úgy, hogy a forgalom többi szereplõje is jelen volt: lehetett kerülgetni a mazsolákat, anyázni, ha bejöttek elénk, menekülni a rendõrök elõl. Mindezt ráadásul úgy, hogy a környezet is szép volt: többnyire város és a város körüli erdõk-mezõk, szépen megcsinálva, látványos hátteret adva a száguldozásnak. Soha nem szerettem az olyan gamékat, ahol nem város van, hanem kiépített versenypálya, ugyanis abban semmi érdekes, látványos nincs. A Pro Streetben mit lehet látni a pálya mellett? Két csoffadt kaktuszt meg egy lelátót aztán slussz... Eddig nem tetszik.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Innen le tudod szedni hozzá ami kell:
http://360patches.com/forums/index.php?topic=79.0

Erre valaki?:

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

arty
árulja már el valaki, mit jelent ez a 'nyugdijas' vezetés a forza esetében? 😄 komolyan nem értem, hajtogatjátok, de a jelentésére inkább lennék kiváncsi 😉

PGR nem akar több lenni, mint ami: egy árádos autos játék, jó fizikával, extrának motorokkal (amiknek a fizikája viszont már nem volt olyan szerencsés...)

az NFS-t nem értem, h miért akart több lenni? nem fogyott jól az nfs4 vagy a porsche? vagy a most wanted? ha ugyis mind1, mi a tartalom, akkor miért nem csinálják azt a fajta autos játékot, ami az nfs névhez kötõdik? ki a fene akar alapvetõen csunya(!), nevetségesen cicomázott pályákon rossz fizikával unalmasan körözgetni a szokásos kocsikkal? ezt a törésmodellt, fizikát miért nem tudták egy szokásos, 'utcai' játékmenettel öszehozni?

Forza.

Alwares
Nem tudtok olyan oldalt ahonnan le tudnék szendni iextreme patch-et a Dead or Alive 4-hez? Mert Xdvdmuller már megvan, javítgattam is vele valamit, viszont még nem iextreme, ha nem az azért pedig bann jár vagy talán el se indul...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Alwares
Mit csinált ez már paint-ben! Minden esetre eléggé jól hangzik, hamarosan lehet tényleg teljesen fel lesz törve a 360...

Adi
Bannolhat az M$ úgy is vissza megyek!?!
Talán ez lesz a megoldásra a bannra?😮
Megbukott az MS? Vagy csak ez vmi pletyka.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Ewergo
Ezt nem én irtam...? 😊 <#eljen>

ThugEdge: én is ezt az oldal szokok nézni valoban decembert irnak rá de a megjelenés elörejelzésben csak a Halo Wars van. Szal elég felemás. Nem egy megbizhato oldal.

Bendy
Baromság már ilyeneket kérdezni, hogy jó-e vagy sem 1 játék. Mindenkinek más tetszik....
Pl Mass Effectet sosem tennék a gépembe, pont a párbeszédek miatt. Van akinek a HALOtól áll fel a szõr a hátán (nekem pont ez a vonal jön be), néhányan a fél életüket adnák az ASSASIN-ért

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Szép meg minden, de nincs mögötte akkora tartalom.
Tipikusan olyan játék, amit érdemes kipróbálni, mielõtt megveszel.
Én pl örülök, h aznap még nem volt a boltokban, amikor el akartam érte menni.

<#eljen>Nagyon profi!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ThugEdge

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

HUNMarcus
assassin creed-nek miért nincs demoja? kiprobálnám mielött beszerzem a fullost, amugy milyen aki már játszott vele?

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Adi
Hot pursuit milyen jó is volt.. Oooo

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Na jó ez a kormány?
-Xbox 360 Wireless Racing Wheel
Milyen köthetõ még rá?

Ewergo
Aki szeret méhészkedni, "Bee Movie Game" elérhetö...!

Alwares
Emlékszem nálunk anno nagy viták voltak róla hogyan kell kiejteni a nevét 😄

mucsácsó
*Hot Pursuit, elnézést...mindig késõbb kapok csak észbe, hogy rosszul írtam le.. 😊
Istencsászár
Erre azt kell nekik mondani üljenek be egy R1-R4 kategóriájú autóba és mennyenek végig Nordon😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mucsácsó
Hát ritka szar lett az NFS: Pro Street szerintem is..
Eleve ez a stílus nem áll jól neki...irányítás undorító, kamerakezelés mégundorítóbb..Igaz, demot toltam még csak, de a fullra szerintem pazarlás egy DVD. Átlag 6-7/10 a játék a review-k szerint, tehát nincs is mirõl beszélni. Ez a pontszám szégyen egy NFS-nek..
Ahogy arty is mondta, az NFS MW volt az igazi! 😉 Természetesen a régi NFS-ek után csak. Nekem a kedvencen az NFS3: Hot Porsuit volt, bár a HP2 se volt rossz. És szerintem még az Underground 1 is nagyon jó volt, hihetetlen élmény volt akkoriban.
Hát nemtom hol nyugdíjas 500+ BHP-s RWD-s kocsikkal menni segítségek nélkül, manual váltóval...

PSN: berghold

Alwares
PGR részemrõl a legjobb autós játék amit valaha láttam. Hogy mi a jó benne? Részemrõl a hosszú töltésen kívül minden. Rengeteg kocsi félig szimulátoros-félig árkádos, jól eltalált játékmenet. Szeretem azt a játékot, engem szórakoztat, az Nfs inkább csak idegesít. PGR-t már csak a pályák miatt játszanám mert annyira jól meg vannak csinálva a városok...

Istencsászár
A vezetés élménye, semmi extra hanem egy korrekt fizika, csodás sportkocsik ahogy az életben léteznek, élethû pilótafülke stb.. az egy vérbeli autós játék, az idõjárás hab a tortán mert az esõ az valami eszméletlen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Röfikapitány
PGR-be vajon mi a jó!HA már az új nfst fikázzátok!
Abba max az esõcseppek amik értek valamit , de ugye azzal nem megyunk messzire!Forza az nem rossz de elég nyugdija autókázás!Ez az nfs is jó messze van a tökéletestõl az igaz de azért elég rendben van!Az ace combatot én is kaszálom nagy reményeket fûzök hozzá!Remélem abban nem kell csalódnom mert az elmult napokba jó pár játékba belenyultam amibe nem kellett volna!Jóccakát!

arty
grandiozum=értsd. felemelõ ... egyszerüen a helyenként 'lelkesitõ' képek mögött semmi nincs, ami tovább 'emelné' a hatást - ezt fõleg az introra értem, de a játékon bell is elõjött néha. bár csak keveset 1-2 pálya játszottam egyelõre

Forza.

arty
addig szép, amig 1-2 km magasban vagy ... lerepülsz a felhõkarcolok közé és ott vagy, ahol 10 éve voltak a rep-szimek 😊 cserébe állando és jo az fps, nem akad, jo az akcio ... kicsit a játék design olyan semilyen, néhol szim, de az irányitás totál árkád, néhol remek egy egy találat néha meg csak egy kis puki 😊 a zene borzalom, az intro jo, de a zene nagyon mellément, semmi grandiotum ... kis pötyögés. egyszerûen az audio nem ér fel a video részhez! mert az bizony a magasban, középmagasban überelhetetlen!!!

Forza.

RAZOR27
...ámen

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

arty
nfs4 - high stakes - mert igazi NFS rész, sok kocsival, országuti versenyekkel, rendõrökkel
nfs5 - porshe unleashed - mert a karrier rész remek, mert árádos, de mégis élvezhetõ a fizika és kihivás vezetni egy-két erõsebb verdát
nfs - most wanted - mert nem csak éjjel van és visszahozott valamit a korábbi részekbõl (rendõrség alap nfs-ben!!!)

erre itt van ez ... mi benne a plusz? mi benne az nfs? hogy a legujabb licenszek csillognak benne? de minek ???? a gép 'csal', a fizika rettenet unreal (bár végre tartogat kihivást), unalmas pályaverseny (nfsben ez gááááz), de a pályaverseny jelleg ellenére óriáskerék minden második kanyarban ...

és ahogy istencsászár is irta, ebben még a PGR is jobb, a forzát pedig ne is emlegessük ezzel szemben 😊 a nyugdijas jelzõ elég érdekes, mivel többet 'vezetsz' benne, mint ebben Proszim... izé, prostreetben 😊

Forza.

Alwares
Na örülök legalább van akinek tetszik ez a ProStreet. Nekem már a demó alapján nem jött be, le se fogom tölteni. PGR4-el sokkal jobban elvagyok, már megjelenés óta játszom vele és még mindig nem untam meg. Azt a grafikát pedig úgy látom a soron következõ játékok se tudják megcélozni..
Viszont most nézem az Ace Combat 6-ot, azt hiszem ezt mindenképpen le fogom szedni, eszméletlen milyen szép és hangulatos! A következõ rész vajon teljesen foto-realisztikus lesz, mert néha az átvezetõkön nem mindig lehet megállapítani hogy ez most in-game, render vagy valóság 😊

Na akkor még lehet nekem is megjavul.Tegnap reggeltõl szar, de most már akkor megnézem.Kíváncsi vagyok.
enyém is 2006 októberi 😊 és nem mondhatnám el a mai nap után h semmi baja bár reménykedem h csak most az egyszer és utoljára villant fel az a 3 led :SS

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Örm
Az ablak üres volt csak a status cod volt,

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

BONO
Ok kösz a választ akkor felesleges és kula termék! Érdemes volt feltenni a kérdést (akár milyen hülye is volt) mert legalább abba maradt a vita!<#wink>

Enyém is 2006 októberi😊és itt sincs semmi baj!Sõt,mostanában ilyen játékok és filmek mellett nem sok nyugta van.

És az ablakban olvasható volt neked a banned szöveg, vagy csak a status kódból következtettél a bannolásra?
Istencsászár
Abból h megjelenésük után már nyílvánvaló volt h többet árt mint használ, ha régebben gyártott gépet veszel akkor reménykedsz h jó ( nekem semmi baja, és 2006 októberi ), ha pedig ujat akkor nincs mirõl beszélni, mert elvileg ezek már nem hullanak.

BONO
Abból gondolod ezt rólla, hogy nem az MS gyártotta?<#confused>

BONO
70.000 Forintot Arcadera költeni? Inkább Elitre 80 ezret itt!
laxika0428: Tetszik ez a konzolok szervíze mint látható most nézegetem az oldalát!<#wink>

Istencsászár
Mert nem lehet! Nekem nem kell bemutatni mi a szimulátor😊 köszi.

NFS-t mondjuk a Pgr4hez hasonlíthatod, de a PGR annyival durvább h kb ez az NFS eltörpen mellette😊