XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem.Olyanon írja ami a lemezen fel van tüntetve!

★ 汤姆 李

verbatimra biztos jó lesz
én clonecd-vel irok...nem mondom hánydb-ot:)irtam már meg és soha nem hibázott
1x-esen irjál

tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu

Sland
Holnap reggel megpróbálom imgburn-nel, aztán ha azzal sem jó akkor verbatimra és ha azzal sem jó akkor viszem vissza a boxot.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Muszály ezt kipróbáljad mert tudod ha nem ez a +oldás akkor gonnd van!

★ 汤姆 李

Közületek nincs senkinek kormány a Box-hoz<#conf>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sland
Hát jó, megpróbálom máshogy...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

én meg írtam verbatimra is meg Fuji-ra is és mindegyik faszán mûködik nincs velük baj ja IMGBURN-el írtam meg mindegyiket 2.4x-esen
Ja,például Verbatim-ot!

Sziasztok!
Csocso:Sz.tem tömörítsd be és mehetne 1 file feltöltõre mert így nem fog mûködni.

Sland:Próbálj más fajta lemezre írni úgy ahogy a Faq-ban le van írva az IMGburn résznél.De mindent csinálj úgy még a kis képfile cseréjét is!
Ismerõsömnek ugyanez volt és csak ez volt a probléma amit leírtam.

Alwares
Én eddig lassan 20 db játékot írtam ki Verbatim-re és eddig semmivel se volt bajom... Pio 111 és 2,4x, de a verba a lényeg, mást nem érdemes venni... Ezek a játékok nekem hibátlanul mennek a többivel eggyüt, egyedül az Airborne baszakodott néha, de az is csak egy-két alkalommal...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Sland
Hát ez kurvajó... Végre megvan az xbox és már most felbaszta az agyamat.

Ricoh lemez, pio 109, clonecd, 2-2.4x -esen írva

Assasin's kiírja hogy koszos a lemez törölgessem meg és indítsam újra a boxot. Elég gyakran csinálja, már rögtön a játék betöltése közben dob egy ilyen üzit.
PGR4 ugyan ezt csinálja csak nem olyan sûrûn mint az Assasin's.

Holnap megnézem a forza2-t is, de ha annál is ez lesz...

arty
nem

komponens: HD jel
kompozit: a legszutykabbb SD jel, amit el tudsz képzelni

Forza.

Viszont a rendes neve Composite HD av kábel és a hd miatt gondolnám hogy lehet akkor Hd-be használni a tv-t vele de nem vagyok szakértõ ezért akarok itt segítséget kérni
a Componens-en van de a composit-en nincs semmilyen kapcsolo csak három dugó a végén és slussz
Alwares
Persze lehet, azért van rajta HD-TV kapcsoló...

Valaki válaszoljon már létszi most akkor Composite kábellel is lehet hd-ben játszani hd-tvn????
CSOCSO
tehat olyan 22:30 korul mar tuti elerheto a video
CSOCSO
csinaltam egy kis videot.. lol ez a jatek:

fingom nincs merre kell menni es tele van bugokkal:

katt ide

ha nem jon le meg nem ment fel.. szvsz ilyan 20 perc kell neki..
CSOCSO
gut. uberszarbuglolos ez az area51
Csá mindenkinek meg tudná valaki modnani hogy mi a különbség a Componens és a composit hd av kábel közöt mert nekem az arkade-hoz kompozit járt azt is hozzá lehet kötni hd-tv hez ugyértem használni fogja a tv felbontását?
Alwares
Auido CD-t tudsz berippelni, sajna csak ennyi lehetõség van...

Alwares
Korábban, tavasszal már volt ilyen kavarás ;-)

Valaki meg tudja mondani, hogy lehet az XBOX360 merevlemezére mp3-at másolni pl cd rõl pendriveról vagy hogy??? Milyen lehetõségek vannak?
Istencsászár
Azokat bannolják akik warezolnak... valami nagy félreértés lehet mert nem most elõször olvasom ezt a keverést... aki nem wearezol hanem szabályosan liveozik annak semmi baja nemlehet...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

trogerzsiger
Hello!

s liveról való bannolás mi alapján megy? mmert nemsokára vezsek xboxot és hááát ez kicsit elijeszt. Ha mondjuk veszek normálisan játékokat erdetiket, semmi warez, semmi gépszétkapás akkor békiben hagynak?

Örm
Nem hiszem mert az ismerõseimnek akiket a héten bannoltak ki nincs Live.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Csak info, az egesz hetvegen free for all mindenkinek a Live. Gondolom mindenfele ellenorzest kivettek, igy a bannolt gepekkel is lehet jatszani. Ha hetfo delutan is mukodni fogsz, na akkor majd orulhetsz. Addig sztem ez inkabb az ingyenes hetvege szamlajara irhato.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Örm
Úgy tûnik. Eddig be sem tudtam lépni most meg simán tudok játszani.

arty
levették a bann-t ??? :O te valami nagy mázlista vagy ... ilyet még nem hallottam :O

Forza.

Kaplan
Prodigy. A videóban oda van írva a címe is, tudod ha sokat vársz mozdulatlanul a menüben.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

HUNMarcus
valaki tudja h a PGR4 menüjében milyen zene megy????

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Örm
Én kipróbáltam a Guitar Hero 3-at. Két napig nem tudtam Live-ra menni mert bannos status code-ot kaptam, de tegnap estétõl megint feltudok menni. Két ismerõsõmet viszont kivágták pedig ugyanazokat a játékokat játszottuk. Ezt nem értem!

arty
stealth <> 1:1 másolat
pl. a FEAR files-t kiprobáltad? guitar hero3-at? ez csak 2 azok közül a backupok közül, amik tudható, h nem voltak 1:1 másolatok! azaz az MS simán detektálhatta õket ...

Forza.

vagy...?

Ha a cápa a tenyeredbõl eszik,a lábadból is fog.

hali!!! ha okosítotva van a gép, írott játék nélkül megtudom nézni, hogy tényleg az-e?

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Sziasztok,ha jól értelmezem,az ingyenes Live-hétvége=újabb bannolás-hullámmal<#zavart1>?Most senki nem ússza meg,aki felcsatlakozik flash-elt masinával?

Ha a cápa a tenyeredbõl eszik,a lábadból is fog.

sikeresen bannoltak ma a live ról...(W: 0000 - 000B X: 0600 - F001 Y: 00AB - 6820 Z: 8015 - 190D) Most cseszhetem, na de mindegy, majd lessz új gép.
És amúgy ide vagy oda a Stealth patch, minden gamom stealth os volt és: BANN, szal annyira sokat nem számít. (frimeware típusom azt nem tom x( )
arty
amcsiban és eu-ban lesz MS aratás, de japóknál sony fog aratni ... (teszi már most is)

Forza.

BONO
rakos bele iXtrem-t szinte mindegy, hogy melyik konzol shopban!<#wink>

Johnny23
:DD

köszi,akkor már tnleg nem tudom mit csináljak ;)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Ewergo
Az uj stabilab XBox-al szorul a hurok a konkurenciánál. Az ünnepekre Box aratás lesz az üzletekben és 2008 M$ éve lesz.
Hogy is volt anno a Sega érem felirat : "Sega For Amusement only"
Hát az Xbox 360 most ezt teljesitette.

Kandurex
és még ez a jobbik eset, ellentétbe a Sony -val aki ugye szószerint BAN -ra tolja a géped warez miatt...bár, ha egyszer az MS is bevadul...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kaplan
Az meg a másik, hogyha nyíltan vállalom, hogy warezolok. Igazából teljes mértékben leszarom,h milyen patch van a játékon, hisz úgy is minden szempontból ki tudnak baszni ha akarnak. Fel kell fogni végre, aki warezol no LIVE, aki LIVEozni akar, no warez. :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sziasztok.
Ha valaki tudna nekem ajánlani xbox360-al foglalkozó torrent oldalakat(lehetõleg free reg),az plz küldjön egy pár címet privátban.
Elõre is köszi ;)

(Xbox-sky-ra nem enged regelni :( )
DanielT
Ne rakj rá Xtreme verziót. Minden lemez amit mostanában rippelnek már stealth verzió, szóval ha el akarod baszni és értékteleníteni a géped, hogy a Live ra még csak esélyed se legyen(ami az egyik legjobb dolog boxon) akkor rakj rá. A fejkímélõség marhaság. Dolgozzon csak az a rohadt fej, ki nem szarja le? Az eredeti játék is ugyanúgy dolgoztatja.
Ewergo
Hát a portoláson má gondolkodnak erössen. Egyedüli bibi a kevés memo.

arty
szkeptikus vagyok :) ez igy egy nagy semmi sajnos. hol a bejelentés? ;)

Forza.

BONO
<#kuss> amugy észre vettem, hogy benyomták "mindenhova"!<#eplus2>

JohnnySmith
Nem röhög<#hehe><#idiota>
Ja az összes játékkal foglalkozó topik megkapta. (konzol,pc)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

BONO
De feltünt csak a ciki az, hogy itt is ugyanez a banner van!<#nevetes1>